keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Pan Those Eyeshadows | Kuudes katsaus

Moikka! Tässä tulikin yllättäen pienoinen blogitauko, toki vain puolentoista viikon pituinen, mutta kuitenkin. Mitenkään etukäteen suunniteltuahan tämä ei ollut, mutta mulla oli viime viikolla niin paljon muuta, etten olisi ehtinyt ennen viikonloppua tulla mitään kirjoittamaan ja totta puhuen pieni tauko teki pelkästään hyvää. Nyt on kuitenkin taas aika tehdä katsaus Pan Those Eyeshadows -projektiin, jossa on taas tapahtunut kahden luomivärin osalta sen verran edistystä, että olen saavuttanut niissä tavoitteeni. Projektissa mulla on siis kerralla mukana aina viisi eri luomiväriä, jotka haluan joko pannuttaa tai käyttää niitä yhteensä 20 kertaa. Tämän jälkeen sävy poistuu ja tilalle arvotaan uusi. Teen näitä katsauksia aina, kun parille sävylle tulee se tavoite täyteen ja tuttuun tapaan merkitsen kaikille sävyille käyttökerrat sekä tavoitteet. Suluissa oleva luku käyttökertojen jälkeen kertoo sen, montako kertaa sävyä on käytetty edellisen katsauksen jälkeen. Tässä tapauksessa edellisestä katsauksesta on aikaa reilu kuukausi. Lopussa vielä swatchit kaikista sävyistä, jotka projektissa ovat tällä hetkellä mukana!

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Eyeshadow Palette
Sävy: Pinker
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 14 (+6)

Pinkerin käyttö etenee tasaisen varmaa tahtia, mutta kieltämättä tässä reilussa kuukaudessa olisi voinut hieman useammankin käyttökerran tälle sävylle saada. Mä salaa toivoin saavani tämän pois projektista nyt tässä katsauksessa, mutta vielä vaaditaan kuusi käyttökertaa siihen. Se kuitenkin onnistunee seuraavaan katsaukseen mennessä, siitä olen lähes varma!

HipDot Zion Eyeshadow Palette
Sävy: Maze
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 30 (+15)

Maze on lämpimän sävyinen mattaruskea, joka toimii mulla pohjana tällä hetkellä lähestulkoon kaikille ruskean sävyisille silmämeikeille. Todella kiva sävy, mutta niin superpigmenttinen, ettei tätä kerralla kulu kuin todella pieni määrä. Pannutustavoite ei siis ihan äkkiä tule täyttymään, mutta aikanaan varmasti kyllä. Käytön jälkiä tässä luomivärinapissa on kuitenkin jo selkeästi havaittavissa, mistä olen hurjan iloinen.

Viseart Petit PRO 1 Eyeshadow Palette
Sävy: ylärivin ensimmäinen vasemmalta
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 61 (+14)

Mattavalkoinen sävy on nyt pannutettu ja vaikka se lukuisia käyttökertoja vaatikin, koin tämän silti itselleni helpoksi. Kiinnitin tämän kanssa siis aina luomiväriprimerini, joten sävy oli käytössä lähes joka kerta, kun meikkasin. Edellisessä katsauksessa mainitsin, etten osaa yhtään arvailla onko pannu vielä kaukana, mutta eihän se sitten kovin kaukana tosiaan ollut. Sävy poistui projektista 2-3 viikkoa sitten.

Ace Beaute Scarlet Dusk Eyeshadow Palette
Sävy: Aruba
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 22 (+17)

Arubasta on tullut pannu esille, vaikkei sitä ehkä kuvasta näekään, mutta tämä sävy poistuu projektista! Tämä arpoutui mukaan vasta viime katsauksessa, eli pääsin tavoitteeseeni reilussa kuukaudessa. Ei ollenkaan hullumpi saavutus, mutta toisaalta koin tämän sävyn erittäin helpoksi pannuttaa. Nyt kuitenkin kohti uusia haasteita!

Ace Beaute Violet Sage Eyeshadow Palette 
Sävy: Hydrangea
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 1

Viime katsauksessa mukaan arpoutui tämä kylmän sinivioletti mattasävy, joka ei missään tapauksessa lukeudu niihin sävyihin, joita lähtisin innoissani käyttämään. Sävy on kaunis, mutta jotenkin vain vierastan tätä todella paljon eikä käyttökertoja vielä tosiaan ole kertynyt kuin yksi. Talven tullessa koitan saada tälle nopeammin enemmän käyttökertoja, mutta kyllä tässä aikaa vielä menee ennen kuin ne kaikki 20 käyttökertaa on täynnä.

Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette
Sävy: Triple Fudge
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 8

Viseartin tilalle arpoutui sävy yhdestä mun suosikkipaletista - Chocolate Barista! Triple Fudge on näyttää pannussa tummanvihreältä, mutta on iholla tummanruskea sävy, joka syventää mukavasti ruskeita meikkejä. Tälle saan helposti ne 20 käyttökertaa, mutten kuitenkaan halunnut lähteä tavoittelemaan sävyn pannutusta, sillä siinä olisi kestänyt ikuisuus. TF:n luomivärit on pressattu todella tiiviisti eikä näin tummaa sävyä kerralla kulu paljon. Realistisempaa oli siis valita se 20 käyttökertaa tavoitteeksi. Veikkaisin, että se on saavutettu seuraavassa katsauksessa, sillä olen nyt jo saanut tälle reilussa parissa viikossa kahdeksan käyttökertaa.

Ace Beaute Scarlet Dusk Eyeshadow Palette
Sävy: Nocturnal
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 0

Odotinkin milloin koittaa se päivä, että projektiin arpoutuu toisen kerran sama paletti. Ja nythän se koitti! Aruban osalta paletti poistui, mutta samalla hetkellä arvoin sen myös takaisin projektiin ja tällä kertaa arpaonni osui sävyyn Nocturnal. Sävy on tumman violetti/luumu, joka näyttää pannussa enemmänkin tummanruskealta. Tämä ei ole itselläni turhan usein ollut käytössä eikä ole pelkoa, että voisin koskaan tavoitella sävyn pannuttamista. 20 käyttökertaa saa siis riittää ja siinäkin tulee varmasti kestämään tovi, varsinkin kun sävy on aika lähellä projektissa jo tovin ollutta Pinkeriä.

Tässä taas swatchit kaikista sävyistä, eli vasemmalta oikealle: ABH Pinker, HipDot Maze, Ace Beaute Hydrangea, Too Faced Triple Fudge ja Ace Beaute Nocturnal. Shimmerit ovat hävinneet täysin ja viisikko on muutenkin kovin tummanpuhuva tällä hetkellä. Toki täytyy sanoa, että tämä vuodenaika on ehkä otollisin mahdollinen näin tummalle viisikolle, mutta kieltämättä voisin toivoa, että seuraavat mukaan arvotut sävyt olisivat hitusen vaaleampia ja ehkä jopa shimmerisiä. Mutta sen näkee sitten!

Miltä mukana oleva viisikko näyttää? :)

10 kommenttia:

 1. Tummalta näyttää mutta rajauksissa ja ulkonurkassa käyttäisin :) jospa saisit ensi kerralla mukaan vähän helpompia sävyjä. Aika hurjaa miten monta käyttökertaa esim tuollaisen vaalean sävyn pannutus vaatii kuten Viseartin mattavalkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonurkkaan nää sopii kivasti! Ton Hydrangean erehdyin kerran yhdistämään Pinkerin kanssa, voin kertoa etten oo ihan hetkeen näyttänyt siltä, että olis meikin takia musta silmä, mutta noi kaks yhdessä aiheutti just sen :D Joo yli 60 käyttökertaa on tosi paljon, mutta noikin on hirmu tiiviisti pressattu tonne pannuun, vähän sama kuin UD:lla tai TF:llä. Sitten taas ABH:n vaaleat sävyt on itselle paljon helpompia, kun ne on niin erilaisia :)

   Poista
 2. Onpa nyt tosiaan tummahko joukko. Ymmärrettävää, ettei niistä suurinta osaa yritä pannuttaa. Pinkerin kanssa olet jo hyvässä vauhdissa! Vaikeampien sävyjen kanssa etenee tarvittaessa vaikka hitaammin. Toivottavasti saat pian mukaan taas vaaleampia ja helpompia sävyjäkin, mutta uskon että tästäkin joukosta selviät hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt melkeen hävettää jopa, kun kyseessä kuitenkin on pannuprojekti, enkä tavoittele juuri minkään sävyn pannutusta.. Mutta on niitä pannujakin tän projektin aikana onneksi syntynyt! :) Täytyy toivoa, että ensi kerralla mukana olisi edes yksi helpompi sävy<3

   Poista
 3. Oon saanut nyt yhden pannun näkyviin mun Urban Decay Wildwest paletista :) Jee, se vaalein sieltä vasemmasta reunasta! Tummia sävyjä on kyllä vaikeampi pannuttaa. Tuo Triple Fudge varmasti myös kaunis jos sitä blendaa, saa tehtyä koko silmän myös tuollaisella sävyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa! Se fiilis on aina niin hyvä, kun tulee joku uusi pannu esille :D En ookaan vuosiin tehnyt yhden sävyn silmämeikkejä muuta kuin vaaleilla/nudeilla shimmereillä, joten kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti koittaa tota<3

   Poista
 4. Noilla saa varmaan kivoja rajauksia! Kokeilisin itse heti tuota sinertävää alaluomella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää uskaltautua itsekin kokeilemaan :)

   Poista
 5. Miusta nuo nyt valikoituneet (ja mukana olevat) sävyt on nättejä, vaikka en itse ehkä käyttäisi tai no tuo Maze sävy voisi tulla itselläkin käyttöön :D Sopivat kyllä hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maze on ehdottomasti näistä kaikkein helpoin myös mulle itselleni! Tässä on nyt tosi haastavia sävyjä mukana, mutta toisaalta välillä ihan kivakin joutua vähän haastamaan itseään :)

   Poista

Kiitos kommentista!