sunnuntai 17. syyskuuta 2023

Pan Those Eyeshadows | Viides katsaus

Parin kuukauden tauon jälkeen on taas aika tehdä katsaus mun Pan Those Eyeshadows -pannuprojektiin! Olen ottanut periaatteekseni päivittää tätä projektia blogin puolelle aina, kun saavutan tavoitteen kahdesta mukana olevasta luomivärisävystä, ja nyt niin on tosiaan taas käynyt. Projektiin on siis arpomalla valittu viisi eri luomivärisävyä kaikkien palettieni joukosta. Nämä viisi sävyä mun on tarkoitus joko pannuttaa tai saada käytettyä niitä yhteensä 20 kertaa ennen kuin arvon tilalle uuden sävyn. Projektissa kiertää siis koko ajan viisi luomiväriä, joista osa pysyy siellä aika pitkäänkin ja osa taas selkeästi lyhyemmän ajan. Ensin käydään tuttuun tapaan läpi jokaisen mukana olevan sävyn tilanne kuvien ja käyttökertojen avulla. Lopuksi esittelen teille vielä projektiin arvotut kaksi uutta sävyä sekä swatchit kaikista tällä hetkellä mukana olevasta viidestä luomiväristä!

Jeffree Star Cosmetics Pink Religion Eyeshadow Palette
Sävy: Holy Fire
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 20 (+13)

Huhhuh! Vihdoin ja viimein sain ne tarvittavat 20 käyttökertaa tälle sävylle. Täytyy sanoa, ettei punainen valitettavasti enää ole itselleni ihan yhtä mieluisa väri kuin vielä joitan vuosia sitten, joten tämä oli odotettua haastavampi itselleni. Periaatteessa edelleen pidän punaisista luomiväreistä, mutta ne eivät vastaa sitä, mitä arkimeikiltäni eniten toivon, joten tämä ei ihan siitä syystä päässyt mulla turhan usein käyttöön. Nyt tilalle on kuitenkin arvottu uusi sävy!

Ciaté London The Velvet Eyeshadow Palette
Sävy: ylärivin ensimmäinen vasemmalta
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 32 (+19)

Pannu on esillä, jes! Tällä sävyllä ei tosiaan ole nimeä, mutta kyseessä on mitä upein persikkaisen vaalea shimmersävy, joka toimi mulla yhdessä vaiheessa lähes joka meikkauskerta liikkuvalla luomella. Yllätyin miten kivasti sain tämän sopimaan yhteen mm. edellä mainitun JSC:n punaisen mattasävyn kanssa. Olen tätä käyttänyt pannutuksen jälkeenkin vielä joitain kertoja, joten pannu on hieman laajentunut, vaikka sitä edelleen on kuvasta ehkä hitusen vaikea nähdä. Siellä se kuitenkin on.

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Eyeshadow Palette
Sävy: Pinker
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 8 (+3)

Pinkerin kanssa edistystä ei kovin paljon ole tapahtunut, mutta arvelinkin tämän jäävän itselleni enemmänkin syyssävyksi. Sävy on upea, sitä ei voi kieltää, ja nyt se onkin korkea aika päästä kunnolla käyttöön. Toivoisin saavani tämän pois seuraavassa katsauksessa, mutta se riippuu hyvin pitkälti miten edistyn muiden sävyjen kanssa, sillä käyttökertoja on vielä runsaasti jäljellä ennen kuin se vaadittu 20 tulee täyteen.

HipDot Zion Eyeshadow Palette
Sävy: Maze
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 15 (+12)

Maze on aivan ihana mattaruskea, juuri mun tyylinen, kun pidän tällä hetkellä ehdottomasti eniten lämpimistä ruskeista luomilla! Pannuun on matkaa kuitenkin vielä runsaasti, vaikka omasta mielestäni olen sävyä käyttänyt jo todella aktiivisesti. Maze on kuitenkin erittäin runsaspigmenttinen, joten kerralla sitä ei ihan hirveästi kulu. Innolla jatkan tämän käyttöä, mutta epäilen tämän säilyvän projektissa vielä useita kuukausia. Käytön merkkejä on luomivärin pinnassa kuitenkin jo nähtävissä.

Viseart Petit PRO 1 Eyeshadow Palette
Sävy: ylärivin ensimmäinen vasemmalta
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 47 (+46)

Tämän paletin sävyillä ei ole nimiä, mutta pannutettava on tosiaan ylärivin mattavalkoinen. Se onkin ollut itselläni käytössä lähestulkoon joka meikkauskerta, sillä kiinnitän sen kanssa luomiväriprimerini. Sävy ei itse asiassa ole siihen kaikkein paras, sillä se on vähän turhankin puhtaanvalkoinen, kun normaalisti käytän vastaavassa tilanteessa enemmän luonnonvalkoisia tai hieman kellertäviä vaaleita sävyjä. Luomivärinappi on pieni, mutta sävy pakattu todella tiiviiksi, joten käyttökertoja tämä vaatii vielä runsaasti ennen pannutusta. Selkeä painauma tuossa on kuitenkin jo havaittavissa.

Ace Beaute Scarlet Dusk Eyeshadow Palette
Sävy: Aruba
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 5

Aruba arpoutui mulle mukaan reilu viikko sitten, kun sain pannun näkyviin Ciatén persikkaisesta sävystä. Nyt täytyy sanoa, ettei tästä paletista olisi löytynyt kyllä yhtään helpompaa sävyä mulle, sillä Aruba on hyvin vaalea, inan persikkaan taittava shimmersävy, joka toimii käytännössä missä tahansa meikissäni liikkuvalla luomella. Ja parastahan on, että sävyssä oli jo valmiiksi selkeä painauma, joten veikkaan tämän poistuvan projektista hyvinkin nopealla aikataululla. Kiva toki saada taas tällainen helppo sävy mukaan!

Ace Beaute Violet Sage Eyeshadow Palette 
Sävy: Hydrangea
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 0

Projektin uusimmaksi sävyksi arpoutui hauskasti myös Ace Beauten luomiväri. Tällä kertaa arpa osui kuitenkin yhteen paletin vaikeimmista sävyistä (itselleni), mutta innolla otan haasteen vastaan ja tavoittelen tälle siis 20 käyttökertaa. Hydrangea on viileän sinivioletti mattasävy, joka saattaisi itse asiassa toimia aika kivasti vähän talvisemmissa meikeissä. En ota tämän kanssa mitään paineita, sillä tiedän jo nyt, että sävy tulee todennäköisesti pysymään mukana useamman kuukauden.

Tässä vielä swatchit tämänhetkisestä viisikosta, eli vasemmalta oikealle: ABH Pinker, HipDot Maze, Viseart valkoinen, Ace Beaute Aruba ja Ace Beaute Hydrangea. Melkoinen kombo, jos en sanoisi! Tämä luomiväriviisikko on varmasti keskenään kaikkein huonoiten yhteensopiva kaikista niistä viisikoista, jotka mulla on projektin aikana ollut. Sinänsähän se ei mitään haittaa, mutta pidentää totta kai sitä tahtia, jolla pystyn sävyjä käyttämään.

Miltä sävyt näyttävät? Olisiko teille haastavaa käyttää esimerkiksi Hydrangean kaltaista sävyä meikeissä? :)

8 kommenttia:

 1. Tuo Hydrangea on tosiaan ehkä vähän vaikea sävy, mutta itse käyttäisin rajauksessa. Sopisi mun silmien väriin. Toisaalta tälläinen projekti olisi kiva, mutta toisaalta jos arpoutuu vaikeita sävyjä niin sitten tulisi totaalinen kyllästyminen...on näitä kuitenkin mukava seurata ja sulla on tosi kivoja, ja helppojakin sävyjä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajauksiin toi varmasti sopisi, mutta hitto kun mä en vaan saa itseäni tekemään rajauksia muuta kuin mustalla nestemäisellä eyelinerilla :D Ehkä olisi korkea aika opetella? Joo ei tätä jaksaisi, jos ei mukana olisi myös helpompia sävyjä ja onneksi valitsin mahdollisuuden myös tolle 20 käyttökerralle. Ei tulisi kuuloonkaan, että saisin ikinä esimerkiksi tota Hydrangeaa pannutettua. Tai saisin varmaan, mutta olisi se melkoista pakkopullaa.

   Poista
  2. Mä tykkään kans nestemäisestä mutta en joka päivä, tuo käyttämäni Morphe on hankalampi poistaa. Luomivärillä teen sillee että musta kynä alle pohjustukseksi ja viistopäisellä siveltimellä vetelen sitten kissarajaukset tummalla luomivärillä, mattamustalla yleensä. Tulee hyvät ja näyttävät. Saatan siistiä sen alareunan vielä niin tulee tosi terävä raja :)

   Poista
  3. Täytyy näillä sun vinkeillä kokeilla joku päivä! Ehkä mä jopa tykästyn tohon tyyliin, vaihtelu ainakin varmasti virkistää :D

   Poista
 2. Mielenkiintoista, että tulee ihan uudenlaisia sävyjä mukaan. Kieltämättä Hydrangea ei ole helpoimmasta päästä. Myös mä käyttäisin rajauksissa, koska ehkä 80% meikkauskerroista teen rajaukset luomiväreillä. Muutoin luomella käytettynä voi tosiaan olla ihan kaunis juuri etenkin talvimeikeissä. Hyvin olet edistynyt tässä projektissa, tätä on kiva seurata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomiväreillä tehdyt rajaukset tuntuu olevan suosittuja, oon selkeesti itse vähän kaavoihini kangistunut ton mustan eyelinerini kanssa :D Talvimeikkeihin toi sävy sopii varmasti hyvin, vaikkei helpoin mulle tule silloinkaan kyllä olemaan :) Kiva että oot tykännyt seurata tätä!

   Poista
 3. Kivat syysvärit tällä kierroksella. Kaunis tuo violetti sävy, itse käyttäisin luultavasti silmän ulkonurkassa. Se voisi sopia kauniisti tuon kultaisen kimallesävyn kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, noi kaksi sopii varmasti tosi kivasti yhteen! Vielä en oo kertaakaan saanut tota Hydrangeaa kokeiltua, mutta täytyy varmaan joku päivä koittaa miten saisin sen parhaiten toimimaan :)

   Poista

Kiitos kommentista!