sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Meikkilaatikko | Syyskuu 2023

*Saatu ilmaistuote 

Noniin nyt on aika taas käydä läpi uuden kuukauden meikkilaatikko, joka tällä kertaa on mallia Syyskuu 2023! Syyskuussa syksy on vihdoin kunnolla startannut, ja vaikka itse siirryn meikeissä monesti syksyisempiin sävyihin jo elokuun lopulla, on viimeistään nyt syyskuun alussa aika napata ne syksyiset sävyt kunnolla esille. Itselleni se tarkoittaa mm. lämpimämpiä ja murretumpia sävyjä, vaikka mahtuu näidenkin värimeikkien joukkoon myös viileämpiä sävyjä. Elokuussa meikkasin yhteensä 23 päivänä, eli hyvin samoissa luvuissa liikutaan edelleen kuukaudesta toiseen. Mitä kaikkea syyskuun meikkilaatikkoon sitten mahtuikaan?

Luomiväripaletteja valitsin lopulta kaksi kappaletta, vaikka aluksi ajattelin mennä vain tuon vasemmalla olevan Too Facedin Sweet Peachin kanssa. Se on mitä täydellisin syyspaletti ja koska nykyään rakastan lämpimiä sävyjä luomilla, on tämä paletti kuin tehty mulle. Paletista löytyy kivasti niin vaaleita kuin tummia sävyjä ja mä olen niin innoissani, että pääsen meikkaamaan tämän kanssa! Mukaan valikoitui myös Violet Vossin Violet Sunset, joka ei ehkä ole ihan niin syksyinen, mutta sisältää kuitenkin kivasti myös niitä sävyjä, joita syksyllä mieluusti käytän. Mullahan on todella monena syksynä ollut pannutuksen alla Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance, joten en ole kunnolla päässyt muista "syyspaleteistani" nauttimaan, mutta nyt ei pannutella mitään paletteja.

Huulimeikkejä valitsin meikkilaatikkoon taas kolme kappaletta. Paesen Argan Lipstickin sävy 14 on ihana syyssävy, sopivan syvän ruskea, muttei kuitenkaan liian tumma omaan makuuni. Kylie Cosmeticsin Liquid Lipstickin sävy 705 Charm valikoitui mukaan ihan siitä syystä, että se on tällä hetkellä yksi suosikkihuulipunani. Realherin Moisturizing Lipstickin sävy Goal Digger on puolestaan sävyltään kuin tehty syksyyn eikä sen laadussakaan ole valittamista. Mulle on itse asiassa ihan näinä päivinä tulossa pienoinen kosmetiikkatilaus, joka sisältää myös yhden huulipunan, joten tulen ehdottomasti näiden kolmen lisäksi käyttämään myös sitä. Toivottavasti puna on itselleni mieluinen!

Tässä kuvassa on nyt vähän hassusti ensin NYX Epic Ink Liner, joka on luomivärien lisäksi ainut silmämeikki, jonka tämän kuun meikkilaatikkoon valitsin. En sitä halunnut yksinäänkään kuvata, joten eyeliner sai kaverikseen OFRA Cosmeticsin Charm Your Cheeks Mini Mix Paletten, joka sisältää kuusi mattaista poskipunaa. En ole taas pariin kuukauteen tähän palettiin tarttunut, joten nyt koitan keskittyä tähän mahdollisimman paljon syyskuun aikana. Toki unohtamatta mun pannuprojektissani olevia kahta poskipunaa, joista itse asiassa toisen kanssa edistystä on tapahtunut ihan huimasti. 

Primereita valitsin mukaan kaksi kappaletta - Jane Iredalen Smooth Affair on suosikkini ja meikin pysyvyyden kannalta ehdottomasti parhain primer, mitä omistan. Dr. Brandtin Backlight Primer taas heleyttää oikein mukavasti ja toimii hyvin niinä päivinä, kun kaipaan extraheleää meikkipohjaa. Yensan Super Serum Silk Foundationin koitan saada loppumaan tämän kuun aikana, mutta koska joudun käyttämään sen kansa aina myös jotain toista vaaleaa meikkivoidetta, voi olla etten ihan pääse tavoitteeseeni. Tämä meikkivoide on todella hyvä, mutta valitettavasti sävy on hieman liian tumma ja harmaa itselleni. Meikkivoiteen vieressä olevaa Catricen True Skin High Coverage Concealeria en ole käyttänyt ties koska viimeksi, joten nyt on korkea aika saada sillekin käyttökertoja! Nappaan tämän nyt kunnolla itselleni arkikäyttöön, sillä siihen se sopii vallan mainiosti, vaikkei peittävin mahdollinen olekaan.

Uutena tuotteena nappasin mukaan KimChi Chic Beautyn Thailor Bronzer 01 I Went To Malibun, joka on sävynsä puolesta oikeinkin lupaavalta vaikuttava bronzer. Itse en ole tätä kuitenkaan vielä kokeillut. Highlightereiksi valitsin kaksi hieman tummempaa ja kultapohjaista - puroBIO:n Resplendent Highlighter 01 sekä Fenty Beautyn Killawatt Freestyle Highlighter, joka on mulla sävyssä Hu$tla Baby. Tuo puroBIO on kasvoilla enemmänkin shampanja, mutta Fentyn highlighterissa on selkeästi enemmän sitä kultaa mukana. Hyviä valintoja syksyyn kumpikin!

Mitä mieltä olette syyskuun meikkilaatikkoni tuotteista? :)

4 kommenttia:

 1. Sweet Peach on kyllä oivallinen syksyyn :) ihania valintoja muutenkin! Ofran poskipunapaletti on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sweet Peach on kuin tehty mun syysmeikkeihin! Ofra on ♥

   Poista
 2. Kivoja tuotteita! Tuo KimChi Chicin aurinkopuuteri näyttää hyvältä. Toivottavasti se osoittautuu miellyttäväksi käyttää. Huulipunien sävyt näyttävät aivan ihanilta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yllättynyt kuinka paljon oonkaan tykästynyt noihin KimChi Chicin tuotteisiin, kun aluksi brändi ei kiinnostanut mua lainkaan :D Noi huulipunat on kaikki ihania<3

   Poista

Kiitos kommentista!