torstai 28. syyskuuta 2023

23 loppuun vuonna 2023 | Kolmas katsaus

*Saatu ilmaistuote

Noniin nyt olisi aika tehdä viimeinen välikatsaus tämän vuoden suurimpaan pannuprojektiini, joka on siis 23 loppuun vuonna 2023. Edellinen katsaus tuli tehtyä kesäkuun lopulla eli kolmisen kuukautta sitten ja nyt katsotaan kuinka projekti on edennyt sen jälkeen. Valitsin siis yhteensä 23 kosmetiikkatuotetta, jotka halusin vuoden aikana tuotteesta riippuen joko käyttää kokonaan loppuun tai puuteristen meikkien kohdalla mahdollisesti vain pannuttaa. Ensimmäisessä katsauksessa en ollut saanut yhtäkään tuotetta loppumaan/pannutettua, mutta toisessa sentään oli jo tapahtunut edistystä. Nyt kolmannen katsauksen koittaessa edistystä on tapahtunut taas ihan huimasti ja mulla onkin aika hyvä luotto siihen, että vuoden vaihtuessa olen saanut valtaosan tuotteista loppumaan tai pannutettua. Toki tavoitteenani on edelleen saavuttaa tavoite kaikkien tuotteiden kanssa, mutta se saattaa olla liikaa toivottu. Jokaisen tuotteen yhteydessä olen maininnut myös käyttökerrat, jotka projektin aikana kullekin tuotteelle on kertynyt. Suluissa oleva luku tarkoittaa sitä käyttömäärää, joka on tuotteelle kertynyt edellisen kesäkuisen katsauksen jälkeen.

Ciaté London Watermelon Burst Pressed Setting Powder
Käyttökerrat: 72

Viimeistelypuuteri loppui toukokuussa.

MOTD Cosmetics Highlighting Powder Lucid Moon
Käyttökerrat: 89 (+11)

Pieni pannu tuli tästä highlighterista esille heinäkuun alkupuolella, jolloin lopetin myös käyttökertojen laskemisen. Sen jälkeen olen saanut pannua hitusen laajennettua, kun olen tätä highlighteria toki edelleen halunnut käyttää. Tämä oli ehdottomasti puuterituotteista itselleni se kaikkein helpoin pannutettava!

Treaclemoon Peony & Wild Apple Shower and Bath Gel
Käyttökerrat: 57 (+38)

Vihdoin sain tämän suihkugeelin loppumaan elokuussa. Tuoksu ei ollut suosikkini enkä tätä uudestaan enää hankkisi, mutta toisaalta tämä oli projektiin hyvä valinta, sillä nyt sain tämän käytettyä helposti pois.

Frudia My Orchard Cherry Body Wash
Käyttökerrat: 40

Tämä suihkugeeli loppui toukokuussa.

The Body Shop Refreshing Passionfruit Gel Body Scrub
Käyttökerrat: 9 (+5)

Elokuussa sain vihdoin käytettyä loppuun tämän vartalonkuorinnan, josta olisi taatusti riittänyt useammaksikin kerraksi, mutta käytin tätä kerralla melko reilusti. En pidä lainkaan tämän aiheuttamasta viileästä tunteesta iholla, mutta kesällä se oli sentään jotenkuten siedettävä. Nyt olen kuitenkin iloinen, ettei mulla tätä enää ole!

Lavera Body Scrub Organic Rosemary & Organic Green Coffee*
Käyttökerrat: 16

Kuorinta loppui huhtikuussa.

Catrice True Skin Hydrating Foundation
Käyttökerrat: 86 (+25)

Jee tämäkin loppui elokuussa! Tai no, jos tarkkoja ollaan niin onhan tuolla pohjalla/reunoilla vielä pieni määrä meikkivoidetta, mutta sitä en ole enää pumpulla onnistunut ulos saamaan, joten mun silmissäni tämä on nyt loppu. 

Rimmel The Multi-Tasker Concealer*
Käyttökerrat: 109 (+39)

Sain elokuussa loppumaan niin ikään tämän peiteaineen, jota oli erittäin miellyttävä käyttää. Ei missään vaiheessa tuntunut pakkopullalta tarttua tähän ja todennäköisesti olisin joka tapauksessa valinnut usein nimenomaan tämän peiteaineen, vaikken olisi tuotetta projektiin valinnutkaan.

IDUN Minerals Mineral Blush Havtorn*
Käyttökerrat: 76 (+26)

Sain tämän poskipunan loppumaan itse asiassa vasta tällä viikolla! Mutta voin kertoa, etten ole ihan hetkeen ollut yhtä tyytyväinen mihinkään pannutustulokseen. Poskipuna oli ihana enkä sinänsä epäillyt, ettenkö saisi sitä loppumaan, mutta poskipunat eivät kuitenkaan koskaan ole niitä helpoimpia tuotteita näissä projekteissa. Mutta siis, hyvä minä!

NARS Blush Orgasm*
Käyttökerrat: 44 (+20)

Tästä poskipunasta mun olisi tarkoitus saada pannu esille, enkä rehellisesti sanottuna tiedä lainkaan onko se lähellä vai kaukana. Olen tätä koittanut käyttää ahkerasti, mutten selkeästi vielä tarpeeksi, enkä ole lainkaan varma siitä, että saan tästä sitä pannua esille. Yritys kuitenkin on kova ja aion taas keskittyä entistä enemmän juuri tähän poskipunaan, kun IDUN Mineralsin punakin jo loppui.

theBalm Bahama Mama Bronzer
Käyttökerrat: 175 (+69)

Eikä vieläkään pannua! Alkaa vuodesta loppua päivät kesken, eikä tämä vaan kulu millään. Käytän tätä siis lähestulkoon joka kerta, kun meikkiä kasvoilleni laitan, joten ei voi ainakaan sanoa, ettenkö olisi käyttänyt aurinkopuuteria ahkerasti. Millään tämä ei kuitenkaan kulu. Saa nähdä kuinka käy, joka tapauksessa heivaan tämän menemään vuoden loputtua, sillä tämä on jo todella vanha.

Pear Nova Hydrating Cream
Käyttökerrat: 87 (+9)

Mainitsin edellisessä katsauksessa, ettei tätä ole enää paljoa jäljellä, ja heinäkuun alkupuolellahan käsivoidetuubi sitten tyhjeni. Aika riittoisa tuote kieltämättä!

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt
Käyttökerrat: 28 (+12)

Mulla oli suuret suunnitelmat saada tämä (ja ehkä joku muukin) TBS:n vartalojogurtti kesän aikana loppumaan, mutta kuinkas sitten kävikään.. Kyllä mä tämän kolmen seuraavan kuukauden aikana pois käytän, mutta onhan se hieman huvittavaa, että mulla menee vuosi käyttää yksi vartalovoidepurnukka loppuun!

KimChi Chic Beauty Stage Proof Matte Setting Spray
Käyttökerrat: 171 (+66)

Sain tämän meikinkiinnityssuihkeen loppumaan nyt syyskuun aikana. Kiva tuote, ei ehkä mattaavin mahdollinen, mutta oikein hyvä joka tapauksessa. Tästä riitti hurjan pitkäksi aikaa, mutta olihan se taas kiva saada tuote pois projektista.

Ciaté London Dewy Skin Vitamin C Glass Glow Primer
Käyttökerrat: 75

Primer loppui toukokuussa.

essence hydrating nude lipstick 302 heavenly
Käyttökerrat: 68 (+26)

Puna on kulunut ihan selkeästi siitä, mitä se projektin alkaessa oli. Käyttelen tätä tasaiseen tahtiin yleensä noin pari kertaa viikossa, mutta nyt pitäisi kiristää tahtia, jos haluan tämän loppumaan. Ja sitähän mä haluan. Saa nähdä kuinka käy, ainakin yritän parhaani, mutten toisaalta halua käyttää ainoastaan tätä yhtä ja ainutta huulipunaa.

Glamglow YOUTHMUD Glow Stimulating & Exfoliating Treatment
Käyttökerrat: 8 (+2)

En rehellisesti sanottuna tästä kuorivasta naamiosta pidä, mutta olisin ehdottomasti tarvinnut kesän aikana tälle useamman käyttökerran. Olen kuitenkin keksittynyt mieluisampiin kasvonaamioihin, mutta koitan yhä saada tämän loppumaan. Oma ihoni ei vain turhan usein tätä kestä, joten saa nähdä onnistunko. Ei naamiota ihan älyttömästi tuolla kuitenkaan enää ole.

Dew Of The Gods Claydate Healing Face Mask
Käyttökerrat: 14 (+5)

Tämä kasvonaamio sen sijaan on itselleni mieluisampi, vaikka olisin tällekin toivonut useampia käyttökertoja. Pohja on kuitenkin näkyvissä jo laajalti, vaikka reunoilla toki tavaraa vielä onkin. Uskon vakaasti, että tämä purnukka tyhjenee vielä ennen vuoden loppua.

111Skin Rose Gold Radiance Booster
Käyttökerrat: 65 (+42)

Tämän heleyttävän boosterin tehokäyttö alkoi, kun sain Ciatén primerin loppumaan. Sekoitan tätä pienen määrän kasvovoiteeni joukkoon, jolloin booster jättää iholle heleän pinnan. Pärjäisin hyvin ilmankin, mutta tämä projekti oli hyvä tilaisuus saada tämäkin tuote käytettyä pois. Uskoisin tämän loppuvan tämän vuoden aikana!

Mizon Cicaluronic Bubble Toner*
Käyttökerrat: 126

Toner loppui kesäkuussa.

Elemis Peptide4 Eye Recovery Cream
Käyttökerrat: 143 (+20)

Tämä silmänympärysvoide loppui vihdoin heinäkuussa ja pakko myöntää, että jossain kohtaa jo epäilin saanko tätä käytettyä pois vai en. Tämä ei nimittäin ihan täysin sopinut omille silmilleni ja saattoi aiheuttaa silmien vuotamista. Nyt sy-voide on kuitenkin loppu ja hyvä niin!

Too Faced Sweet Peach Lip Scrub
Käyttökerrat: 25 (+17)

Huulikuorinnan kanssa olen edistynyt tosi kivasti! Suurin osa tähänastisista käyttökerroista on siis kertynyt viimeisten kolmen kuukauden aikana ja purnukka alkaa hyvää vauhtia tyhjentyä. Saan aktiivisella käytöllä tuotteen varmasti loppumaan tämän vuoden aikana.

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask
Käyttökerrat: 4 (+1)

Tämän kanssa ei sitten edistystä juuri olekaan tapahtunut. En tällä hetkellä koe edes hiusöljyjä tai-seerumeita tarpeellisiksi/välttämättömiksi itselleni, joten tällainen korjaava tehohoito ei sitä myöskään siis ole. Käytän tämän kuitenkin loppuun, en usko että pullosta enää kovin moneen kertaan edes riittää. Nyt vaan täytyy tsempata tämän kanssa!

Projektissa jatkaa siis edelleen yhdeksän tuotetta. Yli puolet olen jo saanut loppumaan/pannutettua ja tässä on onneksi vielä kolme kuukautta aikaa panostaa loppuihin tuotteisiin. En usko pääseväni tavoitteeseen ihan kaikkien tuotteiden kanssa, mutta toivon mukaan niitä ei vuoden vaihduttua ole kuin korkeintaan ihan pari-kolme kappaletta.

Mitä te veikkaatte, kuinka monen tuotteen kanssa tulen vielä saavuttamaan tavoitteen, kun 9 tuotetta on vielä mukana projektissa? :)

11 kommenttia:

 1. Ihan mahdollinen tavoite saavutettavana! Tuo huulikuorinta voisi olla ainakin (ehkä) loppuneissa kuten myös 111Skin Rose Gold Radiance Booster ja miksei nuo naamiotkin :D

  Mie just tänään sain yhden TBS vartalojogurtin käytettyä loppuun, oli kyllä jo aikakin kun se oli sitä Ginger -sarjaa, jonka ilmestymisestä on jo ihan hyvä tovi mennyt :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on jemmoissa joku kohtuuvanhan talvisarjan vaniljalta tuoksuva vartalojogurtti, joka pitäisi varmaan koittaa käyttää pois :D Toi Ginger-sarja tuoksui ihan mielettömän hyvältä, mua harmittaa etten siihen koskaan tutustunut yhtä suihkugeeliä paremmin!

   Poista
 2. Oletpa edistynyt hyvin!:) Suurimman osan kanssa pääset varmasti vielä tavoitteisiin tämän vuoden aikana. Nuo puuteriset tuotteet vähän arvaamattomia, että miten paljon vaatisi käyttöä. Tuo Treaclemoonin suihkugeeli kuulostaa itselleni niin ihanalta, kun lempparituoksunuotit<3 Mutta saattaisi sitten toisaalta olla liian makeakin! Muistan katselleeni purkkia joskus kaupassa enkä sitä tullut ostaneeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin<3 Joo toi NARS on siitä vähän huono, kun rasia on niin pieni niin oikeestaan koko poskipuna kuluu tosi tasaisesti niin ei pysty samalla tavalla havaitsemaan mitään painaumia kuin suuremmissa rasioissa. Mun nenään toi Treaclemoon ei ollut turhan makea, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä joskus, jos yhtään kiinnostaa!

   Poista
 3. Hyvin oot päässyt projektissa eteenpäin ja pääset varmaan aika lähelle tavoitetta! Mulla on myös noita ikuisuusprojekteja, jotkut tuotteet eivät vain meinaa loppua ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ikuisuustuotteita tosiaan riittää, meikitkin on yllättävän pitkäkestoisia, varsinkin kun käytössä on samaan aikaan niin monia tuotteita! Toivottavasti en jää kovin kauaksi tavoitteesta<3

   Poista
 4. On tämä melko jäätävä tyhjäpääblogi, kun elämän stressinä joku huulipunan kuluttaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mutta on me tyhjäpäät edistytty kyllä hyvin, mullakin tulee koontipostaus ensi viikolla. Sinä olet edistynyt tosi hyvin ja miten mielenkiintoista laskea nuo käyttökerrat! Suunnittelin jo samaa projektia ensi vuodella ja jaksaiskohan laskea käyttökerrat...on nimittäin melko jäätävää että miten monesti jotain tuotetta pitää käyttää että se loppuu!! Uskon että Orgasmista ja Bahama Mamasta tulee kohta pohjat näkyviin, Orgasmista ainain :)

   Poista
  2. Joo onhan vastaavia kommentteja tullut mulle aiemminkin joskus, mutta tää oli niin huono provo, ettei oikeesti voinut kuin nauraa :D

   Käyttökertojen laskeminen on ollut mulle itselle tosi hyvä päätös, vaikka toki jokunen kerta on varmasti saattanut noista unohtua. Mutta aika rutiiniksi se tulee, kun merkkailen esim. mun Pan Those Eyeshadowsien käytötkin ylös, eli joka meikkauskerta lisäilen noi puhelimeen niin muistuu nykyään aika hyvin kyllä mieleen joka päivä noi merkkailut :) Toivottavasti oot oikeessa noiden kahden tuotteen kanssa ja innolla odotan, miten sä olet edistynyt<3

   Poista

Kiitos kommentista!