keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

Uusi meikkauspeili Peilistorelta

Moikka! Joku ehkä muistaa lukeneensa, että meillä on jo jonkin aikaa ollut tarkoituksena tehdä pientä uudelleenjärjestelyä kotona, jotta saadaan taapero nukkumaan omaan huoneeseensa pois meidän makkarista. Tämä järjestely edellytti myös sen, että mun meikkipöytäni siirtyi, joskaan ei sinne minne alunperin suunnittelin, mutta siirtyi joka tapauksessa. Aiemmin meikkipöydällä ollut seinään porattu peili ja sen yläpuolella ollut valaisin eivät siis enää päätyneet käyttöön vaan mun oli hankittava tilalle uusi peili ja valaisin. Huonejärjestysten muuttaminen on meillä edelleen vaiheessa, samoin kuin tämän hieman uudistuneen meikkipisteeni järjestely, mistä johtuen en tee vieläkään varsinaisen meikkipisteen esittelyä. Halusin kuitenkin tulla erikseen kertomaan teille kokemuksiai Peilistoresta, josta tämä kuvissa näkyvä meikkauspeili on ostettu. Miten sujui tilaus, miten itse meikkauspeili on käytännössä toiminut?

Tilasin huhtikuun lopulla tosiaan itselleni Peilistorelta tämän PsLight Makeup Mirror Ellan, joka on 85 x 60 cm kokoinen peili-valaisinyhdistelmä. Peilin sai tilaushetkellä alennuksella ja maksoin siitä 288,31 €. Normaalihinta peilillä näyttäisi tällä hetkellä olevan 329,90 €. Valkoiseen runkoon on keskelle kiinnitetty 64 x 60 cm kokoinen peili, jota ympäröi molemmin puolin neljä polttimoa (värilämpötila 4000K, valon määrä 250 lumenia/polttimo). Polttimoiden värin tulisi vastata päivänvaloa. Optimaalisinta olisi totta kai saada aina meikata luonnonvalossa ilman erillisiä valaisimia, mutta harvalla taitaa Suomessa olla esimerkiksi talvella siihen mahdollisuus - itselläni ei ainakaan, kun jo elokuussa alkaa aamut olla niin pimeitä, etten työaamuisin näkisi ilman keinovaloa meikata. Mä olen itse myös tottunut meikkaamaan suuren peilin edessä, joten mulle ei ollut vaihtoehtona ostaa pelkkiä valaisimia ja käyttää erillistä pienempää peiliä, vaan halusin tällaisen isomman kokonaisuuden.

Tilaus itsessään sujui ongelmitta, Peilistoren sivut olivat hyvin helppokäyttöiset eikä sen suhteen ollut ongelmia. Toimitus kuitenkin viivästyi huomattavasti luvatusta 2-4 arkipäivän arvioidusta toimitusajasta, sillä lopulta meni yli kaksi viikkoa tilauksesta ennen kuin tuote mulle lähetettiin. Aspasta kysyttäessä selvisikin, että tuotteen polttimot olivat loppuneet, mikä aiheutti toimitusviivästyksen. Lopulta paketti saapui perille ja mun kauhukseni pahvipakkaus oli rikki, mutta sisältö onneksi ehjä. En tässäkään syytä missään tapauksessa Peilistorea, sillä olihan paketissa todella monta varoitustarraa siitä, että sen sisällä on lasia/helposti särkyvää tavaraa. Kuljetusyritykset vaan eivät näitä paketteja pysty aina varomaan, liekö edes yrittävät. Tärkeintä kuitenkin oli, että peili itsessään ei ollut kuljetuksessa kärsinyt, vaikka pakkaus olikin ottanut osumaa!

Mitä sitten olen pitänyt itse tuotteesta? Olen aivan ihastunut tähän ja vaikka lähes kolme sataa euroa hintana kirpaisi, oli meikkauspeili joka euron arvoinen - ehdottomasti. Rakastan sitä, että polttimoiden värisävy on viileämpi kuin aiemmassa valaisimessani ja se tulee tasaisesti kasvojen molemmille puolille, jolloin minkäänlaisia varjoja ei pääse muodostumaan. Valot tekevät meikkaamisesta helppoa ja ne pienetkin yksityiskohdat, kuten häivyttämättä jääneet varjostukset, ihohuokosiin kasautuneet meikkipohjan tuotteet, nyppimättä jääneet irtokulmakarvat sun muut oikein pongahtavat esiin. Toki vähän anteeksiantavampi valaistus saattaisi joskus olla parempi, mutta eipä ainakaan voi syyttää huonoa valaistusta siitä, jos meikki näyttää hutiloiden tehdyltä. Valot eivät anna armoa, mutta ei niiden kuulukaan. Enkä tarkoita sitä, että meikkaamisessa tai missään muussakaan pitäisi pyrkiä täydellisyyteen ja ne pienet virheet kuuluvat elämään, mutta nyt ne ainakin taatusti huomaa meikatessa. Eri asia sitten, että jaksaako niistä aina niin välittää ;)

Tämän kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella tätä Peilistoren meikkauspeiliä. Tämä samainen tuote löytyy myös muun värisenä, esimerkiksi mustana, sekä suuremmassa koossa, useammilla polttimoilla varustettuna jnejne. Peili on myös riittävän jykevä, etten ihan äkkiä uskoisi sen pääsevän kaatumaan tai putoamaan ja tuote on muutenkin vaikuttanut kaikin puolin laadukkaalta. Ainut miinus oli se pieni toimitusviive tilauksessa, mutta eipä sekään loppujen lopuksi mikään älyttömän pitkä ollut, vaikka toki odottavan aika on aina pitkä. Katsotaan koska saan meikkipisteeni siihen kuntoon, että pääsen sen esittelemään teille paremmin, tällä hetkellä se on tosiaan vielä hyvin keskeneräinen, mutta pikkuhiljaa.

Millaisella valaistuksella te meikkaatte? Suositteko mieluummin luonnonvaloa, meikkaatteko ehkä kylppärissä vai missä? :)

14 kommenttia:

 1. Onpa kyllä hyvän näköinen peili! Itse meikkaan ihan vaan vessassa kattolampun valossa. Meillä on itse asiassa uusi valaisinpeilikaappi vessassa, jossa on oikein hyvä, neutraali valo, mutta en jotenkin osaa sen valossa meikata, kun on tottunut siihen kattovaloon. :D Itselläni on hieman erikoinen kokemus tuosta Peilistoresta. Kysyin töissäni sieltä tarjousta yrityspuolelta mittatilauspeilistä asiakkaallemme, mutta tarjouspyyntöön ei koskaan vastattu. Toki tässä voi olla kyseessä ihan inhimillinen virhekin, että viestiin on unohtunut vastata tai se on hukkunut muiden postien sekaan, mutta onneksi asiakkaan kanssa löydettiin muu ratkaisu sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on kyllä just noin, että kun yhteen tiettyyn valaisimeen ja sen lämpötilaan ym. tottuu, voi olla tosi vaikea alkaa meikata missään muussa valaistuksessa tai paikassa. Mulla meni yllättävän kivuttomasti tää siirtyminen uuteen valaisimeen, mutta inhoan meikata esimerkiksi jossain matkoilla tms. kun valaistus on eri kuin kotona :D

   Ääh kuulostaapa tylsältä, ettei viestiin koskaan vastattu :( Ja kun ei tosiaan voi tietää, että onko vain vahingossa viesti jäänyt huomaamatta, vai mistä syystä vastausta ei ole kuulunut.. Toivottavasti kyse on vain inhimillisestä erehdyksestä, asiakaspalvelun tärkeyttä kun ei koskaan voi liikaa korostaa. Onneksi löytyi tilalle muu ratkaisu :)

   Poista
 2. Kaunis peili, mutta hinnat on jotenkin mielestäni lähes kohtuuttoman kalliit. Vinkkinä zbright Beauty Vanity jonka peilin tilasin itselleni kätevästi cdonista. Toki tämä peili on upea ja unelmieni peili, kotiuttaisin heti jos olisi tilaa kunnon meikkipöydälle! 😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hinnat näissä on kyllä enemmän kuin kohdillaan, sen takia en alunperin ookaan ollut tollasta kokonaisuutta valmis ostamaan, vaan hankin vuosia sitten ihan vaan Ikeasta ison peilin ja valaisimet, jotka porattiin seinään kiinni :D Tuli aika paljon edullisemmaksi, mutta nyt tossa ikkunan edessä ollessa tollanen ratkaisu ei enää ole vaihtoehto. Tilaa tää iso peili kyllä vie! Mutta onneksi löytyy kompaktimmankin kokoisia versioita :)

   Poista
  2. Jos joskus pääsisi muuttamaan isompaan asuntoon jossa olisi se ekstrahuone johon voisi tehdä oman työpisteen ja meikkinurkan niin varmasti kyllä päivittäisin tällaiseen vaikka hinta olisi kohdallaan. Ihanasti saa tuohon peilin päälle myös kaikkia tarvikkeita jotka kauniisti peilaantuu.

   Poista
  3. Mäkin toivon, että meillä vielä joskus on varaa niin isoon asuntoon, että saadaan makkarien lisäksi vielä extrahuone tietokoneille, mun meikkipöydälle jne. Mulla on vähän liikaakin tota tavaraa omaan makuun tossa peilin päällä, katsotaan josko saisin noita vähän karsittua vielä pois, mutta on kyllä kiva, kun tossa tollanen erillinen tasokin vielä on :)

   Poista
 3. Tuntisin oloni ihan old Hollywood -elokuvatähdeksi tuollaisen peilin edessä - meikkaan yleensä keittiön pöydän ääressä tihrustaen :D todella upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä näistä peilivalaisimista tulee aina mieleen sellaiset vanhat leffat ja niiden tähdet :D Mulle on aina ollut tärkeetä, että on oma meikkipöytä, vaikka varmasti suurimmalla osalla se meikkaaminen tapahtuu juurikin esimerkiksi keittiön pöydän ääressä, sohvannurkassa tai vaikka siellä kylppärissä. Jokaiselle just se oma toimiva ratkaisu<3

   Poista
 4. Ihana peili! Heti tuli mieleen että tuon valon voimalla saisi varmaan kynsikuvatkin talvella, mä kun hävitin päivänvalolamput muutossa. Harmi vaan kun ei mulla ole tuolle tilaa tässä asunnossa. Kaunis se olisi jos raaskisi sijoittaa ;) Mä meikkaan huonossa valossa keittiön pöydällä tihrustamalla. Vessassa en jotenkin osaa vai pitäisköhän opetella. En vaan jaksa seisoa aamulla vaan istun mieluummin, töissä kun saa koko päivän olla jaloillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en myöskään näkisi itseäni meikkaamassa kylppärissä, vaikkei mulla meikkipöytää olisikaan. Todennäköisesti se keittiön pöytä veisi voiton itselläkin + ei meillä ole kylppärissä laskutilaakaan siten, että saisi meikkejä muualle kuin lavuaarin reunalle mitenkään järkevästi :D En säilytä edes ihonhoitotuotteita (putsareita ja kasvonaamioita lukuun ottamatta) kylppärissä, kun nekin löytyy tuolta meikkipöydältä. Kannattaa nauttia siitä aamun istuskeluhetkestä, jos koko päivä kerran tulee muuten oltua jalkojen päällä<3

   Poista
 5. Ompa kaunis peili ja kuulostaa ihan taivaalliselta meikkaaminen sen edessä <3 Mietin myös vastaavanlaista peiliä viime talvena mutta sitten se jäi. Mulla olis mahdollisuus myös laittaa meikkipeili työhuoneeseen, mutta kun kuitenkin meikkaan aina alakerrassa pikkuvessassa niin mulla se jäis hyvin vähälle käytölle. Mutta kerran kun investoi hyvään, saa nauttia siitä sitten pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Joo sitä on näissä asioissa varmasti tosi pitkälti omien tapojensa "orja", ja on vaikea luopua siitä totutusta, vaikka mahdollisuus muuhun olisikin olemassa. Mulla on tosiaan oikeastaan aina ollut erillinen pöytä meikeille, joten mä taas en siellä vessassa esimerkiksi osaisi meikata. Onkin ollut kiva kuulla missä muut meikkaa itseään! :)

   Poista
 6. Tuo peili on tosi kaunis ja näyttää tukevalta. Hyvä valaistus tuo innostusta meikkaamiseen. Mullakin olisi tässä syksyn mittaan edessä meikkipisteen rakentaminen. Ensin täytyy hankkia pöytä ja sitten siirtyä miettimään peilejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukeva se onkin! Huomaa kyllä laadun, mitä toki tähän hintaan jo odottaakin saavansa :) Ihanaa, että pääset rakentamaan itsellesi omaa meikkauspistettä<3 Kirjoittelethan siitä blogiinkin sitten?

   Poista

Kiitos kommentista!