sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Pan Those Eyeshadows 2023 | Kolmas katsaus

Noniin nyt saadaan vihdoin taas uusi katsaus tähän mun Pan Those Eyeshadows -pannuprojektiini! Edellisen katsauksen tein huhtikuussa ja oletin tekeväni tämän kolmannen katsauksen vielä toukokuun puolella, mutta enpäs sitten tehnytkään vaan tämä meni kesäkuun puolelle. Ideana tässä on siis arpoa luomivärien keskuudesta kerralla aina viisi sävyä, jotka haluan joko pannuttaa tai joita haluan käyttää 20 kertaa. Alkuperäinen ideahan on nimenomaan se sävyn pannutus, mutta itse otin vaihtoehdoksi myös nuo 20 käyttökertaa, sillä tiesin saavani projektiin mukaan myös sellaisia sävyjä, joita en ikimaailmassa saisi tai haluaisi edes yrittää pannuttaa. Luomivärien pannutus on itselleni mieluista, mutta rajansa kaikella ja hommasta katoaa nopeasti kaikki hauskuus, jos samat sävyt pyörivät projektissa kuukausikaupalla eikä mitään edistystä tapahdu. Katsotaan taas sävy kerrallaan miten olen edistynyt ja tuttuun tapaan ilmoitan kaikkien kohdalla sekä tavoitteen että käyttökerrat. Suluissa oleva luku kertoo kuinka monta käyttökertaa olen saanut sävylle edellisen, huhtikuisen, katsauksen jälkeen.

Ace Beaute Nostalgia Eyeshadow Palette
Sävy: Fun
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 20 (+8)

Tavoite saavutettu! Tavoittelin tälle sävylle 20 käyttökertaa ja nyt se tavoite on saavutettu. Mä olin aluksi suorastaan kauhuissani, kun tajusin saavani tämän keltaisen metallinhohtosävyn mukaan projektiin, mutta itse asiassa aloin pitää tästä sävystä jo muutaman käyttökerran jälkeen. Ei siis ollenkaan hullumpi juttu, että tämä arpoutui mukaan! Keväällä tulikin tehtyä useita keltaisia meikkejä, joissa tämä oli mukana, mutta nyt on toisaalta ilo myös arpoa tilalle uusi sävy.

BH Cosmetics Zodiag Love Signs 24 Eyeshadow & 1 Highlighter
Sävy: Taurus
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 14 (+4)

Tämä se vaan jatkaa projektissa. Sävy arpoutui mukaan heti tammikuussa projektin aloittaessani ja on siis pisimpään mukana ollut sävy. Mä pidän tästä sävystä kyllä aika paljonkin, mutten ole kokenut sitä parhaaksi sävyksi talveen, kevääseen tai kesään. Sen takia käyttökertoja onkin vain joitain yksittäisiä kuukaudessa, kun syksyllä olisin saanut tämän helposti pois jo parissa kuukaudessa. Ensi katsauksessa tämän täytyy kuitenkin jo olla poissa!

Estate Cosmetics X Bailey Sarian Venice Fling Eyeshadow Palette
Sävy: Sol
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 20 (+11)

Sain tänään aamulla vihdoin sen viimeisen tarvittavan käyttökerran Solille ja sävyn pois projektista. Tämän paletin sävyt ovat todella tiukkaan pressattuja, sillä tästähän ei todellakaan näe, että sävyä olisi käytetty juuri ollenkaan. Toki käytinkin tätä monesti samassa meikissä Ace Beauten keltaisen sävyn kanssa, mutta tämän pannuttamisessa olisi mennyt ikuisuus. Nyt on kiva pitää hieman taukoa keltaisista sävyistä, vaikka ilo tämänkin kanssa oli lopulta meikata!

Violet Voss Windflower Fun Sized Eyeshadow Palette
Sävy: alarivin keskimmäinen
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 17 (+13)

Paletin sävyille ei tosiaan ole nimiä, mutta sävy on ympyröitynä kuvassa. Tämä arpoutui mukaan ennen viime katsausta, joten käyttökertoja on siihen nähden kertynyt jo hyvin runsaasti. Mä olen ollut tästä ruskeasta shimmersävystä todella innoissani ja kokenut tämän itselleni hyvin helpoksi sävyksi ujuttaa ruskeisiin silmämeikkeihin. Kuoppa sävyssä onkin jo melkoinen ja uskon, että seuraavassa katsauksessa olen sävyn pannuttanut.

Jeffree Star Cosmetics Pink Religion Eyeshadow Palette
Sävy: Holy Fire
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 4 (+3)

Niin ikään edellisellä kerralla mukaan arvottu sävy! Kirkkaan punainen luomiväri ei ole ehkä ollut ihan sitä, mitä olen eniten halunnut tässä loppukevään ja alkukesän aikana käyttää, mutta olen sentään jokusen käyttökerran tälle saanut. Jos en nyt jostain syystä kunnolla tästä innostu, menee varmasti ainakin parin katsauksen päähän ennen kuin tälle on kertynyt ne tarvittavat 20 käyttökertaa. 

Ciaté London The Velvet Eyeshadow Palette
Sävy: ylärivin ensimmäinen vasemmalta
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 3

Uusi sävy projektiin! Tämä arpoutui mukaan toukokuun viimeisellä viikolla, ja tässä paletissahan sävyillä ei ole nimiä. Pannutettu sävy on kuvassa ympyröity ja se on kaunis shimmerinen persikka. Erinomainen sävy liikkuvalle luomelle ja sopii hyvin monenlaisten meikkien kanssa. Tämän pannutus ei välttämättä tule tapahtumaan ihan kuukaudessa tai parissa, mutta otan innolla haasteen vastaan. Paletti on ollut mulla vasta puolisen vuotta, joten ihan kamalasti en ole tätäkään sävyä ehtinyt vielä käyttää. Jännä nähdä kuinka monta käyttökertaa pannutus vaatii.

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Eyeshadow Palette
Sävy: Pinker
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 0

Tämä sävy on arvottu mukaan vasta tänään, joten yhtään käyttökertaa en ole tälle uusimmalle tulokkaalle vielä saanut. Pinker on kaunis tumma, marjaisan punainen mattasävy, joka ei tummuutensa vuoksi kuitenkaan ole sellainen, jota haluaisin tässä vaiheessa lähteä pannuttamaan. ABH:n luomivärit ovat toki sinänsä aika helppoja pannuttaa, mutta näin tumman sävyn kanssa siinä kestäisi kuitenkin ihan liian kauan. Kiva päästä kuitenkin käyttämään Jackie Ainaa enemmän! Saan tämän myös varmasti yhdistettyä muihin projektissa oleviin sävyihin, vaikka tämäkin totta puhuen on sävy, jota käyttäisin mieluiten syksyllä.

Tässä vielä swatchit kaikista mukana olevista sävyistä: BH Cosmeticsin Taurus, Violet Vossin ruskea shimmer, JSC:n Holy Fire, Ciatén persikka ja ABH:n Pinker. Näyttääpä aika erilaiselta tämä viisikko nyt, kun mukana ei ole kahta keltaista sävyä! Tässä on useampiakin nimenomaan loistavasti syksyyn sopivia sävyjä, mutta eiköhän näille tule käyttöä nyt kesänkin aikana runsaasti. Toivottavasti ainakin! Uskoisin, että seuraavassa katsauksessa olen saanut pannutettua tuon Violet Vossin ruskean sävyn sekä tarvittavat 20 käyttökertaa vihdoin tuolle BH Cosmeticsin Taurukselle. 

Miltä mukana olevat sävyt näyttävät? Entä lähtisittekö itse pannuttamaan tummiakin sävyjä, kuten tuo ABH:n Pinker? :)

10 kommenttia:

 1. Tuolla Pinkerillä voisi tulla ihan kivat silmänrajaukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tulisikin, mä oon kuitenkin niin jämähtänyt mustaan eyelineriin, etten osaa muilla rajauksia tehdä :D Ehkä nyt voisi opetella, kiitos vinkistä :)

   Poista
  2. Vähän luulen, että se voisi näyttää todella hyvältä!

   Poista
 2. Minusta tuollaiset shimmeriset ruskean sävyt sopii kesäänkin kun ajattelee sellaista beach bronze -lookkia :) Mulla on esim. se Essencen Adventure Awaits -paletti jota pidän hyvinkin kesäisenä koska yhdistän sen sellaiseen ajatukseen. Se taitaa olla kesäksi aikoinaan julkaistu myös. Toki olen hyvin vaalea itsekin, ei sellaista rusketuksen korostustarvetta juuri ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii, ruskeat nyt menee toki minä vuodenaikana tahansa, tai itselle ainakin ruskeat sävyt silmämeikeissä on aina sellanen turvallinen ja helppo valinta :) Se paletti oli ihana! Mä karsin sen kuitenkin juuri nyt keväällä pois, kun en siihen ole enää tarttunut. Laadullisesti se oli kuitenkin mielettömän hyvä ja sillä tuli tehtyä monet meikit ♥

   Poista
 3. Kauniita sävyjä ja sointuvat hyvin yhteen :) siis mieti minä en ole saanut vieläkään pannuja Naked 2 kahteen mattasävyyn! Olen hinkuttanut niitä alkuvuodesta ja ei, ei vaan tule pohja vastaan! Ei minusta siis ehkä olisi tälläiseen projektiin vaikka hauska tätä on seurata ;) Violet Vossin pannutat helposti mutta ABH ja JS on vaikeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UD:n sävyt on tosi vaikeita pannuttaa, kun varsinkin ne ensimmäisten palettien sävyt on pressattu supertiukasti kiinni. Uusimmissa, ainakin Reloadedissa, ne onkin vähän pöllyävämpiä mun mielestä. Mulla on Naked 2:ssa siinä vaalassa matassa pannu esillä, kun käytin sitä joskus melkein joka päivä pitkän aikaa :D Tsemppiä sulle niiden kanssa, et oo helppoa palettia tohon valinnut!

   Poista
 4. Tosi hyvin olet edennyt tässä projektissa! Keltaisesta ajasta on siirrytty nyt punaiseen:) Tuo Anastasian Pinker sävy on kyllä tosi kaunis<3 Jeffreen Holy Fire olisi itselleni hiukan haastava sävy. Mutta se on kiva just kaikissa tällaisissa projekteissa, että on pakko koittaa käyttää niitäkin sävyjä, jotka itselle haasteellisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuriki näin, kiva saada vähän vaihtelua, vaikka keltainen hyvin kesämeikkeihin olisikin sopinut :) Sepä just, nyt tulee väkisinkin tartuttua myös niihin sävyihin, jotka ei oo niitä omia suosikkeja! Ja onneksi mulla on toi vaihtoehto 20 käyttökertaa niin ei tarvii ihan jokaista sävyä olla pannuttamassa veren maku suussa :D

   Poista

Kiitos kommentista!