keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

Pan Those Eyeshadows 2023 | Toinen katsaus

Pan Those Eyeshadowsiin tehdään tänään jo toinen katsaus, vaikka edellisestä katsauksesta ei olekaan kuin reilu kuukausi aikaa. Aloitin vuoden alussa siis itselleni uuden pannuprojektin, jossa on tarkoitus arpoa kaikkien luomivärieni keskuudesta aina viisi sävyä, jotka haluan joko pannuttaa tai käyttää 20 kertaa. Kun tavoite saavutetaan, arvotaan tilalle uusi sävy. En alunperin asettanut mitään aikataulua sille, kuinka usein näitä välikatsauksia teen, mutta nyt kun tavoite on saavutettu kahdesta sävystä ja niiden tilalle arvottu uudet, päätin että on hyvä taas katsastaa tämän projektin tilanne. Ehkäpä jatkossakin teen näitä katsauspostauksia aina, kun tavoite on täyttynyt parista sävystä! Nyt mennään katsomaan miten projekti etenee ja tuttuun tapaan olen taas laskenut myös käyttökerrat jokaiselle sävylle. Suluissa oleva luku kertoo kuinka monta kertaa olen käyttänyt sävyä edellisen katsauksen jälkeen. Lopussa esittelen teille projektin kaksi uutta luomiväriä!

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette
Sävy: Sauced
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 34 (+10)

Tavoite saavutettu, pannu näkyy! 34 kertaa jouduin tätä mattaruskeaa sävyä siis käyttämään ennen kuin sain pannun siitä esille. Toki olin sävyä joitain kertoja käyttänyt jo aiemmin, mutta en mitenkään älyttömän usein kuitenkaan. Pannu on pieni, mutta se riittää itselleni varsin hyvin. UD:n luomivärit eivät ole helpoimpia pannutettavia, mutta tämä sävy oli itselleni onneksi hurjan mieluinen.

Ace Beaute Nostalgia Eyeshadow Palette
Sävy: Fun
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 12 (+7)

Fun on paletin keltainen metallinhohtosävy, joka ei missään tapauksessa ole suosikkini, mutta sopii todella kivasti kevätmeikkeihin. Sain reilussa kuukaudessa käytettyä tätä seitsemän kertaa, minkä voin sanoa olevan itselleni erinomaisen hyvä saavutus. Veikkaan, että seuraavan katsauksen ajankohta onkin silloin, kun saan tälle puuttuvat 8 käyttökertaa täyteen.

BH Cosmetics Zodiag Love Signs 24 Eyeshadow & 1 Highlighter
Sävy: Taurus
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 10 (+3)

Tälle burgundylle sävylle ei käyttökertoja tullut kuukaudessa kuin kolme, mutta on se parempi kuitenkin kuin ei mitään. Sävy ei missään nimessä ole suosikkini näin keväällä, mutta pikkuhiljaa saan sen tavoitellun 20 käyttökertaa varmasti tällekin. Puolessavälissä ollaan sentään jo!

Urban Decay Afterdark Eyeshadow Palette
Sävy: Alter
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 26 (+9)

Kuvasta sitä ei oikeastaan erota, mutta tämänkin sävyn olen vihdoin saanut pannutettua! Mähän veikkasin, että tämä olisi ollut ensimmäinen sävy, josta pannu tulee esille, mutta loppujen lopuksi sain kaksi muuta sävyä pannutettua ennen tätä. Aion todennäköisesti lähiaikoina karsia tämän paletin pois, mutta kiva tätä oli vielä käytellä hetken aikaa tämän projektin tiimoilta.

Estate Cosmetics X Bailey Sarian Venice Fling Eyeshadow Palette
Sävy: Sol
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 9 (+7)

Tämä vaaleankeltainen shimmersävy tuli projektiin mukaan vasta viime kerralla eli noin kuukausi sitten. Olen onnistunut käyttämään tätä jo yhdeksän kertaa ja olen siitä todella iloinen. Sävy sopii loistavasti kevätmeikkeihin ja on itselleni mieluisampi kuin toinen projektissa oleva keltainen sävy. Veikkaan, että tämä tulee myös olemaan sävy, joka poistuu projektista seuraavassa katsauksessa!

Violet Voss Windflower Fun Sized Eyeshadow Palette
Sävy: alarivin keskimmäinen
Tavoite: pannutus
Käyttökertoja tällä hetkellä: 4

Tämän Violet Vossin paletin sävyillä ei ole nimiä, mutta pannutettavaksi arpoutui tosiaan alarivin keskeltä löytyvä shimmerinen ruskea sävy. Tämä on ollut projektissa mukana nyt viikon päivät ja olen saanut tämän käytön startattua oikein hyvin. Tavoittelen tämän pannutusta ja uskoisin sen onnistuvan aika helpostikin, sillä tämän paletin luomivärinapit ovat aika pienikokoisia ja sävyssä on jo nyt pientä painaumaa havaittavissa. Lisäksi tällaiset keskiruskeat shimmersävyt ovat itselleni hyvin helppoja ja käytän näitä mielelläni. Kiva sävy mukaan projektiin!

Jeffree Star Cosmetics Pink Religion Eyeshadow Palette
Sävy: Holy Fire
Tavoite: 20 käyttökertaa
Käyttökertoja tällä hetkellä: 1

Uusin sävy projektissa on tämä JSC:n Pink Religionin mattapunainen sävy Holy Fire! Mä tavoittelen tälle sävylle 20 käyttökertaa, sillä punainen mattasävy ei ole sellainen, joka itselläni kuluisi kovinkaan järkevässä ajassa niin paljon, että saisin sen pannutettua. Sävy on myös hyvin runsaspigmenttinen eikä sitä kerralla siis kulu kovinkaan paljon. Ei ollenkaan hullumpi luomiväri tähän projektiin ja ehkä pääsen tällä tavalla myös käyttämään Pink Religionia taas useammin. Arvoin tämän mukaan projektiin maanantaina ja tänään käytin Holy Firea ensimmäisen kerran. Veikkaan tämän pysyvän projektissa vielä ainakin 2-3 katsauksen verran.

Tässä vielä swatchit tällä hetkellä mukana olevista sävyistä. Vasemmalta oikealle: Ace Beauten Fun, BH Cosmeticsin Taurus, Estate Cosmeticsin Sol, Violet Vossin ruskea shimersävy sekä JSC:n Holy Fire. Neljä sävyä viidestä on shimmerisiä/metallinhohtoisia ja vain yksi sävy on mattainen. Holy Fire erottuu aika hyvin räikeydellään tuolta joukosta, mutta uskoisin pystyväni yhdistämään sen ainakin tuohon burgundyyn Taurukseen ja miksei sitä voisi joskus kokeilla myös keltaisen ja punaisen yhdistelmää! Uskoisin seuraavan katsauksen tulevan joskus toukokuun loppupuolella, kun olen toivottavasti saanut noille kahdelle keltaiselle sävylle tarvittavat käyttökerrat täyteen.

Miltä projektissa tällä hetkellä mukana olevat sävyt teidän silmäänne näyttävät? :)

10 kommenttia:

 1. Mulla on tuo sama Violet Voss Windflower Fun Sized Eyeshadow Palette ja se on kyllä mulla ollut todella suurella käytöllä. Mulla toki on luomivärejä ehkä joku 5 palettia ainoastaan :) Mutta tuosta saa helposti kyllä värejä käytettyä. Tuo shimmerinruskea on kyllä upea ja taittuu kauniisti luomella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paletti on tosi nätti, mulla se on ollutkin liian vähällä käytöllä, mutta tän projektin myötä on tullut käyteltyä tosi paljon enemmän näitä paletteja, joissa arvotut sävytkin on. Tossa on tosi nätit sävyt ja arkeen varsinkin ihan älyttömän hyvä kokonaisuus! ♥

   Poista
 2. Kylläpä nuo UD:n Nakut vaatii käyttökertoja pannutukseen! Mulla on se Naked 2 projektissa ja ajattele että se on vuosia vanha, olen käyttänyt sitä vuosia ja tänä vuonna joka viikkoa ainakin pari kertaa, niitä pannutettavia sävyjä. Niin ei, ei tule pannua näkyviin! Johtuu varmaan siitä että niitä sävyjä ottaa aina isolla häivytyssiveltimellä niin nappi kuluu tasaisesti kuopalle, ei sillee että sitä olisi kairattu :) uskon kuitenkin saavani pannut esiin tänä vuonna, nyt ollaan vasta huhtikuussa kuitenkin. Sulla etenee hyvin, tsemppiä vaan projektiin :) Hyviä sävyjä valittu, helppoja yhdistellä keskenään tai muihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo ihan helppoja pannuttaa noi, voin vaan kuvitella kuinka paljon joku tota selkeesti tummempi (matta)sävy vaatii käyttökertoja :D Se vaikuttaa kyllä hurjasti millä tavalla noita sävyjä siveltimeen ottaa! Mäkin käytin tota aina häivytyssiveltimen kanssa, mutta keskityin about samaan kohtaan tossa luomivärinapissa, niin tulosta onneksi tuli edes kohtuuajassa. Mä en itse tykkää siitä tyylistä, että kairataan ihan sellanen selkeä syvä ura jonkun siveltimen kanssa luomiväripannuun, mutta kaikki tekee tietty ihan omalla tavallaan. Toki tolla tavalla sitä tulosta saa nopeammin aikaan :D

   Poista
 3. Sävyt sopii kivasti yhteen, tuo punainen on kyllä hieman haastava. Tuo punertavampi ruskea on ehkä yllättäenkin omaan silmään miellyttävin sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen joo ei ehkä ihan näiden muiden sävyjen kanssa sovi, mutta toi menee kivasti esimerkiksi vaaleanpunaisissa meikeissä, kun saa vähän syvyyttä niihin ton punaisen kanssa. Kevyesti käytettynä toki :D Toi sun mainitsema sävy olisi niiin ihana syysmeikeissä<3

   Poista
 4. Hyvin oot edennyt tässä projektissa! Aika hyvä kokonaisuus sävyjä edelleen vaikka tuli tuo punainenkin mukaan:) Toki tuo burgundy kieltämättä aika syksyinen, mutta pikkuhiljaa käyttökerrat tulee varmasti täyteen. Ja toki jos sitä saa yhdistettyä neutraalimpiin tai muutoin keväisempiin sävyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Burgundy on tosi syksyinen, mutta yllättävän kivasti sitä saa kuitenkin yhdisteltyä vähän keväisempiikin meikkeihin. Syksyllä toi olisi silti ollut ihan omiaan! Katsotaan vaan niin mulle tulee varmasti syksylläkin sitten jotain sellaisia sävyjä, jotka miellän kesään sopiviksi niin haastetta riittää silloinkin :D

   Poista
 5. Hyvää työtä uusien pannujen saavuttamisessa! :) Mä en ole vielä koskaan onnistunut pannuttamaan ainuttakaan UD:n luomiväriä. Tämän hetken sävymaailma näyttää onneksi kivan yhtenäiseltä ja siltä, että värejä on helppo yhdistellä keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UD ei tosiaan ole sieltä helpoimmasta päästä, tosin ei ole mun mielestä Too Facedin paletitkaan ja sullahan on tosi hyvällä mallilla Chocolate Bar :) Mäkin tykkään tästä sävyviisikosta, vaikkei kaikki sävyt ehkä olisi mun ensisijaisia valintoja olleetkaan, jos olisin niihin itse saanut vaikuttaa!

   Poista

Kiitos kommentista!