keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo & Conditioner

Taas on aika esitellä ja arvostella uusin shampoo+hoitoainekomboni! Tällä kertaa testiin päätyi Wella Professionals Fusion -sarjaan kuuluva shampoo sekä hoitoaine, mutta näiden kahden lisäksi sarjasta löytyy myös hiusnaamio, jota en tällä kertaa lähtenyt ostamaan. Koko kolmikko on settinä myynnissä ainakin Lykolla, jossa se maksaa noin 36 euroa. Itse nappasin nämä kuitenkin mukaan ihan ruokaostosten yhteydessä Cittarista, jossa tuotteet olivat -15% alennuksessa ja maksoivat ostohetkellä 16,00 €/kpl. Wellalta mulla on tällä hetkellä ihan superhyvä hiusnaamio käytössä, mutta muuten en ole ihan hirveästi brändin tuotteita kokeillut. Joitain kyllä, mutta viime vuosina en muista omistaneeni mitään hiustenhoito- tai hiustenmuotoilutuotteita Wellalta. Monet varmasti tunnistavat ulkonäöltä ainakin Wellan edullisemmat markettihiuslakat ja niitä on tullut itsekin joskus nuorempana käytettyä!

Postauksessa mainitut hinnat ovat jälleen suuntaa-antavia ja vaihtelevat aika reilustikin ostopaikasta riippuen. Wella Professionalsia myy Citymarketin lisäksi myös totta kai monet kampaamot sekä esimerkiksi Sokos ja verkkokaupoista mm. edellä jo mainittu Lyko.

Wella Professionals Fusion on vaurioituneille hiuksille tarkoitettu tuotesarja, jonka tulisi paitsi korjata jo syntyneitä vaurioita, auttaa myös ennaltaehkäisemään uusien vaurioiden syntymistä. Sarjan teho perustuu silkkiaminohappoihin ja mikronisoituihin lipideihin, joiden tulisi päästä korjaamaan hiuskuitua sekä mikro- että makrotasolla. Lopputuloksena hiusten tulisi olla joustavat, vähemmän katkeilevat sekä sileät. En ole kampaaja, kemisti, estenomi tai muukaan alan asiantuntija, joten en valitettavasti osaa sen enempää sanoa onko näiden tuotteiden todella mahdollista niitä jo syntyneitä vaurioita hiuksissa korjata millään tasolla tai tavalla, mutta itse suosin yhä mieluusti hiuksia korjaavia tuotteita, sillä multa löytyy edelleen pituuksista vaalennettua hiusta. Korjaavat tuotteet harvemmin ovat osoittautuneet omassa käytössäni huonoiksi, vaikka toki niitäkin joukkoon mahtuu, mutta lähdin kuitenkin aika luottavaisin mielin tätä kaksikkoa kokeilemaan. Miten kävi, tykästyinkö tuotteisiin?

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo (250 ml) on tuotekuvauksen mukaan hiuksille hellävarainen shampoo, jonka tulisi korjata hiuksissa olevia vaurioita sekä puhdistaa ne tehokkaasti myös mahdollisista metallisista epäpuhtauksista. Lopputuloksena hiusten tulisi olla puhtaat ja hoidetut. Shampoo on ollut omaan makuuni oikein hyvä. Yhdellä pesukerralla hiukset saa puhtaiksi eikä tämä takuta tai kuivata hiuksiani, mitä en korjaavalta shampoolta odottaisikaan. Mä koen olevani itse hieman vaativampi hoitoaineen kuin shampoon osalta, mutta kyllä mulla on shampoollekin tiettyjä toiveita, ja tämä lunastaa ne helposti. Juuri se, etteivät jo valmiiksi kuivat latvani kärsi tai kuivu enää enempää on ehdottoman tärkeää, eikä mulla ole tästä tuotteesta oikeastaan mitään moitittavaa. Alennuksesta ostettuna hintakin oli oikein kohtuullinen, vaikka tämä onkin toki hintavampi kuin kaikkein edullisimmat markettituotteet. Hyvä shampoo, tätä voin suositella, jos hiuksesi ovat kuivat ja/tai kärsineet esimerkiksi vaalennuksesta!
Hinta: noin 19,00 €/250 ml.

Wella Professionals Fusion Intense Repair Conditioner (200 ml) on sarjan hoitoaine ja myynnissä on tosiaan myös hiusnaamio. Hoitoaine lupaa suojata hiuksia katkeilulta ja mekaanisilta vaurioilta, selvittää takut niistä ja jättää hiukset sileiksi. Vaikutusajaksi tuotteelle sanotaan vain 30 sekuntia, mutta toki hoitoaineen voi halutessaan jättää vaikuttamaan pitemmäksikin aikaa. Hoitoaineen koostumus on miellyttävän paksua ja kermaista, juuri sellaista kuin toivonkin! Tätä riittää kerralla jo pieni määrä ja hiukset ovat hoitoaineen vaikutusajan jälkeen todella pehmeät ja sileät. Tämä voittaa kestosuosikkini Four Reasonsin Color Conditionerin, mutta on toki hieman hintavampikin tuote. Hoitoaineesta jää selkeästi hieman silikoninen pinta hiuksiin, mutta itse en siitä ole pahoillani, sillä en silikoneja hiustenhoitotuotteissa itse välttele. Pidän siitä, kuinka sileät ja kauniit hiukset tämän hoitoaineen kanssa saa. Pakkaus saa itseltäni sekä plussaa että miinusta: Pidän siitä, että tuubi on korkkia lukuun ottamatta pehmeää, puristettavaa muovia, sillä se on varmasti aikanaan helppo puristaa tyhjäksi. Painettava korkki on itsessään kuitenkin todella tiukasti kiinni ja joudun tosissani tekemään töitä, että saan sen avattua. Onneksi hoitoaine itsessään on kuitenkin suorastaan erinomaisen hyvää, joten sen pienen tappelunkin jaksaa.
Hinta: noin 19,00 €/200 ml.

Wella Professionals Fusion osoittautui varsin mainioksi tuotesarjaksi omille hiuksilleni. Seuraavaksi haluaisin testata Wellalta Oil Reflections -tuotesarjaa, josta olen jonkin shampootesterin muistaakseni joskus käyttänytkin.

Ovatko Wellan tuotteet teille tuttuja? Mitä suosittelisitte testaamaan brändiltä? :)

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia, voisi joskus kurkata kauan hyllyllä. Ei tulisi muuten näistä kiinnostuttua ennenkuin nyt kirjoittelit näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät, jos lähdet joskus kokeilemaan näitä! :)

   Poista
 2. Mulla on tämä sarja mennyt ihan ohi, kiva kun kerroit :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kerroit näistä. Haluan myös itse käyttää juuri tuotteita joissa on jotain korjaavaa tai sanoja kuten moisture :) Mutta kyllä tässä näkeekin, että hiuksissa on nykyään paljon enemmän pituutta ja ne voivat myös hyvin vaikka ovat vaaleat - toki raidoitus on miedoin värjäysmuoto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oikeanlaiset tuotteet on tosi tärkeitä hiusten kunnon kannalta, varsinkin jos niitä värjää! Mun pitäisi saada leikkautettua noi vaalennetut pituudet pois, kun ne on selkeesti tosi paljon huonommassa kunnossa kuin toi oma väri. En vaan tiedä oonko valmis lyhentämään hiuksia ihan niin radikaalisti :D

   Poista

Kiitos kommentista!