torstai 2. helmikuuta 2023

Vartalonhoitoa K-kosmetiikalla

Korealaisesta kosmetiikasta puhuttaessa puhutaan yleensä kasvoille tarkoitetuista ihonhoitotuotteista ja nykyään silloin tällöin myös meikeistä. Ihonhoitotuotteet ovatkin ehdottomasti ne, josta korealainen kosmetiikka on ainakin täällä Suomessa hyvin tunnettu, mutta tokihan myynnissä on myös vartalonhoitotuotteita! Vartalonhoito tuo itselleni mieleen k-kosmetiikan saralta ennen kaikkea yhden brändin - Frudian. Frudia tunnetaan ihanan hedelmäisistä ja marjaisista tuoksuista sekä värikkäistä pakkauksista, unohtamatta toki toimivia ja verrattain edullisia tuotteita. Tänään esittelenkin teille kaksi vartalonhoitotuotetta nimenomaan Frudialta!

Frudialta löytyy tosiaan toinen toistaan herkullisemman tuoksuisia kosmetiikkatuotteita niin vartalolle kuin kasvoillekin. Tämän kuvan kaksikon ostin Black Fridayna Bearelilta, jossa on myynnissä runsaasti Frudian tuotteita aina suihkugeeleistä käsivoiteisiin ja kasvovoiteista kangasnaamioihin. Esimerkiksi oma suosikkihuulivoiteeni löytyy nimenomaan Frudialta, enkä ole löytänyt toista Frudian mustikkahuulivoiteen voittanutta. Kangasnaamiot ovat myös hyviä, joskaan eivät suosikkejani, ja Frudian käsivoiteita mulla on käytössä tälläkin hetkellä.  Nyt esittelen teille kuitenkin kuvan kaksikon! Vasemmalta puolelta löytyy Frudia My Orchard Cherry Body Wash ja sen vierestä Frudia My Orchard Passion Fruit Scrub Body Wash.

Frudia My Orchard Cherry Body Wash on kirsikalta tuoksuva suihkugeeli, joka sisältää mm. hunajaa, glyseriiniä sekä kirsikka- ja papaijauutteita. Suihkugeelin sanotaan olevan ylellisesti vaahtoava, joten sitä voi halutessaan käyttää myös kylvyssä kylpyvaahdon tavoin. Lisäksi tuotekuvauksessa mainitaan tuotteen ihoa ravitsevat ja kosteuttavat vaikutukset. Itselleni suihkugeelissä tärkeintä on, että se puhdistaa ihon kuivattamatta sitä ja tuoksuu itselleni mieluisalta. Tässä on ihana kirsikkakarkin tuoksu, joka tuo itselleni mieleen lapsuuden. En muista koska olisin edellisen kerran käyttänyt mitään kirsikkaista kosmetiikkatuotetta, joten tämä on ollut oikeinkin mukavaa vaihtelua, enkä kadu hetkeäkään, että päätin tämän ostaa, vaikkei varsinaista tarvetta uudelle suihkugeelille ollutkaan. Olisin ehkä toivonut tämän olevan vielä hitusen voimakkaamman tuoksuinen, mutta toisaalta liika on liikaa myös suihkugeelien tuoksussa, ja hyvin se kirsikka sieltä nytkin on tuoksuteltavissa. En ole kokenut tämän olevan mitenkään tavallista vaahtoavampi, mutten sellaista itse kaipaakaan, joten sanoisin tämän olevan sen suhteen ihan perinteinen suihkugeeli. Bearelilla on myynnissä myös kirsikkasarjasta kangasnaamio sekä vartalovoide, joita en kumpaakaan ole itse kokeillut. Kiva tuote, muttei vedä tuoksun puolesta ihan vertoja Frudian persikkasuihkugeelille!
Hinta: noin 10,90 €/350 ml.

Frudia My Orchard Passion Fruit Scrub Body Wash puolestaan on passionhedelmältä tuoksuva kuoriva suihkugeeli. Tuote sisältää mm. glyseriiniä sekä lukuisia kasviuutteita, kuten ananasta, omenaa, kirsikkaa, vadelmaa ja papaijaa. Kuorivana ainesosana tässä on ilmeisesti ainakin saksanpähkinää ja mahdollisesti jotain muutakin. Passionhedelmä on tuoksuna mukavan raikas, mutta samalla tässä on mukana myös mukavasti makeutta, joten tuoksu on enemmän kuin mieluinen itselleni. Ostaessani tätä kuvittelin tämän olevan enemmänkin kuorinta-aine kuin kuoriva suihkugeeli, minkä takia jouduinkin hieman pettymään. Kuorintateho on tällä melko mieto, mutta toisaalta nimenomaan sellainen, mitä kuorivalta suihkugeeliltä voi odottaa. Jos haluan oikeasti kunnolla kuoria vartaloni, en valitse käyttöön tätä tuotetta. Tässä ne kuorivat partikkelit ovat vähän kuin extrana hyväntuoksuisessa suihkugeelissä, vaikka toki tämäkin jonkin verran ihoa kuorii. Koen tämän kuitenkin sen verran hellävaraiseksi, että pystyn käyttämään tätä hyvin pari-kolme kertaa viikossa, vaikka normaalisti en ihoani kunnon kuorinta-aineella kuorikaan kuin suunnilleen kerran viikossa. Kuorivaksi suihkugeeliksi tämä on hyvä, mutta jatkossa aion kyllä pitää kuorinnat ja suihkugeelit erillisinä, enkä tätäkään varmasti tule toiste enää hankkimaan.
Hinta: noin 10,90 €/200 ml.

Ovatko k-kosmetiikan vartalonhoitotuotteet tuttuja? Entä Frudian tuotteet yleensäkin? :)

8 kommenttia:

 1. Mulla on Frudialta just käytössä My Orchards Peach -sarjasta Body Essence eli vartalonhoitovoide ja se on ollut todella miellyttävä käyttää, parempi kuin odotin. Sehän oli ihan aito voide eikä geeli, kuten monet k-beautyn vartalotuotteet. Meillä Suomessa kirsikka ei ole suosittu tuoksu vaikka jenkeistä ja keski-EU:sta löytyy paljon cherry makuisia tuotteita ja tuoksuja. En uskalla näitä tämän sarjan geelejä enää ostaa kun tuntui että niillä oli yhteys kutinaan, mutta muita tuotteita kyllä ostelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy pitää noi Frudian vartalovoiteet mielessä, jos joskus vaikka saisin omia varastojani niiden osalta niin tyhjäksi, että pitäisi hankkia uusi :D Joo kirsikkaan harvemmin Suomessa törmää kosmetiikan tuoksuna, mikä on sinänsä aika harmi, kun tuoksu on ainakin mulle itselleni tosi mieluisa :)

   Poista
 2. Nuo on niin herkullisia ulkoisestikin, että nam. Mulla ei taida olla nyt muuta Frudiaa kuin käsirasvoja, täytyy kesäksi varmaankin tehdä tilaus koska Frudian vartalogeelit on huippuja ja suhteessa edullisempia kuin TBS:n vartalojugurtit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tossa jo Katrille totesin, että täytyy pitää noi Frudian vartalovoiteet mielessä - varsinkin kun säkin niitä kehuit! TBS:n vartalojogurtit on ihania kesäkäytössä, mutta onhan ne aika hintaviakin :)

   Poista
 3. Ihanan kuuloisia tuotteita<3 Näitä en ole kokeillut, mutta katsellut Bearelilla. Ainakin kaikissa testaamissani Frudian tuotteissa on olleet tosi herkulliset tuoksut. En osaisi valita kumpaa noista esittelemistäsi tuotteista testaisin ensin, molemmat kuulostaa kivoilta. Aika harvoin tulee käytettyä kuorivia suihkugeelejä, mutta vaihtelun vuoksi tuokin kiinnostaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frudian tuotteissa on kyllä ehdottomasti yhdet parhaimmista tuoksuista, mitä korealaisessa kosmetiikassa on<3 Kuorivat suihkugeelit ei oo koskaan päässeet mun suosiooni, enkä varmaan tätäkään olisi ostanut, jos en tosiaan olisi erehtynyt luulemaan tätä ihan kuorinta-aineeksi :D Mutta ei tuote huono ole, joten toki käytän sen mieluusti loppuun :)

   Poista
 4. K-kosmetiikkaa en ole tutustunut, enkä ole ollut edes tietoinen muusta kuin noista mainitsemistasi ihonhoitotuotteista. Sinänsä nämäkään vartalotuotteet eivät tee vaikutusta, mutta uskon että hyviä tuotteita löytyy. Pirtsakat pakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset on tosi kivat, Frudialla on muutenkin ihanan värikkäitä pakkauksia :) Ja ihonhoito tosiaan on ehdottomasti täällä Suomessa huomattavasti suositumpaa k-kosmetiikan saralla!

   Poista

Kiitos kommentista!