sunnuntai 26. helmikuuta 2023

The Body Shop kevään 2023 uutuudet

Moikka! Taas on koittanut se aika vuodesta, kun The Body Shop on tuonut myyntiin kaksi uutta kevään ja kesän 2023 kausisarjaa. Itse odotan aina pienellä jännityksellä sekä näitä kesän että talven kausisarjoja, sillä vaikka uudet kausisarjat kiinnostavat, on jännä nähdä palaako jokin vanhoista sarjoista takaisin myyntiin. Tänä vuonna markkinoille tuli kaksi uutta sarjaa - Luscious Lychee sekä Zesty Lime Blossom, jotka kumpikin ovat myynnissä ensimmäistä kertaa. Viime vuonnahan esimerkiksi saatiin myyntiin toista vuotta putkeen Cool Daisy, joten olisi hyvin voinut olla, että tänäkin vuonna olisi saatu vaikkapa yksi uusi sarja ja sen rinnalle jokin sarja aiemmilta vuosilta. Näin ei kuitenkaan käynyt ja nyt saadaan nauttia kahdesta täysin uudesta kausisarjasta! Mun piti totta kai käydä pikimmiten tuoksuttelemassa molemmat uudet sarjat ja mukaan lähti tällä kertaa kummastakin vain suihkugeeli. Kumpi vei voiton - Zesty Lime Blossom vai Luscious Lychee?

The Body Shop Luscious Lychee -tuotesarja sisältää neljä tuotetta - suihkugeelin, vartalonkuorinnan, vartalovoiteen sekä silmänympäryksille tarkoitetun kangasnaamion. Näistä vartalonkuorinta on tulossa myyntiin joskus hieman myöhemmin, mutta muut kolme tuotetta ovat jo ostettavissa. Nimensä mukaisestikin sarja saa tuoksunsa litsihedelmästä ja tuotteista löytyykin litsihedelmän uutetta. Ostin itselleni vain sarjan suihkugeelin, sillä ne ovat nimenomaan niitä tuotteita, jotka mua The Body Shopin kausisarjoissa kiinnostavat. Yritän muutenkin vähentää (turhan) kosmetiikan ostamista, mutta suihkugeelejä sentään kuluu tasaiseen tahtiin koko ajan! Lisäksi olen päättänyt, että vaikka koitan tänä vuonna taas minimoida uuden kosmetiikan ostamista ja käyttää varastoja tyhjemmiksi, ovat nämä TBS:n kausisarjat sellaisia, joista sallin itselleni juurikin esimerkiksi suihkugeelien ostamisen.

The Body Shop Luscious Lychee Shower Cream on aloe veraa ja litsihedelmän uutetta sisältävä voidemainen/maitomainen suihkuvoide. Tämän koostumus eroaakin monista muista The Body Shopin suihkugeeleistä, sillä suurin osa niistä on koostumukseltaan nimenomaan geelimäisiä. Paksumpi maitomainen koostumus on jotenkin ehkä hieman ylellisemmän oloinen, mutta sinänsä pidän kyllä yhtä lailla niistä geelikoostumuksenkin omaavista suihkugeeleistä. En tiedä olenko aiemmin käyttänyt litsihedelmän tuoksuista kosmetiikkaa, mutta tässä on todella hyvä hedelmäisen makea tuoksu. Totta puhuen en edes uskonut tykästyväni tähän näin paljon, mutta mun on todennäköisesti pakko ostaa tätä varastoihin pullo tai pari, sillä tuoksu on itselleni älyttömän mieluisa. Olen toki muutenkin makeiden tuoksujen ystävä, mutta tässä oli vielä jotain enemmän. Ei tämä mun ikisuosikkini Fresh Raspberryn tasolle pääse, mutta lähelle kuitenkin. Hedelmäiset tuoksut ovat yleensä aina itselleni hurjan mieluisia eikä tämä tehnyt siinä poikkeusta!
Hinta: 9,00 €/250 ml.

The Body Shop Zesty Lime Blossom -tuotesarjaan kuuluu suihkugeelin lisäksi myös vartalojogurtti sekä myöhemmin myyntiin tuleva vartalosuihke. Tuotesarja saa tuoksunsa limetinkukasta ja sitä sanotaan kukkaissitruksiseksi. Kaikista sarjan tuotteista löytyykin totta kai limetinkukan uutetta, ja itse asiassa tämä oli se sarja, jonka tuoksuttelua odotin enemmän kuin Luscious Lycheen. Lime on tuoksunsa totta kai hyvin raikas ja tällaiset tuoksut ovat omiaan nimenomaan kevääseen ja kesään. Jotenkin toivoin tämän olevan yhtä herkullisen tuoksuinen kuin muutaman vuoden takainen Zesty Lemon, ja tästäkin nappasin tosiaan itselleni vain suihkugeelin. Vartalojogurteille ei mulla tällä hetkellä ole tarvetta enkä todennäköisesti aio myöhemmin myyntiin tulevaa vartalosuihkettakaan itselleni hankkia. The Body Shopin vartalosuihkeita on kehuttu paljon, mutta itse en ole niitä koskaan testannut.

The Body Shop Zesty Lime Blossom Shower Gel on perinteisen geelikoostumuksen omaava suihkugeeli, joka sisältää limetinkukan uutteen lisäksi myös mm. aloe veraa. Tämän tuoksua kuvaillaan tosiaan sitruksisen kukkaiseksi, ja sitä se todella on. Tuoksu on raikas ja tuo mieleen limen, mutta samalla siinä on myös aimo annos kukkaisuutta. Joku ehkä muistaakin, etten itse ole kukkaistuoksujen ylin ystävä, joten tämä ei sen kukkaisuuden takia lopulta mua onnistunut ihan täysin vakuuttamaan. Tuoksu ei ole huono ja itse asiassa suihkussa tässä tuoksuu ennen kaikkea se kirpsakan raikas lime, mutta suoraan pullosta haisteltuna se kukkaisuus on myös hyvin vallitseva. Jos kaipaat virkistävän ja raikkaan tuoksuista suihkugeeliä, on tämä ehdottomasti parempi valinta kuin Luscious Lychee, joka on hurjasti makeampi. 
Hinta: 9,00 €/250 ml.

Tällä kertaa yllättäen voiton tuoksullaan vei Luscious Lychee, vaikka olin ennen näiden ostamista varma siitä, että pitäisin enemmän Zesty Lime Blossomista. Mielestäni The Body Shop onnistui tällä kertaa hyvin kausisarjoissaan, sillä tuoksut ovat keskenään hyvin erilaisia, mutta molemmat sopivat täydellisesti kevääseen ja kesään. Zesty Lime Blossom on hyvä valinta kirpsakan raikkaiden tuoksujen ystäville, kun Luscious Lychee taas sopii paremmin makeista ja hedelmäisistä tuoksuista pitävillä. En todennköisesti aio kummastakaan sarjasta ostaa muita tuotteita, mutta aion nauttia täysin siemauksin näistä suihkugeeleistä!

Joko olette käyneet tuoksuttelemassa nämä uutuudet? Kumpi sarja vei voiton tai kumman uskoisitte olevan teille mieluisampi? :)

10 kommenttia:

 1. Pitäisi varmaan sanoa että onneksi TBS ei ole enää mun nykyisin asioimieni kauppakeskusten ohessa, sillä muutoin tulisi tehtyä säännöllisesti heräteostoksia uutuuksista :D Kumpikin kiinnostaa, mutta voisin kuvitella että Zesty Lemon Blossom miellyttäisi enempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kieltämättä oon ihan tyytyväinen, ettei meidänkään vakikaupassa ole mitään tällaisia kosmetiikkamyymälöitä samassa tilassa :D Säästyy rahat paremmin!

   Poista
 2. Menin hieman sekaisin tätä postausta lukiessa tarkoititko uutta Zesty Lime Blossom -sarjaa vai vanhempaa Zesty Lemon -sarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua nyt hävettää.. Siis tuollahan oli varmaan viisi kertaa kirjoitettuna Limen tilalle Lemon! Ja mä kun niin oikoluinkin tätä tekstiä.. Joo uutta sarjaa meinasin, jostain syystä mun aivot vaan vissiin ei olleet ihan kartalla siitä, mitä kirjoitan. Pahoittelut tästä, nyt pitäisi olla virheet korjattuna tekstissä. Kiitos kun huomautit<3

   Poista
 3. Mä kävin tuoksuttamassa noi ja tuo Zetsy Lime oli musta parempi, kuin litsit :) Pidän kirpeydestä ja raikkaudesta, sitä tuosta löytyisi. En viitsi kuitenkaan vielä hankkia noita, kun on vielä niin monta mini-kokoistakin saippuaa käytettävänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo raikkaudessa toi Zesty Lime Blossom vie kyllä ehdottomasti voiton. Toi on varmasti ihana jonain kuumana hellepäivänä :) Fiksu päätös käyttää ensin muita jo ostettuja suihkugeelejä pois!

   Poista
 4. Onneksi täälläkään ei ole TBS:ita, mutta jos Kuopiossa kävisin myymälässä niin tuo Lime lähtisi mukaan, kuulostaa mun jutulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset vielä tuoksuttelemaan noita vaikka sinne Kuopioon! :)

   Poista
 5. Nämä pitää käydä kyllä tuoksuttelemassa, kunhan tulee keskustaan päin asiaa (ainakin 17.3 kun on hammaslääkäri) :D Mie tuossa pari päviää sitten huomasin, että British Rose sarjan tuoksu oli muuttunut! Omaa tuoksuhermoani kohtaan huonompaan suuntaan, ei ollut enää niin kiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. British Rose ei ole koskaan ollut mun suosikkini, kun en ruususta niin välitä, mutta vähän veikkaan, ettei ton uudistuksen jälkeen tuoksu ole itselleni ainakaan yhtään mieluisampi :D Toi on aina kurjaa, jos jonkun itselle mieluisan tuotteen/sarjan tuoksua mennään muuttamaan :/

   Poista

Kiitos kommentista!