sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Smuuti Skin

Moikka! Moniko teistä on jo bongannut uudet Smuuti Skin -ihonhoitotuotteet? Kyseessä on suomalaisen Jenni Ahokkaan oma kosmetiikkabrändi, ja Jennihän toimii mm. Bearelin toimitusjohtajana ja on jo useamman vuoden maahantuonut Suomeen monia k-kosmetiikan brändejä. Smuuti Skin tuotteet ovat myös korealaista kosmetiikkaa, eli vaikka ne on suunniteltu Suomessa, tapahtuu niiden valmistus Koreassa. Itsehän ostan käytännössä kaiken k-kosmetiikkani nimenomaan Bearelilta, jos en sitten käy ihan jossain kivijalkamyymälässä, ja olin tästä Smuuti Skinin lanseerauksesta erittäin innoissani. Onhan se oikeasti mahtavaa saada oma kosmetiikkabrändi ja toivonkin Jennille ja Smuuti Skinille huimaa menestystä!

Smuuti Skin tuotteet ovat myynnissä Bearelin verkkokaupassa, myymälöissä sekä Prismoissa. Sarjaan kuuluu neljä tuotetta - Watermelon Jelly Cream, Watermelon Dew Serum, Watermelon Sorbet Balm sekä Watermelon Dew Toner Mist. Käytännössähän tästä nelikosta löytyy siis kaikki tuotteet, jotka simppeliin ihonhoitorutiiniin vaaditaan - puhdistustuote, kosteuttava kasvovesi/kasvosuihke, seerumi ja kasvovoide. Tuotteiden hintahaarukka on 12,90-14,90 €, eli puhutaan hyvin kohtuuhintaisista tuotteista. Ne ovat myös kaikki vegaanisia ja eläinkokeettomia. Olisin mielelläni testannut heti nämä kaikki neljä tuotetta, mutta koska mulla ei tällä hetkellä ole tarvetta kasvovoiteelle tai kasvovedelle, ostin ensialkuun testiin vain puhdistusbalmin sekä seerumin. Miten kävi, pidinkö Smuuti Skinin tuotteista?

Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm (100 ml) on sorbettimainen puhdistusbalmi, joka soveltuu niin kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen kuin yksinään käytettäväksi. Balmi lupaa poistaa kasvoilta jopa vedenkestävän meikin ja auttaa ylläpitämään iholle optimaalista kosteustasapainoa. Se sisältää mm. sheavoita, hyaluronihappoa sekä vesimeloniuutetta. Tuote on hajusteeton, ja ilmeisesti näistä neljästä tuotteesta ainoastaan kasvovoiteessa on mieto tuoksu. Puhdistusbalmit ovat mainioita kaksoispuhdistuksessa, sillä ne sulavat iholle hierottaessa öljyksi, joka puhdistaa meikit yleensä todella tehokkaasti. Olen käyttänyt muitakin vastaavia balmimaisia putsareita, joista yksi suosikkini on ollut Mizonin Cicaluronic Cleansing Balm.

Smuuti Skinin puhdistusbalmi on purnukassa kiinteänä, mutta kuitenkin pehmeähkönä massana. Paketin mukana ei tule erillistä spaattelia, jonka kanssa putsaria saisi otettua, mutta totta puhuen käytän itse näiden kanssa lähes aina sormea, joten en jäänyt sitä spaattelia kaipaamaan. Kiinteää balmia on helppo ottaa juuri haluttu määrä, jonka jälkeen se hierotaan kuivalle iholle ja meikit liukenevat pois. Lopulta kasvoille tulee lisätä vielä vettä, jolloin putsari muuttuu maitomaiseksi ja itsehän käytän meikkejä poistaessani aina myös toista puhdistusainetta. Smuuti Skinin balmi toimi odotetusti ja meikit ovat joka käyttökerralla lähteneet lähes täydellisesti. Pari kertaa olen selkeästi tarvinnutkin sen toisen putsarin, kun pieniä meikkijämiä on jäänyt esimerkiksi nenänpieliin, mutta sitähän varten kaksoispuhdistusta suosinkin. Balmi emulgoituu pois veden kanssa, eli mikään pakkohan tämän kanssa ei siis ole toista putsaria enää käyttää, mikäli ei kaksoispuhdistusta suosi tai halua tehdä. Silmämeikeille en tätä ole testannut, sillä ne poistan aina erillisen silmämeikinpoistoaineen kanssa.

Pientä miinusta joudun antamaan tuotteen pakkauksesta, sillä kantta on välillä ollut todella vaikea saada kierrettyä takaisin paikoilleen. Se ei siis yksinkertaisesti meinaa lähteä kiertymään oikein, mutta toki purkin joka kerta on lopulta kiinni saanut. Pakkauksesta löytyy kuitenkin välikansi, joka on ehdoton ainakin itselleni, sillä säilytän puhdistustuotteitani suihkutiloissa. Tuote itsessään oli hyvä, siitä mulla ei ole huonoa sanottavaa! Koen nämä balmit yleensä myös hyvin riittoisiksi, vaikka suosikkejani yhä edelleen ovatkin ihan pumppupulloista löytyvät, nestemäiset puhdistusöljyt.
Hinta: noin 14,90 €/100 ml.

Smuuti Skin Watermelon Dew Serum (30 ml) on kuivalle ja elottomalle iholle suunniteltu kosteuttava seerumi. Seerumi sisältää niasiiniamidia, glyseriiniä, hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, vesimeloniuutetta sekä erilaisia kasviuutteita, kuten rohtosammakonputkea. Täytyy sanoa, että tässä seerumissa on ainesosien puolesta hurjasti juuri niitä omiakin suosikkeja, joten seerumin suhteen toiveeni olivat todella korkealla! Kosteuttavien ainesosien lisäksi tästä löytyy siis myös ihoa kirkastavia ja rauhoittavia ainesosia, ja pipettipullotkin ovat itselleni aina mieluisia. Seerumi soveltuu tuotekuvauksen mukaan käytettäväksi sekä aamuisin että iltaisin.

Tämä seerumi on koostumukseltaan hyvin juoksevaa ja vesimäistä. Se imeytyy ihoon nopeasti eikä lähde rullaamaan kasvovoiteen tai meikin alta pois. Monet hyaluronihappoa sisältävät seerumit rullaavat kovin herkästi, joten erittäin iso plussa siitä, ettei tämä seerumi niin tee. Seerumi kosteuttaa ihoa hyvin ja olen käyttänyt tätä nyt sekä aamuisin että iltaisin. Miellän yleensä seerumit aina paremmiksi joko aamu- tai iltakäyttöön ja aika harvoin, jos koskaan, tulee vastaan tuote, joka toimii mielestäni yhtä hyvin molemmissa. Tämäkin todennäköisesti tulee jäämään mulla enemmän päiväkäyttöön, mutta ei mulla oikeastaan ole mitään varsinaista syytä sille, miksen tätä iltaisinkin voisi käyttää. Ehkä lähinnä se periaate, että mulla "kuuluu" olla illalla käytössä eri seerumi. Pipettipullo toimii tässä todella hyvin ja sen kanssa saa annosteltua seerumia juuri sopivan määrän kerralla. Pidän myös siitä, että pullo on läpinäkyvä, jolloin seerumin kulumista on helppo seurata. Tämä seerumi kannattaa ehdottomasti pitää mielessä, mikäli kosteuttava ja kirkastava seerumi kiinnostaa!
Hinta: noin 13,90 €/30 ml.

Vakuuttiko Smuuti Skin? No ehdottomasti! Odotukseni olivat tuotteiden suhteen korkealla enkä joutunut pettymään. Tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde ja sekä seerumi että puhdistusbalmi ovat mielestäni tuotteina laadukkaita. Katsotaan koska omat kosmetiikkajemmat sallisivat myös sen kasvovesisuihkeen ja kasvovoiteen testaamisen, sillä kumpikin kiinnostaa myös. Voisin ehkä hankkia sen kasvoveden kesäksi, sillä suihkittavat kasvovedet ovat mitä ihanimpia nimenomaan kuumina kesäpäivinä. 

Joko olette tutustuneet Smuuti Skiniin? Suositteko ylipäätään korealaista kosmetiikkaa, vai skippaatteko nämä tuotteet ja keskitytte muihin? :)

16 kommenttia:

 1. Olin pettynyt, että se ei tuoksunut vesimelonille! Tuo Balmi siis. Kansi menee todella huonosti kiinni, itse heitin välikannen heti mäkeen kun kaikki extra ärsyttää, joka hidastaa käyttöä :D Mutta yllätyin siitä, miten paljon tätä tarvitsee kasvojen putsaukseen. Todella ison määrän, mutta varmasti tuo tulee siis käyettyä aikanaan, vaikka voisi hieroa kasvoihin juuri ennen suihkua, ja suihkussa jatkaa toisella putsarilla myös kasvot. Koska maksoin omastani kympin tarjouksessa Bearelilta, niin olin kyllä tyytyväinen, hintaansa nähden varmasti ihan hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näissä ei ole kuin tossa kasvovoiteessa tuoksu! Sinänsä ehkä hieman harmi, mutta toisaalta kasvoille tarkoitetuissa tuotteissa tuoksu ei ole itselleni tärkeä, toisin kuin vartalonhoitotuotteissa :) Mun mielestä tätä ei kulu kerralla paljoa, mutta toki sekin on varmasti tottumuskysymys ja mikä nyt on kenellekin sitten paljon :D Mä teen itse siten, että poistan ensin silmämeikit vanulappujen avulla suihkun ulkopuolella. Sen jälkeen meen suihkuun, puhdistan kasvot öljyputsarilla (tai balmilla tai mikä mulla onkin käytössä) ja sen jälkeen vasta avaan suihkuun ja huuhtelen kasvot. Näin saan aina kuivilla käsillä putsarin kuiviin kasvoihin, mutta huuhtelu tapahtuu kuitenkin helposti suihkun puolella. Vihaan sitä lavuaarissa naaman pesua :D Kymppi ei ole tosiaan paha hinta tästä :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanilta. Kauniit pakkaukset ja hinta ei tosiaan päätä huimaa. Kiva nimikin brändillä. Voisin todellakin testata, jos ei olis Oriflamea kaapit täynnä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on tosi onnistunut ulkoasu munkin mielestä, kivan persoonallinen ja tulee toi vesimeloni hyvin esille väreissä! Kiva että kiinnostus heräsi sullakin<3 :)

   Poista
 3. Kovasti tätä sarjaa on ainakin mainostettu, tuntui että TikTokissa joka kolmas julkaisu oli viime viikolla tästä :D Balmit on mun suosikkeja, nyt kaapissa pari uutta avaamatonta niin jätin nämä toistaiseksi ostamatta mutta varmasti jossain vaiheessa tulen testailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti, tää sai aikamoisen hypen aikaiseksi enkä ihmettele :D Toivottavasti tykkäät tästä, jos ja kun joskus lähdet kokeilemaan Smuuti Skinin balmia! Mä suosin itse tosiaan mieluummin öljyjä, mutta on nää balmitkin tosi hyviä ja tehokkaita :)

   Poista
 4. Minulta tämä oli mennyt kokonaan ohi, joten hyvä kun esittelit. :D Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm (100 ml) kiinnostaa eniten tällä hetkellä ja hyvä tietää, että purkin käytön kanssa on ongelmia.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo purkki ei tässä ihan vakuuttanut, mutta onneksi se ei kuitenkaan itse tuotteen tehoon vaikuta millään tavalla :) Toivottavasti pidät näistä, jos joskus lähdet kokeilemaan!

   Poista
 5. Jos oikein muistan (enkä ole unta nähnyt), jossain sanottiin, että eka erä näitä myytiin heti loppuun. Samassa artikkelissa mainittuun sarjan olevan kehitetty parikymppisille, joka sai minun kiinnostukseni lopahtamaan :).

  Ei kai se tuote tiedä, minkä ikäisellä iholle se on, mutta kyllä varsinkin noitten syöpähoitojeni jälkeen ihoni on muuttunut aika vaateliaaksi - enkä tietty ole enää mikään parikymppinenkään :D

  Tuo seerumi kuulostaa aika samanlaiselta, kuin The Inkey Listin hyaluronihapposeerumi, siis varsin juoksevalta. Se, että seerumi alkaa rullailla meikin alla, on aika ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Beareliltahan nää taidettiin myydä hetkessä loppuun, mutta muistaakseni ainakin Prismoihin oli tulossa uusi erä aika nopeastikin ensimmäisen jälkeen! Mulla on viimeiset viikon parikymppisenä käynnissä, joten otetaan ihan senkin kunniaksi vielä ilo irti näistä Smuuti Skinin tuotteista ;D Vaikka tottahan se on, ettei tuote sitä tiedä, onko sen käyttäjä 20-vuotias, 60-vuotias vai jotain siltä väliltä. Toki ne ihon tarpeet kuitenkin monesti muuttuvat, kun ikää tulee enemmän :) Rullaavat ja murustuvat seerumit on inhottavia ja jäävät itsellä monesti käyttämättä. The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi oli juuri sellainen, enkä sen takia sen pariin enää uudestaan palannut.

   Poista
 6. Harmi kun näitä ei ollut Iisalmen Prismassa, olisin ostanut suihkeen ainakin. Ehkä tilaan joskus Bearelilta sitten :) Nätit pakkaukset ja sopiva hinta, kyllähän ne kiinnostaa kokeilla. Kiitos tästä kivasta esittelystä ja kauniista kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smuuti Skin on varmasti brändi, joka herättää helposti kiinnostuksen ihan jo pakkaustenkin takia :) Toivottavasti säkin pääset pian näitä kokeilemaan! Toi suihke olisi tosiaan loistotuote varmasti nimenomaan kesäksi mulle itselleni. Kiitos, kiva jos pidit postauksesta<3

   Poista
 7. Kiinnostaa kyllä kokeilla, kunhan vaan tulee sellainen tarve ja tuotteita on joskus taas varastossa :D Miekin vähän yllätyin, että nämä on tuoksuttomia yhtä tuotetta lukuunottamatta. Itselläni on jonkun toisen merkin balm -putsarin kanssa ollut sama ongelma, että se ei mennyt kunnolla aina kiinni. Sitten meni hermot ja painoin sen vaan aina alas :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu olisi kyllä ollut kiva lisä, mutta toisaalta ihmiset taitaa nykyään enemmän ja enemmän suosio hajusteetonta kosmetiikkaa, joten sen puoleen varmasti ihan hyvä veto tehdä tuotteista hajusteettomia sitä kasvovoidetta lukuun ottamatta. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla miltä se tuoksuu! Unohdin testeristä tuoksutella sitä, kun kävin nämä kaksi Prismasta ostamassa. Pitää varmaan itsekin kokeilla tota painamista, jos ton purnukan kanssa tulee jatkossakin olemaan vaikeuksia :D

   Poista
 8. En ole kuullutkaan, mut vaikuttaa hyvältä ja noi pakkaukset on jotenkin tosi kivan väriset ja poikkeavat massasta, nimikin on hauska. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smuuti on nimenä munkin mielestä ihan älyttömän kiva! Ja nää pakkaukset on myös tosi nätit ja vesimelonisarjalle värien puolesta aivan täydelliset :)

   Poista

Kiitos kommentista!