keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Paluu vuoden 2019 kauneusbokseihin | Marraskuu

Moikka! Mä tajusin juuri, että mullahan jäi tämä postaussarja hieman vajaaksi, vaikka alunperin mun oli tarkoitus saattaa tämä loppuun viime vuoden puolella. Olen siis vuoden verran aina suurinpiirtein kerran kuukaudessa palannut kauneusboksien kanssa hieman ajassa taaksepäin ja katsonut, mitkä kaikki tuotteet vuonna 2019 tilaamistani kauneusbokseista ovat päätyneet käyttöön ja mitkä puolestaan ovat lähteneet eteenpäin. Tuntui tyhmältä jättää pari kuukautta käymättä läpi, joten otetaan tähän alkuvuoteen vielä marraskuun ja joulukuun boksit, joista ensimmäisenä luonnollisestikin ne marraskuun 2019 kauneusboksit! Tuolloin sain itselleni yhteensä kolme kauneusboksia - Ipsy Glam Bag Plussan, Boxycharmin sekä Bette Boxin.

Ipsy Glam Bag Plus marraskuu 2019

Marraskuun Ipsy Plus oli kolmas tilaamani Ipsy, ja tähän boksiin oltiin pakattu primer, poskipuna, eyeliner, huulipuna sekä highlighter. Meikkipainotteiset sisällöt ovat aina itselleni mieluisia ja tämä sisältö kelpaisi yhä edelleen tänäkin päivänä, vaikken loppujen lopuksi ihan kaikista tuotteista pitänytkään.

 • Illamasqua Hydra Veil Primer. 
  • Tämä primer odottelee mulla yhä käyttöönottoa, mutta mun on tarkoitus ottaa tämä käyttöön viimeistään keväällä. Tuote on itselleni kuitenkin tuttu ja erittäin hyväksi havaittu, joten en malta odottaa, että pääsen tätä taas käyttämään!
 • Ciaté London Courtney Act Stamp & Drag Liner
  • Kaksipäinen eyeliner, jolla on tarkoitus saada tehtyä siipirajaukset helposti. Tästä löytyy siis perinteisen tussipään lisäksi kolmion muotoinen leimasin, jolla pitäisi saada nimenomaan se siipiosa vain painettua ihoon. Toki se toimikin ihan hyvin, mutta siipiosa oli liian lyhyt ja paksu omaan makuuni, joten en itse tästä leimasinpäästä hyötynyt. Lisäksi eyeliner ei muutenkaan ollut itselleni kovin mieluisa ja tämä onkin varmaan ainut Ciatén tuote, josta en ole pitänyt. Käytin itse tätä joitain kertoja, kunnes laitoin tuotteen pois.
 • Gigi Gorgeous The Only Blush Authentic & Pride
  • Kaksisävyinen poskipuna, josta olin aluksi innoissani, mutta jota käytin loppujen lopuksi ihan muutaman kerran ennen kuin annoin tämän eteenpäin. Tässä on kauniit sävyt, mutta jostain syystä tämä ei sitten kuitenkaan ollut sellainen poskipuna, jota olisin käyttänyt.
 • Trèstique All Over Starlighter Powder Stick Ultra Violet
  • Puikkohighlighter, jota käytin ehkä kaksi tai kolme kertaa ennen kuin laitoin tämänkin eteenpäin. Tänäpäivänä ilahtuisin tällaisesta tuotteesta huomattavasti enemmän kuin tuolloin 2019, jolloin suosin lähinnä pelkästään puuterisia highlightereita. Harmi ettei mulla tätä ole enää, olisi kiva testata tätä uudemman kerran!
 • Belle En Argent Auteur Crème Lip Color Smoking On Screen
  • Tämä huulipuna on mulla edelleen käytössä, enkä voi uskoa että tämäkin on jo näin vanha! Täytyy varmaan ottaa kaikki ilo irti tästä nyt, sillä seuraavassa karsinnassa täytyy todennäköisesti laittaa tämä jo pois. Mulla on pari näitä Belle En Argentin huulipunia ja laadullisesti nämä ovat todella hyviä.
Tämän boksin arvoksi tuli noin $132,00 ja lopultahan näistä viidestä tuotteesta vain kaksi oli sellaisia, joista todella pidin. Boksi on silti mielestäni hyvä ja kuten aiemmin jo sanoin, ilahduttaisi tällainen sisältö itseäni edelleen.

Bette Box marraskuu 2019

Marraskuun Bette oli sisällöltään mukavan monipuolinen ja tämähän oli viimeisimpiä Bettejä ennen kuin se yhdistyi Goodieboxin kanssa. Tästä boksista löytyi kulmaväri, kuivashampoo, hoitosuihke, käsivoide, lisäravinteita sekä mm. tuoksunäyte ja pussi lakristia. 

 • Schwarzkopf Gliss Total Repair Balsamspray
  • Tämä hiussuihke jäi omaan käyttööni, mutten kuollaksenikaan muista sainko tämän pullon rikkoutumaan ennen kuin tuote loppui. Mulla siis joku tällainen Schwarzkopfin suihke on pudonnut ja se suutinosa hajonnut ja jotenkin mulla on sellainen muistikuva, että se olisi ollut tämä. Joka tapauksessa nämä suihkeet ovat hyviä ja mulla on tälläkin hetkellä toinen Schwarzkopfin suihke käytössä.
 • Silicea Beauty Shots
  • Boksissa oli seitsemän kappaletta "beauty shotteja", jotka sisälsivät mm. biotiinia ja seleeniä. En edes muista kuinka monta kertaa tällaisia lisäravinteita ym. on bokseista tullut, enkä ole näistä itse kiinnostunut. En muista annoinko nämä jollekulle vai laitoinko vain pois, mutta itse en näihin koskenut.
 • Biozell Silver Dry Shampoo
  • Mulla on tämä samainen hopeakuivashampoo ollut useampanakin kappaleena ja myös täysikokoisena. Tämä yksilö lähti eteenpäin, sillä mulla ei ollut tälle tarvetta, kun se täysikokoinenkin pullo kaapeista löytyi. Idea tässä on kiva, mutta lopulta mulla jäi nämä käyttämättä loppuun, sillä tämä suihke taittoi aika voimakkaastikin siniseen eikä loppujen lopuksi enää sopinut omien hiusteni sävyyn.
 • Lumene Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Hand Cream
  • Hajusteeton käsivoide, josta pidin kovasti. Muistaakseni tästä ei jäänyt sellaista rasvaista/öljyistä tunnetta iholle ja tämä myös sopi omalle iholleni. Esimerkiksi Lumenen Klassikko-sarjan käsivoidettahan mä en voi käyttää, sillä saan siitä käteni täyteen ihottumaa. Tämä tuli siis käytettyä pois!
 • Affect Eyebrow Pomade
  • Kulmaväri, joka oli itse asiassa omille kulmilleni kutakuinkin täydellinen. Käyttelinkin tätä jossain vaiheessa hyvin ahkerasti, mutta lopulta kulmakynä+puuterinen kulmaväri veivät jälleen voiton, ja tämä jäi. Koskaan en saanut tätä loppumaan, mutta omaan käyttöön jäi ja ehdin mä varmaan puolet tästä tuotteesta kuitenkin käyttää.
Tämän boksin arvoksi tuli noin 37,00 €, mutta tämä on hyvin suuntaa-antava, sillä en ollut arvoa boksipostaukseen laskenut ja joillain tuotteilla oli ilmoitettuna hintahaarukka. Betteksi sanoisin tämän olleen kuitenkin suorastaan erinomainen ja lähes kaikki tuotteet pääsivät itselläni käyttöön!

Boxycharm marraskuu 2019

Marraskuun Boxycharm ei aluksi herättänyt mussa kovinkaan suurta innostusta eikä tämä edelleenkään omissa silmissäni yllä parhaimpien boksien tasolle. Boksista löytyi luomiväripaletti, highlighter, silmänympärysvoide, meikkisieni sekä huulipuna. Tuotteet ovat kyllä pääasiassa mielenkiintoisia, mutta jokin tässä kuitenkin tökki.

 • Dominique Cosmetics Celestial Thunder Eyeshadow Palette
  • Tämä luomiväripaletti on lähtenyt eteenpäin enkä lopulta tarttunut tähän kuin ihan muutaman hassun kerran. Kauniit sävyt, mutta sävymaailma on omaan makuuni vähän turhan sekava, jotta olisin itse saanut tehtyä tällä monipuolisesti erilaisia meikkejä.
 • Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Eye Treatment
  • Tämä silmänympärysvoide on mulla tällä hetkellä käytössä ja voidehan on aivan loistava! Juice Beautyn tuotteet ovat kalliita, mutta myös erittäin hyviä.
 • Illuminati Cosmetic Sponge
  • Todennäköisesti olen tämän meikkisienen käyttänyt pois, kuten suurimman osan bokseista tulleista sienistä. Harvoin nämä kuitenkaan vetävät vertoja beautyblenderille tai RT:n oranssille meikkisienelle, jotka ovat kaksi suosikkiani.
 • Dose Of Colors Liquid Matte Lipstick Date Night
  • Rakastin tätä huulipunaa ja laadullisesti tämä oli aivan loistava nestemäinen huulipuna. Edellisessä karsinnassa laitoin tämän kuitenkin pois, sillä punalla alkoi olla jo ikää eivätkä varsinkaan nestemäiset huulipunat säily hyvinä kovinkaan kauaa.
 • Milk Makeup Holographic Stick
  • Puikkohighlighter, joka lähti eteenpäin. En muistaakseni testannut tätä kertaakaan ja tämä tuli vähän huonoon saumaan, kun olin saanut marraskuun Ipsystä juuri toisen vastaavanlaisen highlighterin. Milk Makeupin meikit kyllä kiinnostavat, mutta tämä ei ollut mun juttuni tuolloin.
Näiden viiden tuotteen lisäksi boksista löytyi testeri Pretty Vulgarin peiteaineesta, sillä tämän jälkeenhän bokseista alkoi tulla myös mm. peiteaineita ja meikkivoiteita. Tämän boksin kokonaisarvo oli jopa $152,00, mikä on yllättävän paljon Boxyille tuohon aikaan. Tästä jäi loppupeleissä itselleni käyttöön kolme tuotetta, joista parhaimpana ehdottomasti tuo sy-voide.

Tilasitteko te mahdollisesti näitä bokseja? Mikä näistä kolmesta olisi teille tällä hetkellä mieluisin? :)

4 kommenttia:

 1. Vaikka tuo Ipsy onkin meikkejä täynnä niin näistä se vaikuttaa mielenkiintoisimmalta ja laadukkaimmalta. Itse kun sen verran vähän meikkailen, niin nuo ihonhoitotuotteet on yleensä kiinnostavampia mutta tässä Ipsyssä on sitä jotain. Muutenkin, mitä on tässä seuraillut postauksia erilaisista bokseista, niin vaikuttaa tuo Ipsy jotenkin houkuttelevimmalta boksilta muihin verrattuna. Toki tässäkin näkee että on arvoltaan suurin, mutta muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ipsy vei näistä munkin silmissä voiton! Munkin mielestä Ipsy Plus on ehdottomasti paras boksi, mitä tällä hetkellä on myynnissä. Boxycharm oli aikoinaan omasta mielestäni parempi, mutta se on pikkuhiljaa muuttunut ja nykyään liputan enemmän Ipsy Plussan puolesta :)

   Poista
 2. Betestä on mielipidettä, nyt kun näen tuon laku pussin tajuan heti etten itse saanut tuota varmasti ELI boksissa oltiin jo oltu siinä ajassa = lyhyt ja pitkäaikaiset tilaajat, koska he keksivät vielä viimeisenä uudistuksena ennen loppuaan tuon jaon. sen sijaan nuo super surkeat silicean vitamiinishotit oli mun boksissa. Yök. Kiva kun kuitenkin esittelit nämä, tuo Ipsy on todella hyvää laatua kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkäaikaistilaajat sai muistaakseni jo LivBox-aikoina välillä jotain extratuotteita tai sitten tuotteet oli erilaisia. Olihan se pitkäaikaistilaajana ihan kiva saava välillä "parempia" sisältöjä, mutta mun mielestä ne olisi kuuluneet kyllä kaikille. En tajunnut aina myöskään niitä iän perusteella tehtyjä tuotejakoja, joita Bettessä muutamaan otteeseen oli :D Ipsy oli tosi kiva, vaikken kaikista tuotteista lopulta niin välittänytkään<3

   Poista

Kiitos kommentista!