torstai 5. tammikuuta 2023

Meikkilaatikko | Tammikuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Meikkilaatikko on täällä taas vuosien tauon jälkeen! Muistaakohan teistä vielä joku, kuinka vuonna 2018 aloin kirjoittaa ensin parin viikon ja lopulta kuukauden välein Meikkilaatikko-postauksia? Projektihan lopulta jäi multa kokonaan, mutta nyt lähes viisi vuotta myöhemmin aion tämän taas aloittaa. Meikkilaatikkoon on tarkoitus valita aina kuukaudeksi kerrallaan meikkejä, joihin haluan keskittyä ja joita pyrin käyttämään mahdollisimman paljon. En pitäydy ainoastaan näissä valituissa tuotteissa vaan sallin myös muiden käyttämisen ihan jo siitä syystä, että mun täytyy toteuttaa tätä yhdessä muiden pannuprojektieni kanssa. Valitsen meikkilaatikkooni aina muutamia tuotteita siten, että joukkoon mahtuu sekä niitä, joita todella haluan käyttää että sitten sellaisia, jotka eivät ehkä muutoin päätyisi mulla käyttöön. Haluan tämän vuoden aikana karsia meikkikokoelmastani pois niitä "ihan ok/kelvollinen" -kategoriaan kuuluvia tuotteita, ja tässä on hyvä tilaisuus antaa sellaisille tuotteille mahdollisuus vielä kerran. Meikkilaatikko päivittyy joka kuukauden alkupuolella, ja nyt mennään katsomaan mitä kaikkea valitsin tammikuun laatikkoon!

Highlightereita valitsin tammikuulle kaksi kappaletta - MOTD Cosmetics Highlighting Powder Lucid Moonin sekä OFRA X Nikkietutorials Highlighter Glazed Donutin. Molemmat ovat vaaleita, OFRA ihan erityisen vaalea, ja sopivat hyvin talvimeikkeihin. OFRA on ollut mulla luokattoman vähällä käytöllä, sillä se on ehkä jopa turhan vaalea omaan makuuni, ja haluankin nyt selvittää mitä mieltä highlighterista todella olen. Kaunis ja laadukashan se on, mutta mikäli sävy ei ole hyvä, on sitä turha omissa kokoelmissa pitää. MOTD Cosmetics on toki myös mukana toisessa pannuprojektissani, joten aion sitä käyttää koko vuoden ajan riippumatta siitä nostanko sitä esille meikkilaatikossa vai en. Tarkoituksena ei siis todellakaan ole joka kuukausi kierrättää näitä muissa projekteissa olevia tuotteita meikkilaatikossa, sillä sehän kävisi jokseenkin tylsäksi, mutta satunnaisesti nekin saattavat täällä esiintyä. 

Poskipunia laatikkoon päätyi kaksi kappaletta - Max Factorin Miracle Pure Cream Blush 03 Vintage Peony* sekä IDUN Minerals Mineral Blush Havtorn*. Max Factorin nestemäinen poskipuna on kauniin rusehtavan sävyinen ja tällä hetkellä suosikkini voidemaisista/nestemäisistä poskipunista. Idunin poskipuna taas on mukana toisessa pannuprojektissani, joten napataan sekin nyt kunnolla tehokäyttöön heti vuoden alusta asti. Haluan myös tänä vuonna opetella aurinkopuuterin käytön ja valitsin meikkilaatikkoon Ciaté Londonin Bamboo Bronzerin. Tämä on mattainen, lämpimähkön sävyinen aurinkopuuteri, jota käyttelin joitain kertoja jo joulukuussa. Nyt sitten kunnolla tehokäyttöön tuote!

Tammikuun meikkilaatikkoon en olisi oikeastaan mielelläni valinnut yhtäkään luomiväripalettia, mutta lopulta valitsin kuitenkin tämän Jeffree Starin Star Weddingin. Star Wedding on jo useamman kuukauden ollut yksi mun luottopalettini ja tällä saan taatusti tehtyä kuukauden aikana monenlaisia meikkejä. Syy sille, miksi olin vähällä jättää luomiväripaletin kokonaan valitsematta on se, etten ole vielä aloittanut Pan Those Eyeshadows -projektiani. Aion aloittaa sen todennäköisesti nyt viikonloppuna, enkä siis tiedä mitä luomivärejä tulen projektiin saamaan. Toki kyseessä on viisi yksittäistä sävyä, mutta haluaisin kuitenkin jollain tavalla saada edes osan sävyistä sopimaan yhteen meikkilaatikossa olevan paletin tai palettien kanssa. No, tässä on ainakin monipuolisesti erilaisia sävyjä, joten toivotaan että osan saan yhdistettyä tähän palettiin!

Primereista haluan keskittyä Dr. Brandtin Backlight Primeriin, jota olen käyttänyt ehkä reilu viisi kertaa aiemmin. Primer on hyvä, mukavan heleyttävä, muttei kuitenkaan suosikkini. Totesin aiemmin, etten aio tuhlata aikaani huonoihin primereihin, mutta tämän haluan kyllä käyttää pois ja pyrin nyt tehokäyttämään tätä tammikuun ajan. Vieressä oleva Tarten Shape Tape Glow Wand on heleyttävä korostustuote/peiteaine iholle. Mä olen käyttänyt tätä vähän peiteaineen tavoin kasvojen korkeimmilla kohdilla ja aina puhunut nimenomaan peiteaineesta, vaikka korostustuotehan tämä kai pikemminkin on. Tuote on mulle hurjan mieluisa ja koitan käyttää sen pikapuolin loppuun. Peiteaineista koitan keskittyä ensisijaisesti the SAEM Cover Perfection Tip Concealeriin, joka on ehdottomasti tällä hetkellä suosikkipeiteaineeni. Tämä on peittävä ja sävy on sopivan vaalea itselleni. Tätä olen saanut hyvin jo käytettyä ja toivon saavani tämän pian loppumaan, jotta pystyn paremmin keskittymään muihin avattuna olevii peiteaineisiini.

Viimeisenä vielä kaksi huulipunaa sekä eyeliner. Essence hydrating nude lipstick 302 heavenly on mun 23 loppuun vuonna 2023 projektissa, mutta olisin sen todennäköisesti valinnut meikkilaatikkoon muutenkin, sillä pidän tällä hetkellä punasta todella paljon. Sen rinnalta löytyy Bite Beauten Power Move Soft Matte Lipstick Sugar Buns, johon olen niin ikään tykästynyt tällä hetkellä. Bite Beaute ei ole mulla ollutkaan käytössä vielä turhan montaa kertaa, joten nyt koitan luoda meikkejä, joihin saan sen sopimaan! Rimmel Exaggerate Waterproof Liquid Eyeliner* päätyy myös meikkilaatikkoon, mutta tähän mulla ei varsinaisesti ole mitään sen kummempaa syytä. Mulla on tämän lisäksi käytössä toinen musta eyeliner NYX:ltä, mutta nyt haluan keskittyä käyttämään enemmän nimenomaan tätä Rimmeliä. Molemmissa on omat hyvät puolensa, joten nyt nautitaan tammikuun ajan tästä.

Kuten huomaatte, tässä meikkilaatikossa ei ollut esimerkiksi puuteria tai meikkivoidetta. En siis välttämättä joka kuukausi valitse laatikkoon tuotteita, joilla saan tehtyä koko meikkini. Lisäksi aion varmasti käyttää myös muita kuin tässä postauksessa mainittuja tuotteita, mutta näihin koitan keskittyä mahdollisimman paljon. Katsotaan miten onnistun ja kuukauden päästä palataan helmikuun meikkilaatikon kanssa!

Mitä mieltä olette valinnoistani? Onko kiinnostavia tuotteita joukossa? :)

10 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja mukana! Ofran vaalea highlighter näyttää just hyvältä talvisävyltä ;) mulla on just tylsästi meikkilaatikon tuotteet niitä samoja käyttismeikkejä, mutta niin saan niitä kulumaan pois ja kun päivitän meikkilaatikon 2 kk välein, niin ehdin hyvin käyttää. Tuntuu että 2 kk menee aina niin nopsaan!
  Millainen tuo Tarten peiteaine on silmien alla? En ole avannut vielä omaani kun pähkäilen pitäiskö mun vaan luopua siitä. Jos se on poskipäillä käytettävä niin sit ei tule käytettyä, mutta onko se liian näkyvä tai oudosti erottuva jos käytän silmien alla peiteaineena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi Ofra on supervaalea, ei siis paras mahdollinen kesälle, vaikka esimerkiksi viime kesänähän mä en mitään rusketusta saanut lainkaan, kun vauvan kanssa oltiin helteillä vaan sisällä :D Toi parin kuukauden vaihtoväli olisi ehkä ollut mullekin parempi vaihtoehto, mutta katsotaan nyt ensin tän yhden kuukauden välin kanssa, miten homma lähtee sujumaan.

   Mä en tota ainoana peiteaineena silmien alla ehkä käyttäisi, ainakaan omilla, kun sitä tummuutta löytyy. Mutta oon monet kerrat kyllä lisännyt tota siihen päälle hitusen ja toimii mun mielestä kivasti siinä! Toi ei oo mikään glitteröverituote, vaikka hohdetta tosta iholle tuleekin kivasti :) Ton voisi mieltää vähän valokynän tapaiseksi tuotteeksi, josta tosin tulee enemmän sitä hehkua ja myös peittoa.

   Poista
  2. Aamulla just katselin jonkun youtube videon tuosta peiteaineesta, ja sitä kehuttiin että tuo kivasti valoa ja eloa ikääntyvälle silmänalusiholle. Just tuossa sisänurkassa käytettynä, ei koko silmien alus alueella :D taidan ottaa itselle käyttöön, ihan hyvältä kuulostaa :)

   Poista
  3. Toivottavasti tykkäät tosta! ♥

   Poista
 2. Kivat meikit ja semmosia helppokäyttöisiä kaikki. Nämä highlitterit ofralta on upean näköisiä. Tuun niin ostaa tuon rimmelin eyelinerin pian, kun mun nykyinen lineri kuitenkin tässä lähiaikoina kuivuu vähintään jos ei käyttöä ole tarpeeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofran meikit on tosi kauniita ihan jo ton kuvioinninkin vuoksi<3 Toi eyeliner on kyllä hyvä, ei todellakaan lähde mihinkään päivän aikana :D Harmi että toi kärki on vähän paksu tossa siveltimessä, kun oon niin tottunut jo noihin tussilinereihin, jotka on superohuita. Vaati vähän totuttelua ensin toi paksumpi kärki :D

   Poista
 3. Tosi kiva, että innostuit tekemään taas meikkilaatikkoa! Näitä on mielenkiintoista lukea:) Kivat tuotteet valitsit ja mukava toteuttaa myös näin, ettei aina kaikkien kategorioiden tuotteita mukana. Näistä erityisen kiinnostavia tuotteita, joita minulla ei ole, on the SAEMin peiteaine, Jeffreen paletti ja Max Factorin poskipuna. Rimmelin jotain eyelineria käytin vuosikausia nuorempana. Oli ihan huipputuote. Voisikin taas joskus ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin ensin, että olisin ottanut tähän yhden tuotteen per tuotekategoria, kuten sä esimerkiksi, mutta lopulta ajattelin tämän tyylin sopivan itselleni paremmin :) Joku kerta voisi kyllä arpoakin tuotteita mukaan, toki se edellyttäisi, että päivittäisin mun listan kaikista meikeistäni, eikä tällä hetkellä riitä innostus siihen :D Rimmeliltä löytyy superhyviä tuotteita, mä en edes muistanut kuinka hyviä nää eyelinerit onkaan!

   Poista
 4. Meikkilaatikkoon olet valinnut kivoja ja käytönnöllisiä tuotteita. Hyvä idea testata vielä kerran jotain tuotetta ennen lopullista päätöstä, pidätkö sen vai laitatko eteenpäin tai pois. Minun pitäisi ottaa käyttöön meikkilaatikko pariksi kuukaudeksi kerraallaan, niin tulisi käytettyä värikosmetiikkaa enemmän.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä, kun tässä saa rauhassa testailtua tuotteita ja katsottua onko ne oikeesti sellaisia, joita haluaa käyttää ja jotka on itselle sopivia. Voi olla, että munkin täytyy jossain vaiheessa muuttaa tämä kuukausittainen meikkilaatikko päivittymään vain joka toinen kuukausi, mutta katsotaan josko tämä toimisi ainakin alkuun myös näin :)

   Poista

Kiitos kommentista!