tiistai 10. tammikuuta 2023

Ipsy Glam Bag Plus | Joulukuu 2022

Tänään availlaan joulukuun Ipsy Glam Bag Plus, joka on samalla mun viimeinen kauneusboksini tällä erää. Tästä eteenpäin en tosiaan tilaa enää mitään bokseja ja toivon todella, että saan maltettua mieleni ja tämä joulukuun 2022 Ipsy Plus on ainut kauneusboksi, jonka esittelen vuonna 2023. Fiilikset ovat hieman haikeat, mutta toisaalta myös helpottuneet, sillä tämä päätös lopettaa boksien tilaaminen oli itselleni ehdottomasti oikea. Nyt keskitytään kuitenkin tähän boksiin ja katsotaan millaiset ajatukset tämä viimeinen Ipsy Plus musta oikein herätti! Tätä saikin tällä kertaa odotalla vaikka kuinka kauan, sillä jostain syystä paketin kulku Ipsyn varastoilta Planet Expressillekin kesti jo viikon normaalia kauemmin, ja myös Suomeen saavuttuaan pakettia seisotettiin Vantaalla lähes viikon verran. Mutta nyt boksi on täällä! Mitä kaikkea viimeinen kauneusboksini piti sisällään?

Mä olin masentua jo nähtyäni Ipsyn valinnat boksiini joulukuun alussa, sillä sieltä löytyi mikäpä muukaan kuin sama Alleyoopin tuote, joka oli kesällä monilla myös Boxycharmissa ja jota olen onnellisesti onnistunut välttämään sen jälkeen, sillä samainen tuotehan on pyörinyt myös Ipsyissä. Nyt se kolahti sitten omalle kohdalle ja tällä kertaa myös valittavana olleet tuotteet olivat selkeästi aiempaa heikommat. Joukossa oli iso kasa Boxycharmista tuttuja tuotteita sekä muutenkin paljon sellaisia, jotka eivät kiinnostaneet tippaakaan. Sain kuitenkin lopulta ihan hyvän kokonaisuuden, johon kuului Ipsyn valitsemana kolme voidemaista kasvomeikkituotetta sekä luomiväripaletti. Lisäksi valitsin boksiin itse kasvonaamion, ripsivärin sekä highlighterin. Postauksen lopussa taas tuttuun tapaan kuvat valittavana olleista tuotteista, mutta ensin katsotaan tarkemmin nämä oman boksini tuotteet:

Aloitetaan tällä Alleyoopin Stack The Odds kolmikolla, jonka sain itse sävyssä Sassy Pants. Kyseessä on kolmen voidemaisen tuotteen kombo, josta löytyy highlighter, poskipuna sekä bronzeri. Jos yritän ajatella ihan neutraalisti ilman mitään ennakkoajatuksia ja -käsityksiä, tästä saisin itselleni käyttöön ainakin poskipunan ja mahdollisesti myös highlighterin, sillä niiden sävyt ovat hyviä. Voidemaiselle bronzerille mulla taas ei ole käyttöä, hyvä kun saan puuterisia käytettyä. Alleyoop herättää mussa kuitenkin lähinnä negatiivisia ajatuksia, sillä olen aiemmin saanut heiltä mm. monitoimikynän, joka oli niin pilipalituote kuin jokin vain voi olla. Monet teistä ehkä muistavat, kuinka aikoinaan Manna Kadar aiheutti monissa välittömästi kielteisiä mielikuvia, kun tuotteita tuli Bette Boxista? Fiilis Alleyoopin suhteen on itselläni ihan verrattavissa tähän, vaikka toki tiedostan, etteivät kaikki Alleyoopin tuotteet ole yhtä huonoja kuin se monitoimikynä. Tämän brändin tuotteille on varmasti oma laaja käyttäjäkuntansa, mikä on erittäin hyvä asia. Itse en siihen kuitenkaan kuulu. Lisäksi pyrin vähentämään meikkikokoelmaani eikä tällaisilla "käytän ehkä kerran tai pari vuodessa" -tuotteilla ole siellä tilaa. Eteenpäin siis lähtee!
Hinta: noin $38,00.

Toisena tuotteena boksiini oltiin valittu Ciaté Londonin The Velvet Eyeshadow Palette. Tämä on 12 sävyn luomiväripaletti, joka näyttää omaan silmääni todella kauniilta. Mä olen Ciatén meikkejä kehunut täällä jo useamman vuoden, mutta itse asiassa mä en ole milloinkaan käyttänyt brändin luomivärejä! Sain juuri syyskuun Ipsy Plussasta edellisen kerran Ciatén luomiväripaletin, mutta sen arvoin lopulta pois enkä palettia siis koskaan testannut. Tämä The Velvet Palette on todella kaunis ja tiedän, että mulla oli tällaisille sävyille käyttöä. Mietin pitkään jo ennen koko boksin saapumista mitä tämän paletin kanssa teen, sillä en tarvitsisi yhden yhtä uutta luomiväripalettia. Päätin lopulta kuitenkin pitää tämän ja seuraavan karsinnan yhteydessä laitan mieluummin vanhemmasta päästä olevia paletteja pois. Tämä on kaunis paletti, josta löytyy itselleni sopivia sävyjä, joten tämä jää itselleni - tarvitsin palettia sitten tai en. Täytyy kuitenkin huomioida se, että kaikkine kuluineen boksi maksaa noin 70 euroa, joten onhan se ihan kiva saada rahoilleen myös vastinetta.
Hinta: noin $20,00.

Ensimmäinen oma valintani oli The Organic Pharmacyn Honey & Jasmine Mask. Kyseessä on ihoa rauhoittava, kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio, joka sisältää mm. aloe veraa, skvalaania, hunajaa, sheavoita, ruusua sekä jasmiinia. Tämä kosteuttava naamio toimii joko poishuuhdeltavan naamion tavoin tai yönaamiona, jolloin ohut kerros naamiota jätetään imeytymään ja vaikuttamaan iholle koko yöksi. Mulla on tällä hetkellä parikin yönaamiota käytössä, joten katsotaan josko käyttäisin tämän pois ihan poishuuhdeltavan naamion tavoin. Kiva tuote ja ehdottoman tarpeellinen varsinkin nyt talvella, kun ihoni vaatii runsaasti kosteuttavia tuotteita!
Hinta: noin $74,00/60 ml.

Seuraavaksi valitsin boksiin Finding Ferdinandin Lash Lift Mascaran, joka lupaa perinteisesti lisää pituutta ja volyymia ripsille, kuten lähes kaikki ripsivärit. Mä en normaalisti ikinä valitsisi boksiin ripsiväriä, en ainakaan tällaista josta en ole koskaan kuullutkaan, mutta yksikään muu tuote ei tässä kohtaa kiinnostanut. Ripsivärillä kuitenkin on potentiaalia olla hyvä ja toivon, että tämä on itselleni mieluisa ja saan tuotteen käytettyä loppuun. Olen yhä edelleen aika nirso ripsivärieni suhteen, mutta toivotaan tosiaan parasta! Tämän otan käyttöön nyt heti, joten katsotaan kuinka nopeasti tämä päätyy loppuneisiin.
Hinta: noin $28,00.

Ciaté London Glow To Highlighter oli viimeinen valintani ja tämän highlighterin sain itselleni sävyssä Starburst. Kyseessä on upea shampanjan värinen highlighter, jota en missään nimessä olisi tarvinnut, mutta jonka ehdottomasti halusin itselleni. Tämänkään tuotteen kohdalla ei löytynyt muita itseäni kiinnostavia, joten valinta oli senkin puoleen selvä. Ciatén meikit ovat itselleni hurjan mieluisia ja rakastan highlightereita, joten tämä on ehdottomasti tämän boksin paras tuote. Shampanjan sävyiset highlighterit toimivat tilanteessa kuin tilanteessa eikä mua harmita yhtään, että highlighterkokoelmani kasvaa nyt yhellä yksilöllä, vaikka mun olisikin nimenomaan tarkoitus saada meikkikokoelmaani pienemmäksi. Tämä on todella kaunis enkä missään nimessä tästä luopuisi! Voisin jopa sanoa, että tämä taitaa olla yksittäisistä highlightereistani kaikkein kaunein.
Hinta: noin $29,00.

Joulukuun boksin arvoksi tuli noin $189,00. Iso osa arvosta tulee tuosta kasvonaamiosta ja harmillisesti boksin toiseksi arvokkain tuote lähtee eteenpäin. Tämä ei ole boksi, joka sisältönsä puolesta jättäisi mut juuri kaipaamaan Ipsy Plussaa, ja oikeastaan olen siitä vain iloinen. Nyt keskitytään käyttämään pois näitä vuosien aikana bokseista tulleita tuotteita ja katsotaan, josko jossain vaiheessa pienen tauon jälkeen taas palaan tilaamaan tätä tai Boxycharmia! Seuraavaksi kuvat vielä kaikista valittavana olleista tuotteista:


Ensimmäinen valinta tehtiin tästä joukosta ja oma valintani oli The Organic Pharmacyn kasvonaamio. Truly Beautyn vartalovoide sekä Violet Vossin paletin olen saanut bokseista jo aiemmin, joten ne olivat heti poissa laskuista. Meikkisieniä en bokseista ehdoin tahdoin halua ja vaikka Muradin tuotteet yleensä kiinnostavat, en tarvitse mitään akneiholle tarkoitettuja tuotteita. Kasvonaamioita kuitenkin kuluu aina, joten se oli näistä itselleni ehdottomasti paras vaihtoehto.

Tämä toinen valinta tuotti eniten päänvaivaa, sillä en rehellisesti sanottuna olisi halunnut tästä joukosta mitään. Tartea harkitsin ihan vain brändin takia, mutta eipä tuollaiselle kynälle olisi mulla kuitenkaan käyttöä. Kasvoöljyä en edes uskaltaisi ottaa boksiin, sillä pelkäisin pullon rikkoutuvan/vuotavan matkalla ja tahraavan kaikki muut tuotteet. Gua sha ei kiinnosta, kuten ei huulinaamio tai hiuksille tarkoitettu CC-voidekaan. Ripsivärejä en käytännössä koskaan valitse bokseihin, mutta tässä kohtaa se oli ainut, jonka sentään tiesin jossain vaiheessa testaavani. Ja voihan se olla, että ripsiväri osoittautuu loistavaksi!

Kolmas valinta oli melko helppo ja otin tosiaan tuon Ciatén highlighterin. Tästäkin joukosta löytyi tuttuja tuotteita, sillä sekä tuo Lucky Chick että KAB Cosmetics ovat tuttuja, tosin eri sävyissä, mutta varsinkin tuo nestemäinen luomiväri näytti hyvinkin samanlaiselta kuin se yksilö, jonka olen Boxycharmista saanut. Highlighterin lisäksi mietin hetken tuota vartalonkuorintaa, mutta highlighter oli ihanampi ja vaikken sellaisia tarvitsekaan, halusin tähän viimeiseen boksiin kuitenkin jonkun vähän "spesiaalimman" tuotteen kuin vartalonkuorinnan. 

Sellainen oli viimeinen Ipsy Plussani! Mitä mieltä te olette tästä boksista ja valinnoista? :)

8 kommenttia:

 1. Eikä, siis naurahdin että miten voikaan olla sellainen tuuri että viimeisessä boxissa saat tuon Alleyoopin! Minua tosiaan viime vuonna siunattiin kahdella Alleyoopin tuotteella, tuolla sekä sillä järkky siveltimellä. Ja se monitoimikynä, en edes sano mitään.
  Tavallaan hyvä että viimeinen boxi ei ollut mikään jippijee koska jäisikö se tilauksen lopettaminen sitten kaihertamaan? Sait kuitenkin ihania juttuja, tosi nätti tuo highlighter! Itse en ole Ciatén suurin fani, en oikein osaa sanoa edes miksi? Varmaan kun aina saanut siltä vaan epäsopivia tuotteita joilla ei ole mulle käyttöä. Joku huultenrajauskynä kyllä taitaa olle jemmassa heiltä. Olen saanut Ciatéa niin paljon kauneusboxeissa. Tuo luomiväripaletti on tavallaan halvan näköinen minun makuun, mutta tiedän että sinä tykkäät, ja ei kannata siitä luopua kun se oikeasti voi ilahduttaa vaikka joskus vuoden päästä kun saat entisiä pois.
  Mun mielestä noissa valitatuotteissa oli hyviä koska kaikki on mulle uusia. 1.valintana olisin ottanut joko body butterin tai meikkisienet. Paletti nätti myös. 2.valinta olisi melko varmasti Tarte ja 3.Ciaten highlighter tai tuo sivellin. Onko noissa valintajutuissa muuten aikaa miettiä vai loppuuko ne tuotteet yhtä nopeasti kuin Boxycharmin choicessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo mä oikeesti kuvittelin, että onnistuin noi Alleyoopit välttämään, kun en Boxyistakaan niitä saanut kaikista odotuksista huolimatta :D Mutta ehei, Ipsy päätti vielä muistuttaa tolla! Jos tulee joltain tietyltä brändiltä paljon just itselle sopimattomia tuotteita niin tosi herkästi siitä tuleekin sellainen olo, ettei brändi oikein sytytä. Täytyy nyt miettiä vielä miten ton paletin kanssa teen, kun Mimosakin tuolla alempaa kommentoi ettei Ciatén luomivärit ehkä oo ihan niitä parhaimpia. En oo tohon palettiin vielä koskenut, joten ton voisi vaikka arpoa vielä. Tai sitten kokeilen ja annan kaverille, jos en pidä :)

   Mä oon ton ykkösvalintana olleen paletin antanut jo eteenpäin, kun sisko ihastui yhteen noista vihreistä sävyistä :D Toi vartalovoide on ihan superpaksua tavaraa, hyvä että sitä saa levitettyä edes, mutta tuoksu on ihana<3 Noi valinnat tulee auki aina joka kuun 2. päivä joskus kello 13-14 tienoilla ja itsellä ei oo koskaan ollut tilannetta, etteikö kaikkia tuotteita olisi vielä tarjolla. Noi kuitenkin vaihtelee eri tilaajien kesken eikä kaikilla oo samoja, joten uskoisin että jos ei ihan päivätolkulla venytä sitä valitsemista, kaikkia olisi saatavilla, kun valintoja lähtee itse tekemään :)

   Poista
 2. Luomiväripaletti on hieno! Lisäksi tuo kasvonaamio vaikuttaa hyvältä. Mutta mikä kumma on hiuksille tarkoitettu cc-voide? Itse olisin luultavasti valinnut sen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jonkun brändin hiuksille tarkoitetun CC-voiteen joskus käyttänyt, muttei ole kyllä hajuakaan enää mitä se varsinaisesti hiuksille teki :D

   Poista
 3. Alleyoopin tuote olisi ollut omaan makuun sopiva vain, jos siinä olisi ollut luomivärejä muuten aika mälsä! Ei olisi ollut miun makuun tämä boksi, Ciatén luomivärit on vähän niin ja näin. Itse näen brändin yhä sellaisena, joka tekee vain kynsilakkoja :D

  Mie olisin valinnut ekasta vaihtoehdosta tuon vartalovoiteen, toisesta hiusten cc-voiteen ja viimeisestä vartalokuorinnan (paketille tosin olisi tullut reiluummin painoa :'D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciatén kynsilakat on kyllä hyviä, yksi mun suosikeista on ollut nimenomaan heiltä! Täytyykin miettiä vähän ton paletin kohtaloa, mutta ehkä mä testailen sitä ja katson tykkäänkö. Jos en niin annan sen eteenpäin jollekin kaverille :) Kivat valinnat olisit säkin tehnyt! Toi vartalovoide tuoksuu superhyvältä<3

   Poista
 4. Mun silmissä tommoset alleyoopit on ihan roskaa suoraan sanottuna. Noista valinnoista olisin ottanut violet vossin meikkipaletin, tarten linerin ja ciaten highlitterin. Hyvät on kuitenki tietysti sun valinnat ja sinulle parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violet Vossin paletti on mulla ollut joskus, mutta annoin sen loppuvuodesta pois :) Tarten liner olisi ollut hauska testata, mutta tiedän ettei mulla todennäköisesti lopulta olisi ollut tolle käyttöä, joten parempi oli ottaa toi ripsiväri. Alleyoopista oon täysin samaa mieltä :D

   Poista

Kiitos kommentista!