perjantai 20. tammikuuta 2023

Glamglow Youthmud Glow Stimulating & Exfoliating Treatment

 

Tänään tuote-esittelyyn pääsee otsikossakin jo mainittu Glamglown Youthmud Glow Stimulating & Exfoliating Treatment. Tämä kyseinen kasvonaamio tuli itselleni syyskuun Ipsy Glam Bag Plussasta ja mähän nappasin tämän mukaan myös tämän vuoden suurimpaan pannuprojektiini "23 loppuun vuonna 2023". En projektin alkaessa ollut tätä kasvonaamiota käyttänyt vielä kertaakaan, joten otinkin samalla pienoisen riskin, sillä olisihan se voinut olla, ettei naamio sovi itselleni lainkaan. Nyt olen testannut tätä pariin otteeseen ja halusin tulla kertomaan ensifiilikseni tästä kasvonaamiosta myös teille. 

Glamglown naamioita myy mm. Lookfantastic, jossa tämä 50 g purnukka maksaa 60,00 €.

Glamglow Youthmud Glow Stimulating & Exfoliating Treatment on ihoa silottava, puhdistava, pehmentävä ja kirkastava savinaamio. Naamio sisältää saven lisäksi mm. vihreää teetä, kameliauutetta, laventeliöljyä sekä E-vitamiinia. Naamio on myös kuoriva ja sen tulisikin jättää kasvoille kaunis hehku. Glamglown naamiot ovat olleet yleensä mielestäni hurjan tehokkaita ja toimivia, vaikka on joukkoon mahtunut jokunen sellainenkin naamio, josta en ole ollut täysin vakuuttunut. Nämä naamiot ovat myös suhteellisen hintavia, ja koska tämäkin maksaa sen 60 euroa, olivat odotuksetkin itselläni totta kai sitten sen mukaiset. Hinta ei kosmetiikassa kerro tokikaan kaikkea, mutta jostain syystä sitä tulee kuitenkin aina odotettua ja toivottua eniten niiltä tuotteilta, jotka ovat niitä kaikkein arvokkaimpia.

Ensimmäinen testikerta uuden naamion kanssa on aina hieman jännittävä, mutta tämä käyttäytyi kuten tyypilliset savinaamiot kuivuen naamalle muutamien minuuttien vaikutusajan jälkeen. Levitän itse kasvonaamiot lähes poikkeuksetta siveltimellä, mutta tämä oli sen verran paksua ja tönkköä, että sormilla levittäminen olisi saattanut olla helpompi tai ainakin nopeampi vaihtoehto. Naamiolla on 10 minuutin vaikutusaika, jonka jälkeen se puhdistetaan kasvoilta pois veden kanssa. Huuhteluvaiheessa koinkin pienen yllätyksen, sillä naamio oli todella kuoriva. Savinaamiot monesti jämähtävät kasvoille aika tiukasti, ja tästä tosiaan löytyi vielä rutkasti kuorivia partikkeleja, joita sai ihan kunnolla hieroa kasvoilta pois naamiota poispestessä. Samalla ne partikkelit siis myös kuorivat ihoa ja omalle herkälle iholleni kuorintateho onkin tässä ehkä vähän turhan voimakas. Nuorempana olin sitä mieltä, että mitä rouheampi kuorinta, sen parempi. Nykyään olen oppinut, että miedommat kuorinnat ovat usein parempi vaihtoehto itselleni, olivat ne sitten mekaanisia tai esimerkiksi happokuorintoja.

Iho tuntui naamion käytön jälkeen erittäin sileältä ja pehmeältä. Kuorintateho oli tosiaan melkoinen, vähän liikaakin omalle iholleni, mutta silloin tällöin käytettynä tämä on kyllä varsinainen tehopommi. En varsinaisesti sanoisi tämän antavan mitään sen suurempaa hehkua iholle, mutta ainahan iho näyttää kirkkaammalta, kun se on tehokkaasti puhdistettu ja kuorittu. Glamglow ei tuottanut tällä kertaa pettymystä ja naamio teki aika pitkälti juuri sen, mitä lupasi. En näkisi itseäni käyttämässä tätä missään tapauksessa viikottain, enkä välttämättä edes kerran parissa viikossa, mutta koska tämä tosiaan on yhtenä tuotteena pannuprojektissani, täytyy mun koittaa tätä käytellä suhteellisen säännöllisesti. Hyvä naamio, muttei ehkä ihan paras valinta herkkäihoiselle!

Ovatko Glamglown naamiot teille tuttuja? :)

10 kommenttia:

 1. Mie käytin tämän samaisen naamion juuri pois :D On kyllä näin rasvoittuvalle iholle sellainen naamio, että ehkä kerran parissa viikossa tuli käytettyä. Vaikuttaa myös sellaiselta koostumukseltaan, joka voisi helposti kuivua purkkiinsa, jos unohtuu liian pitkäksi aikaa purkkiinsa.

  Glamglowia ei kyllä oikein itse tule ostettua, ellei ole jotain -50% alennusta jossain. Olen käyttänyt yhden sellaisen berry glow -naamion, muita versioita en ehkä ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon myös, ettei tämä säily tuolla purkissa ikuisesti, eli täytyy koittaa tosiaan saada tämä nyt vuoden sisällä käytettyä loppuun! Berryglow löytyy itse asiassa multakin, tosin se ei ihan hirveästi tunnu iholleni mitään tekevän :D Nää on sen verran hintavia, etten itsekään lähtisi ilman alennusta ostamaan, kun ton -50% alennuksenkin jälkeen hintaa jää vielä melkoisesti ainakin tälle naamiolle!

   Poista
 2. On tuttuja ja nämä tämän tyyliset tosi tehokkaita <3 mulla taitaa pari olla jemiksessä ;) en kuitenkaan täyttä hintaa maksaisi mutta pienissä pakkauksissa ihan ok hintaisia. Niissä kans useampi erilainen naamio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tääkin vissiin on myynnissä 15(?) ml kokoisessa pakkauksessa. Sellaset pienemmät on kyllä hyviä varsinkin näin kalliiden tuotteiden kohdalla, kun pääsee vähän edullisemmin ensin testaamaan, että onko naamio itselle lainkaan mieluisa :D

   Poista
 3. Mä olin ennen fani, siis siihen aikaan, kun valikoimissa oli 2-3 naamiota. Enää nämä tuotteet eivät vastaa omaa ihonhoitofilosofiaani ja siksi en ole enää vuosiin käyttänyt brändin tuotteita. Tykkään edelleen noista pakkauksista. Tosi tunnistettavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin muistan olleeni näistä vuosia sitten todella innoissani, mutta ei Glamglow nykyään enää samaa innostusta herätä, vaikkei naamioissa mitään vikaa välttämättä olekaan. Onhan Glamglowlle vuosien aikana mahtunut niitä glitternaamioita sun muita, joita en itsekään ymmärrä lainkaan!

   Poista
 4. Ihana lukea glamglown tuotteista koska en niitä itse ole oikein ostellut, hinnaltaan kun ne on niin arvokkaita. Pidän itse savinaamioista ja usein pistänkin ne kasvoille vielä juuri ennen suihkua, niin se on kaikista helpointa pyyhkiä pois kasvoilta. En juuri itse niitä mekaanisia kuorintoja haluaisi enää hankkia niin paljon, kuin vaikka hapollisia jotka ei hankaa. Punoituksen pelko on todelinen :) Vuosi on varmaan juuri tällaiselle tuotteelle sopiva aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää on tosi hintavia ja jos itse lähtisin ostamaan 60 euron naamiota, en ensisijaisesti kyllä lähtisi Glamglowta ostamaan :) Mä käytän savinaamioita myös yleensä just tolleen ennen suihkua, näitä on hirveä koittaa lavuaarissa pestä pois ja suihkussa se käy niin näppärästi :D Happokuorinnat on kyllä ihania, vaikka edelleen tykkään myös mekaanisesti kuorivista tuotteista. Siinä suhteessa Dermalogican Daily Microfoliant on ihan voittamaton<3

   Poista
 5. Oli kiva lukea tästä naamiosta. Kuulostaa tosiaan aika tujulta, mutta näin sekaihoisella varmasti olisi 1-2 kertaa kuukaudessa käytettynä ihan kiva tuote. En ole koskaan käyttänyt Glamglown naamioita (!), minulle niitä ei ole bokseissakaan sattunut tulemaan. Sen sijaan olen monesti ajatellut, että ostaisin jonkun niistä testiin. Nämä naamiot kiinnostaisivat kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä ei missään tapauksessa ole naamio, jota kannattaa käyttää kovin usein. En usko että kovin rasvainenkaan iho näin tehokkaasti kuorivaa naamiota kovin usein tarvitsee. Mutta en toisaalta ole millään tavalla alan ammattilainen, joten tiedä siitä sitten :D Näistä naamioista on onneksi monesti myynnissä niitä pienempiä kokoja, joiden kanssa pääsee kivasti testailemaan tuotteita :) 60 euroa on kuitenkin iso summa rahaa, jos ei yhtään tiedä onko naamio itselle sopiva vai ei!

   Poista

Kiitos kommentista!