sunnuntai 18. joulukuuta 2022

Juhlakauden silmämeikkiin tuotteet Rimmeliltä!

*Saatu ilmaistuote

Tänään tehdään viimeinen katsaus aiemmin syksyllä saamaani Rimmelin pr-pakettiin, joka sisälsi valikoiman brändin kasvo-, huuli- ja silmämeikkejä. Olen aiemmin esitellyt Rimmelin peiteaineet, kasvomeikit sekä huulimeikit, ja nyt olisi aika esitellä ja arvostella teille kuvassa näkyvät silmämeikkituotteet. Mukaan mahtui ripsiväri, musta nestemäinen eyeliner sekä kultainen ja hopea eyeliner/luomiväri, joilla saa luotua vaikkapa ihanat meikit jouluun ja uuteenvuoteen!

Rimmelin meikkejä voi ostaa esimerkiksi Prismoista, Sokoksilta sekä näiden verkkokaupoista.

Rimmel Wonder'Volume Thrill Seeker Mascara* on Rimmelin uutuusripsiväri, joka lupaa antaa ripsille runsaasti sekä pituutta että tuuheutta ja erotella ne kauniisti. Ripsiväri sisältää hoitavaa pantenolia, jonka tulisi myös vahvistaa ja pehmentää ripsiä. Tuotekuvauksen mukaan tätä ripsiväriä voi huoletta myös kerrostaa eikä sen tulisi karista pois päivän aikana. Ripsiharja on tiimalasin muotoinen ja tuote on myynnissä mustassa sävyssä. Itsehän en muita sävyjä ripsiväreissä edes käytä, vaikka toisaalta olisikin ehkä joskus hauska testata miltä vaikkapa ruskea ripsiväri itselläni näyttäisi. Olen käyttänyt tätä ripsiväriä nyt ehkä kolmisen viikkoa saadakseni kunnolla käsityksen siitä, kuinka se omissa ripsissäni toimii. Joku ehkä muistaakin, että olen melko vaativa käyttämäni ripsivärin suhteen, sillä omissa ripsissäni ei ihan mikä tahansa ripsiväri toimi ja toisaalta taas vaadin myös sitä, että ripsiväri saa ripsistäni riittävän näyttävät.

Thrill Seeker on osoittaunut hyväksi ripsiväriksi. Tämä ei ole paras käyttämäni eikä välttämättä sellainen, jota tulisi jälkikäteen ikävä, mutta hyvä tämä joka tapauksessa on. Ripsiharja on miellyttävä käyttää, vaikka tiimalasin muoto ei ehkä suosikkini olekaan, mutta sillä saa joka tapauksessa värin helposti niin ala- kuin yläripsiin. Käytän ripsiprimeria käytännössä aina, kun kyseessä ei ole vedenkestävä ripsiväri, joten sitä olen käyttänyt tämänkin kanssa. Primerin kanssa tällä saa jo yhdellä kerroksella kauniit ja näyttävät ripset, joista ei pituutta tai volyymia puutu. Jonkin verran kauemmin joudun väriä kuitenkin ripsiin lisäämään kuin kestosuosikkini essencen lash princessin kanssa, mutta en kuitenkaan niin kauan, etten tätä ripsiväriä mielelläni käyttäisi. Olen aiemminkin sanonut, että ne vähänkin heikommat ripsivärit jäävät itselläni herkästi lopulta käyttämättä, mutta tämän käytän oikein mielelläni loppuun asti. Kertaakaan tämä ei myöskään ole karissut alas poskille ja ripsivärillä saa helposti itseäni miellyttävän lopputuloksen, mikä ei siis missään tapauksessa ole mun kohdallani mikään itsestäänselvä asia.
Hinta: noin 12,00 €.

Rimmel Exaggerate Waterproof Liquid Eyeliner* oli koko pr-paketista itselleni ainut jo entuudestaan tuttu tuote. Kyseessä on musta, vedenkestävä nestemäinen eyliner, joka on myynnissä myös ei-vedenkestävänä. Dipliner tyyliset eyelinerit olivat joskus omia suosikkejani ja tässäkin sivellinosa säilötään ja dipataan purkkiin, jossa itse rajausväri on. Vedenkestävyyden tämä hoitaa täydellisesti ja tämä on pitkään aikaan ainut testaamani eyeliner, joka ei hievahdakaan päivän aikana silmistä pois. Lähes kaikki muut ovat ainakin jossain vaiheessa suttaantuneet edes hitusen silmän sisänurkasta, mutta tämä ei ole tehnyt niin kertaakaan, eli pysyvyys tällä eyelinerilla on aivan täydellinen. Tämän sivellinosa on kuitenkin harmillisen tönkkö ja paksu, mikä tekee ohuen rajausjäljen piirtämisestä haastavaa ja välillä jopa täysin mahdotonta. Mun rajaukseni harvemmin mitään ohuenohuita ovatkaan, joten saan kyllä itse tämän kanssa kivat rajaukset, mutta tiedän monien pitävän varmasti siitä ohuemmasta rajausjäljestä. Tätä saa myös dipata purkkiin useamman kerran rajauksia piirtäessä, mikä sinänsä ei ole ongelma, mutta onhan esimerkiksi tussilinerit sen suhteen paljon helpompi- ja nopeampikäyttöisiä. Tämän valttikortti on kuitenkin erinomainen pysyvyys, jonka tasolle esimerkiksi tämän hetken suosikkini NYX:n Epic Ink Liner ei yllä.
Hinta: noin 8,00 €.

Rimmel Wonder'Swipe 2-in-1 Eyeliner to Shadow* on nimensä  mukaisestikin tuote, joka toimii sekä eyelinerina että luomivärinä. Tuote on myynnissä useammassakin sävyssä, mutta itse sain testiin hopeisen sävyn 001 Slay sekä kultaisen 002 Instafamous. Tällä hetkellähän esimerkiksi Suvan värikkäät linerit ovat kovassa huudossa, mutta itse menen käytännössä aina tylsällä, mutta aina toimivalla mustalla. Tämä kaksikko on kuitenkin loistava näyttävämmissä meikeissä - erityisesti nyt juhlakautena, kun monet panostavat meikkeihinsä vähän normaalia enemmän ja haluavat mukaan ripauksen kimallusta. Eyelinerina käytettäessä nämä toimivat hyvin yksinään tai yhdessä mustan eyelinerin kanssa, jolloin värikkäämmällä eyelinerilla voi tehdä rajauksen mustan yläpuolelle ja tuoda näin pientä twistiä meikkiin! Luomiväreinä en itse näitä lähtökohtaisesti näkisi, sillä tuotteen sivellin on kovin ohut ja vaatii aika paljon, jotta tällä saa väriä kauttaaltaan esimerkiksi koko liikkuvalle luomelle. Sinänsä nämä ovat kuitenkin nestemäisiä tuotteita, jotka kuivahtavat iholle, joten miksipä näitä ei voisi halutessaan käyttää rajausten lisäksi myös laajemmalla alueella. Itse olen kuitenkin testannut näitä ihan vain eyelinerin tavoin. Sivellintä saa muutaman kerran dippailla pulloon, jotta rajausjäljestä tulee intensiivinen eikä iho kuulla alta, mutta lopputulos on kaunis. Kimallusta on juuri sopivasti omaan makuuni. Varsinkin hopea sävy oli mulle mieleen, mutta mä toisaalta pidän muutenkin värinä enemmän hopeasta kuin kullasta.
Hinta: noin 7,50 €.

Tässä vielä swatchit kaikista kolmesta eyelinerista. Valitettavasti en saanut teille mitään meikkikuvia tehtyä, kiitos hyvin vähäisen valon määrän vuorokauden aikana sekä ennen kaikkea sen, ettei tässä vauva-arjen tohinassa tällä hetkellä pahemmin ehdi mitään perusmeikkejä kummempia tekemään. Sekä hopea että kultainen eyeliner on tullut kuitenkin tosiaan testattua meikissä, muttei missään sellaisessa, josta olisin kuvaa edes halunnut ottaa. Katsotaan josko saisin vaikkapa jouluna tehtyä jonkin kuvauskelpoisen meikin näitä(kin) käyttämällä! Jonkin cut crease -tyylisen meikin kanssakin nämä saisi toimimaan varmasti todella kivasti.

Ovatko Rimmelin silmämeikit tuttuja? Entä miten on, iskevätkö värikkäämmät eyelinerit? :)

4 kommenttia:

 1. Tuo Rimmelin eyeliner, jota esittelet nyt vedenkestävänä, niin siitä se normi versio sellanen jota on tullut ostettua jo joskus 13 vuotiaana :D Ollut markkinoilla niin pitkään, täysi luotto tuote. Ostin noita joskus kolme kerralla kaappiin kun aattelin, etten halua hetkeen ostella. Mulla on nyt vika eyeliner käytössä joten pian varmaan tulee taas ostettua uusi - miksei tuota Rimmeliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin muistan, että toi Rimmelin eyeliner on ollut myynnissä jo ties miten kauan! Mietin oonkohan itse käyttänyt myös sitä ei-vedenkestävää versiota, en muista yhtään, mutta voisi senkin jossain kohtaa testata :)

   Poista
 2. Minähän en ole oikein koskaan silmänrajauksia tehnyt, mutta nuo viimeiseksi esittelemäsi eyelinerit ovat ihan kiinnostavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle rajaukset taas on ihan pakollisia meikissä! Joskus itse asiassa toivon, että saisin meikkityyliäni muutettua ja luovuttua näistä rajauksista, mutta toisaalta miksipä sitä mitään muutosta väkisin tekemään, kun tykkään niin paljon kissarajauksista itselläni :)

   Poista

Kiitos kommentista!