sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Testissä edullinen peiteaine Rimmeliltä!

*Saatu ilmaistuote

Rakastan testata erilaisia peiteaineita, mistä ehkä kertoo sekin, että mulla on tällä hetkellä avattuna yhteensä lähes kymmenen kappaletta peiteaineita. Tänään puhutaan edullisemmasta markettikosmetiikasta, kun testiin päätyi Rimmelin The Multi-Tasker Concealer!* Tiesittekö muuten, että Rimmelkin on nykyään virallisesti täysin cruelty free? Brändi on hiljattain hyväksytty osaksi Leaping Bunny -ohjelmaa, ja sainkin ilokseni itselleni pr-pakkauksen täynnä Rimmelin meikkejä, jotka ovat siis kaikki eläinkokeettomia. Siitä onkin aikaa, kun olen edellisen kerran itse Rimmeliä ostanut, mutta lähdin hyvin avoimin ja odottavin mielin saamiani tuotteita testaamaan. Ensimmäisenä paneudutaan tosiaan juurikin tähän peiteaineeseen, jonka sain itselleni kahdessa eri sävyssä ja joka oli ehdottomasti paketin kiinnostavimpia tuotteita!

Peiteaine maksaa ostopaikasta riippuen noin 10,00 €. Rimmelin tuotteita voi ostaa esimerkiksi Sokoksilta, Prismoista sekä näiden verkkokaupoista.

Rimmel The Multi-Tasker Concealer* on ihoa peittävä, tasoittava sekä kirkastava peiteaine. Peiteaineen tulisi peittää silmienalusten tummuus sekä häivyttää myös ihon muut virheet sekä epäpuhtaudet piiloon. Tuote on vedenkestävä ja sen luvataan kestävän iholla aamusta iltaan asti. Itse käytän peiteainetta aina meikatessani enkä milloinkaan voisi kuvitella skippaavani sitä. Pääasiassa peiteaine on itselläni käytössä tummien silmänalusten kirkastamiseen ja siihen valitsenkin mielelläni aina asteen tai pari omaa ihonsävyäni vaaleamman sävyn. Tällä hetkellä iholtani löytyy kuitenkin myös jonkin verran epäpuhtauksia ja peitettävää esimerkiksi leuan alueelta, joten pääsin näppärästi testaamaan peiteaineen tehoa myös niiden kanssa.

Peiteaineen applikaattori on suuri ja pullea. Itse olen tottunut käyttämään sekä näitä paksumpia että huomattavan paljon ohuempia applikaattoreita, enkä itse osaa sanoa suosivani kumpaakaan vaihtoehtoa toista enemmän. Pullean applikaattorin kanssa on helppo levittää peiteaine nopeasti sinne minne sen haluaa ja häivytellä sen jälkeen esimerkiksi kostean meikkisienen kanssa, kuten itse teen. Tämä peiteaine levittyy ja häivyttyy kasvoille helposti eikä pahemmin kasaudu sy-alueen pieniin juonteisiin, kunhan peiteainetta ei lisää kerralla liikaa. Liian paksu kerros antaa kuitenkin herkästi kakkuisen lopputuloksen, mutta ainakaan kostean meikkisienen kanssa levitettynä en ole itse sellaista kovinkaan helposti saanut aikaan.

Sain testiin sävyn 020 Fair sekä 030 Light, jotka ovat molemmat vaaleita, mutta 020 Fair totta kai vielä selkeästi vaaleampi. Fair on ollut itselleni täydellinen sävy tummille silmänalusille, sillä se on juuri sopivast omaa ihonsävyäni vaaleampia ja kirkastaa siten silmienalusia kauniisti. 030 Light taas vastaa enemmän oman ihon sävyä ja toimii siten hyvin näppyjen peittämisessä, sillä tokikaan niille ei kannata käyttää mitään extravaaleaa peiteainetta, jos ei nimenomaan halua korostaa niitä näppyjä ja epäpuhtauksia iholla. Kuvassa näette swatchit molemmista sävyistä. Vasemmanpuoleinen Fair on pohjasävyltään neutraalimpi kuin Light, joka taittaa keltaiseen. Itselläni on nimenomaan keltapohjainen iho, joten sävyt ovat olleet itselleni kaikin puolin täydellisiä.

Mites sitten se peittävyys? Se yllätti mut hyvinkin positiivisesti! Peiteaine taikoi tummuuden silmieni alta pois todella hyvin. Lopputulos ei ehkä ollut ihan täydellinen, mutten ole vielä törmännyt peiteaineeseen, joka saisi sen sinisyyden täysin pois. Edulliseksi markettituotteeksi tämä onnistui siinä kuitenkin paremmin kuin monet kalliimmat peiteaineet, joten voin lämpimästi suositella tätä peiteainetta, mikäli omaat tummat silmänaluset. Näppyjen ja epäpuhtauksien peitossakin tämä toimi varsin hyvin, tosin mulle itselleni tämä epäpuhtaampi iho on vielä sen verran uusi juttu, etten rehellisesti sanottuna tiedä löytyykö tähän tarkoitukseen selkeästi parempiakin tuotteita. Itselläni ei kuitenkaan ole ollut valittamista. Pysyvyydessäkään ei ole ollut valittamista, mutta toki mä en ole testannut tätä kuin lähinnä kotioloissa ja ehkä jonkin kauppareissun tai vaunulenkin aikana. Meikkini ovat siis kaiken kaikkiaan päässeet "helpolla", enkä ole paras henkilö tällä hetkellä sanomaan mitään tuotteiden pysyvyydestä.

Olen aiemmin suosinut markettipeiteaineissa esimerkiksi Catricea, mutta tämä Rimmelin The Multi-Tasker Concealer on ehdottomasti parempi kuin vaikkapa Catricen True Skin High Coverage Concealer. Edullisista peitaineista pidän hurjasti myös the SAEM Cover Perfection Tip Concealerista, joka menee ominaisuuksiltaan tämän Rimmelin edelle, mutta aika niukasti. Rimmelin saatavuus on toki parempi kuin the SAEMin, mutta molempia voin suositella erittäin lämpimästi.

Käytättekö peiteaineita? Onko tämä Rimmelin peiteaine ehkä tuttu? :)

4 kommenttia:

 1. Uskon, että tuotteet on ihan yhtä hyviä kuin ihan vähän kalliimmat kosmetiikka liikkeistä löytyvät tuotteet. Voisin hyvin ostaa Rimmeliltä peiteaineen :) Lisäksi pakkaukset on oikein kauniit, eikä niistä tule yhtään mieleen marketkosmetiikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset on munkin silmään tosi kauniit<3 Sitä elää ehkä itse vähän liikaa vielä siinä oletuksessa, että markettimeikit on monesti jotenkin tehottomampia/huonompia kuin kalliimmat, vaikkei se todellakaan ole näin eikä hinta kerro tuotteesta loppujen lopuksi välttämättä kovinkaan paljon :D

   Poista
 2. Kiva oli lukea Rimmelin tuotteesta. Itse pidän merkistä ja en muista mitään huonoja tuotteita kokeilleeni. Tuoteryhmistä juurikin merkin peiteaineet sekä myös ripsarit on sellaisia, joita en ole koskaan kokeillut. Kuulosti hyvältä tämä peiteaine. Itsekin tykkään monista edullisista peiteaineista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain testiin myös ripsivärin, jota en kuitenkaan ole vielä korkannut, mutta innolla odotan mitä siitä tykkään. Tosin mä olen niin nirso ripsivärien suhteen, ettei kannata liikoja odotella :D Edullisista peiteaineista löytyy tosi hyviä tuotteita eikä se hinta todellakaan kerro aina kaikkea :)

   Poista

Kiitos kommentista!