sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Pysyvimmät huulipunat Rimmeliltä

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Tänään jatketaan muutama viikko sitten saamani Rimmelin pr-paketin availua ja käydään läpi paketista löytyneet huulimeikit. Mä olen itse asiassa tänään juuri tehnyt huulimeikeilleni karsintaa ja karsinut surutta (okei, pienen surun kanssa) pois vanhoja huulipunia ja -kiiltoja, joten näille uutuuksille on nyt ihan tosissaan tilaa huulipunakokoelmassani. Sain testiin viisi kappaletta Rimmelin Lasting Provocalips Liquid Lipstickejä* sekä kaksi Lasting Finish Exaggerate Automatic Lip Lineria*, joista kerron teille tässä postauksessa tarkemmin.

Rimmelin meikkejä voi ostaa mm. Sokoksilta ja Prismoista sekä näiden verkkokaupoista. Postauksessa mainitut nestemäiset huulipunat maksavat ostopaikasta riippuen noin 10,00 € ja huultenrajauskynät noin 6,00 €.

Rimmelin huulimeikit ovat jääneet itselleni hieman vieraammiksi enkä viimeisten vuosien aikana ole omistanut tai käyttänyt niitä lainkaan. Huultenrajauskyniä en muista Rimmeliltä omistaneeni koskaan, mutta joitain huulipunia olen kyllä joskus käyttänyt. Kaikki saamani huulimeikit ovat mielestäni kauniita ja sävyt ovat huulimeikeille hyvin tyypillisiä ja perinteisiä. Tällä tarkoitan siis sitä, ettei joukosta löydy esimerkiksi kirkkaan violettia tai tummanruskeaa vaan sävyt ovat kaikki punertavia tai vaaleanpunaisia, mutta kuitenkin selkeästi erilaisia ja eri vivahteilla. Tässä ei ole yhtään sellaista sävyä, jota en käyttäisi ja josta en pitäisi. Tosin mä en muutenkaan missään tapauksessa ole huulimeikeissä mitenkään turhan sävyuskollinen vaan käytän hyvin paljon erilaisia sävyjä. Tällä hetkellä suosin eniten rusehtavia, malvaisia ja punaisia sävyjä, mutta kevään tullessa astuvat kuvaan myös kaikki ihanat vaaleanpunaiset sävyt.

Rimmel Lasting Finish Exaggerate Automatic Lip Liner* on C- ja E-vitamiineja sisältävä kierrettävä huultenrajauskynä, joka on myynnissä neljässä eri sävyssä. Itse sain testiin punaisen 024 Red Divan sekä viileähkön vaaleanpunaisen 063 Eastend Pinkin. Nämä eivät ole siis perinteisiä teroitettavia huultenrajauskyniä vaan kierrettäviä, jolloin teroittimia ei tarvita eivätkä kynät menetä pituutta käytön myötä. Rakastan kierrättäviä kulmakyniä, mutta totta puhuen suurin osa huultenrajauskynistäni on teroitettavia. Olinkin hieman epäileväinen miten tarkasti näillä saa huulet rajattua, kun teroitettavat kynät saa yleensä kärjestään teräviksi, mutta nämäkin on muotoiltu siten, että ainakin nyt aluksi rajaukset saa tehtyä hyvin tarkasti ja ohuiksi. Toki ajan ja käytön myötä kynien muoto pyöristyy väkisinkin, mutta nämä onneksi myös liukuivat helposti huulia pitkin ja olivat juuri sopivan pehmeitä. En rajaa huuliani joka kerta huulipunaa käyttäessäni, mutta varsinkin tummempien sävyjen kanssa rajaus on itselleni pakollinen, eli käyttöä näille tulee varmasti löytymään paljonkin! Ei mulla ole näistä mitään huonoa sanottavaa, kynät toimivat hyvin ainakin tällä hetkellä, ne ovat helppokäyttöisiä sekä hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

Rimmel Lasting Provocalips Liquid Lipstickit* ovat nimensä mukaisestikin nestemäisiä huulipunia, jotka ovat Sokoksella ja Prismoissa myynnissä juuri näissä viidessä saamassani sävyssä. Sävyt ovat vasemmalta oikealle 740 Caught Red Lipped, 210 Pinkcase Of Emergency, 730 Make A Mauve, 310 Pouting Pink ja 500 Kiss The Town Red. Huulipuna lupaa jopa 16 tunnin pysyvyyden eikä sen tulisi kuivattaa tai tuntua huulilla kiristävältä. Tämän kaiken mahdollistaa se, että tuote on kaksipäinen ja varsinaisen huulivärin jälkeen huulille lisätään vielä tuubin toisessa päässä oleva päällystuote. Päällystuotteen on tarkoitus lukita väri paikoilleen, kosteuttaa huulia ja tuoda huulille kaunista kiiltoa. Toki huulipuna toimii halutessaan myös ilman päällystuotetta ja olenkin itse testannut punia sekä sen kanssa että ilman, jotta sain kunnolla selville miten päällystuote oikein vaikuttaa mm. huulipunan pysyvyyteen sekä huulituntumaan.

Lasting Provocalips -huulipunaa on tarkoitus levittää huulille applikaattorin avulla ja odottaa minuutin ajan, jotta väri asettuu huulille. Sen jälkeen huulille lisätään vielä tuubin toisesta päästä löytyvää väritöntä päällystuotetta ja huulimeikki on valmis. Itselleni tämä päällystuote on ehdottoman tärkeä ja suosittelen sitä kaikille muillekin. Nestemäiset huulipunat ovat monesti kuivattavia ja saavat huulet tuntumaan hieman kiristäviltä eivätkä nämä Rimmelin huulipunat tee siinä poikkeusta. Päällystuote kuitenkin ihan oikeasti poistaa sen kuivuuden tunteen huulilta, saa huulet pehmeiksi ja pidentää myös selkeästi meikin pysyvyyttä. Ilman päällystuotetta huulet tarttuvat toisiinsa ja puna lähtee kulumaan pois nopeammin, vaikka päällystuotteen kanssa tämä kestää lähes täydellisesti myös syömisen, mihin hyvin harva testaamani huulipuna pystyy. Huulituntuma on huomattavasti miellyttävämpi päällystuotteen kanssa kuin ilman sitä ja lopputulos näyttää myös kauniimmalta. Nämä ovat ehdottomasti yhtiä pysyvimpiä ja sävyltään intensiivisimpiä nestemäisiä huulipunia, joita olen milloinkaan testannut. Ilman päällystuotetta tuskin näistä pitäisin, sillä inhoan sitä kuivattavaa tunnetta huulilla, mutta sen kanssa nämä toimivat kuin unelma.

Tässä vielä swatchit huulimeikeistä. Nestemäisiä huulipunia on usein hieman vaikea saada pestyä pois eikä ole pelkoa, että nämäkään liikkuisivat esimerkiksi pelkän veden kanssa yhtään mihinkään. Itse pesen näin pysyvät huulimeikit pois aina öljypuhdistusaineen kanssa, joten mikäli olet tottunut käyttämään vain kevyempiä puhdistustuotteita, kannattaa varautua jonkin tujumman aineen kanssa, mikäli aiot näitä punia käyttää. Kaiken kaikkiaan pitää sanoa, että huulipunat varsinkin olivat oikein positiivinen yllätys. En missään tapauksessa odottanut niiden olevan näin mukavan tuntuisia huulilla. Päinvastoin olin lähes varma, että ne kuivattavat, mutta onneksi punat on suunniteltu siten, että päällystuote tekee punista huulilla hurjan miellyttävän tuntuisen. Huultenrajauskynät olivat hyviä ja riittävän pehmeitä. Ainut mitä odotan niiden osalta pienellä jännityksellä onkin se, kuinka ohutta jälkeä niiden kanssa saa tehtyä enää siinä vaiheessa, kun kynien tällä hetkellä terävä kärki pyöristyy.

Millaisia sävyjä te suositte huulilla? Entä vetoavatko nestemäiset huulipunat? :)

8 kommenttia:

 1. Tuo pincase on ihanan värinen :) Myytiinköhän näitä kuule joskus aikanaan Anttiloissa! Sieltä tuli tyyliin ne ekat meikit itse ainakin hankittua, eikä niinkään Prismasta tai Cittarista ;D Nestemäiset noh, menee, jos ei sitten paakkuunnu huulilla. Mutta tykkään nykyään ostaa ihan normi huulipunia, ei mitään mattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttilasta ostin itsekin tosi paljon kosmetiikkaa! Muistan vieläkin kuinka siellä piti aina hypistellä meikkejä ja just esimerkiksi jotain yksittäisiä kasvonaamioita :) Mäkin suosin enemmän ei-mattaisia punia, mutta näissä toi tuubin toisen pään aine tekee tosiaan ihmeitä eikä enää tunnu lainkaan siltä, että huulilla olisi mattapunaa!

   Poista
 2. Kiitos tästä postauksesta, kun itsekin karsin just vanhat huulimeikit, jotta saan ostettua uusia :) Ihan vain siksi, että suurimmalla osalla on oikeasti ikää :') Mä ostin just pari Mary Kayn huulipunaa, mutta haluaisin testata myös hinnaltaan vähän edullisempia, tässä siis yksi merkki mitä voisin nyt sitten sinun suosituksesta lähteä testaamaan! Harmi tosin, että rusehtavia ei tästä valikoimasta nyt sit ilmeisesti löydy. Tuo päällystystuote nestemäisessä huulipunassa kuulostaa tosi mielenkiintoiselle kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulimeikit kestää tosi kauan, varsinkin jos niitä on käytössä kerralla useampi, ja jossain vaiheessa on niistä iäkkäimmistä pakko luopua - valitettavasti :D Joo Sokoksilla ja Prismoissa ainakaan ei taida olla kuin nämä sävyt, mäkin olisin mieluusti ottanut jonkun rusehtavan punan! Muistelinkin että sä tykkäät myös sellaisista :) Toi päällystuote teki oikeesti ihmeitä enkä ilman sitä näitä punia käyttäisi<3

   Poista
 3. Mun tekisi mieli näitä testata nyt kun Rimmel sai sen Leaping Bunny -merkin. On tosi kiva että tulee helpommin saataville näitä cruelty free -merkkejä, oon Garnieriakin nyt testaillut ihan intona! En kyllä huulimeikkejä niin usein käytä että voisin varsinaisesti perustella tarvetta, mutta käyn kyllä hypistelemässä jos joku sävy olisi kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä oikeesti ihan mahtavaa, että useampi yritys ja brändi saavuttaa ton cruelty free statuksen! On kuitenkin hirveästi ihmisiä, joille toi on ehdottoman tärkeä asia. Toivottavasti näistä löytyy joku kiva sävy ja tykästyt puniin, jos jonkin päädyt ostamaan :)

   Poista
 4. Oli tosi kiva lukea näistä. Onpa nättejä sävyjä<3 Mulla joskus aikoinaan ollut Rimmelin Provocalips jossain sävyssä. En tiedä toki onko koostumusta muutettu, mutta muistan tuotteen olleen tosi hyvä. Tällä hetkellä mulla taitaa olla vain yksi perushuulipuna Rimmeliltä, siitäkin tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla<3 Mun täytyy pitää noi Rimmelin tavalliset puikkopunat mielessä, kun jossain vaiheessa tulee tarve uusille! Nyt kun tein karsintaa huulipunilleni niin voi olla, että se tarve tulee nopeammin kuin aluksi ajattelinkaan :)

   Poista

Kiitos kommentista!