lauantai 26. marraskuuta 2022

Kasvomeikkituotteet Rimmeliltä

*Saatu ilmaistuote

Olen viime viikkojen aikana käynyt läpi saamaani pr-pakettia, josta paljastui hurja määrä Rimmelin meikkituotteita. Aiemmin olen esitellyt teille Rimmelin huulimeikkejä sekä peiteaineita, ja nyt olisi tarkoitus käydä läpi muut paketista löytyneet kasvomeikit. Kuten aiemmin olen jo kertonut, on Rimmel hyväksytty Leaping Bunny -ohjelmaan ja on siis nykyään cruelty free kosmetiikkabrändi. Tällaiset uutiset ovat aina hyvinkin tervetulleita ja ilahduttivat suuresti ainakin itseäni! Tänään käydään läpi yllä olevan kuvan tuotteet, eli highlighterit, poskipunat, primer sekä meikinkiinnityssuihke.

Rimmelin tuotteita voi ostaa mm. Prismoista, Sokoksilta sekä näiden verkkokaupoista. Tuotteiden hinnat olen maininnut jokaisen kohdalla erikseen, mutta ne toki vaihtelevat hieman ostopaikan mukaan.

Rimmel Lasting Matte Primer* on nimensä mukaisesti mattainen meikinpohjustusvoide. Primerin tarkoitus on ennen kaikkea hillitä ihon kiiltoa tehden siitä mattaisen sekä sileän. Lisäksi primer lupaa häivyttää ihohuokosia, raikastaa meikkipohjaa ja pidentää meikin kestoa. Primer on oivallinen varsinkin rasvoittuvammalle ihotyypille, kuten mattaprimerit yleensäkin. Oma ihoni alkaa taas olla aika pitkälti kuivahko, joten primer ei ehkä ole optimaalisin mahdollinen itselleni, mutta olen tätä silti käyttänyt. Koostumukseltaan primer on voidemaista, kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Meikkivoide liukuu primerin päälle helposti, sillä ihon pinta jää primerin jäljiltä hieman liukkaaksi eikä lainkaan nahkeaksi, kuten joidenkin mattaprimerien kanssa. Primer pidentää meikin kestoa ja saa sen näyttämään kauniin sileältä, mutten voi sanoa tämän juurikaan vaikuttaneen omien ihohuokosteni näkyvyyteen. Hintaluokassaan tämä on mielestäni varsin hyvä tuote, mutta koska en muutenkaan mattaprimereita nykyään turhan paljon enää käytä, ei tästä uutta suosikkiani tullut. Mattaprimeriksi tämä oli kuitenkin hyvin miellyttävä käyttää, sillä liian monista jää tosiaan iholle nahkean nihkeä pinta, josta en itse pidä.
Hinta: noin 10,00 €/30 ml.

Rimmel Lasting Finnish Fix & Go Setting Spray* puolestaan on meikinkiinnityssuihke, joka toimii 2-in-1 tuotteena sisältäen myös primerin ominaisuudet. Suihketta voi siis käyttää joko meikin pohjalla ennen meikkivoidetta tai valmiin meikin päällä. Miksei myös sekä että! Suihkeen tulisi pitää ihon kiilto kurissa koko päivän ajan sekä raikastaa ja myös kosteuttaa kasvoja. Tuotekuvauksen mukaan suihke on kevyttä, tasaista ja nopeasti kuivuvaa. En itse ihan allekirjoita tätä jälkimmäistä, sillä vaikka suihke kuivuu iholle nopeasti, sumu ei ole kovinkaan kevyttä tai hienojakoista eikä suihke sen takia levity kasvoille kovin tasaisesti. Rakastan nimenomaan sellaisia ihania sumumaisia meikinkiinnityssuihkeita, eikä tämä valitettavasti ole sellainen. Olen käyttänyt kyllä huomattavasti huonompiakin suihkeita, mutta sen sumun kanssa jäi vähän toivomisen varaa vielä. En käytä tällaisia suihkeita primerina vaan nimenomaan valmiin meikin päällä ja mukavasti tämä kuitenkin ihoa tasoittaa ja saa meikin sulautumaan hyvin ihoon. Sen osalta tuote siis toimii oikeinkin hyvin ja kyllä tämä loppuun tulee käytettyä!
Hinta: noin 11,00 €/100 ml.

Rimmel Maxi Blush Powder Blushin* sain kahdessa eri sävyssä, mutta tästä poskipunasta on myynnissä myös muita sävyjä. Sain testiin sävyt 003 Wild Card sekä 006 Exposed. Poskipunia kuvaillaan samettisen pehmeiksi, helposti häivyteltäviksi ja sävyn tulisi kestää poskilla koko päivän ajan. Näiden koostumus onkin tavallaan samettisen pehmeä, mutta toisaalta myös hitusen jauhoinen. Sillä ei mulle itselleni sinänsä ole merkitystä, sillä poskipuna kuitenkin levittyy ja häivyttyy kasvoille helposti ja vaivattomasti. Pigmenttiä ei näistä puutu ja näiden kanssa vähemmän on ehdottomasti enemmän! Poskipunaa saa aina lisättyä, mikäli ensimmäisellä kertaa ei tule tarpeeksi, mutta sen poistaminen muun meikin päältä onkin sitten astetta vaikeampaa. Nämä sävyt ovat itselleni oikein mainiot, sillä käytän ehdottomasti enemmän vaaleanpunertavia kuin vaikkapa persikkaisia poskipunia. Kuvassa oikealla oleva Exposed on ollut näistä enemmän mulla käytössä, sillä se on hieman neutraalimpi ja sävy taittaa hieman malvaan, joka on yksi lempisävyjäni syksyllä. En löydä näistä poskipunista juurikaan mitään huonoa, sillä pannutkin ovat valtaisan kokoisia. Hyvä kaksikko!
Hinta: noin 7,50 €.

Rimmel High'Light Buttery-Soft Highlighting Powdereita* sain niin ikään kaksi kappaletta. Vasemmalta puolelta löytyy hieman tummempi sävy 002 Candlelit ja sen vierestä vaaleampi 001 Stardust. Näiden highlighterien tulisi tuoda kasvoille kaunista ja luonnollista hehkua, ja koostumukseltaan highlighterit ovat pehmeähköjä. "Buttery-soft" kuvaa näitä highlightereita erinomaisesti! Mä itse asiassa oletin näiden olevan jo hyvinkin voidemaisia ja pelkäsin miten nämä toimivat meikkivoiteen päällä, mutta pelkoni olivat turhia. Näitä voi hyvin käyttää ihan tavallisen, puutereille tarkoitetun highlightersiveltimen kanssa ja muutenkin samalla tavalla kuin puuterisia highlightereita. Koostumus näillä on pehmeähkö, mutta pelkästään positiivisella tavalla. Falloutia ei tule eivätkä nämä ole lainkaan jauhoisia. Highlighterit näyttävät pannussa jopa hieman glitterisiltä, sillä hehku on tuotteissa melkoisen voimakas, mutta iholle se sulautuu hyvin kauniisti eikä glitterisyydestä ole tietoakaan. Toki näiden kanssa saa voimakkaat ja vahvat korostukset, mutta sellaisia selkeitä irrallisia glitterhippuja ei näistä kasvoille tule. 

Tästä joukosta nämä highlighterit ovatkin mun ehdottomia suosikkejani enkä nämä saatuani ole muihin edes koskenut. Koostumus on uskomattoman miellyttävä ja saan molemmat sävyt toimimaan kasvoillani. Candlelit on selkeästi hieman Stardustia tummempi, mutta oikeansävyisen poskipunan päällä sekin näyttää ihollani luonnolliselta. Monesti testaamani edullisemmat highlighterit ovat olleet juuri sellaisia inhottavan glitterisiä tai karisseet pitkin kasvoja, mutta näiden kanssa ei ole sitä ongelmaa. Varsinkin tuo vaaleampi sävy Stardust on omaan makuuni täydellinen!
Hinta: noin 10,50 €.

Tässä vielä swatchit puuterisista tuotteista. Pigmenttiä ei näistä tosiaan puutu, kuten kuvakin ehkä kertoo! Mä suosittelen itse testaamaan ehdottomasti ainakin noita highlightereita, mikäli yhtään heräsi kiinnostus niitä kohtaan. En olisi uskonut tykästyväni niihin näin kovasti, mutta olivat poskipunatkin toki oikein hyviä. Meikinkiinnityssuihkeessa oli omat pienet miinuksensa, mutta sekin tulee käytettyä pois. Primer ei tällä hetkellä ole omalle iholleni paras mahdollinen, mutta mun ihoni kunto on tässä reilun puolen vuoden aikana heitellyt niin paljon, että kohta saan varmaan taas heittää hyvästit tälle kuivalle iholle ja toivottaa epäpuhtaudet/rasvaisuuden tervetulleeksi, jolloin myöa mattaprimer tulee tarpeeseen.

Vaikuttiko tästä tuotejoukosta joku kiinnostavalta tai onko teillä ehkä kokemustakin näistä tuotteista? :)

8 kommenttia:

 1. Meikinpohjustusvoide jäi vähän kiinnostelemaan. Highlighterit vaikutti myös lupaavilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi highlighterit on ihan superhyviä! ♥

   Poista
 2. Mä tykkään just mattaprimereista jotka jättää sen nahkean pinnan, meikkivoide levittyy hyvin siihen päälle :) highlighterit mulla on, koostumus on hauska ja kultainen sävy tosi nätti, toinen liian tumma mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin ennen, kun just se nahkea pinta myös teki sen, ettei meikkivoide hevillä liikkunut päivän aikana pois! Nykyään tykkään enemmän liukkaasta, jopa silikonisesta pinnasta ja saan itse helpommin meikkivoiteen levitettyä sellaiselle pinnalle :) Noiden highlightereiden koostumus yllätti, mutta tosi positiivisesti!

   Poista
 3. Kivoja värejä noissa poskipunissa ja vaaleampi korostusväri ihana :) Jotenkin nää yksittäiset napit ei oo ollu mun juttu, mutta ehkä jatkossa alan hankkimaan näitä jättimäisten palettien sijaan. Ne kun ei koskaan lopu ja vievät tilaa :D Pari hyvää luomiväripalettia riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään poskipunissa, highlightereissa ym. ehdottomasti enemmän yksittäisistä sävyistä kuin paleteista :D En edes tiedä mistä toi johtuu, sillä luomiväreissä taas inhoan yksittäisiä sävyjä!

   Poista
 4. Hauskaa lukea edullisemmista tuotteista. En ihan viime vuosina ole Rimmelin juttuja käyttänyt, mutta ainakin aikaisemmin hintalaatusuhde oli ihan ok ja oikein hyvä budjettivaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin Rimmel on tosiaan jäänyt vähän vieraammaksi, vaikka joskus nuorempana näitä meikkejä tulikin osteltua paljon. Nyt olikin kiva päästä kokeilemaan näitä, varsinkin kun nykyään sitä myös kaipaa meikeiltä ehkä vähän eri asioita kuin 18-vuotiaana!

   Poista

Kiitos kommentista!