keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Marraskuu 2022

Marraskuun Ipsy Glam Bag Plus pääsee tänään esittelyyn! Viime kuun boksistahan multa puuttui yksi tuote, joka lähetettiin mulle myöhemmin uudestaan, kun olin ottanut yhteyttä Ipsyn asiakaspalveluun. En kuitenkaan tälläkään kertaa lähtenyt postittamaan tuotetta Suomeen, sillä toimituskulut olisivat olleet yli 15 euroa enkä periaatteenkaan vuoksi halua maksaa uudestaan tuotteista, joista olen jo kertaalleen maksanut. Mähän siis reklamaatiota tehnessäni mainitsin, etten halua tai tarvitse uutta tuotetta puuttuneen tilalle, mutta Ipsyltä vastattiin heidän korvaavan aina puuttuvat tuotteet, joten mitäpä siihen sitten enää muuta sanomaan. Olen jälleen lisännyt postauksen loppuun kuvat valittavissa olleista tuotteista, sillä aiemmin toivoitte näkevänne myös ne. Tämä boksihan on toiseksi viimeinen Ipsyni, sillä päätin aiemmin lopettaa tilaukseni joulukuun boksin saatuani, mutta vielä ei ole aika surra sitä vaan nyt keskitytään täysill tähän marraskuun boksiin!

Marraskuun boksi oli ihonhoitopainotteinen ja boksista paljastui Ipsyn valitsemana sivellinsetti sekä kasvovoide. Itse valitsin boksiin vielä kaksi seerumia sekä kasvosuihkeen. Tällä kertaa valittavana ei ollut ihan yhtä kiinnostavia tuotteita kuin yleensä ja jätin ihan tarkoituksella yhdenkin superkiinnostavan meikkituotteen valitsematta, sillä en tällä hetkellä halua kasvattaa meikkikokoelmaani. Tämä nykyinen ajatusmaailmani ja toiveeni selkeästi pienemmästä kokoelmasta oli yksi syy, miksi päätin Ipsyn tilaamisen lopettaa joulukuun boksiin jälkeen, mutta suurin syy oli kuitenkin boksin kustannukset, jotka nousevat koko ajan. Seuraavaksi esittelyt jokaisesta tuotteesta ja näiden jälkeen kuvat valittavissa olleista tuotteista:

Boksista löytyi Ipsyn valitsemana First Aid Beautyn Ultra Repair Face Moisturizer, joka on glyseriinia, skvalaania, sheavoita, avokadoöljyjä sekä keramideja sisältävä kasvovoide. Voiteen tulisi kosteuttaa kuivaa ihoa kuitenkaan tukkimatta sitä. Multa löytyy jokin FAB:n kasvovoide varastoista, mutta muistaakseni se ei ole tämä. Joka tapauksessa pidän brändin tuotteista todella paljon, joten tämäkin kasvovoide oli sen puoleen mieluisa yllätys. Multa vaan löytyy ihan liikaa kasvovoiteita jo entuudestaan, joten en välttämättä olisi tarvinnut enää yhtään lisää. Jätän tämän kuitenkin itselleni ja aion tämän jossain kohtaa vielä käyttää pois.
Hinta: noin $28,00/50 ml.

Ipsyltä valittiin boksiini myös Iconic Londonin Caught My Eye Essential Brush Set. Tämä neljän siveltimen setti sisältää erilaisia silmämeikkisiveltimiä, ja settihän oli valittavissa myös viime kuussa. Joku ehkä muistaa, että mainitsin silloin olleeni jo aikeissa valita sivellinsetin boksiin, mutta päädyin lopulta kuitenkin toiseen tuotteeseen. Siveltimiäkään en varsinaisesti tarvitse, mutta en voi sanoa olevani pettynyt, sillä tämä nelikko vaikuttaa varsin hyvältä. Mukana tulee kaksi häivytyssivellintä, litteä sivellin luomivärin pakkaamiseen sekä kynäsivellin, jota käytän itse esimerkiksi lisäämään luomiväriä alaluomelle ja silmän sisänurkkaan. Vaikken uusia siveltimiä tarvitsekaan, aion nämä silti pitää itselläni! Mun pitäisi muutenkin käydä omistamani siveltimet läpi ja karsia huonoimmat pois, joten uusille on kohta ehkä oikeastikin tilaa.
Hinta: noin $40,00.

Aavrani Balance Restoring Serum oli ensimmäinen oma valintani boksiin. Tämä siniseen pulloon pakattu seerumi lupaa kirkastaa ja rauhoittaa ihoa sekä minimoida ihohukosten näkyvyyttä kasvoilla. Seerumi sisältää teepuuöljyä, kurkku-uutetta, taikapähkinää sekä kamomillaa. Tuote on melko arvokas ($60,00) ja toivon tämän sopivan hyvin omalle iholleni. Mulla on hirmuinen määrä erilaisia kasvovoiteita kaapeissa, mutta seerumeita ei turhan paljon varastoissa ole, joten senkin takia valitsin boksiin niitä nyt kaksi kappaletta. Tämä vaikutti kiinnostavalta ja odotankin innolla, että pääsen tämän korkkaamaan. Vielä ei kuitenkaan ole sen aika, sillä pyrin nykyään pitämään vain 2-3 seerumia kerralla avattuna, jotta saan niitä käytettyä joskus poiskin.
Hinta: noin $60,00/50 ml.

Toinen valintani oli tosiaan myös seerumi - Lapalette Beautyn Vita Yellow Double C Serum. Tämä on runsaasti C-vitamiinia sekä mm. A-, K- ja B-vitamiineja sisältävä seerumi, jonka tulisi kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. C-vitamiiniseerumit eivät ole mulle ihan hirveän tuttuja, vaikka itse asiassa tälläkin hetkellä mulla on BeautyStatin C-vitamiiniseerumi käytössä, tosin aika harvoin. Mä en ole ihan varma mitä siitä pidän, ja mielenkiinnolla lähdenkin jossain vaiheessa testaamaan tätä Lapaletten vastaavaa tuotetta ja katsomaan miten ne toisistaan eroavat. Tässä on ainakin mukavan raikas ja pirteä tuoksu ja pidän myös siitä, että seerumi on pakattu pipettipulloon.
Hinta: noin $58,00/35 ml.

Tynt Beautyn Afterglow Prime & Set Face Mist oli kolmas valintani ja tästä kasvosuihkeesta olen erittäin innoissani! Kookosvettä ja tamanuöljyä sisältävä suihke kosteuttaa ihoa sekä toimii tuotekuvauksen mukaan hyvin joko meikin alla primerin tavoin tai meikin päällä kiinnityssuihkeena. Ihon tulisi jäädä tämän käytön jälkeen pehmeäksi ja hehkuvaksi. Heleyttävät suihkeet ovat aivan ihania ja aion ehdottomasti käyttää tämän nimenomaan meikinkiinnityssuihkeena, mikäli tämä vain siihen soveltuu. Tällä hetkellä mulla on jopa neljä meikinkiinnityssuihketta käytössä, eli puolet liikaa, joten tätä en ihan heti pääse testaamaan. Neljästä suihkeestani vain yksi on kuitenkin nimenomaan heleyttävä, joten saan tämän käyttöön heti, kun se loppuu. Harmillisen pienikokoinenhan tämä on, mutta toisaalta saanpahan suihkeen joskus loppumaankin.
Hinta: noin $22,00/50 ml.

Boksi oli ihan hyvä eikä tässä ollut itselleni sinänsä yhtään turhaa tuotetta. Poikkeuksellisen vähänhän tästä löytyi meikkejä, mutta se oli tällä kertaa ihan oma valintani ja hyvin tietoinen sellainen. Marraskuun Ipsy Plussan kokonaisarvoksi tuli noin $208,00 eli voiton puolelle jäätiin ihan selvästi, vaikka boksin kustannukset tällä kertaa olivatkin ihan extrakorkeat. Seuraavaksi vielä edellisen Ipsy-postauksen tavoin kuvat valittavana olleista tuotteista sekä lyhyet perustelut valinnoilleni:

Ensimmäinen valinta tehtiin tästä joukosta ja oma valintani oli Aavranin seerumi. Ensimmäisenä kiinnitin huomioni tuohon KVD Beautyn poskipunaan ja "normitilanteessa" olisin sen ehdottomasti valinnutkin itselleni. Nyt koitin kuitenkin ajatella järjellä ja tuollaisia sävyjä multa löytyy jo entuudestaan, eli seerumi oli parempi vaihtoehto. Harkitsin hetken myös tuota kasvopalettia, mutta sen sävyt eivät näyttäneet sitten kuitenkaan kovin houkuttelevilta. Myös puhdistusbalmi kiinnosti, mutta pelkäsin pakkauksen olevan omaan makuuni vähän epäkäytännöllinen enkä sitä sen takia lopulta valinnut.

Toinen valintani oli Lapalette Beautyn seerumi enkä mä tästä joukosta oikeastaan muit edes harkinnut. Yensan primeria mietin ehkä sekunnin murto-osan, mutta mulla on aivan liikaa primereita ja nimenomaan heleyttäviä sellaisia, joten tarvetta uudelle ei ollut. Muuten tässä joukossa ei ollut yhtään itseäni kiinnostavaa tuotetta.

Kolmas valintani oli Tynt Beautyn kasvosuihke. Näistä myös Uoman kulmakynä olisi ollut potentiaalinen vaihtoehto, mutta koska mulla on jo täydellinen kulmakynä ABH:lta, en nähnyt järkeä alkaa testata uutta. Muut tuotteet eivät kiinnostaneet mua lainkaan. Tällä kertaa valittavat tuotteet eivät olleet mitenkään kovin ihmeellisiä ja näistä jäikin ehkä vähän vaisu fiilis, varsinkin kun viime kuukausina on ollut selkeästi paljon kiinnostavampia tuotteita. Mutta kivan kolmikon sain joka tapauksessa!

Mitä mieltä olette boksista? Oliko valittavana tällä kertaa tuotteita, jotka olisivat kiinnostaneet teitä? :)

10 kommenttia:

 1. Kiva boxi! Oot kyllä hyvin ryhtynyt säästämään ja kokoelmaa supistamaan. Mun pitää ottaa sana tavoite ens vuodelle. On menny kosmetiikkaan ihan liikaa rahaa ja on edelleen menossa vielä tässä kuussa. Helsingin Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan tehdä tänään pienet Black Friday kosmeostokset ja mahdollisesti vielä huomenna ostan jotain, jos tietyt jutut tulee aleen, eli ei tää munkaan säästöprojekti ihan optimaalisesti ehkä suju :D Tsemppiä sulle, jos ensi vuonna aiot aloittaa kokoelman supistamisen ym. ♥

   Poista
  2. Kiitos paljon ja yritän! Mies kyllä vähän nauroi koko ajatukselle, muistaa mun miettineen samaa jo vuosi sitten. Ja onhan hän oikeassa. Ja aika hyviä tarjouksia on tullut vastaan, että kannattaa ostaa kyllä tarpeelliset nyt. Kattelen kans muutaman kaupan tarjouksia vielä. Helsingin Anna

   Poista
  3. Nyt näytät tällä kertaa miehellekin, että pystyt siihen ;D Mä tein lopulta tilaukset Kicksiin ja Bearelille + tilasinpa kuntosalijäsenyydenkin, kun sen sai alennuksessa. Piti siis muutenkin moinen hankkia, mutta nyt otin suoraan 6kk jäsenyyden, että pääsi vähän halvemmalla sen kanssa :D

   Poista
 2. Ensinnäkin, ihana tuo kuosi tässä pussissa :) nuo Iconic Londonin siveltimet tosi kauniit. Kaikki vain näyttää ihan samalta! Kaksi seerumia, ihanaa :) Nuitahan tulee päivittäin käytettyä. Mulle on jostain syystä nyt kertynyt hirveesti seerumeita. Mulla on avattuja 5 kappaletta ja yksi avaamaton ainakin kaapissa. Sama tilanne melkeen kasvovesien kanssa just nyt. Mutta jos nää on parhaat vaihtoehdot, niin ne kannattaa ehdottomasti valita!
  Olisin itse valinnut Iconic London kasvopaletin, Saman Lapalette Beautyn seerumin ja tuon Face Mistin. Aika surkeita nuo kolmannen vaiheen tuotteet, siis jotain ripsentaivutinta ja hiusklipsiä? Vähän huonot vaihtoehdot kyllä Ipsyltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tossa kuvassa noi siveltimet muistuttaa kaikki toisiaan :D Noi häivytyssiveltimet onkin tosi samanlaiset, mutta toinen on isompi ja toinen pienempi. Kaksi muuta onkin sitten ihan erilaiset muotoilultaan :) Se on jännä miten just jotain tiettyä tuotetyyppiä kertyy niin helposti! Mulla ne on kasvovoiteet ja sy-voiteet :D Hyvät valinnat olisit säkin tehnyt ja oon samaa mieltä tosta, ettei kolmannen valinnan kohdalla ihan hirveän montaa kiinnostavaa tuotetta ollut - valitettavasti.

   Poista
 3. Oooh miten hyvä sisältö ja ihana pussukka, rakastan leopardikuosia :) Iconic Londonin siveltimet vaikuttaa mielenkiintoisilta, nythän tuo merkki tuli Kicksiin ja ihan kiva kun mullakin on pari tuotetta heiltä. Seerumit kiinnostelis aina ja nythän niitä kuluu. Olisin varmaan valinnut Iconic Londonin kasvopaletin, seerumin ja tuon saman suihkeen. Yensan primer löytyy multa mutta en ole avannut vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leopardikuosi on kyllä yks munkin suosikkeja<3 Iconic Londonilla on joitain tosi hyviä tuotteita, esim. meikinkiinnityssuihke, jota mulla on edelleen ikävä! Yensan primer vaikutti ihan hyvältä, mutta mulla on aivan liikaa primereita ja seerumit tulee enemmän tarpeeseen kuin yksikään uusi primer :D Hyvät valinnat säkin olisit tehnyt ♥

   Poista
 4. Kiva boxi! Seerumit on aina kivoja ja tuo suihke vaikuttaa kans mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumeita kuluu kyllä aina, joten senkin puoleen noi on tosi käyttökelpoisia tuotteita :) Suihkeen testausta odotan innolla<3

   Poista

Kiitos kommentista!