sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Pan That Palette 2022 | Toinen katsaus

Moikka! Tänään kurkistetaan taas mun pannuprojektiini ja käydään läpi kuinka mun Pan That Palette vuosimallia 2022 on edennyt. Aloitin pannuprojektini kesäkuun puolivälissä ja valitsin pannutettavaksi paletiksi monikäyttöisen ja hyvin arkimeikkeihin taipuvan BH Cosmetics Opalescentin. Edellisen katsauksen tein elokuun lopulla, ja nyt noin kaksi kuukautta myöhemmin on jälleen aika katsoa onko edistystä tapahtunut. En asettanut itselleni mitään varsinaisia tavoitteita pannujen lukumäärän suhteen, enkä oikeastaan edes tiennyt kauanko aion pannuttelua jatkaa. Ainut toiveeni oli pannuttaa palettia ilman stressiä, mutta kuten edellisessä katsauksessa mainitsin, en siinä onnistunut kovinkaan hyvin. Miten nyt on käynyt stressaamisen suhteen ja onko niitä pannuja jo esillä?

Tässä vielä kuva paletista edellisessä katsauksessa, jolloin pannuttamista oli takana kaksi ja puoli kuukautta. Kuten näkyy, yhtäkään pannua ei vielä ollut tullut esille ja koin sen hyvinkin turhauttavaksi. Toki teistäkin joku taisi mainita, että olen kuitenkin käyttänyt palettia aika laajasti ja näin monen sävyn palettia onkin sen takia hankalampi pannuttaa. Lisäksi sain huomata, että mattasävyt ovat todella hyvin pressattuja ja niiden pannuttamiseen tai edes kuopalle saamiseen saa käyttää lukuisia ja taas lukuisia meikkauskertoja. Shimmereissä on vähän kahta laatua ja osa on selkeästi pehmeämpiä ja siten myös helpommin pannutettavissa. Oletin itse tässä kohtaa, että olisin seuraavaan katsaukseen mennessä saanut pannun esille ainakin vaaleasta shimmersävystä Star, jonka kuoppa alkoi olla jo melkoinen.

Ja sainkin Starin pannutettua! Lisäksi pannu tuli esille myös ylärivin ensimmäisestä mattavaaleasta sävystä Flutter ja Starin kanssa samassa rivissä olevasta shimmerisestä Romancesta. Pannut eivät ole kovin suuria, joten en tiedä kuinka hyvin ne kuvassa näkyvät, mutta sieltä ne joka tapauksessa pilkistävät! Jonkin verran sain kasvatettua myös kuoppia muutamaan sävyyn, mutta seuraavista pannuista ollaan vielä kaukana. En pidä tällä hetkellä realistisena, että saisin enää yhtäkään mattasävyä pannutettua, mutta ehkä yhdestä tai kahdesta shimmeristä saattaakin vielä tulla pannu esille. Olen käyttänyt palettia nyt myös selkeästi aiempaa vähemmän, kuten halusinkin, sillä mun oli tarkoitus keskittyä myös muihin paletteihin nyt syksyllä. Olen kuitenkin usein käyttänyt myös tästä paletista edes yhtä sävyä, mutta aiempaan verrattuna olen tehnyt vähemmän kokonaisia meikkejä vain tämän paletin kanssa. 

Tässä näette taas käyttökerrat jokaiselle sävylle. Taas kerran jokaista sävyä tuli käytettyä vähintään kerran, mutta mitään valtavan suuria käyttömääriä ei ollut kuin Flutterilla, jota käytän siis luomivärinpohjustajan kiinnittämisessä. 

Kuinka monta kertaa käytin kolmea pannutettavaa sävyä kaiken kaikkiaan ennen kuin niistä tuli pannu esille? Flutteria 61 kertaa, Staria 30 kertaa ja Romancea 21 kertaa. Romancen pannu tuli siis melko helpostikin lopulta esille, mutta toisaalta sitä olen käyttänyt kauttaaltaan liikkuvalla luomella, kun Star taas on päätynyt mulla pääasiassa aina silmän sisänurkkaan korostamaan katsetta. Flutterin 61 käyttökertaa kertonee jotain siitä, kuinka tiiviisti paletin mattasävyt on pressattu, sillä sitä olen kuitenkin käyttänyt myös joka kerta ihan reilulla kädellä. En tiedä kuinka saisin ikinä esimerkiksi paletin tumminta Mystic-sävyä pannutettua, kun tummia sävyjä toki kuluu aina omissa meikeissäni selkeästi vaaleita vähemmän.

Nyt aion himmailla vielä enemmän tämän paletin kanssa ja keskittyä ehkä muutamiin shimmereihin, josko niistä vielä saisin pannut näkyviin vuoden loppuun mennessä. Mä ajattelin totta puhuen jo lopettaa pannuttamisen tähän katsaukseen, mutta jatketaan nyt sitten kuitenkin vuoden loppuun saakka, kun leikkiin kerran on lähdetty. Olen iloinen siitä, etten tällä kertaa ole ottanut enää paineita projektista enkä toivottavasti tee niin seuraavien kahdenkaan kuukauden aikana. Olen sen verran jo menettänyt kiinnostustani tätä palettia kohtaan, että käyttelen ihan mieluusti muitakin ja tätä sitten siinä sivussa. Pannuja ei välttämättä enää tule, mutta tulipahan tätäkin palettia käytettyä kunnolla edes jonkin aikaa! Aion todennäköisesti karsia tämän pois, kun seuraavan kerran teen luomiväripaleteilleni karsintaa, joten nyt täytyy ottaa tästä kaikki ilo irti.

Onko teillä pannuprojekteja käynnissä, kuinka ne sujuvat? Entä mitä veikkaatte, tuleeko palettiin enää uusia pannuja näiden kolmen lisäksi? :)

8 kommenttia:

 1. Kyllä mä veikkaan että jokusen pannun saat vielä esille. Mutta hyvin ymmärrettävää että paletti lähtee sitten sivuun :) joskus olis kyllä mielenkiintoista laskea noita käyttökertoja mutta ei minusta ole sellaiseen pitkäjänteiseen tekemiseen...joskus luin että Essien 15ml kokoisesta lakkapullosta lakkaa 40 kertaa ja voi ihan hyvin pitää paikkaansa. Mulle riittäisi aina siis pienempikin lakkapullo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koitan oikeesti tässä seuraavan vuoden aikana saada tota mun palettimäärää pienemmäksi ja tätä palettia on nyt tullut käytettyä ihan kiitettävästi tän projektin aikana. Eikä tää laadullisesti ole mikään superhyvä, joten pois vaan :D 40 lakkauskertaa on kyllä huiman paljon! Varsinkin kun sullakin niitä kynsilakkoja riittää<3

   Poista
 2. Ootpas käyttänyt paljon tuota palettia. Yllättävää, miten paljon käyttökertoja mattasävyt vaativat pohjan esiin saamiseen.
  Itse olen pikku hiljaa pannuttanut Nyxin Brights-palettia. Tavoitteena on saada yhdestä sävystä pannu esiin kuukautta kohti. Tällä hetkellä pannuja näkyy 9/16.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattasävyjä saa kyllä monesti käyttää ihan urakalla, jotta pannut saa esille. Sitten on tietysti esim. ABH:n tyyliset sävyt, jotka on paljon jauhoisempia ja/tai pehmeämpiä ja kuluvat siten paljon nopeemmin :) Hyvin sujuu sullakin siis ton NYX:n paletin kanssa! Toivottavasti reilun puolen vuoden päästä on pannut esillä kaikista sävyistä :)

   Poista
 3. Oot käyttänyt tosi ahkerasti! Hyvää työtä :) Mullakin yllättäen aina vaaleimmat sävyt loppuvat ensin. Tuossa on vielä paljon hyviä vaaleampia ruskeita, joten kyllä varmasti jostain niistä saat vielä pannun myös esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleita sävyjä tulee kyllä aina käytettyä selkeesti enemmän, kun tummia tarvitsee aina niin vähän kerralla, jos ei nyt mitään smokey eyeta tee, eikä tämä paletti oikein siihen taivu :D

   Poista
 4. Olet saanut hyvin käytettyä! Kuten mainitsit, että sävyjä on paletissa kovin paljon niin on mahdottomuus saada kaikki käytettyä. Mutta tuossa on myös hurjan paljon todella kauniita sävyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tässä on ehkä vähän liikaakin sävyjä, vaikka toki pannut ovatkin sitten aika pienikokoisia. Toisaalta sehän ei oo kyllä tehnyt tästä yhtään helpompaa, kun noi matat tosiaan on niin hyvin pressattuja, ettei ne meinaa kulua millään :D

   Poista

Kiitos kommentista!