tiistai 18. lokakuuta 2022

Paluu vuoden 2019 kauneusbokseihin | Syyskuu

Taas kurkistetaan vanhoihin kauneusbokseihin ja mietitään mitkä tuotteet ovat päässeet itselläni käyttöön, mitkä ovat lähteneet eteenpäin ja mitkä ehkä joutuneet roskakoriin. Syyskuussa 2019 mulle tuli ennätysmäärä kauneusbokseja - jopa viisi kappaletta! Tähän aikoihin kirjoittelin myös pohdiskelevamman postauksen siitä, kuinka monta kauneusboksia oikeastaan tarvitsenkaan, mutta aika pian tämän jälkeenhän mulla loppui sekä Ihana Sinän että Glossyboxin tilaaminen, joten boksimäärä väheni selvästi. Syyskuussa 2019 mulle tuli tosiaan Ihana Sinä, Glossybox, Boxycharm, Bette Box ja uutuutena myös Ipsy Glam Bag Plus. Hauska sattuma, että tämän vuoden syyskuussa mulle tulikin viimeistä kertaa enää kaksi kauneusboksia ja tosiaan nyt lokakuusta eteenpäin tilaan enää vain yhtä ja se on viimeisenä mukaan astunut Ipsy Glam Bag Plus. Mutta miten kävi syyskuun 2019 boksien kanssa, pidinkö niistä ja jäivätkö tuotteet käyttöön?

Ipsy Glam Bag Plus syyskuu 2019

Ihka ensimmäinen Ipsy Plussani sisälsi boksille tyypillisesti viisi tuotetta - luomiväripaletin, irtopuuterin, kasvopaletin, kasvonaamion sekä huulipunan. Mä olen oikeastaan hieman jopa mykistynyt, sillä en todellakaan muistanut ensimmäisen boksini olleen näin älyttömän hyvä! Brändivalikoima oli todella mieluisa ja tällainen sisältö kelpaisi ehdottomasti vielä tänäkin päivänä.

 • Wander Beauty Seascape Eyeshadow Palette
  • Tämä paletti oli todella kaunis ja jonkin aikaa jaksoin tätä myös käyttää. Lopulta kuitenkin annoin tämän eteenpäin ehkä pari vuotta sitten, sillä paletille ei multa lopulta oikein löytynytkään käyttöä.
 • Ciaté London Extraordinary Translucent Powder
  • Puuteri tuli käytettyä pois jo aikoja sitten eikä mulla ole tästä huonoa sanottavaa. Hyvä tuote ja ihanaa, kun Ipsyistä on tullut niin paljon Ciatén tuotteita. Rakastan näitä kauniita pakkauksia ja brändin tuotteet ovat yleensä aina mieluisia itselleni.
 • I Dew Care Disco Kitten Illuminating Diamond Peel-Off Mask
  • Tämä peel-off naamio löytyy multa edelleen, enkä itse asiassa ole kertaakaan tätä käyttänyt. Muistin ihan, että tämä olisi ollut sellainen joitain vuosia sitten pinnalla ollut glitternaamio, mutta eihän tämä mitään glitteriä sisälläkään. Täytyy katsoa vieläkö tätä voisi käyttää vai onko naamio mennyt jo huonoksi.
 • OFRA Cosmetics OFRA x Madison Miller Squad Palette
  • Upea kolmen sävyn kasvopaletti, josta highlighterit olivat mulla aikoinaan aika kovassakin käytössä. Nyt laitoin tämän edellisessä meikkipalettikarsinnassa eteenpäin, joten en palettia enää nykyään omista.
 • Illamasqua Antimatter Lipstick Solar
  • Upea huulipuna ja tämä kyllä kruunasi boksin kokonaisuuden ihan jo brändivalinnankin takia! Omistan huulipunan edelleen ja sävyhän on mitä parhain, kun talvi koittaa ja siirryn käyttämään viileämpiä sävyjä myös huulilla.
Ihan mieletön kokonaisuus ja ennen kaikkea tässä oli mulle todella mieluinen brändivalikoima, vaikka kasvonaamio tulikin itselleni vieraalta tuotemerkiltä. Tämän boksin kokonaisarvoksi tuli $132,00 ja mielestäni sain kyllä rahoilleni vastinetta, vaikka nykyään olenkin pari tuotetta antanut eteenpäin. Hyvä boksi ja suorastaan loistava ensimmäiseksi boksiksi!

Glossybox syyskuu 2019

Tämä syyskuun Glossybox jäi oman tilaushistoriani viimeiseksi enkä tosiaan enää milloinkaan aio Glossyboxia tilata. Syy ei niinkään ole itse bokseissa tai niiden sisällöissä, sillä Glossybox voittaa omissa silmissäni monesti mm. Goodieboxin, mutta huonoakin huonompi asiakaspalvelu ei houkuttele tilaamaan. Tästä boksista löytyi huulikiilto, primer, suihkugeeli, kynsilakka sekä monitoimivoide.

 • N.A.E. Idratazione Shower Gel
  • Viikunaa ja hibiskuskukan uutteita sisältävä suihkugeeli, joka on mulla itse asiassa edelleen käyttämättä. Tein jossain vaiheessa jonkin kaupallisen yhteistyön N.A.E.:n jonkin toisen tuotesarjan tiimoilta, mutta tämä suihkugeeli on näköjään unohtunut multa kokonaan. Täytyy käyttää pois, sillä suihkugeelit tuskin avaamattomina tässä ajassa miksikään menevät.
 • Depend 7-day Hybrid Polish Wrap Up Warm
  • En kertaakaan käyttänyt tätä kynsilakkaa enkä tätä myöskään enää omista. Tämä johtuu puhtaasti ihan siitä, etten töissä käydessäni voi kynsilakkoja käyttää. Luokattoman vähän olen kynsiäni lakannut nyt äitiyslomani aikanakaan, joten ehkä hyvä että tämä lähti aikoinaan eteenpäin.
 • Avant Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer
  • Tähän aikaan olin vielä hurjan innoissani aina Avantin tuotteista, mutta rehellisesti sanottuna en tänäpäivänä enää ymmärrä mistä tuotteiden korkea arvo tulee. Eivät nämä lähtökohtaisesti huonoja ole, mutta eivät myöskään hintansa arvoisia. Mulla on tämä primer edelleen odottamassa käyttöönottoa, mutta tätä ennen aion korkata useammankin muun primerin, joten voisi ehkä olla parempi antaa tuote eteenpäin.
 • Purple Tree Papaya Miracle Balm
  • Monitoimivoide käsille, kynsinauhoille, kyynärpäille jnejne. Tämän tuotteen paras puoli oli huumaavan hyvä papaijan tuoksu, mutta itse voidehan jäi sitten kuitenkin lopulta lähestulkoon täysin käyttämättä enkä tätä enää omista. 
 • Pixi LipLift Max Honey Shine
  • Huulikiilto, jonka tulisi tehdä huulista täyteläiset sekä hoitaa ja pehmentää niitä. Tämä lähti mulla suoraan eteenpäin, sillä epäilin etten pitäisi tämän sisältämästä mintusta. Inhoan siis huulia viilentäviä tuotteita ja oletin tämänkin olevan sellainen.
Tästä boksista mulla on edelleen tosiaan kaksi tuotetta käyttämättä, mutta suihkugeelin aion kyllä käyttää pois - toivottavasti vielä tämän vuoden puolella. Olin ilmeisesti boksin saadessani ihan tyytyväinen tähän sisältöön, eikä tätä nyt ehkä huonoksi voi sanoa, mutten tästä enää niin riemastuisikaan. Arvoltaan boksi oli noin 126,00 € ja iso osa selittyy Avantin 95 euron arvoisella primerilla, jota en tosiaan ole vieläkään kokeillut.

Bette Box syyskuu 2019

Syyskuun Bettestä löytyi iso kasa erilaisia oheistuotteita ja näytteitä sekä viisi varsinaista tuotetta - meikkivoide, kaksi kasvovoidetta, ripsiväri sekä monikäyttöinen öljy. Lumenen meikkivoide kiinnosti tästä joukosta eniten, mutta sisältö oli kokonaisuudessaankin ehkä keskivertoa vähän parempi, kun vertaa aiempiin Bette Boxeihin.

 • Dermosil Rise and Shine Mascara
  • Ripsiväri, joka ei yllätysyllätys, toiminut mun ripsissäni. En syytä tästä missään tapauksessa tätä yksittäistä ripsiväriä vaan omaa nirsouttani ja vaativuuttani ripsivärien suhteen. Harva ripsiväri on sellainen, mistä ihan tosissani pidän niin paljon, että ostaisin sitä vielä uudemmankin kerran. Tätä en koskaan käyttänyt loppuun.
 • Lumene Blur 16H Longwear Foundation
  • Ensikosketukseni tähän Lumenen meikkivoiteeseen, josta tulikin lopulta yksi mun suosikkini! Nyt en ole taas vähään aikaan tätä omistanut, mutta siis tämä on todella hyvä meikkivoide arkikäyttöön. 16 tuntia tämä ei kasvoilla pysy, teki sitten mitä temppuja tahansa, mutta muuten näin kuivaihoisena olen tästä pitänyt oikein kovasti. Tuubi tuli siis käytettyä loppuun ja uusiakin ostettua.
 • Bio2You Face, Body, Hair Oil All In One
  • Monikäyttöinen öljy niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. Itse otin tämän käyttöön kasvoöljynä, mutta jossain vaiheessa kiinnostukseni kasvoöljyjä kohtaan väheni ja saatuani tätä kiinnostavamman tuotteen NUORI:lta, jäi tämä kokonaan. Koskaan en siis käyttänyt tätä loppuun enkä testannut esimerkiksi hiuksille. Vähän ehkä harmittaa, etten käyttänyt tätä sitten vaikka vartalolle, sillä tuote itsessään oli ihan kiva.
 • Yon-Ka HYDRA N°1 CREME
  • Mun piti ihan tarkistaa vieläkö omistan tämän kasvovoiteen, mutta nopealla vilkaisulla en tätä nähnyt, eli ilmeisesti olen antanut tämän eteenpäin. Käyttänyt en ainakaan tätä ole, sen kyllä muistaisin. Tuote vaikutti ihan kiinnostavalta, mutta koska mulla on paljon muitakin kasvovoiteita odottamassa käyttöä, ei tämä ole yltänyt koskaan ensisijaiseksi valinnakseni.
 • Ziaja Acai Berry Day Cream
  • Muistelisin, että tämä pieni kasvovoidepurnukka lähti eteenpäin lopulta jossain vaiheessa. Mä olen tätä käyttänyt täyden tuubin ja pidin voiteesta kovasti, mutta koska olen halunnut priorisoida uusien voiteiden testaamisen, en tätä itselläni lopulta pitänyt. Tuotteessa ei siis itsessään ole vikaa - päinvastoin!
Varsinaisten tuotteiden lisäksi boksista löytyi mm. hammastahna- ja tuoksunäytteet sekä proteiinipatukka. Varsinaisten tuotteiden arvoksi tuli noin 58,00 €, mikä on mielestäni ihan hyvin Bettelle. Lumenen meikkivoide oli tämän boksin parasta antia, mutta kaksi kasvovoidetta samassa boksissa ehkä hieman tylsä juttu. Ihan kiva boksi kuitenkin, kun ottaa huomioon tosiaan millaisia Bettet yleensä olivat.

Boxycharm syyskuu 2019

Syyskuun Boxycharm oli jälleen hyvin meikkipainotteinen, sillä boksista löytyi vain yksi ihonhoitotuote, joka oli yönaamio. Naamion lisäksi boksiin oli pakattu meikkisiveltimiä, kasvo-/luomiväripaletti, eyeliner sekä kulmakynä. Tämä kokonaisuus ei ollut itselleni se kaikkein mieluisin, mutta on tästäkin käteen silti jotain jäänyt.

 • Tarte Clay Play Face Shaping Palette
  • Tämä Tarten luomiväri-/kasvopaletti oli ehdottomasti tämän boksin helmi. Paletista löytyy mukava kattaus ruskeita, nudeja ja vaaleita mattasävyjä, ja tämä onkin varmaan tällä hetkellä ehkä ainut täysmattainen paletti, jonka omistan. Käytän tätä siis nimenomaan luomilla, vaikka sävyt soveltuvat myös mm. varjostusten tekemiseen. Edelleen tämän omistan enkä tästä halua luopua!
 • Hank & Henry Blickity Black Eye Liner
  • Tussipäinen eyeliner, jonka olen käyttänyt pois. En muistaakseni pitänyt tätä mitenkään kovin ihmeellisenä, tai ainakaan tästä ei ole jäänyt itselleni mitään kovin kummoisia muistikuvia. Mutta tulipahan käytettyä!
 • MODA 5 PC Deluxe Eye Kit
  • Viiden silmämeikkisiveltimen setti, jonka päätin jo boksipostausta kirjoittaessani antaa eteenpäin. Tässä ei oikeastaan ollut mitään sivellintä, jota olisin erityisemmin tarvinnut tai joka olisi sen enempää houkutellut. Eteenpäin siis meni.
 • Dr. Brandt Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask
  • Yönaamio, joka itse asiassa on seissyt ainakin puoli vuotta, ellei kauemminkin, mun meikkipöydälläni muiden ihonhoitotuotteiden rinnalla ja odottanut sitä hetkeä, että korkkaan tämän. Haluan tämän testata ja käyttää pois, mutta nyt kun mun ihoni on kenkkuillut aika paljonkin, en ole viitsinyt ärsyttää sitä yhtään enempää koko ajan uusilla ja taas uusilla tuotteilla. 
 • Billion Dollar Brow The Microblade Effect Brow Pen
  • Tästä kulmakynästä löytyi siis useampi "piikki", jolla olisi pitänyt saada microbladingtyyliset kulmat. Itse kokeilin tätä ainakin pariin otteeseen, mutten kynästä innostunut ja koin tämän aika hankalaksi käyttää. Toki olen myös tottunut ihan tavalliseen kynään ja puuteriseen kulmaväriin, joten tämä ei ehkä senkään takia ollut mulle niin mieluisa. Tämän olen laittanut jo pois.
Boksin arvo oli $163,00 eli melko hyvin! Tämä ei kuitenkaan sisällöltään ole missään tapauksessa parhaimpien Boxyjen tasoa, vaikka sinänsä ihan kivoja tuotteita boksissa olikin. Ei ehkä tällä kertaa ihan vaan sellaisia, jotka olisivat juuri mun mieleeni.

Ihana Sinä syyskuu 2019

Syyskuun Ihana Sinästä löytyi sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita. Tässä oli itse asiassa mulle lähes kaikki tuotteet jo entuudestaan tuttuja, mikä oli sinänsä ehkä vähän harmi, mutta periaatteessa sisältö oli kiva ja tuotteet käytännöllisiä!

 • Eyenlip Moisture Essence Masks
  • Boksista tuli kolme erilaista Eyenlipin sheet maskia, ja nämä olivat tosiaan itselleni tuttuja jo entuudestaan. Eyenlipin kangasnaamiot ovat yhä tänäkin päivänä yhtiä mun suosikkejani ja näissä on loistava hinta-laatusuhde. Käytin tämän kolmikon itse pois!
 • Avril Le Mascara Volume
  • Tämäkin tuote oli itselleni tuttu jo entuudestaan, sillä olin saanut samaisen ripsivärin noin vuotta aiemmin. En kuitenkaan saanut sitä toimimaan omissa ripsissäni, joten tämä yksilö lähti suoraan eteenpäin.
 • Bambu Vanupuikot
  • Näppärä pakkaus vanupuikkoja, joita ainakin mulla kuluu ihan kiitettävästi! Nykyäänhän on olemassa myös kestovanupuikkoja, mutta itse käytän edelleen näitä kertakäyttöisiä. Tämä paketti tuli toki käytettyä myös tyhjäksi.
 • BYBI Beauty Strawberry Booster
  • BYBI:n ihanat boosterit olivat tähän aikaan vähän kaikkien huulilla, ja tämä mansikkaboosteri oli itselleni tuttu tuote jo entuudestaan. Käytin ensimmäisen pullon pois, mutten lopulta koskaan ottanut tätä käyttöön vaan annoin tämän muistaakseni siskolleni. Kiva tuote boksiin joka tapauksessa!
Tosiaan tästä boksista käytännössä kaikki tuotteet olivat itselleni tuttuja, sillä vanupuikot nyt ovat vanupuikkoja, vaikken juuri kyseisiä ollutkaan aiemmin käyttänyt. Boksista jäi lopulta itselleni kuitenkin vain juuri ne vanupuikot sekä kangasnaamiot, eli boksin edullisimmat tuotteet. Tämän kokonaisarvoksi tuli noin 35,00 €, mutta näin jälkikäteen ajateltuna en saanut tästä kyllä itse rahoilleni vastinetta. Oma päätöshän se toki oli antaa BYBI:n boosteri eteenpäin, vaikka se kiinnostikin mua, joten turhahan tässä on "valittaa".

Sellaisia bokseja syyskuussa 2019, mikä miellyttää teitä eniten? :)

6 kommenttia:

 1. Ipsyn laatu ei vaan petä! Tosi upea boksi, siis todella hyvä sisältö :) Vielä Ciaten tuote <3 Ja ofraa!
  Muistan tuon kyseisen glossy boxin. Sain hädin tuskin vuosien käytöllä tuon keltaisen tuubin käytettyä. Huulikiilto meni joululahjaan, kynsilakka kans mennyt eteenpäin. Saippua oli kyllä varmasti helppokäyttöisin tuote Avantin super kalliin Primerin lisäksi.
  Ihana Bette <3 Tosin sisältö ei nyt best, mutta meikkivoide on hyvä, samoin ziajan tuote! Tuo Hiusöljy/moniöljy oli kyllä mun mielestä vähän roska tuolloin. Ei varmaan tullut käytettyä.
  Boxy Charm näyttää hyvältä, tuollaisia bokseja ei ole viime aikoina näkynyt. Sisältö on kokonaisuudessaan kiva, vaikka vähän kynä-painotteinen.
  Ihana Sinän boksit alkoi ja näytti alkuun niin niin hyviltä, harmi, että boksi vain yhtäkkiä loppui olemasta?
  Ihanaa kun muistelet, melkein kivempi katsella, kuin hankkia näitä bokseja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi boksi oli kyllä tositosi hyvä ensimmäiseksi Ipsyksi<3

   Tollaset monitoimivoiteet herkästi kestää tosi kauan. Mulla noiden kanssa usein just niin, etten sitten lopulta osaakaan käyttää tollasia ja ne vaan jää :/ Mä tykkäsin tolloin tosi paljon Bio2You:n tuotteista, joten senkin takia toi öljy oli varmaan omasta mielestä hurjan kiinnostava tuote!

   Mä en ton Ihana Sinän kohtalosta oikeen tiedä, kun joku aika sitten sitä sai vissiin vielä tilattua, mutta heidän verkkosivut on olleet samassa tilassa jo ties kuinka kauan :D Tosi harmi, ettei toi sen paremmin menestynyt, kun tolla boksilla oikeasti oli potentiaalia ja varmasti olisi ollut myös kysyntää, jos boksi olisi tullut suuremmin ihmisten tietoisuuteen :)

   Poista
 2. Ooh tuota Boxycharmia! Kuten Katri totesi, eipä ole tuollaisia boxeja nyt näkynyt :DD Tartea olisi mahtava saada! Ipsy kans hyvä, Glossybox ja Bette ihan ok ja olipa tuossa Ihana Sinässä hyvä sisältö! Miten se ei ikinä saanut jalansijaa tai menestynyt, kyllä mä voisin tuollaisen boxin tilata jos hinta olisi kohtuullinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että just tuollon 2019 tulikin vielä noita ihania brändejä, kuten vaikkapa Tartea, toisin kuin nykyään. Pitäisi varmaan tilata Premiumia, jos Boxystakin haluaisi saada noita vähän parempia brändejä! En muista yhtään paljonko toi Ihana Sinä maksoi, muttei mitenkään hirveen paljon ja sisällöt oli kyllä siihen nähden tosi hyviä ainakin sen aikaa, kun itse boksia tilasin :)

   Poista
 3. Tässä oli montakin ihan kivaa boxia. Bette ja Glossy voisi olla minun mieleeni. Tuos Ihana Sinässähän on myös täysin käyttökelpoiset tuotteet, vanupuikot ei ehkä suuria huudahduksia aiheuta, toki käyttöön tulisi, mutta muutoin ihan kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanupuikot on joo aika tylsä tuote boksiin, mutta kun sisältö muuten on kiinnostava, ei yksittäinen tylsempi tuote niin haittaa :) Ja ainahan niitä toisaalta kuluu :D

   Poista

Kiitos kommentista!