tiistai 25. lokakuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Lokakuu 2022

Moikka! Tänään availlaan lokakuun Ipsy Glam Bag Plus ja tämähän on ensimmäinen kuukausi useaan vuoteen, kun mulle tulee vain ja ainoastaan yksi kauneusboksi. Peruin pitkän harkinnan jälkeen viime kuussa Boxycharm-tilaukseni, joten jatkossa blogissa availlaan enää vain tämä Ipsy Plus. Kyselin teiltä viime kuun boksipostauksessa olisitteko halukkaita näkemään mitä kaikkia tuotteita boksiin on valittavissa, ja koska kiinnostusta löytyi, postauksen lopulla näette vielä koosteen valintatuotteista! Nyt mennään kuitenkin ensin katsomaan mitä kaikkea lokakuun Ipsy Plussasta löytyi.

TAAS vain neljä tuotetta? No jo on kumma, ettei siellä Ipsyllä osata pakata näitä bokseja kunnolla, sillä vastahan mä edellisen kerran vastaanotin boksin, josta puuttui yksi tuote. Tällä kertaa toki kävi sellainen onni onnettomuudessa, että puuttuva tuote oli Ipsyn valinta mulle eikä onneksi boksin kiinnostavin tuote. Kyseessä olisi ollut Hey Honeyn BE CLEAR Skin Purifying Bee Propolis Drops eli seerumi/tehotipat. Olisin tuotteen kyllä kernaasti ottanut itselleni, mutta mieluummin sitten tämä puuttuu kuin vaikkapa boksin ainut meikkituote. Laitoin Ipsylle palautetta jo tästä ja tokihan he lähettävät puuttuvan tilalle uuden, mutta se onkin sitten taas ihan toinen asia lähteä yksittäisiä tuotteita postittamaan Suomeen. Mä siis ihan kirjoitin, etten puuttuvaa tuotetta tarvitse vaan haluan vain antaa palautetta, mutta he vastasivat lähettävänsä aina puuttuvan tilalle uuden. Boksista löytyi Ipsyn valitsemana Dr. Brandtin kasvoputsari ja itse valitsin boksiin Fenty Beautyn nestemäisen huulipunan, MALIN+GOEZin seerumin sekä Glowoasis Skincaren tonerin. Seuraavaksi esittelyt boksin tuotteista ja sen jälkeen vielä tarkemmin valinnoista, jotka boksiin tein!

Dr. Brandtin Facial Cleanser oli Ipsyn valinta boksiini. Tämä on vesipohjainen puhdistustuote kasvoille sisältää mm. salisyylihappoa sekä teepuuöljyä. Tuotteen tulisi puhdistaa iho tehokkaasti sekä mm. vähentää mustapäitä. Olisinpa saanut tämän jo kuukausi tai pari sitten! Tällaiselle puhdistavammalle ihonpuhdistusaineelle olisi todellakin ollut käyttöä ihoni kenkkuillessa, mutta eiköhän tälle yhä edelleen tule käyttöä. Koitan saada myös mieheni käyttämään tätä, sillä putsari sopii todennäköisesti muutenkin paremmin hänen ihotyypilleen kuin omalleni. Kiva ja käyttökelpoinen tuote!
Hinta: noin $36,00/105 ml.

Ensimmäisenä omana valintanani boksiin oli Glowoasis Skincaren Milkdew pH Balancing Moisture Milk Toner. Aprikoosinsiemenöljyä, rohtosammakonputkea sekä lukuisia muita kasviuutteita sisältävän tonerin tulisi hoitaa, kosteuttaa ja rauhoitaa kasvojen ihoa sekä parantaa sen tekstuuria. Ilmeisesti tuote on maitomaista ja tällaiset kasvovedet/hoitonesteethän toimivat ehdottomasti parhaiten suoraan kämmenien ja sormien kanssa kasvoille taputellen. Vanulaput saa siis jättää suosiolla välistä pois! Tämä oli todella hyvä valinta itselleni, vaikkei mulla mitään akuuttia tarvetta uudelle kasvovedelle olekaan. Näitä kuitenkin aina kuluu ja olen kuullut tuotteesta myös paljon kehuja, eli tämän korkkaamista odotan innolla.
Hinta: noin $34,00/120 ml.

Seuraavaksi valitsin itselleni MALIN+GOEZ Resurfacing Face Serumin. Kyseessä on AHA-happoja, niasiiniamidia sekä C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi, joka lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Multa löytyy entuudestaan yksi MALIN+GOEZin silmänympärysvoide, mutta sitä en ole vielä käyttänyt ja ajattelinkin jossain vaiheessa ottaa nämä kaksi tuotetta samanaikaisesti käyttöön. Pelkisetty pakkaus ei herätä juuri innostusta, mutta eipä se onneksi vaikuta sisältöön tai tuotteen toimivuuteen millään tavalla. Mulla ei seerumeita varastoissa turhan paljon ole, joten tämä oli siitäkin syystä paras valinta itselleni, vaikken nyt ehkä voikaan sanoa olevani tästä mitenkään superinnoissani. Varmasti tämä tulee kuitenkin käytettyä pois, mikäli seerumi ei sitten jostain syystä osoittaudu täysin epäsopivaksi itselleni.
Hinta: noin $70,00/30 ml.

Fenty Beautyn Stunna Lip Paint oli boksini ainut meikkituote ja tämä upea huulipuna tuli itselleni sävyssä Uncensored. Kirkkaanpunainen nestemäinen huulipuna on mitä upein ja tämä on ensimmäinen omistamani huulipuna Fentyltä! Punan tulisi pysyä huulilla jopa 12 tunnin ajan eikä sen pitäisi kasautua ikävästi huulten juonteisiin. Nestemäiset punat ovat lähes aina jonkin verran kuivattavia, mutta katsotaan miten tämän kanssa käy. En odota tai oleta, että puna pysyisi virheettömänä 12 tunnin ajan, mutta toivottavasti tämä kuitenkin kestää syömistä ja juomista paremmin kuin tavalliset puikkopunat. Mä rakastan kirkkaanpunaisia huulipunia, joten sävy on ainakin ihan mua!
Hinta: noin $26,00.

Siinä oman boksini tuotteet, joiden yhteisarvoksi tuli tällä kertaa noin $166,00. Puuttuva Hey Honey olisi ollut arvoltaan lähemmäs $60,00, joten se olisi kasvattanut boksin arvoa vielä melkoisesti. Nämä tuotteet jäävät kaikki omaan käyttöön. Seuraavaksi esittelen teille mitä kaikkea boksiin olisi voinut valita!

Ensimmäinen valinta tuli tehtyä tästä joukosta ja valitsin tosiaani tselleni tuon Glowoasis Skincaren Tonerin. Ensimmäisenä iskin tässä joukossa silmäni tuohon Iconic Londonin sivellinsettiin, mutta totestin lopulta, etten uusia siveltimiä tarvitse ja se jäi valitsematta. Mietin hetken myös tuota Studiomakeupin puuteria, mutta mulla on irtopuuteria ainakin pariksi seuraavaksi vuodeksi jemmoissa, joten turha niitä on enempää tässä kohtaa kasvattaa. Toner lähti siis matkaan mukaan!

Toisen valinnan tein näiden tuotteiden joukosta. MALIN+GOEZin seerumi oli oma valintani, mutta tästäkin olin jo aikeissa ottaa tuon alarivin meikinkiinnityssuihkeen. Koitan kuitenkin saada meikkikokoelmaani hieman edes nykyistä pienemmäksi ja seerumit kuluvat mulla nopeammin, joten päädyin lopulta siihen. Muuten tämän joukon tuotteet eivät niin kiinnostaneet itseäni.

Viimeinen valinta tuli tehtyä näistä tuotteista. Nähtyäni valintatuotteissa Fenty Beautyn huulipunan, ei ollut kysymystäkään että olisin edes harkinnut mitään muuta. Pürin putsari olisi ollut käyttökelpoinen tuote, mutta mahdottoman tylsä tuon Fentyn rinnalla, enkä totta puhuen kahta kertaa edes vilkaissut mitään muuta tuotetta. Valinta oli siis selkeä!

Täytyy vielä näin yleisesti todeta, että nämä valintatuotteethan vaihtelevat, eli joku toinen on saattanut tehdä omat valintansa täysin eri tuotteista. Ipsyllä kuunnellaan aika kivasti sitä, mitä tilaaja on kauneusprofiiliinsa ruksinut ja tuotetarjonta on myös yleensä sen mukaista. Näistä valintakuvista huomaa myös hyvin sen, että Ipsyllä on valittavana noiden suomalaisen tilaajan näkökulmasta vähän pienempien ja tuntemattomampien brändien lisäksi myös sitä Fenty Beautya sekä mm. Lime Crimea ja Natasha Denonaa. Iso osa valintatuotteista on myös myöhemmin ostettavissa boksiin Add-oneissa, jossa ne maksavat yleensä joko $12,00 tai $18,00.

Mitä mieltä olette boksini sisällöstä? Entä houkuttelevatko valintatuotteet? Olisitteko valinneet itse toisin? :)

12 kommenttia:

 1. Olipa kerrassaan hyvät valinnat, moni tuote olisi kiinnostanut ja aikalailla samat kuin sullakin, mutta Fentyn puna on mulle vähän liian rohkean värinen. Hyvä että omia mieltymyksiä kuunnellaan ja asiakaspalvelu kyllä toimii vaikkakaan ei ole halpaa lunastaa niitä puuttuvia tuotteitakaan. Aikamoinen moka jos ei huomaa että yksi tuote puuttuu! Mulla on tuo Milk Toner odottamassa käyttövuoroaan, uskon että se on ihana kun ei ole vuosikausiin tullut käytettyä tuollaisia maitomaisia kasvovesiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas rakastan just noita kirkkaanpunaisia huulipunia, joten toi puna oli itselleni ihan nappivalinta<3 Joo virheitähän sattuu kaikissa tilauksissa joskus, mutta onhan tää ärsyttävää, jos aiemmin ei koskaan ollut mitään ja nyt on jo pienen ajan sisään puuttunut kaksi tuotetta.. Eipä siinä jos asuisi siellä Jenkeissä ja saisi noi suoraan ilman lisäkustannuksia itselle, mutta kun tilanne ei itsellä ole se :D Mä odotan myös innolla ton tonerin korkkaamista!

   Poista
 2. Kivat tuotteet, vaikka harmi, että yksi puuttui taas. Jos Ipsy olisi helpompi ja edullisempi tilata Suomeen, niin harkitsisin kyllä tilausta.
  Kiva, että lisäsit kuvat kaikista muista valittavista tuotteista. Itse olisin valinnut mielikuvitus-Ipsyyni sieni-sammalkasvovoiteen, koska se kuulostaa niin jännältä, sekä puhdistusöljyn ja kirkastavan kasvoputsarin, koska putsarit alkavat olla lopussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää maksaa kyllä nykyään ihan älyttömästi. Mä vähän jopa järkytyin kun tajusin, että aiemmin vuosia sitten sain Boxycharminkin itselleni reilulla 30 eurolla, kun hinta on nyt jo yli tuplasti sen. Hyviä valintoja olisit tehnyt! Puhdistustuotteet on itsellekin sellaisia, joita kuluu tasaiseen tahtiin ja sen takia olisinkin tosta kolmannesta valinnasta ottanut varmaan juurikin putsarin, mikäli siellä ei olisi ollut tota Fentyn huulipunaa :)

   Poista
 3. Ihana kun pistit nuo valinnatkin tähän esiin, tosi kivoja! Harmi, että toistamiseen on puuttunut tuotteita. Nuo on pian siellä PE:n huutokaupassa jos niitä et halua sieltä itsellesi postitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon muutamia kertoja katsonut mitä kaikkea sillä on huutokaupassa ja yllättävän paljon kaikkia kosmetiikkajuttuja näyttäisi olevan! Kohta yksi lisää, kun toi tuote saapuu sinne :D

   Poista
 4. Harmillista tuo yhden tuotteen puuttumine jälleen. Mutta kaikki mitä sait ovat kyllä kivoja, voisin tykätä kaikista. Etenkin putsari ja toner ovat mielenkiintoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsää kyllä, että taas puuttui yksi tuote, mutta toivottavasti jatkossa ei tarvitse moisia murehtia. Toner oli ehdottomasti mun silmissä yksi tän boksin kiinnostavimpia tuotteita<3

   Poista
 5. Kivoja tuotteita kaikki. Mulla pari samaa tuotetta;) Mutta onpa harmi, että taas sulta puuttuu tuote! Mullakin puuttui yhdestä syksyn boksista yksi tuote, joten ei taida tosiaan olla harvinaista että näin tapahtuu:( Itsellänikin oli se onni, että olisin puuttuvan tuotteen laittanut joka tapauksessa eteenpäin. Mutta tätä lokakuun boksia en ole vielä edes noutanut. On tosi kiva katsoa mitkä tuotteet sulla on ollut valittavina. En kyllä yhtään enää muista mitä itsellä noissa on ollut muutamaa tuotetta lukuunottamatta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh eikä, sullakin puuttuva tuote! Mikähän siellä nyt oikein on, kun jatkuvasti puuttuu tuotteita bokseista? Kun heillä kuitenkin on se lupaus, että puuttuvat tuotteet korvataan niin kalliiksihan se tulee heille lähteä erikseen postittamaan aina uudestaan näitä puuttuvia tuotteita. Mä en myöskään koskaan muista mitä kaikkea valittavana on ollut, kun joskus olen meinannut kirjoitella niistä postaukseen :D Nyt kun pyydettiin näitä kuvia valittavista tuotteista niin pääsee itsekin jälkikäteen katselemaan, että mitä kaikkea sieltä olisikaan voinut valita :)

   Poista
 6. Tuo toner on kyllä kiva ja riittoisa! Miekin olisin varmaan valinnut sen, toisesta valinnasta SUPERGOOP!in ja kolmannesta Mischo beautyn :D Harmi kyllä, jos tuotteita puuttuu :/ Kiva, että korvaavat, mutta kun asuu täällä päin maata, niin se postikulujen + muiden maksujen maksaminen syö kyllä sen ilon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkosuojia ja käsivoiteita tarvitaan aina, hyvät valinnat olisit tehnyt! Joo sitä juuri kirjoitinkin heille, että joudun tuotteen erikseen vielä postittamaan Suomeen ja se tulee itselleni kalliiksi, enkä sen takia tarvitse uutta korvaavaa tuotetta. Sieltä kuitenkin vastattiin, että he lähettävät sen joka tapauksessa :D

   Poista

Kiitos kommentista!