torstai 8. syyskuuta 2022

Paluu vuoden 2019 kauneusbokseihin | Elokuu

Taas on aika käydä läpi vuonna 2019 tilaamiani kauneusbokseja! Tällä kertaa esittelyyn päätyy neljä eri kauneusboksia, jotka sain itselleni elokuussa 2019, eli reilut kolme vuotta sitten. Postauksen tarkoituksena on käydä läpi yksitellen jokainen boksin tuote ja pohtia mitkä jäivät omaan käyttöön ja mitkä lähtivät eteenpäin. Valitettavan moni kauneusbokseista saamani tuote jää lopulta käyttämättä, mikä pistää miettimään onko näitä välttämättä edes järkeä tilata. Toisaalta nykyään tilaan vain kahta boksia, jotka ovat ehdottomasti myös mielestäni markkinoiden parhaimmat, joten iso osa tuotteista pääsee kuitenkin nykyään omaan käyttöön! Elokuussa 2019 sain itselleni Boxycharmin, Glossyboxin, Ihana Sinän sekä Bette Boxin.

Ihana Sinä elokuu 2019

Elokuun Ihana Sinä oli itselleni toinen tilaamani boksi yhteensä neljästä boksista, jotka ehdin itselleni saada ennen tilauksen lopettamista. Boksista löytyi paljon luonnonkosmetiikkaa, mistä olin tuohon aikaan hyvin innossani. Boksiin oltiin pakattu puhdistusöljy, kasvonaamioita, kiinteä saippuapala, hiusseerumi sekä hiuspanta. Ei ollenkaan hullumpi sisältö ja varsinkin brändit tässä olivat itselleni lähes kaikki hyvin kiinnostavia!

 • Mádara Volcano Scrub Soap
  • Kuorivia partikkeleja sisältävä saippuapala, joka taitaa itse asiassa edelleen olla mulla jossain kaapin uumenissa. Olen tosiaan täysin unohtanut tämän, mutta tiedän etten ole tätä eteenpäinkään antanut. Saa nähdä josko tämä tulisi jostain vastaan ja vieläkö tätä voi käyttää. Täytyykin pikimmiten käydä etsimässä tämä, sillä tuote vaikutti ja vaikuttaa edelleen kiinnostavalta. Mun oli kai tarkoitus ottaa tämä käyttöön, kun saan edellisen vastaavanlaisen tuotteen loppumaan, mutten sitten koskaan tehnyt niin.
 • MayBeauty The Incredible Pore Mask
  • Kolme kappaletta yksittäispakattuja kasvonaamioita, joiden on tarkoitus puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti. Mä en henkilökohtaisesti itse ole tämän brändin tuotteiden suurin fani, joten näitäkään en testannut itse. Eteenpäin siis lähtivät.
 • Whamisa Mini Cleansing Oil
  • Minikokoinen puhdistusöljy pullo, josta olin todella innoissani. Tämä Whamisan öljyputsari on todella, todella hyvä ja yksi ehdottomia suosikkejani. Olen tämän minipullon jälkeen käyttänyt siis myös täysikokoisen pullon, joten tämä oli hurjan mieluisa ylllätys ja käytin siis totta kai tuotteen itse.
 • Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir
  • Luonnonkosmetiikan hiusseerumi, jonka mä nappasin itse asiassa seuraavana vuonna pannuprojektiin. Tämä on edelleen ainut tuote, jonka olen ottanut projekteihin mukaan ilman, että olen kertaakaan testannut tuotetta ja valitettavasti se oli virhe. Tämä ei tosiaan toiminut omissa hiuksissani lainkaan enkä valitettavasti saanut tätä siis käytettyä itse loppuun. Evolve on brändinä kiinnostava, mutta tämä ei mulle sopinut.
 • A'Pieu Bunny Ears Hair Band
  • Ihana pupunkorvapanta hiuksille! Tämä oli todella kiva yllätys enkä edelleenkään omista tämän lisäksi kuin yhden vastaavan tuotteen. Nämä ovat hurjan käteviä meikatessa, meikkejä poistaessa tai esimerkiksi kasvonaamiota käyttäessä, kun täytyy saada hiukset pidettyä poissa kasvoilta. Panta löytyy multa siis edelleen.
Tämän sisällön arvo oli reilu 50 euroa ja vaikka loppuviimeksi käyttöön päätyikin vain murto-osa tuotteista, on sisältö edelleen mielestäni hyvä. Suomalaiseksi boksiksi suorastaan erinomainen!

Boxycharm elokuu 2019

Elokuun Boxycharm oli meikkipainotteinen, kuten Boxyt lähes aina ovat. Boksiin oli pakattu kaksi yksittäistä luomiväriä, heleyttävä kasvoöljy, ripsiväri, irtopuuteri ja silmienrajauskynä. Kiinnostava ja toimiva kokonaisuus sekä tuotteiden että brändien osalta, mutta mitä jäi omaan käteen?

 • Ace Beaute Glimmer Shadow Duo
  • Tämä luomiväriduo oli mulla jonkin aikaa käytössä ja käytinkin näitä yllättävän paljon ottaen huomioon kuinka epäkäytännöllisinä pidän tällaisia yksittäisiä nappeja - ainakin jos ne eivät ole magneettipaletissa. Edelleen nämä multa myös löytyvät, mutta todennäköisesti karsin molemmat piakkoin pois.
 • Wander Beauty Glow Ahead Illuminating Face Oil
  • Mulle ei oikein koskaan selvinnyt oliko tämä enemmänkin kasvoöljy vai öljyinen primer. Muutaman kerran käytin tätä meikin alla ja pitkään tämä seisoikin paraatipaikalla meikkipöydälläni odottaen sitä hetkeä, että ottaisin tämän paremmin käyttöön. Muutama kuukausi sitten laitoin tämän kuitenkin pois, sillä ei mulla ollut tälle käyttöä.
 • Hollywood n Vine Long Eyliner Pencil
  • Mun piti oikein tarkistaa omistanko tämän ja kyllähän se tuolla näytti seisovan. Kolmeen vuoteen on käyttökertoja kuitenkin mahtunut pyöreät nolla ja lupailin antaa tämän eteenpäin jo boksipostausta kirjoittaessani. Enpä jostain syystä niin kuitenkaan tehnyt, mutta ei mulla tälle käyttöä tosiaan ole ollut.
 • Becca Hydra-Mist Set & Refresh Powder
  • Tämä vettä sisältävä irtopuuteri oli IHANA, vaikkei se vesi siellä loppuun asti säilynytkään. Puuteri on käytetty pois jo aikapäiviä sitten ja oli yksi parhaimpia irtopuutereita, mitä olen koskaan käyttänyt.
 • Tarte Big Ego Mascara
  • Oli ihana saada boksista Tartea, mutta tämä ripsiväri oli todella huono. Siis mun mielestäni, ja mähän olen tunnetusti nirso käyttämieni ripsivärien suhteen. Testiin siis meni, mutten koskaan käyttänyt loppuun asti.
Tästä boksista tasan yksi tuote tuli käytettyä loppuun, pari olen heittänyt pois, yksi on käyttämätön ja luomivärikaksikko multa löytyy edelleen. Ei siis saldona mikään paras mahdollinen, mutta ei tämä boksina huono kuitenkaan ollut! Sisällön arvo oli noin $134,00.

Bette Box elokuu 2019

Elokuun Bette oli todellinen floppi enkä alun alkaenkaan ollut tästä sisällöstä kiinnostunut. Boksista löytyi muutama pussi kollageenijauhoa, peitepuikko, meikkisivellin, eyeliner sekä tuoksunäyte. Tuoksunäytteitä en osaa pitää boksin varsinaisina tuotteina, mutta koska olin sen esitellyt kuin se olisi "kokonainen" tuote, otan senkin esille vielä tässä katsauksessa.

 • Oslo Skin Lab The Solution Anti Wrinkle Collagen
  • Annoin nämä kollageenijauheet eteenpäin. En missään vaiheessa ymmärtänyt noiden jauhepussien laittoa bokseihin, sillä noissahan oli aina sama periaate, että tuotetta olisi pitänyt nauttia tuloksia nähdäkseen selkeästi kauemmin kuin mitä boksista noita pussukoita tuli. En sano, etteivätkö ne siis toimisi, sillä olen kuullut paljon kehuja juurikin näistä Oslo Skin Labin jauheista, mutta mua ne eivät kiinnostaneet.
 • Sweety Signature Meikkisivellin
  • Bokseihin oli pakattu erilaisia meikkisiveltimiä tältä brändiltä, mutta harmillisesti näitä ei ole mitenkään nimetty. Vielä tänäkään päivänä en ole varma mikä tämä oma siveltimeni on, mutta veikkaisin poskipunasivellintä. Annoin tämän siskolleni, joka itse asiassa juuri viikko sitten tiedusteli tästä ja muutamasta muusta siveltimestä, enkä tosiaan edelleenkään ollut varma mihin tarkoitukseen tämä sivellin on tehty. Eteenpäin siis lähti!
 • Cien Liquid Eyeliner
  • Testasin tätä eyelineria jo heti boksin saatuani ja taisin heittää samantien myös menemään. Tämä ei tehnyt mustaa jälkeä, vaikka tein iholle useamman päällekkäisen vedon, eikä mulla ollut näin huonolle eyelinerille mitään käyttöä. Haluan eyelinerin olevan oikeasti hyvä ja sellainen, jonka kanssa saa pikimustan rajausjäljen jo yhdellä vedolla.
 • Vichy Dermablend SOS Cover Stick
  • Vichyn peitepuikko oli boksin ainut oikeasti kiinnostava tuote! Tämä peitepuikko oli mulla joitain kertoja käytössä, mutta lopulta se jäi ja jokin aika sitten laitoin tämän pois. Tässä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta pidän itse enemmän nestemäisistä peiteaineista, joten tähän ei sitten vain tullut tartuttua ja lopulta unohdinkin tämän täysin.
 • Replay Tank Custom EdT for Her
  • Ei mitään muistikuvaa miltä tämä tuoksui, mutta olin kirjoittanut pitäneeni tästä tuoksusta. En koskaan tätä näytettä kuitenkaan ole loppuun asti käyttänyt, sillä mikäli näin olisi, muistaisin kyllä taatusti tämän tuoksun. Multa löytyy edelleen erinäisiä vanhoja tuoksunäytteitä, jotka pitäisi saada pois, joten voi olla että tämäkin yksilö on siellä edelleen. Käyttöä tälle ei kuitenkaan löytynyt.
En ollut laskenut boksin arvoa postaukseen, mutta pikaisella laskutoimituksella sain tämän arvoksi vähän alle 50 euroa. Betteksi arvo oli siis korkea, mutta mun käteeni tästä ei jäänyt lopulta yhtään mitään. Peitepuikon olisin toki voinut käyttää pois, mutta sitäkään en lopulta tehnyt.

Glossybox elokuu 2019

Elokuun Glossybox oli mun toiseksi viimeinen ja tilauksen lopettamiseen vaikutti etunenässä se, että tästä boksista puuttui yksi tuote enkä koskaan saanut sille korvaavaa tuotetta Glossyboxilta. Boksista löytyi matkakokoinen shampoo ja hoitoaine, meikkisivellin, luomiväripaletti sekä huulikiilto. Tämän lisäksi boksista olisi pitänyt löytyä myös pienikokoinen hajuvesi, mutta se puuttui tosiaan omasta boksistani. Glossyboxilta luvattiin lähettää tuote mulle, mutta seuravaaksi sen perään kysyessäni todettiinkin, ettei heillä niitä enää ole. 

 • Luxie 702 Tapered Blending Eye Brush
  • Ehdottomasti boksin paras tuote! Luxien siveltimet ovat laadukkaita ja mä rakastan häivytyssiveltimiä. Tämä yksilö on edelleen käytössä ja pidän tästä hurjan paljon. Lisää tällaisia bokseihin kiitos!
 • Ted Baker Sweet Treats hajuvesi
  • Boksin tosiaan piti sisältää joku kolmesta Ted Bakerin Sweet Treats -sarjan hajuvesistä, mutta omasta boksistani sellaista ei löytynyt. Omistin etukäteen jo yhden näistä kolmesta tuoksusta ja maahantuojahan mulle myöhemmin lähetti vielä ne kaksi muuta, joten en tosiaan jäänyt mistään paitsi, vaikken pienempää kokoa boksistani saanutkaan. Eniten mua jäikin vaivaamaan Glossyn aspa, jonka olisi pitänyt hoitaa asia mielestäni paremmin.
 • John Frieda Weightless Wonder Shampoo & Conditioner
  • Käytin nämä 50 ml matkakoot pois, mutten kuollaksenikaan muista mitä näistä pidin. Shampoot ja hoitoaineet ovat varsin käytännöllisiä tuotteita bokseissa, joten kyllä ne useimmiten pääsevätkin omaan käyttöön.
 • Trifle Cosmetics Praline Palette
  • Laitoin tämän luomiväripaletin suoraan eteenpäin. En ehkä ihan nähnyt tätä sellaisena tuotteena, jota olisin halunnut itse käyttää. Pakkaus oli melko lapsellinen eikä paletin sävymaailmakaan oikein iskenyt. 
 • Medusas Makeup Metal AF Lip Gloss Bad Medicine
  • Tämä huulikiilto jäi mulle itselleni, mutta olen tämän myöhemmin jo karsinut pois. En muista mistä syystä, mutta muutamia kertoja tätä sentään ehdin käyttää. Ehken sitten vain pitänyt tästä, mutta en tosiaan muista mitään muuta varsinaista syytä karsinnalle.
Tämän Glossyboxin arvoksi tuli noin 61 euroa, ja päällehän olisi vielä tullut sen hajuveden arvo, mikäli olisin sen boksin mukana saanut. Tämä ei ollut hullumpi ja vain luomiväripaletti oli sellainen tuote, mistä en innostunut lainkaan. Luxien sivellin multa löytyy tosiaan yhä edelleen ja se tosiaan olikin tämän boksin paras tuote.

Tilasitteko te mahdollisesti näitä bokseja tai onko sisällöissä muuten tuttuja tuotteita? :)

Mietteitä näistä bokseista? :)

14 kommenttia:

 1. Tuo Ihana sinä alkoi hyvin ja yhtäkkiä toiminta vaan loppui. Tuosta Betestä yritin taistella kollageenijauhoja, vein äiskälle. Tuo meikkisivellin löytyy edelleen multa, mutta ei ole kummonen. Liian tiivis, varmaan sopisi highliteriin parhaiten. Järkyttävää että tuo Ted Bakerin tuoksu puuttui kokonaan ja ettei sitä tullut. Munkin vika Glossybox oli se joku synttäriboksi jonka synttärituote, se arvokkain, eli joku luomiväripaletti puuttui ja sitten sanottii että aktiiviset tilaajat saa sen seuraavan kuun boksissa. Eli mä maksoin turhaan siitä yhdestä boksista yli 20 € kun en halunnut tilata jatkuvaa tilausta :):):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mua alkaa edelleen ärsyttää, jos mietin liikaa tota Glossybox-keissiä, kun ei mun mielestäni vaan ole mitenkään ok, että aspa lupaa lähettää puuttuvan tuotteen, muttei koskaan lähetä tai itse ota sen jälkeen muhun yhteyttä. Piti itse kysellä sen perään, jolloin todetaan ettei heillä niitä ole. Mun mielestäni hyvään asiakaspalveluun kuuluu se, että tällaisissa tilanteissa ollaan ihan sieltä suunnalta sitten yhteydessä ja kerrotaan, että tuotteet ovat loppuneet. Eihän sille mitään mahda, mutta asia olisi voitu heidän toimestaan hoitaa monella tavalla!

   Toi sunkin kokemus on jotain ihan käsittämätöntä.. En oo tainnut koskaan kuulla kenenkään kehuvan Glossyboxin aspaa/tapaa hoitaa näitä asioita :D Missään nimessä en koskaan enää kyseistä boksia tilaisi.

   Poista
 2. Tuo Beccan puuteri on ihan huippu! Mulla oli sitä Irlannissa purkki, ja ajattelin just eilen, että joskos sitä myynnistä vielä löytyisi niin ostaisin.

  Noissa kollageenilisissä ei tosiaankaan ole mitään, mikä ryppyjä siloittaisi, tai muutenkaan ihoon vaikuttaisi. Kirjoittelin just tällaisista taannoin blogiini. Samoja ainesosia saa paljon halvemmalla ruoasta, eivätkä nekään ihoon mitenkään ihan suoriltaan siirry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi puuteri oli loistava! Vähän hintava ehkä omaan makuun, mutta äärettömän hyvä.

   Jotkuthan noiden nimeen vannoo, mutta liekö siinäkin sitten osansa siinä, että kuvitellaan osa siitä tehosta, kun halutaan uskoa tuotteen toimivuuteen. Samahan se on monen muunkin asian kanssa toki :) Oma kukkaro ei kestäisi tollasia ostella, eikä onneksi kiinnostustakaan moiseen löydy :D

   Poista
  2. En löydä tuota puuteria enää mistään, mahtaako se olla lopetettu? Beccan tuotteet vaihtuvat tämän tästä, mikä on harmillista, varsinkin, jos just löydät jonkun hyvän, jota haluaisit käyttää enemmän kuin sen yhden purkin/pakkauksen.

   Mä vaan ihmettelen ihmisten medialukutaidottomuutta (vai mitä se on) noiden kollageenilisien kanssa. Jotkut väittävät jopa kollageenin vahvistavan hiuksia, vaikka hiukset muodostuvat keratiinista, eikä kollageenista. Samoin kuin kynnet.

   Tosin jokainen tietty saa laittaa rahansa mihin tykkää.

   Poista
  3. Becca Cosmetics poistui muistaakseni noin vuosi sitten kokonaan markkinoilta eli ei varmaan tota puuteriakaan enää löydy mistään :/

   Noinhan se on. Jokainen käyttäköön rahansa mihin haluaa, mutta kurjaa kun noita perättömiä väitteitä levitellää sitten muillekin ja hyväuskoiset totta kai olettavat niiden olevan totta.

   Poista
  4. Ohhoh! Luulin, että se vain poistui Suomen markkinoilta, enkä vielä sen kummemmin ehtinyt asiaa tutkia. Näköjään putiikki on kokonaan suljettu viime vuonna :(

   Poista
  5. Joo valitettavasti :/

   Poista
 3. Mun kommenttini taisi jostakin syystä livahtaa nimettömänä?

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuo Sweetyn sivellin ja se on ihan ok! Nätin värinen mutta synteettinen, ei siis jotenkin paras mahdollinen. Tietynlaisten poskipunien kanssa käytän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että Sweety on ollut sulla käytössä ja oot siitä tykännyt<3

   Poista
 5. Piti vielä lisätä että muistaakseni tuolla Sweetyllä oli Sotkamossa tai jossain täälläpäin ihan jopa myymälä, mietin vielä jos olisin siellä vieraillut mutta liekkö enää hengissäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Käy ihmeessä piipahtamassa, jos sellainen vielä on olemassa :)

   Poista

Kiitos kommentista!