torstai 15. syyskuuta 2022

Max Factor Miracle Pure uutuuksia!

*Saatu ilmaistuote 

Kirjoittelin jokin aika sitten Max Factorin uutuusmeikeistä ja tänään jatketaan samalla linjalla! Max Factor Miracle Pure -tuotesarjaan kuuluu aiemmin jo esitellyn meikkivoiteen lisäksi myös peiteaine, poskipunia sekä kynsilakkoja. Itse sain maahantuojalta testiin sarjan kaksi poskipunaa sekä peiteaineen, joita olen nyt tovin testannut ja joista kerron teille nyt tässä postauksessa mielipiteeni. Miracle Pure -tuotesarja on saanut inspiraationsa ihonhoidosta, eli tuotteet on pyritty suunnittelemaan ja valmistamaan siten, että niillä olisi myös ihoa hoitavaa vaikutusta. Itse en näe tällaisia ominaisuuksia meikkituotteissa välttämättöminä, sillä huolehdin ihoni hyvinvoinnista muuten ihan varsinaisilla ihonhoitotuotteilla, mutta eihän hoitavat ominaisuudet meikeissä koskaan huono asia ole! Miltä tämä Max Factorin meikkikolmikko on vaikuttanut?

Aloitetaan näillä Max Factor Miracle Pure Cream Blusheilla*, jotka sain itse testiin kahdessa eri sävyssä - 01 Radiant Rose sekä 03 Vintage Peony. Näiden lisäksi myynnissä on vielä korallinen sävy 02 Sunlit Coral, jota en itse kuitenkaan pyytänyt testiin. Nämä ovat vegaanisia, ihoa kosteuttavia, heleyttä antavia ja runsaspigmenttisiä voidemaisia poskipunia. Poskipuniin on lisätty mm. hyaluronihappoa, glyseriiniä sekä skvalaania. Pitempään blogiani seuranneet varmasti muistavatkin mun sanoneen lukuisia kertoja, etteivät voidemaiset/nestemäiset poskipunat ole suosikkejani. Tässä oli yksi syy, miksi pyysin testiin vain nämä kaksi sävyä, sillä mietin kuinka paljon näihin lopulta tykästyn. Toki olen tämän vuoden aikana opetellut käyttämään myös nestemäisiä tuotteita meikeissäni, joten ainakaan näiden käyttö ei jäisi kiinni siitä, ettenkö kokisi osaavani meikata myös tällaisilla tuotteilla!

Runsaspigmenttisyys sekä heleys kuvaavat näitä poskipunia varsin hyvin. Kuvassa näkee miltä poskipunat näyttävät ennen levittämistä, eli pigmenttiä riittää kummassakin varsin runsaasti. Vasemmalla puolella on 03 Vintage Peony ja oikealla 01 Radiant Rose. Vintage Peony on juurikin niin upea kuin ajattelin ja kauniin rusehtava. Mähän rakastan ruskeita poskipunia, joten sävy on itselleni hyvinkin varma valinta. Radiant Rosen taas voisi pakkauksen perusteella kuvitella olevan hyvinkin heleän vaaleanpunainen, mutta se on todellisuudessa selkeästi punaisempi, toki sillä vaaleanpunaisella pohjasävyllä. Tämä oli itse asiassa myös itselleni oikeinkin mieluisa yllätys, sillä nyt Radiant Rose muistuttaa aika tavalla yhtä suosikkiposkipunaani Laura Gelleriltä. 

Tässä vielä toinen kuva, jossa poskipunia on levitetty kädelle. Toki täytyy muistaa, että poskille tällaisia voidemaisia/nestemäisiä poskipunia lisätään vain pieni määrä ja värit häivytetään, jolloin lopputulos on huomattavasti hennompi kuin nyt tässä mun kämmenselkäni iholla. Heleyttäkin näillä saa poskille juuri sopivasti eikä lopputulos ole lainkaan yliampuva. Mulla on nestemäisille poskipunille aivan loistava sivellin Alamar Cosmeticsilta, ja itsehän siis puristan näistä tuubeista aina pienen nokareen kämmenselälle, pyörittelen siinä sivellintä ja tuputtelen pienen määrän poskille ja häivyttelen sävyn kauniisti. Tarvittaessa, jos väriä tulee vahingossa liikaa, hoidan häivyttämisen kostean meikkisienen kanssa. Nämä levittyvät kasvoille todella kauniisti ja tasaisesti, eikä mulla ole ollut sille meikkisienelle tarvetta kuin kerran.

Tuliko musta nyt vihdoin voidemaisten poskipunien ystävä? Ei ehkä ystävä, mutta kaveriasteella aletaan jo olla! Edelleen pidän puuterisista tuotteista enemmän, mutta olen yllättynyt siitä kuinka helppo- ja nopeakäyttöisiä voidemaisetkin tuotteet saattavat olla. Lisäksi näiden valttikorttihan on ehdottomasti se, että nämä pysyvät paikoillaan koko päivän. Puuteriset sävyt saattavat kulua päivän aikana herkästi pois, mutta voidemaiset pysyvät. Paras kombohan on, kun lisää ensin voidemaista poskipunaa ja sen päälle vielä samaa sävyä olevaa puuterista poskipunaa. Melkein hieman harmittaa, etten pyytänyt testiin myös sitä kolmatta korallista sävyä, mutta eiköhän mulla riitä näidenkin kahden kanssa ihan riittävästi työnsarkaa. Molemmat sävyt ovat aivan ihania ja itselleni sen puoleen todella mieluisia, mutta kyllä Vintage Peony vie voiton, varsinkin syysmeikkejä ajatellen!
Hinta: noin 14,50 €.

Max Factor Miracle Pure Concealer* on C-vitamiinia, hyaluronihappoa, antioksidantteja sekä peptidejä sisältävä peiteaine. Peiteaineen tulisi tarjota puolipeittävä lopputulos sekä kosteuttaa ihoa. Sen ei tulisi kasautua juonteisiin vain päinvastoin auttaa häivyttämään niitä. Tämäkin tuote on vegaaninen ja peiteaineen pakkauksen valmistamisessa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Tästä peiteaineesta on myynnissä kolme sävyä, joista sain itse testiin vaaleimman sävyn 01.

Tässä kämmenselälle tehty swatch peiteaineesta, joka on tosiaan kolmesta myynnissä olevasta sävystä kaikkein vaalein. Ja kuten kuva kertoo, se on todella vaalea jopa mun kalpealla ihollani! Tällä saa siis sen puoleen loistavasti kirkastettua silmien alusia ja kasvojen korkeimpia kohtia, ja sehän monesti on juuri se, mitä itse peiteaineilta kaipaan. Valitsen tosiaan peiteaineeni mieluusti aina hieman omaa ihonväriäni vaaleammassa sävyssä, mutta toki liian vaaleaa sävyä ei kannata käyttää näppyjen peittämiseen, jotta peiteaine ei peittämisen sijaan vaan korosta niitä. Mulla on tällä hetkellä epäpuhtauksia aika reilustikin leuan alueella, joten niille tämä sävy ei ole paras mahdollinen, ja olenkin käyttänyt tätä pääasiassa silmien alla sekä kasvojen korkeimmilla kohdilla.

Peitaine on koostumukseltaan juoksevaa ja kevyttä. Sen peittokyky on tuotekuvauksen mukaisestikin puolipeittävä ja suosin itse yleensä tätä peittävämpiä peiteaineita. Arkimeikkeihin tämä sopii vallan mainiosti, mutta jos oikeasti haluan peittää tummuuden silmieni alta, ei tämä ole valintani. Henkilölle, jonka silmien alta ei löydy liiemmin tummuutta ja tarvetta peittoon, tämä on varmasti varsin hyvä tuote! Peiteaine ei kasaudu itselläni juonteisiin, eli sen puoleen tämä on ollut itselleni mieluisa. Tämä 01 on punapohjainen sävy eikä sen puoleen itselleni paras vaihtoehto, mutta tulee tämäkin varmasti käytettyä pois. Applikaattori on mukavan kokoinen, ei liian pieni tai suuri, ja sen kanssa saa näppärästi peiteaineen taputeltua paikoilleen. Peiteaineen häivyttämiseen käytän itse aina kosteaa meikkisientä. Miracle Pure Concealerista ei noussut suosikkiani enkä tätä todennäköisesti aio tämän jälkeen ostaa uudestaan, mutta ei tämä huono ollut! Omat silmänaluseni ovat vain niin tummat, että ne kaipaavat vähän järeämpiä tuotteita, jotta ne saa kunnolla peitettyä.
Hinta: noin 11,50 €.

Miracle Pure -sarjasta meikkivoide oli itselleni hurjan mieluisa, samoin nyt testiin saamani poskipunat. Peiteaine ei ollut ihan paras mahdollinen omiin tarpeisiini, mutta huonoksi en sitäkään sanoisi. Näiden lisäksi myynnissä on vielä useampi kynsilakka, jotka ainakin kuvien perusteella näyttävät hurjan kauniilta! Max Factorin meikkejähän myydään suurimmissa marketeissa, lukuisissa verkkokaupoissa sekä mm. Sokoksella, joten saatavuus näillä on erinomainen.

Ovatko nämä teille tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Entä suositteko te peiteaineessa enemmän kevyitä, puolipeittäviä vai täysin peittäviä tuotteita? :)

8 kommenttia:

 1. Mukava lukea tuotteista, mutta nestemäisiä en vain voisi käyttää. Ihoni on niin kuiva ettei vaan tulisi mitään! Käytän niin vähän concealereita, mutta silti laitan välillä silmien alle valoa tuomaan. Peiteaineet saisi olla semmosia saman sävyisiä mulla kuin meikkivoide, koska usein mulla se on juuri näppyjen peittämistä vastaan käytössä. Haluaisin nykyään käyttää vain täysin peittäviä tuotteita, mutta usein sillä tulee sitten muhkurainen lopputulos. Puolipeittävä, sellainen heleä, on paras kyllä nykyään omalle iholle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas ehkä suosisin kuivaihoisena mieluummin just nestemäisiä kuin puuterisia, jotka tasan tarkkaan kasautuu kaikki niihin kuiviin kohtiin iholla :D Onneksi tällä hetkellä ei taas juurikaan kuivuutta omalla iholla ole siinä määrin, että se näyttäisi ikävältä meikissä!

   Kuulostaa tutulta toi, että mielellään käyttäisi täysin peittäviä tuotteita, mutta puolipeittävät ja heleät lopputulokset on omalle iholle parhaimpia :) Ja onhan sellainen heleä lopputulos tällä hetkellä ehkä muutenkin enemmän omaa silmää miellyttävä kuin täysin matta ja peittävä!

   Poista
 2. Voidemainen poskipuna kiinnostaa kovastikin. Olen harkinnut Narsin nestemäisen poskipunan hankintaa sävyssä torrid. Orgasm-sävyssä tuote jo kaapistani löytyykin, mutta olen kyllästynyt pinkkiin käytettyäni sävyä vuosikausia putkeen. Tuote on kuitenkin mahtavan näköinen ja pysyy paremmin kuin mikään muu kaapistani löytyvä poskipuna. Max factor olisi huomattavasti edullisempi, mutta pysyvyys hiukan mietityttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella kuinka hyvin Narsin nestemäiset poskipunat pysyvät ja kuinka upeilta ne näyttävät! Mulla ei niistä ole kokemusta, joten en osaa verrata niiden pysyvyyttä näihin Max Factorin poskipuniin, mutta onhan nämä aika eri hintaluokkaa, joten varmasti on paljon mahdollista, etteivät nämä toimisi niin hyvin kuin olet Narsin kanssa tottunut. Nyt alkoi itse asiassa mua taas kiinnostaa Narsin nestemäiset poskipunat, täytynee pitää ne mielessä :)

   Poista
 3. Kivat ja kiinnostavat tuotteet. Mä en ole kesän jälkeen käyttänyt muita kuin nestemäisiä poskipunia ja oon aivan ihastunut niihin. Muutenkin mun meikkipohja on aika kevyt, kesät talvet mutta oon siitä kiitollinen että mulla on hyvä iho jota ei tarvii peittää. Näkisin myös että juurikin kuivaihoiselle nestemäinen olisi jopa parempi mutta toki makuasioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin alan tosiaan pikkuhiljaa lämmetä näille nestemäisille tuotteille, vaikka vielä jokin aika sitten kiersin ne hyvin kaukaa! Mulla totuttelu alkoi nestemäisestä highlighterista ja nää poskipunat on tosiaan supernäppäriä :) Itse ajattelen myös, että kuivalle iholle nestemäiset olisivat puutereja parempi vaihtoehto, mutta makuasiahan tämäkin on ihan täysin, kuten totesit!

   Poista
 4. Ihanan kuuloiset ja näköiset tuotteet<3 Nuo poskipunasävyt näyttävät ihanilta. Kaikki kokeilemani Max Factorin tuotteet on olleet erinomaisia tai vähintäänkin hyviä. Itsekin olen pikkuhiljaa viime vuosina lisännyt nestemäisten tuotteiden käyttöä, joskaan en niitä käytä päivittäin. Nestemäisiä korostusvärejä käytän ehkä useimmiten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max Factor on omissa silmissä yksi parhaita brändejä markettimeikkien osalta :) Mulla alkoi opettelu näihin nestemäisiin tuotteisiin juurikin highlightereilla ja nyt oon täysin tykästynyt näihin poskipuniin! Kiva että sielläkin tykätään nestemäisistä tuotteista<3

   Poista

Kiitos kommentista!