tiistai 6. syyskuuta 2022

Laveran uutuussuihkutuotteet testissä!

*Saatu ilmaistuote

Lavera on tullut itselleni vuosien saatossa tutuksi niin ihonhoidon kuin meikkienkin osalta. Hyvin kohtuuhintainen luonnonkosmetiikkasarja on yksi suosikeistani nimenomaan luonnonkosmetiikan osalta, ja tänään saan esitellä teille Laveran uudistuneita suihkugeelejä sekä vartalonkuorinnan! Sain tuotteet itselleni hiljattain pr-näytteenä ja nämähän olivat itselleni enemmän kuin mieluisia testattavia ihan jo siitä syystä, että rakastan erilaisia suihkugeelejä. Tällä hetkellä pyrin pitämään tehokäytössä vain paria suihkugeeliä kerrallaan, mutta enhän mä malttanut olla testaamatta myös näitä, vaikka osa tosin jääkin nyt odottelemaan jatkokäyttöä hieman myöhemmäksi. Myös vartalonkuorinta on tullut testattua, vaikka niitäkin on mulla tällä hetkellä useampi kappale avattuna, ja nyt pääsen tosiaan esittelemään tuotteet myös teille!

Laveran tuotteita voi ostaa lukuisista eri verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä, kuten Sokokselta ja Natural Goods Companylta. Tuotteiden hinnat vaihtelevat ostopaikoittain, mutta suihkugeelit maksavat noin 7,00 €/250 ml ja kuorinta-aine noin 8,00 €/200 ml.

Suihkugeelit ovat uudistuneita versioita Laveran vanhoista suihkugeeleistä. Suurimmat muutokset on tehty pulloihin, sillä niiden koko on kasvanut aiemmasta ja nykyisin suihkugeeleistä löytyy tuotetta 250 ml aiemman 200 ml sijaan. Myös vanha tuubi on korvattu läpinäkyvää materiaalia olevalla pullolla, joka on kokonaisuudessaan tehty täysin kierrätetyistä materiaaleista. Suihkugeelit ovat vegaanisia ja biohajoavia. Niiden tuoksut ovat peräisin luonnollisista öljyistä ja myynnissä on kahden tuotteen osalta myös näppärät täyttöpussukat, joten joka kerta ei tarvitse olla ostamassa uutta pulloa! Itsehän olen aiemmin käyttänyt yhden Laveran täysikokoisen suihkugeelin loppuun ja pitänyt siitä hurjasti, joten olin enemmän kuin iloinen saadessani testiin siitä myös uudistuneen version.

Lavera Refreshing Body Wash Organic Lime & Organic Lemongrass* on virkistävä limeltä tuoksuva suihkugeeli. Suihkugeelistä löytyy mm. aloe veraa sekä lime-, greippi- ja sitruunaruohouutteita. Raikkaat tuoksut ovat omiaan nimenomaan kesällä ja keväällä, joten veikkaisin jättäväni tämän odottelemaan nimenomaan ensi kevättä. Nyt olen tätä kerran kokeillut ja kyllä - tuoksu on juuri niin ihanan raikas kuin voi olettaa limeltä tuoksuvan suihkugeelin olevan! Laveran suihkugeelien tuoksut ovat joskus olleet omaan nenääni vähän turhan mietoja, sillä pidän voimakkaantuoksuisista suihkugeeleistä, mutta kyllä tämä tuoksui omaan nenääni ihan riittävästi. Ihana kesätuoksu - tätä suosittelen kirpsakan raikkaiden suihkugeelien ystäville.

Lavera Basis Sensitiv Body Wash 2in1 Organic Aloe Vera & Plant Keratin* on sekä hiuksille että vartalolle tarkoitettu suihkushampoo. Tuotteen tulisi puhdistaa hellävaraisesti sekä hiukset että vartalo ja auttaa samalla kosteuttamaan ihoa ja hiuksia. Tästä löytyy aloe veran lisäksi mm. sitruunamelissaa sekä taikapähkinää. Tuote soveltuu hyvin kuivalle ja herkälle iholle ja sen tulisi tosiaan myös puhdistaa hiukset ja jättää ne pehmeiksi ja sileiksi. Itse en yleensä milloinkaan käytä samaa tuotetta sekä hiuksille että vartalolle, ja tämänkin aion käyttää pois nimenomaan suihkugeelinä. Mietin kyllä hetken testaisinko tätä myös hiuksilla, jotta olisin osannut kertoa teille kuinka tämä toimii shampoona, mutta se jäi lopulta tekemättä. Tuoksu tällä on hyvin mieto, mutta miellyttävä. 250 ml kokoisen pullon lisäksi tästä on myynnissä myös 500 ml täyttöpakkaus.

Lavera Revitalising Body Wash Organig Orange & Organic Mint* on itselleni tuttu tuote jo vanhan pakkauksen ajoilta. Tämä pirtsakan tuoksuinen suihkugeeli saa tuoksunsa mintusta ja appelsiinista. Omaan nenääni appelsiini puskee ehdottomasti enemmän esille, mutta on se minttuisuuskin sieltä tuoksuteltavissa. Suihkugeeli sisältää aloe veraa, piparminttu-, appelsiini- ja kahviuutteita sekä piparminttuöljyä. Olen tosiaan jo aiemmin käyttänyt tätä suihkugeeliä vanhan tuubin pois ja ihastuin tähän silloin täysin. Tässä on hurjan pirteä ja raikas tuoksu, joka sopii ensimmäisenä esitellyn lime & sitruunaruoho -suihkugeelin tavoin loistavasti kevääseen ja kesään. Tämän tuoksu saisi olla inasen voimakkaampikin, mutta kyllä tälläkin saa suihkuhetkiin hetkeksi sen ihanan appelsiinisen tuoksun, joka on itselleni hurjan mieluisa. Tämä on tästä nelikosta suosikkini ja myös tästä tuoksusta on myytävänä erikseen vielä 500 ml täyttöpussi.

Lavera Indulgent Body Wash Organic Wild Rose & Organic Cotton* on ruusun tuoksuinen suihkugeeli, jonka tulisi myös hoitaa ihoa. Tämä suihkugeeli sisältää aloe veran lisäksi myös ruusu-, puuvilla- ja malvauutteita. Mua pitempään seuranneet saattavatkin ehkä muistaa, ettei ruusu ole kosmetiikassa omia lempituoksujani, mutta ei se inhokkinikaan ole. Tässä suihkugeelissä ruusun tuoksu on hyvin selkeä ja melko voimakaskin, muttei kuitenkaan epämiellyttävissä määrin. Ei tämä varmasti saa ruususta edelleenkään suosikkituoksuani, mutta pystyn kuitenkin mainiosti käyttämään pullon tyhjäksi. Tuskin tulen uutta ostamaan, mutta mistäs sen tietää vaikka joskus vielä innostuisin enemmänkin ruusulta tuoksuvista kosmetiikkatuotteista ja palaisin tämänkin pariin. Tämä sopii tuoksun puolesta hyvin myös nyt alkaneeseen syksyyn, joten koitan käytellä tämän pois lähikuukausien aikana.

Lavera Body Scrub Organic Rosemary & Organic Green Coffee* on Laveran uutuustuote ja kyseessä on mikromuoviton vartalonkuorinta-aine. Kuorinta sisältää aloe veraa sekä kahvi-, rosmariini- ja greippiuutteita, ja sen kuorivat partikkelit ovat jauhettuja oliivinsiemeniä. Siementen koko vaihtelee jonkin verran ja niitä on kuorinnassa mukavasti, joskaan ei yhtä runsaasti kuin esimerkiksi sokerikuorinnoissa yleensä sokerikiteitä. Oliivinsiemenet tuntuvat iholla miellyttäviltä eivätkä ole lainkaan karkeita tai ihoa raapivia. Kuorinta-aine itsessään on helppo hieroa iholle ja se jättää iholle liukkaan tunteen, joka on itse asiassa aika erilainen kuin mihin olen tottunut. Monesti kuorinnoista jää joko hieman öljyinen tai sitten nahkea tunne, mutta tämä tekee iholle tosiaan ennen kaikkea hieman liukkaan pinnan, joka ei toki ole mitenkään epämiellyttävä. Kuorintateho on keskiluokkaa, eli mikäli kaipaat todella rouheita kuorintoja, kannattaa tämä skipata. Omalle iholleni kuorivuus on sopiva, vaikka monesti suosinkin tätä hieman tehokkaampia sokerikuorintoja. Hyvä tuote ja iso plussa miellyttävästä ihotuntumasta myös kuorivien partikkelien osalta!

Ovatko Laveran suihkutuotteet teille tuttuja? Entä millaisista tuoksuista te pidätte suihkugeeleissä, iskeekö esimerkiksi lime tai ruusu? :)

6 kommenttia:

 1. Mä olen aina tykännyt Laveran suihkugeeleistä, mut ne tuubit on olleet mulle aina ns. tikku takapuolessa. 🤣 Nää uudet pakkaukset on täydelliset. 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kieltämättä paljon näppärämmät ja myös omaan silmään kauniimmat kuin ne vanhat tuubit! :)

   Poista
 2. Mulle on Lavera merkkinä jäänyt hiukan vieraaksi. Pitäisi varmaan tutustua merkkiin paremmin! Tuoksut kylpytuotteissa ovat aina plussaa! Lime voisi olla kiva ja piristävä aamuisin, ruusu taas rauhoittava iltaisin, luulen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastan tuoksuja suihkutuotteissa<3 Lime oli ihanan pirtsakka, sopii varmasti hyvin juuri aamusuihkuhetkiin!

   Poista
 3. Onpa aivan ihanan kuuloiset ja näköiset suihkugeelit<3 Laveran suihkugeelejä en muistaakseni ole testannut aiemmin vaikka olen niitä kyllä katsellut. Pitää kyllä ehdottomasti testata näitä uudistuneita jatkossa! Kaikki tuoksut kuulostaa noista hyviltä, en osaisi valita:) Pidän enemmän sitrustuoksuista kosmetiikassa kuin ruususta, mutta kiinnostaa tuo ruusukin. Ja myös tuo aloe vera kuulostaa miellyttävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pitää nää mielessä ja napata mukaan, jos sattuu tulemaan joskus vastaan ja on tarve uusille suihkugeeleille<3 Lime ja appelsiini+minttu oli tuoksuina todella hyviä, muttei noi pari muutakaan huonoja olleet :) Ruusun aion tosiaan itse varmaan käyttää näistä tyhjäksi nyt ensimmäisenä!

   Poista

Kiitos kommentista!