sunnuntai 11. syyskuuta 2022

Jeffree Star Cosmetics Star Wedding Artistry Palette

Jeffree Star Cosmetics lanseerasi pari viikkoa sitten uuden Star Wedding -kokoelman, johon kuuluu mm. huulipunia, meikinkiinnityssuihke, nestemäisiä luomivärejä sekä totta kai myös luomiväripaletti. Star Wedding Artistry Palette oli pitkästä aikaa yksi niitä paletteja, joiden tiesin päätyvän osaksi omaa kokoelmaani, ja itse asiassa edellisestä luomiväripalettiostostanihan oli kulunut jo yli vuosi. Toki olen useammankin paletin saanut tässä välissä kauneusboksien mukana, mutta edellisen kerran olen tosiaan itse ostanut luomiväripaletin vuoden 2021 heinäkuussa ja sekin oli nimenomaan JSC:n luomiväripaletti. Nyt olen viikon verran ehtinyt meikkailla Star Weddingillä ja päätin tulla heti kättelyssä kertomaan siitä teille mielipiteeni!

Star Wedding on viides omistamani JSC:n paletti ja multa löytyi siis aiemmin jo Blood Sugar, Jawbreaker, Blood Lust sekä Pink Religion. Kaikki aiemmat palettini ovat keskenään hyvinkin erilaisia ja mielestäni Star Wedding täydentää niitä hienosti tuoden mukavasti neutraalimpia sävyjä mukaan JSC-kokoelmaani. Star Wedding on pakattu parin sentin paksuiseen hopeanväriseen neliskanttiseen pakkaukseen, joka on yllättävänkin painava. Paletti on omaan silmääni varsin kaunis ja henkii mielestäni mukavasti hääteemaa, varsinkin kun hopea oli yksi omienkin häideni teemaväreistä. Paletista löytyy suurikokoinen peili ja lisäksi siinä on korurasiamaisesti nauha, joka pitää kantta pystyasennossa auki, jottei se valahda taaksepäin kokonaan alas. Olen aiemminkin sanonut, etten ole Jeffreen palettien suurin fani niiden ulkomuodon takia, ja Star Weddingkin on ehdottomasti suurempi kuin suurin osa muista paleteistani, mutta muotoilu sentään on tällä paletilla "normaali".

Star Wedding sisältää 25 upeaa luomiväriä. Sävymaailma on monipuolinen, mutta painottuu mukavasti neutraaleihin ruskeisiin, nudeihin, kultaisiin sekä harmaisiin sävyihin. Väripilkkuina tästä löytyy myös luumua sekä fuksiaa. Shimmereitä ja mattaa on loistavassa suhteessa ja tämä paletti yhdistää mielestäni aika kivasti sävyjä sekä JSC:n Orgysta että Crematedista. Orgynhan mä olisin ostanut kiljuen, mikäli siinä olisi mukana myös shimmersävyjä. Creamated ei ole yksinään koskaan mua niin kovin houkutellut, mutta pidän siitä, että Star Weddingiin on sisällytetty myös harmaata ja mustaa, vaikka pääpaino ei niissä sävyissä olekaan.

Jeffree Starin luomiväreissä parasta on ehdottomasti niiden laatu. Pigmenttisyys on loistava ja ne ovat aina helposti työstettäviä. Tämä paletti ei ole poikkeus, vaikken toki vielä ole jokaista sävyä ehtinytkään kokeilla. Laadullisesti Jeffreen luomivärit ovat ehdottomasti yhtiä parhaimpia, mitä olen koskaan käyttänyt. Falloutia näiden kanssa tulee hitusen, mutta hyvin maltillisesti eivätkä mattasävytkään ole liian "jauhoisia", jolloin niitä karisisi älyttömästi alaluomelle tai poskille. Parashan olisi tietysti aina tehdä silmämeikki ennen meikkipohjaa niin ei ole pahemmin väliä, vaikka luomivärejä vähän karisisikin poskille. Itse teen kuitenkin pohjan ennen silmämeikkiä, joten arvostan toki sitä, jos ihan kaikki luomivärit eivät pääsee varisemaan sinne, minne ne eivät kuulu.

Sävykokonaisuus on omaan silmääni paletissa suorastaan loistava. Palettiin on sisällytetty hyvässä suhteessa sekä vaaleita että tummia sävyjä. Tästä löytyy hyvin sekä vaaleampia häivytyssävyjä että tummempia värejä, joilla meikkiä saa syvennettyä. En välttämättä itse olisi kaivannut tuota fuksiaa tuohon paletin keskelle, mutta toisaalta ei ole lainkaan epätyypillistä, että Jeffreen paleteista löytyy tällaisia pieniä väripilkkuja. Star Wedding viittaa totta kai kaikilta osin hääteemaan, joten miten on - saisiko tällä paletilla mielestäni esimerkiksi niitä häämeikkejä? Ehdottomasti. Veikkaisin että iso osa morsiamista haluaa häämeikkinsä olevan täynnä nimenomaan juurikin ruskean eri sävyjä, ja niitähän paletista löytyy yllinkyllin. Menin itse naimisiin vuosi sitten kesällä ja tein oman häämeikkini itse. Siihen sisältyi persikkaista shimmersävyä, jollaista tämä paletti ei tarjoa, mutta en näkisi miksen olisi periaatteessa voinut muuten tehdä häihin silmämeikkiäni nimenomaan tätä palettia käyttämällä.

Tässä pari meikkiä, jotka olen paletilla tehnyt. Toisessa on käytetty ruskeita sävyjä, toisessa sitten luumuisia sävyjä. Tästä näkee hyvin myös sen, kuinka paljon valon muuttuminen vaikuttaa kuviin. Rusehtava meikki on otettu auringonvalossa ja luumuinen taas pilvisellä säällä. Molemmissa meikeissä on käytetty samoja Kissin Naked Drama Collectionin Tulle irtoripsiä. Ne ovat mun uudet suosikkini, vaikkakin näin jälkeenpäin täytyy sanoa, että kuvia varten olisi ehkä ollut parempi lisätä jotkin luonnollisemmat ripset tai jättää ne kokonaan pois, jotta luomivärit olisivat päässeet paremmin esille. Ruskea meikki on ehdottomasti enemmän omaa mukavuusaluettani tällä hetkellä, ja juuri niitä paletin ruskeita ja vaaleita sävyjä tulen varmasti eniten suosimaankin.

Ostin oman Star Weddingini Oletkauniilta, jossa sen hinta on 68,90 €. Itse käytin alekoodin, jolla paletist sai -20% alennusta, eli paletin loppuhinnaksi jäi 55,12 €. JSC:n luomiväripaletit ovat hintavia, mutta mielestäni myös hintansa arvoisia. 55 euroa tästä paletista oli mielestäni vähän ja olisin paletin ostanut ilman alekoodejakin, mutta totta kai sellaisen käytin, kun tilaisuus siihen oli. Mä en kovinkaan monista paleteista olisi valmis maksamaan lähemmäs 70 euroa, mutta JSC:n paleteista voin sen maksaa. Tämä on upea!

Kolahtaako Star Wedding? :)

14 kommenttia:

 1. Paletti on kyllä valtavan kaunis, ja niin on sillä tekemäsi meikitkin.
  Instassa pyörii parhaillaankin alekoodeja oletkaunis.fi:lle, mutta tähän kokoelmaan niitä ei voi käyttää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paletti on kyllä upea :) Mä itse asiassa nappasin oman koodini Instasta, mutta nyt ne vaikuttajien koodit taitaa kaikki blokata pois JSC:n uutuudet. Silloin ei vielä ollut moista rajoitusta, eli mulla taisi käydä hyvä tuuri!

   Poista
 2. Onpa kivoja värejä! Hyvä kun siinä on noita ruskeitakin, sopivat paremmin arkimeikiin.

  Millä sä saat noi silmien closeupit noi tarkoiksi? Mulla ei sitten onnistu millään (oon tosin surkea kuvaaja muutenkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tällä saa todella hyvin sekä arki- että juhlameikkejä :)

   Mulla saa kamerasta valittua erikseen sellaisen asetuksen, joka tarkentaa/keskittyy molempiin tai jompaan kumpaan silmään kuvassa, mutta kyllä itsellekin aina tulee useampi epätarkka kuva joukkoon, kun noita meikkejä koitan kuvailla. Ja jos tarkasti katsoo niin näkee, että molemmissa näissäkin meikeissä toi silmän ulkonurkka ei ole enää kuvassa kovin tarkka vaan fokus on tossa keskellä ja se on tarkin alue :)

   Poista
 3. Wau miten upeat ja onnistuneet meikit! Varsinkin lilalla pohjalla tehty meikki on upean dramaattinen. Hintaa paletilla toki on, mutta jos hankkii yhden hyvän paletin esimerkiksi kerralla käyttöön ei se ole kova panostus. Harmi kun Jeffree Star poistui tuon yhden ison suomalaisen kauppaketjun valikoimista kun sieltä saisi luontoisalennuksia tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri<3 Tää Star Wedding on juuri sellainen paletti, jonka voisin itse kuvitella jättäväni yhdeksi ainoaksi paletiksi kokoelmiini. Tässä on niin loistavat sävyt monipuolisiin meikkeihin! Joo muakin harmitta, että JSC poistui Sokokselta :/ Ison osan muista paleteistani oon ostanut nimenomaan sieltä, kun multa löytyy lähes aina lahjaksi saatuja lahjakortteja Sokokselle :D Sen takia siellä tulee muutenkin käytyä usein täydentämässä just vaikka hiustenhoitotuotteita.

   Poista
 4. Uu, pitkästä aikaa paletti joka kiinnostaa meikäläistä! Yleensä niissä on puolet sävyjä jotka jäisi multa käyttämättä, mutta tää on kyl right up my alley :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä tosi käytännölliset sävyt! Jeffreen paletiksi oikeestaan todella käytännölliset :)

   Poista
 5. Varmasti tiedätkin että tämä on mun ostoslistalla ;) alekoodeja Instaan tulee varmasti myöhemmin, ei ole nyt kiire tätä hankkia. Tämä on upea, ihan joka väri on ihana! Tykkään kaikista nudeista, luumuisista ja harmaista. Todella käyttökelpoinen kokonaisuus eikä hinta ole liian kova näin laadukkaasta tuotteesta, vertaa vaikka Diorin 5-Couleurs paletteihin joissa 5 väriä ja maksavat enempi :DD Kauniita meikkejä, tykkään harmaasta ja ruskeasta vai harmaanruskeasta ;) toimii jokatapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei varmaan kovin kauaa mene, kun uudet alekoodit alkavat kelvata myös näihin tuotteisiin! Mä en henk.koht oo koskaan voinut ymmärtää noiden Diorin viisikoiden hintaa, vaikka suurin osa upeita onkin. Mulle ne on kuitenkin ihan liian kalliita vain viiden sävyn paleteista :D Toisaalta en mä tällä hetkellä maksaisi myöskään esim. Natasha Denonan suuremmista paleteista sitä hintaa, minkä ne maksavat. Salaa kuitenkin kuolaan niiden perään.. ♥

   Poista
 6. Onpa kaunis ulkomuoto paletilla! Täytyy sanoa, että palettia katsoessa sävyt eivät juuri kolahtaneet, mutta sinun tekemät meikit kolahti! En siis hoksannut miltä sävyt voivat näyttää luomella. Tosi kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on todella usein sama, että toisten meikkejä katsoessa vasta tajuaa jonkun paletin potentiaalin! Monesti just esim. Charming Nailsin Tainan meikit on ihan erilaisia, mitä itse olisin kuuna päivänä jonkun paletin kanssa tajunnut tehdä, joten senkin takia on ihana saada inspiraatiota muiden meikeistä ♥

   Poista
 7. Tämä paletti on niiiiin upea! Heti sen ilmestyessä katsoin, että tuo on hankittava. Mähän en omista vieläkään yhtään Jeffreen palettia, joskin monet niistä kiinnostavat:) Mulla muuttuu aina järjestys, että minkä ekana hankkisin. Tämä paletti on nyt kärkijoukoissa. Todella kauniit nuo tekemäsi meikit, kivan erilaiset keskenään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ihastut Jeffreen luomiväreihin yhtä paljon kuin itse aikoinaan ihastuin! Nää on siis heittämällä parhaimpia luomivärejä mitä tiedän, vaikka tokihan nämäkin on ihan makuasioita, että millaisista koostumuksista yms. kukin eniten pitää :) Kiitos kehuista<3

   Poista

Kiitos kommentista!