tiistai 27. syyskuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Syyskuu 2022

Tänään availlaan taas kauneusboksi, kun esittelyyn pääsee syyskuun Ipsy Glam Bag Plus! Totta puhuen en ollut tämän boksin spoilereista kovinkaan innoissani, varsinkaan kun siellä komeili myös Boxycharmista aiemmin kesällä osalle tullut Alleyoopin kolmen voidemaisen kasvotuotteen setti. Pelkäsin toden teolla saavani sen omastakin boksistani, kun olin sen jo Boxycharmin kanssa onnistunut välttämään. Sama päti alkuvuonna erään toisen samaisen brändin tuotteen kanssa, jota en onneksi koskaan itselleni saanut. Miten kävi, löytyikö boksistani Alleyoopia ja mitä muuta sieltä paljastui?

Ei löytynyt Alleyoopia! Onneksi. Tuote oli kyllä itselläni valittavien tuotteiden joukossa, mutta sitä ei siis oltu onneksi Ipsyn toimesta boksiini valittu. Jokaiseen Ipsy Plussaan saa tosiaan itse valita kolme tuotetta viidestä ja valinnat tehdään aina ryhmittäin muutamien tuotteiden joukosta. Ipsyltä oltiin valittu mulle tällä kertaa Natasha Denonan meikkiduo sekä huulivoide. Valitsin boksiin itse kasvonaamion, luomiväripaletin sekä kasvoputsarin. Huulivoide ei kiinnosta mua tippaakaan, mutta muuten olen sisällöstä innoissani! Seuraavaksi tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:

Aloitetaan boksin tylsimmällä tuotteella, joka on tämä Full Ritúalin Magnetic Balm sävyssä Second Nature. Tämä on huulivoide, jonka pitäisi tuoda huulille runsaasti kosteutta ja kaunista kiiltoa. Hyvin perustuote, joka ei missään vaiheessa ole herättänyt itsessäni mitään innostusta enkä ole varma haluanko tätä itselläni edes pitää. Mä käytän todella vähän mitään muita huulivoiteita kuin Frudian mustikkavoidetta (tai Bepanthenia), joten en jaksa uskoa, että tälle löytyisi lopulta mulle kovinkaan paljon käyttöä. Olen ihan liian monet huulivoiteet avannut, kokeillut muutaman kerran ja unohtanut sen jälkeen jonnekin lojumaan, kunnes ne ovat jo liian vanhoja käytettäväksi. Ilmeisesti tässä pitäisi myös olla jokin sävy, mikä saa taas ajattelemaan, että tämä saattaisi toimia ennemminkin huulikiiltona, mutta mene ja tiedä. En ole tätä vielä avannut, jotta voin huoletta antaa tämän eteenpäin, mikäli siihen päädyn. Ja todennäköisesti vielä päädynkin.
Hinta: noin $23,00.

Toinen Ipsyn valinta boksiini oli Natasha Denonan Cupid Cheek Duo. Tästä olin enemmän kuin innoissani lähtökohtaisesti ihan siitä syystä, että Natasha Denonan meikit ovat hurjan laadukkaita ja brändin tuotteet kiinnostavat aina! Kyseessä on kahden sävyn kasvopaletti, josta löytyy voidemainen poskipuna sekä puuterinen highlighter. Highlighterin sävy on todella kaunis, monikäyttöinen ja käytännössä kaikenlaisiin meikkeihin sopiva. Poskipuna taas näyttää pannussa aika kirkuvan punaiselta, mutta veikkaisin senkin näyttävän kasvoilla luonnolliselta, kunhan sitä lisää maltillisesti. Voidemaiset poskipunat eivät edelleenkään ole suosikkejani, mutta suhtaudun niihin koko ajan suopeammin ja olen tästä duosta hyvin innoissani!
Hinta: noin $42,00.

Ensimmäinen oma valintani boksiin oli tämä Glamglown YOUTHMUD Glow Stimulating & Exfoliating Treatment. Savea ja vihreää teetä sisältävän mutanaamion tulisi kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä kuoria se hellävaraisesti kymmenen minuutin vaikutusajan aikana. Glamglown naamiot ovat pääasiassa olleet itselleni mieluisia, joten ehdottomasti halusin valita tämän itselleni! Valittavana olisi ollut tietysti juuri tässä kohtaa useampikin itseäni miellyttävä tuote, kuten eräs luomiväripaletti, mutta koska sellaisen sain valittua boksiini viimeisenä, valinta osui tässä kohtaa tähän Glamglown naamioon. Kasvonaamio on pakattu melko suurikokoiseen pahvipakkaukseen, ja näyttikin hieman hassulta, kun sen sisältä löytyy kuitenkin vain tämä kompaktin kokoinen purnukka. Innolla lähden testaamaan tätä naamiota!
Hinta: noin $60,00/50 g.

Onekind Clean Slate Gentle Cleansing Cream oli toinen valintani boksiin. Tämä on mm. auringonkukkaöljyä sisältävä puhdistusvoide, joka lupaa puhdistaa ihon kuin ihon hellävaraisesti. Jos Glamglown naamiota valitessa olisin voinut ottaa ainakin pari-kolme muutakin tuotetta itselleni, ei tämän toisen tuotteen kohdalla mikään juuri houkutellut. Valitsinkin tämän putsarin itselleni ihan siitä syystä, että näitä kuluu tasaiseen tahtiin ja yleensä kelpuutan aika pitkälti kaikki putsarit itselleni, kunhan ne eivät kuivata. Voidemaiset putsarit harvemmin ovat niitä kuivattavimpia, joten tämä tulee varmasti käytettyä ennen pitkää pois. 
Hinta: noin $28,00/100 ml.

Viimeisenä valitsin boksiini vielä tämän kauniin Ciaté Londonin Trend Edit Eyeshadow Paletten sävyssä Bronzed. Tämä on hyvin kompaktin kokoinen yhdeksän sävyn luomiväripaletti, joka sisältää kolme matta- ja kuusi shimmersävyä. Paletti muistuttaa hyvinkin Huda Beautyn saman kokoisia paletteja, ja Ciatéltakin löytyy useampi kappale näitä Trend Paletteja. Paletin sävyt ovat todella käytännölliset arkimeikkejä silmällä pitäen ja olinkin tästä aluksi hyvin innoissani. Nyt mulla on tällä hetkellä kuitenkin ennemminkin toiveena saada luomivärikokoelmaani nykyistä pienemmäksi, joten voipi olla, että tämä paletti lähtee sittenkin eteenpäin arvonnan muodossa. Katsotaan mihin päädyn, sillä periaatteessa mun tekisi kuitenkin mieli vähän testailla tätä palettia. En ole Ciatén luomivärejä nimittäin koskaan kokeillut, joten sen takia paletti houkuttelee erityisen paljon, vaikken sävyjen puolesta tätä kokoelmaani tarvitsisikaan.
Hinta: noin $24,00.

Tämän syyskuun Ipsy Plussan arvoksi tuli noin $177,00. Sisältö oli kiva, vaikka edelleenkään en ensimmäisenä esitellystä huulivoiteesta jaksa innostua. Aloin myös miettiä kiinnostaisiko teitä nähdä jatkossa mitä tuotteita boksiin on valittavissa? Eli että nappaisin screenshotin aina jokaisesta kolmesta valinnasta, jolloin näkisitte ne kaikki tuotteet, joiden joukosta valintani olen tehnyt. Mun on pitänyt kysellä tätä jo aiemminkin, mutta olen sen unohtanut, joten nyt sana on vapaa - kiinnostaako vai ei? 

Entä mitä mieltä olette tämän boksin sisällöstä, mikä tuote houkuttelisi eniten? :)

14 kommenttia:

 1. Kiinostaa nähdä ne valinnat, sitä kun ei ikinä tiedä jos saan päähäni vaihtaa tähän ;) eipä tosiaan pöllömpi sisältö ja olin ihan innoissani sinun puolesta kuin näin Natashaa, ajattelin että varmasti testailisit tuota mielellään ja tuon poskipunan sävy on tosi nätti! Myös Glamglow on varmasti kiva, muut vähän semiok, Ciaten paletin värit on nätit mutta ei varmaan olis alkuinnostusta enempi intoa käyttää sitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy koittaa muistaa napata ne screenshotit lokakuun boksipostausta varten! Ciaté lähti mulla tosiaan arvottavaksi, kun eipä mullakaan tosiaan alkuinnostuksen jälkeen löytyisi tolle enää käyttöä. Toi on tollanen tosi hyvä peruspaletti arkikäyttöön, mutta niin on moni muukin paletti mun kokoelmassani :D

   Poista
 2. Tuo Natasha Denonan poski duo on ihana ja vitsi tuo rasiakin niin kaunis! Mutta siis nämä ovat olivatko nämä nestettä? Koska pakkaus on niin kauniin ja laadukkaan oloinen voisin kyllä testata :) Myös Glamglown tuotteita ihana päästä testaamaan, vaikka purkki näyttää pieneltä. Tuo Ciaten paletti näyttää kivalta, mutta värit hieman yksitasoiset ja ei oikein ole isoa kontrastia tuossa. Tulee mieleen hieman se paletti joka minulla on, mutta tämä on kyllä vähän ruskeampaan päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ND:n paletti on upea<3 Poskipuna on voidemainen ja highlighter puuterinen! Katsotaan kauanko kestää että toi poskipunakin on täynnä noita highlighterhippuja, kun voidemaiseen tietty tarttuu herkästi kaikki ja jos toi puuterinen leviää siveltimellä ottaessa niin kohta on sävyt mukavasti sekaisin :D Toi naamio on ihan perus 50 g, mutta näyttää tooosi pieneltä on valtaisan pahvipakkauksen rinnalla! Ciatén paletista oon samaa mieltä, tosi nätti peruspaletti, mutta ei ehkä sitten kuitenkaan ihan mun juttu :)

   Poista
 3. Putsari ja naamio ovat tästä itselle kiinnostavimmat. Minulle kelpaa kans aika hyvin kaikki puhdistusaineet. Öljyputsari on minulla tällä hetkellä vakio, mutta kaksoispuhdistukseen sen kanssa toimii melkein mikä vaan, kunhan ei tosiaan kuivata liikaa. Tuo huulivoide näyttää ihan tupakalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sama täällä! Öljy on pakollinen ja seuraavan vaiheen putsariksi kelpaa sitten lähes mikä tahansa, kunhan se ei kuivata. Haha apua eikä :D Nyt en pääse yli siitä, että toi huulivoide tosiaan tuo mieleen tupakan. Vielä kun olisi ollut sopivasti toinen osa valkoinen :'D

   Poista
 4. Glamglown naamio on kyllä hyvä, mie sain Boxycharmista silloin ja sama pahvipakkaus oli sen ympärillä ja pieni purnukka siellä syvyyksissä :D

  Valintatuotteet kiinnostaisi nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsi kieltämättä pieni naurahdus, kun ton pakkauksen avasin :D Valtaisa pahvi sai ton purnukan näyttämään ihan todella pieneltä! Kiva kuulla, laittelen niistä kuvia seuraavaan postaukseen ♥

   Poista
 5. Kiva sisältö. Onneksi huulivoiteen saa siirrettyä uuteen kotiin. Ymmärrän, miksi päätit pitää tämän boksin. Screenshotit valinnoista kiinnostaa.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan tällä hetkellä mulle hurjasti mieluisampi kuin Boxycharm ja iso kiitos siitä kuuluu tolle kolmen tuotteen valintamahdollisuudelle! Screenshotteja luvassa seuraavalla kerralla :)

   Poista
 6. Luomiväripaletti on ihana. Laitoin nimen ylös, kun tulee luomivärin tarvetta, niin toi näyttää ihan mun paletilta. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa on kyllä tosi ihanat ja käytännölliset sävyt! Mä laitoinkin ton paletin lopulta IG:n puolelle arvottavaksi :)

   Poista
 7. Sulla oli onneksi muutama helmi tässä boksissa. Natasha Denona ja Glamglow<3 Mun syyskuun boksi on vähän tylsä, mutta onneksi elo- ja lokakuu hyvät. Mullakin on syyskuun boksissa tuo huulivoide ja putsari. Tuo huulivoide ei kovin innosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi huulivoide oli kyllä vähän tylsä.. Mutta ND ja Glamglow oli kyllä aivan ihana saada! Mulla on näköjään unohtunut vastata tähän sun kommenttiin, mutta siis innolla odotan sun boksipostauksiakin niin pääsee vertailemaan mitä kaikkea ollaan bokseihimme saatu ♥

   Poista

Kiitos kommentista!