torstai 4. elokuuta 2022

Paluu vuoden 2019 kauneusbokseihin | Heinäkuu

Taas jatketaan vanhojen kauneusboksien läpikäyntiä ja tänään käydään siis läpi neljä tilaamaani kauneusboksia vuoden 2019 heinäkuulta. Tällä kertaa mukaan astuu myös yksi uusi boksi - Ihana Sinä, jota ehdin tilata muutaman kuukauden ajan ennen kuin lopetin tilaamisen. Ihana Sinä oli/on siis suomalainen kauneusboksi, jonka alku vaikutti todella lupaavalta ja olin boksista hurjan innoissani. Valitettavasti ongelmat sekä boksien toimituksessa että olemattomassa/surkeassa asiakaspalvelussa saivat mut pelkäämään saanko tilaamiani bokseja itselleni lainkaan. En siis yksinkertaisesti uskaltanut jatkaa tilaustani, enkä toisaalta kyllä halunnut myöskään tukea yritystä, jonka asiakaspalveluun ei haluttu panostaa lainkaan. Harmi, sillä kyseessä oli kuitenkin kotimainen yritys ja boksit olivat oikeasti aika hyviä. Mutta tosiaan nyt käydään läpi kaikki heinäkuussa 2019 tilaamaani kauneusboksia, joita olivat Ihana Sinän lisäksi Bette Box, Glossybox sekä Boxycharm. Käyn jokaisen boksin sisällön läpi pohtien mitkä tuotteet otin käyttöön ja mitkä laitoin eteenpäin. Näin tulee kivasti katsottua jälkikäteen kuinka paljon bokseista loppupeleissä jäi itselleni ja olivatko ne hintansa arvoisia!

Ihana Sinä Heinäkuu 2019

Ensimmäinen Ihana Sinä boksini oli tämä heinäkuun boksi. En muista oliko boksia saanut tässä vaiheessa kuukauden vai pari tilattua, mutta joka tapauksessa aloitin itse oman tilausjaksoni hyvin pian sen jälkeen, kun boksi oli tullut markkinoille. Tämä ei ollut paras saamani boksi, mutta sisältö sai mut kuitenkin vakuuttuneeksi siitä, että haluan sitä tilata jatkossakin. Boksista löytyi shampoo, hoitoaine, kasvonaamioita, deodorantti sekä irtoglitter ja sille tarkoitettu kiinnitysaine.

 • Organic Kitchen In The Spotlight Natural Smoothing Shampoo
  • Tämä shampoo jäi itselleni ja vaikken tätä ihan heti ottanutkaan käyttöön, olen nyt toki jo käyttänyt tämän pois. Shampoon pesuteho yllätti ja pidin tästä, vaikkei tämä parhaimpien shampoiden tasolle ylläkään. Hyvä tuote kuitenkin!
 • Organic Kitchen In The Spotlight Natural Smoothing Hair Conditioner
  • Tämä saman sarjan hoitoaine sen sijaan taisi lentää jossain vaiheessa pois, sillä en ainakaan muista että olisin tätä koskaan käyttänyt loppuun asti. Itselleni tämän kuitenkin jätin ja joitain kertoja myös käytinkin. Mä olen vaan todella vaativa käyttämäni hoitoaineen suhteen, joten itselleni sopimattomia hoitoaineita en yleensä käytä loppuun. Kiva näitä oli kuitenkin kokeilla.
 • Kocostar Slice Sheet Masks
  • Näistä kolmesta naamiosta annoin ainakin yhden eteenpäin, mutta muistaakseni kaksi muuta käytin itse. Yhden ainakin käytin, sillä muistan etten ollut aiemmin kokeillut moisia pieninä paloina olevia sheet maskeja! Kiva setti, tykkään siitä kun bokseista tulee kangasnaamioita.
 • Ruffle Army Cosmetic Eco Glitter ja Glitter Fix Gel
  • Vuosi 2019 oli selkeästi glitterien kulta-aikaa! Tämä kaksikko jäi itselleni ja glitterin omistan edelleen Tuon geelin olen tainnut heivata pois enkä muista testasinko sitä edes koskaan, sillä käytän yleensä NYX:n glitterprimeria irtoglitterien kiinnittämiseen.
 • The Ohm Collection Deodorant Cedar
  • Minikokoinen jauhemuodossa oleva deodorantti, joka vaikutti aluksi kiinnostavalta, mutta jota en kuitenkaan sitten ikinä käyttänyt. Pidin siitä, että boksista tuli tällaisia vähän erikoisempiakin tuotteita, mutta mä en tätä tosiaan koskaan testannut.
 • Dermosil Vitamin E Facial Mask Hyal x 4
  • Yhden tai pari näistä naamioista käytin pois ja loput annoin eteenpäin. Muistaakseni pidin naamiosta, eli sen puoleen olisin voinut pitää kaikki itselläni, mutta eteenpäin näistä kuitenkin osa lähti.
Tämän boksin kokonaisarvoksi tuli noin 40 euroa ja yhden kuukauden boksista joutui pulittamaan 19,90 €. En enää tänä päivänä tästä sisällöstä niin ilahtuisi, mutta ei tämä hullumpi ollut tuolloin. Kuten sanoin jo aiemmin, tämä ei ollut paras Ihana Sinä, jonka ehdin saada, mutta jäin tämän perusteella odottamaan innolla tulevia bokseja.

Glossybox Heinäkuu 2019

Heinäkuun Glossyboxin pakkaus oli aivan ihanan pirtsakka. Sen sisältä löytyi Ikoon hiustuotteita, glitternaamio, monitoimivoide huulille ja poskille, irtoluomiväri sekä after sun voide. Odotinkin jo mielenkiinnolla milloin tuo glitternaamio astuu mukaan kuvioihin ja nyt tästä boksistahan se löytyi. Boksi on sisällöltään monipuolinen, mutta kuten jäikö tästä itselleni lopulta käteen oikein mitään?

 • Popup Beauty Peel Off Glitter Gel Mask
  • Mistähän sitä edes aloittaisi tämän tuotteen kanssa.. Siis tämä naamiohan ei ole ihonhoitotuotetta nähnytkään, sillä tämä parin euron arvoinen glittermoskahan ei tainnut sisältää mitään ihoa hoitavaa ainesosaa. Ikimaailmassa en olisi tällaista iholleni suostunut laittamaan ja tämän heitin menemään.
 • De Bruyere After Sun Lotion Monoï
  • After sun voide, jonka jätin itselleni, mutta en ole tähän muistaakseni koskaan koskenut. Periaatteessa kiva ja oikein käyttökelpoinen tuote, mutta mä en aurinkoa ota tai pahemmin auringossa edes oleskele, joten tällaiset ovat mulle vähän turhia. Yleensä suosin tarvittaessa after sun tuotteina ihan vain aloe veravoiteita. Olen antanut tämän joko eteenpäin tai ajan saatossa laittanut pois, en muista tarkemmin.
 • Ikoo Dry Shampoo Foam Volume & Refresh ja Ikoo Hair Fresh-Ups Anti-Frizz Sheets
  • Nämä molemmat Ikoon tuotteet lähtivät eteenpäin, sillä en juurikaan käytä volyymia tuovaa kuivashampoota enkä kärsi hiusten pörröisyydestä - oikestaan ihan päinvastoin. Ikoolta löytyy kyllä muuten todella hyviä hiustenhoitotuotteita, mutta tämä kaksikko ei ollut mulle paras mahdollinen.
 • Glazel Visage Loose Eyeshadow
  • Irtoluomiväri, jonka sävy oli todella kaunis, mutta pakkaus jokseenkin epäkäytännöllinen. Tässä ei siis tullut mitään suojaavaa kalvoa, joka olisi edes ennen ensimmäistä käyttökertaa estänyt luomivärin leviämisen ympäri purkkia. Laitoin tämän pois, sillä en viitsinyt antaa tätä edes eteenpäin kenellekään.
 • Dr. Pawpaw Outrageous Orange Balm
  • Oranssi monitoimivoide, joka toimii sekä huulilla että poskilla. Käytin tätä itse joitain kertoja huulilla, mutta aika nopeastihan tämä sitten lopulta unohtui eikä tätä tullut enää käytettyä. En usko, että tätä enää edes omistan, mutta en mene vannomaan. Joka tapauksessa tämän on aika lähteä pois, mikäli tuote jostain joskus vielä kävelee vastaan.
Boksin kokonaisarvo oli noin 40,00 €. Sääli sanoa, mutta tästä heinäkuun Glossyboxista ei jäänyt mulle loppujen lopuksi kunnolla käyttöön yhtä ainutta tuotetta. Tuo glitternaamio oli suurin floppi ikinä ja mua kauhistuttaa, että tollasia tuotteita oikeasti laitetaan bokseihin. Toki joidenkin iho varmasti kestää hyvinkin tollaiset naamiot enkä sano, etteikö tuote jonkun mielestä olisi voinut olla hauska tai hyvä, mutta mun oma mielipiteeni on tullut varmasti aika selväksi.

Boxycharm Heinäkuu 2019

Heinäkuun Boxycharmista löytyi jälleen viisi eri tuotetta - luomiväripaletti, sivellinsetti, meikinpuhdistusliinoja, kasvonaamio ja nestemäinen huulipuna. Tässä setissä on sekä hittejä että huteja, mutta kokonaisuus toimii ja boksista löytyi tosiaan muutama oma ehdoton suosikkituotteeni!

 • Butter London Natural Goddess Eyeshadow Palette
  • Tämä luomiväripaletti lähti arvottavaksi, enkä tätä siis pitänyt itselläni. Sävyt tässä ovat kauniita, mutten olisi ikimaailmassa saanut pelkästään tämän paletin kanssa tehtyä kokonaisia meikkejä.
 • Luxie Gaea 3 Piece Brush Set
  • Upea sivellinsetti Luxielta! Nämä siveltimet ovat mielestäni kauniimpia, mitä Luxielta löytyy. Meikkivoidesivellin ja suurempi luomivärisivellin ovat mulla olleet ihan vakikäytössä. Meikkivoidesivellin tosin alkaa olla jo aikansa elänyt, kun joka käyttökerran jälkeinen pesu on saanut karvoja irtoamaan. Häivytyssivellin sen sijaan on yksi mun suosikkeja ikinä ja olen tuota pienintäkin sivellintä käyttänyt.
 • Elemis Superfood Vital Veggie Mask
  • Tämä kasvonaamio on yksi parhaimpia, jos ei jopa paras, mitä olen ikinä käyttänyt. Ravitseva, pehmentävä ja kirkastava naamio teki niin hyvää mun iholleni, ja tätä pitäisi ehdottomasti ostaa pian taas lisää. Olen tämän siis käyttänyt pois jo kauan sitten!
 • Koh Gen Do Cleansing Spa Water Cloths
  • Nämä meikinpoistoliinat käytin pois itse, mutta nämä olivat todella surkeita eikä ollut puhettakaan, että näiden kanssa olisi meikki lähtenyt kasvoilta. Käytin näitä swatcheille, mutta siinäkin touhussa liinat olivat melko surkeita. Hutituote siis itselle, mutta käytin joka tapauksessa pois.
 • OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Santorini
  • OFRA:n nestemäiset huulipunat ovat aivan älyttömän hyviä ja tämä fuksia sävy upeaakin upeampi kesäsävy. Multa löytyy tämä edelleen, joskaan en tiedä vieläkö tämä on käyttökelpoinen, kun varsinkin nestemäisien huulipunien koostumuksesta huomaa kyllä sen, etteivät ne kestä ikuisesti. Kiva tuote joka tapauksessa!
Tämän boksin kokonaisarvoksi tuli noin $134,00. Luomiväripalettii lähti eteenpäin, mutta kaikki muut jäivät omaan käyttöön. Meikinpuhdistusliinat olivat huonoja, mutta tuli ne silti käytettyä pois, eli ei ollenkaan hullumpi käyttöaste tämän boksin tuotteilla!

Bette Box Heinäkuu 2019

Heinäkuun Bette sisälsi tuttuun tapaan kasan erilaisia näytteitä ja varsinaisina tuotteina kynsilakan, seerumin, vartalovoiteen, muotovaahdon sekä monitoimimeikkituotteen. Muistan kuinka naureskelin boksin saadessani tuota Lotuksen kosteaa wc-paperipakkausta, mutta itse asiassahan noi tuli mulla käyttöön vielä samana kesänä festareilla! Muuten boksi oli Betten tasoksi ihan hyvä omasta mielestäni, vaikkei tästäkään kaikki tuotteet mulla käyttöön päässeet.

 • Ziaja Goat's Milk Energising & Smoothing Serum
  • Tykkään Ziajan tuotteista ja nämä vuohenmaitosarjan tuotteet ovat mulle aina olleet todella mieluisia. Tämä ilahdutti, vaikka tuote olikin entuudestaan jo tuttu! Millään en muista käytinkö tämän lopulta itse pois vai annoinko jossain vaiheessa jollekulle eteenpäin. Tässähän ei mitään vikaa ole, mutta tuolloin alettiin elää jo sitä aikaa, kun mulla oli erilaisia seerumeita vähän turhankin paljon ja toki sitten testailin mieluummin niitä uusia tuotteita.
 • Mavala Mini Color's Nail Color Cream 88 Chihuahua
  • Pitempään mua seuranneet tietävät, etten töissä käydessäni kynsilakkoja voi käyttää, joten ne eivät myöskään koskaan herättäneet mussa mitään riemunkiljahduksia, kun niitä bokseista tuli. Tästä pirtsakasta oranssista sävystä kuitenkin pidin kovasti ja joitain kertoja tätä käytinkin. Nyt olen karsinut tämän jo pois.
 • Cougar 5-in-1 Foundation
  • Monitoimituote, joka toimi sekä aurinkopuuterina, peiteaineena, ihon sävyn korjaajana että meikkipohjana. Niin siis, mitä..? Joku fiksumpi voi kertoa miten yksi ja sama tuote toimii sekä aurinkopuuterina että meikkipohjana ja peiteaineena. En ymmärrä näitä monitoimituotteita, en ole koskaan ymmärtänyt. Eteenpäin lähti!
 • Cutrin Vieno Sensitive Volumizing Mousse
  • Tämä ilahdutti ihan siitä syystä, että oli mukava saada Cutrinin tuote boksista. En kuitenkaan itse käyttänyt tuolloin muotovaahtoja ikinä, joten annoin tämän eteenpäin.
 • Korres Ginger Lime Body Milk
  • Ihana limen ja inkiväärin tuoksuinen kevyt vartalovoide, jonka käytin loppuun muistaakseni vielä saman kuukauden aikana. Tämä ilahdutti kovasti, harmi ettei boksista tullut suurempaa kokoa.
Heinäkuun boksin arvo oli noin 33 euroa. Tästä jäi itselleni yllättävän paljon käteen ja ainoastaan Cougarin monitoimituote oli sellainen, mikä aiheutti hieman harmaita hiuksia. Sanoisin tämän kuitenkin olleen Bette Boxiksi ihan hyvä, sillä tästä jäi itselleni niinkin moni tuote omaan käyttöön.

Onko teillä muistikuvia näistä bokseista? :)

8 kommenttia:

 1. Kuulosti kivalta tuo Ihana Sinä ja boksikin ihan lupaava, harmi ettei siitä tullut menestystä. Jäin pohtimaan tuota glittermoskaa :D että onkohan kukaan koskaan saanut siitä mitään hyödyllistä irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sinässä oli tosi paljon potentiaalia, harmi ettei heillä kuitenkaan kaikki asiat ihan toimineet, kuten olisi voinut toivoa :/ Mä toivon, ettei tota glitternaamiota turhan moni oikeasti iholleen laittanut..

   Poista
 2. Aivan vieraita tuotteita mulle!

  Kyllähän muuten jotkut monitoimituotteet ovat ihan toimiviakin. Tosin tuo esittelemäsi vaikuttaa kyllä aika omituiselta kombolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin ovatkin. Mä olen yleensä vain sen verran rajoittunut, että käytän monitoimituotteitakin vain yhteen tarkoitukseen. Tiedä sitten mistä sekin johtuu!

   Poista
 3. Ihana sinä olisi ollut ideltaan hyvä jos asiakaspalvelu olisi toiminut. En itsekään tilaisia tai ostaisi mistään, missä homma ei toimi. Tosin onpa nuo boxit olleet arvoiltaan matalia, en muistanut että Bettekin oli aina noin "arvoton"...Boxycharm on kyllä wautsi wau tästäkin joukosta ja ennen tulleja, ja kallistuneita postikuluja entistä wautsimpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, sen takia en Glossyboxiakaan enää tilaa :D Ihana Sinältä en vielä tänäpäivänäkään ole saanut viestiini vastausta, vaikka se luvattiin vissiin 24 h sisällä. Glossylta sentään sai vastauksia, mutta luokatonta se toiminta silti oli. Muistan miten joskus ajatteli, että jos vaikka Bette Boxin arvo oli 40 euroa niin se oli jo todella paljon. Nyt kun on tottunut Boxyjen ja Ipsy Plussien monesti lähemmäs 200 dollarin sisältöihin niin onhan toi muutama kymmentä euroa tosi vähän! Toki puhutaan ihan eri kokoluokan bokseistakin :D

   Poista
 4. Tuota Ihana Sinää en ehtinyt kokeilemaan, onneksi, ilmeisesti brändin sivut ja muut on vielä vuodne 2019 ekoissa bokseissa eikä ne varmaan enää mitään toimita oikeasti? Jotenkin vain lopettivat olemasta ilmoittamatta lopetuksesta. Ihme juttu.
  Harmi sinänsä että Ihana Sinän eka boksi oli munkin mielestä tosi hyvä ja tuolloin olin liian nuuka tilaakseni sitä, sinänsä onni. Mutta olispa kiva tilata jotain jossa olis lähempänä käytännön läheisiä tuotteita joita Betessä tuli usein, eli myös perus kempparia eikä vaan meikkejä :)
  Tup Glossybox oli kyllä ihan surkea! Tuo glitteri maski oli kuin joku lasten juttu, lens roskii ekan käytön jälkeen. Muutenkin loppu boksi vähän tuommosta tilpehööriä vaan.. Boxy taas ihana boksi, Elemiksen ja Luxien tuotteet kruunaa boksin.
  Betteltä taas tasaisen laadukas ja hyvä boksi, tykkään! Mun mielestä noista vaan jäi aina niin paljon tuotteita käyttöön vaikka arvot ei ollut korkeita, niin pääsi aina testaamaan uusia perustuotteita joita ei ehkä muuten ostaisi :) Ihana muistella näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä mikä ton boksin kohtalo on nykyään, kun about vuosi sitten kuulin, että edelleen niitä bokseja saa tilattua ja mitä nopeasti googlasin niin kyllä, ainakin alkuvuonna 2021 noita on toimitettu. Tosin sisällöthän näytti hyvinkin samanlaisilta kuin omissa bokseissani, eli tuotteet näytti aika hyvin toistavan itseään. En kyllä ymmärrä miten tota olisi tarkoitus tilata, kun heidän verkkosivunsa on ollut remontissa jo pitkään..

   Bettessä oli se hyvä, että sieltä tuli tosi kivasti sellaisia oikeasti käyttöön päätyviäkin tuotteita! Muistan kuinka itsekin monesti kirosin mielessäni niitä ainaisia Lumenen tuotteita, joita oli jossain vaiheessa varmaan joka boksissa, mutta oikeastihan ne tulivat ihan tarpeeseen ja jälkikäteen ajateltuina olivat ihan kivoja. Betten etuna itselle oli myös se, että tuotteet ja brändit olivat ns. tuttuja. Goodieboxista tulee niin uppo-outoja brändejä, ettei sen tilaaminen kiinnosta senkään takia, kun harvemmin ne brändit itsessään on mitenkään kiinnostavan oloisia.

   Poista

Kiitos kommentista!