tiistai 2. elokuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Heinäkuu 2022

Tänään kurkistetaan heinäkuun Ipsy Glam Bag Plussaan, jonka hain vihdoin eilen itselleni Postista. Kesäkuun boksihan oli ehkä paras Ipsy ikinä, joten totta kai odotukseni olivat korkealla myös tämän heinäkuun boksin suhteen. On kuitenkin selvää, että boksien taso jonkin verran vaihtelee, vaikka toki nämä ovat aina mielestäni parempia kuin valtaosa markkinoiden muista kauneusbokseista. Ipsyyn saa aina valita kolme tuotetta itse, mutta tällä kertaa niistä kolmesta valitsemastani tuotteesta vain kaksi löytyi boksista. Mä luin aika paljon noita tuotteiden arvioita ja isolla osalla oli jäänyt eräs omastakin boksistani löytynyt tuote saamatta, mutta se oli eri tuote. Tämän kohdalla en moista huomannut, mutta toki saan korvaavan tuotteen tilalle. Toivottavasti se voitaisiin liittää osaksi elokuun Ipsy Plussaa, etten joudu maksamaan erillisiä toimituskuluja!

Ipsyltä oltiin valittu mulle käsivoide sekä kasvonaamio. Itse valitsin niiden lisäksi boksiin vielä aurinkopuuterin, puhdistusvoiteen sekä kulmageelin, joka siis puuttui boksistani. Valitsin siis myös kuvasta puuttuvan Anastasia Beverly Hillsin Clear Brow Gelin, mutta sitä ei tosiaan omasta boksistani löytynyt. Mulle on kerran aiemmin tullut yksi Ipsy Plus, josta oltiin selkeästi ihan varastettu matkan varrella osa tuotteista, mutta muuten olen onneksi tähän asti saanut aina kaikki tuotteet itselleni. Tämän kuun kohdalla valinnat eivät olleet mitenkään turhan kiinnostavia, mutta jokainen tuote jää tästä boksista itselleni. Kesäkuun boksin tasolle tämä ei yllä, kuten ei elokuunkaan boksi, johon sai tänään tehdä valinnat. Nappasin elokuun boksiin myös muutaman extratuotteen, mutta niistä sitten lisää kuukauden kuluttua. Nyt keskitytään heinäkuun boksiin!

Aloitetaan taas kerran Ipsyn valitsemilla tuotteilla. Dew Of The Gods Claydate Healing Face Mask on vaaleanpunaista savea, kookosöljyä ja aloe veraa sisältävä kasvonaamio, jonka tulisi sekä puhdistaa että kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Yleensä kauneusboksien mukana tulevat naamiot ovat nimenomaan syväpuhdistavia, joten olin enemmän kuin iloinen tällaisesta kosteuttavammasta naamiosta. Tämä pääsee mulla käyttöön todennäköisesti jo tämän kuun aikana, sillä kosteuttavia naamioita multa ei turhan paljon löydy. Brändi on itselleni ihan vieras, mutta Ipsyn mukana tulee todella usein näitä vähän "erikoisempia" brändejä, joihin on totta kai kiva päästä tutustumaan. Tämä oli se postauksen alussa mainitsemani tuote, joka on ilmeisesti puuttunut useammaltakin tilaajalta.
Hinta: noin $42,00/120 g.

Pear Novan Hydrating Cream on tuotekuvauksen mukaan koostumukseltaan kevyttä ja nopeasi imeytyvää käsivoidetta. Voiteesta löytyy mm. glyseriiniä, sheavoita ja kookosöljyä, ja tuote tuli mukavan suuressa 120 ml koossa. Olen joskus aiemminkin saanut jonkin käsivoiteen Ipsystä, ja vaikka nämä eivät ehkä ole niitä kaikkein kiinnostavimpia tuotteita, on näille kuitenkin käyttöä. Iso plussa myös tuubin suuresta koosta, sillä tästä riittää iloa pitkäksi aikaa. Omaan käyttöön tämä tulee ihan ehdottomasti, vaikka toivonkin, ettei käsivoiteita mitenkään jatkuvalla syötöllä ala bokseista tulla.
Hinta: noin $18,00/120 ml.

Valitsin boksiin itse yhden ihonhoitotuotteen, joka oli tämä Item Beautyn Slick Type Cleansing Balm. Tämä on meikinpoistoon tarkoitettu balmimainen putsari, jota on tarkoitus hieroa pieni määrä kuivalle iholle. Putsari sisältää erilaisia öljyjä, kuten ruusunmarja- ja oliiviöljyjä, joten voisin ainakin toivoa, että tämä muiden vastaavien balmien tavoin "sulaa" iholla nestemäisemmäksi. Item Beautyn tuotteet ovat olleet itselleni aiemmin hyvin mieluisia, eikä mulla tällaisia ykkösvaiheen öljypitoisia putsareita turhan paljon ole, joten tämä oli itselleni ihan varma valinta boksiin. Koitan käyttää ensin yhden toisen balmimaisen putsarin pois, mutta sen jälkeen tämä pääsee testiin!
Hinta: noin $20,00.

KimChi Chic Beauty näyttää olevan nykyään vakibrändi Ipsyissä, ja tällä kertaa valitsin brändiltä boksiini Thailor Bronzer 01 I Went To Malibun. Mä en itse ole mitenkään turhan innostunut kyseisestä brändistä, mutta toisaalta tuotteet ovat edullisia ja varsin toimivia, joten ihan kivahan näitä on bokseista saada. Tämä oli tosiaan ihan oma valintani, sillä valittavissa olevista tuotteista tämä oli ehdottomasti kiinnostavin, vaikken edes ole mikään bronzerien ylin ystävä. Käyttöön tämä varmasti kuitenkin pääsee, ja näitähän myy mm. Lyko ja Nobe. Sävy näyttäisi oikein hyvältä itselleni, joten siitä plussaa!
Hinta: noin $15,00.

Siinä heinäkuun Ipsy Plussan sisältö! Boksin arvoksi tuli tällä kertaa noin $95,00 mikä on ihan älyttömän vähän Ipsyksi. Toki tästä puuttuu reilun 20 dollarin arvoinen kulmageeli, mutta senkään kanssa arvo ei nouse kovinkaan korkealle. Näiden arvothan ovat yleensä lähempänä sitä pariasataa dollaria, mutta toisaalta kaikki tuotteet tulevat tästä boksista mulle itselleni käyttöön, eli kyllä tässä voiton puolelle vielä jäätiin. Mä en juurikaan omia tuotevalintoja tehdessäni tuijota tuotteiden hintoja, sillä niillä ei käytännössä ole mulle pahemmin merkitystä, mutta tokihan niiden valintojen kanssa pystyy itse vaikuttamaan aika paljonkin boksin lopulliseen arvoon. Katsotaan milloin saan sen puuttuvan kulmageelin itselleni!

Mikä tuote kiinnostaisi teitä eniten tästä nelikosta? :)

8 kommenttia:

 1. Nyt on kaunis pussikin, simppeli! Outoa että yksi tuote puuttuu, harvoin käy tällaista. Toivottavasti tuo erikoisempi kasvonaamio menee käyttöön. Käsivoiteeksi hieman arvokas, vaikea silleen arvottaa käsivoitetia, mutta tuubi on toki 3x TBS:n käsivoiteen kokoinen. Ihanaa item beautyn tuote! Toivottavasti tuo tuote on hyvä :) KimChi ei myöskään minulla aiheuta mitään kiinnostusta eritysesti, mutta saamasi bronzer on oikein kauniin värinen ja upean vaalea. Mielestäni boksin sisältö on hyvä vaikka arvo on matala, toki kun n. 55-60 euroa boksista maksaa kaikkineen niin onhan vähän suolasta että joku tuote puuttuu. Tuotteista mieluiten käyttäisin kyllä tuon item beautyn balmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä nätti, sopii hyvin kesään! Joo harmillisesti just se boksin yksi kiinnostavimpia tuotteita puuttuu, mutta saan sen toki itselleni nyt sitten jälkikäteen. Ärsyttää vaan, mikäli joudun siitä erikseen maksamaan toimitukset, jos sitä ei älytä sujauttaa tohon elokuun boksiin. Aika monesti mustakin tuntuu, että ne kaikkein arvokkaimmat boksit ei missään tapauksessa oo niitä parhaimia. Ehkä johtuu pitkälti siitä, että monesti ihonhoito on meikkejä kalliimpaa ja meikit taas ilahduttaa mua itseäni yleensä enemmän :) Toki poikkeuksiakin löytyy! Toivottavasti toi Item Beautyn balmi on hyvä<3

   Poista
 2. Onpa harmi että yksi tuote puuttu, ehkä just se kivoin? mutta hyvä jos älyäisivät laittaa seuraavan boxin mukana sen ;) peruskiva sisältö, ei mitään huonoa vaan kaikki minusta ihan kiinnostavia ja ainakin kyllä erilaisia kuin Boxycharmissa tulevat. Voi että mun tekisi mieli tilata tätä mutta en vaan raaski, se tulee liian kalliiksi. Tai tekisi mieli vaihtaa Boxycharm tähän mutta ei vaan raaski ;D no ehkä joskus...Tykkään tässä Ipsystä kun saa valita niin monta tuotetta, on varmempaa että tulee jotain järkevää eikä höpönpöppöä kuten Alleyoopit ja Phase Zerot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ABH olisi ollut tän boksin parasta antia. Toivon tosiaan, että he sujautti sen tohon elokuun boksiin! Ainakin se lähti poikkeuksellisesti jo nyt tänään ja eilen sain ilmoituksen, että he lähettää mulle sen ABH:n kulmageelin. Elättelen siis toiveita, että kaikki tulisivat yhdessä ja samassa pussukassa :D Ipsyllä toi kolmen tuotteen valinta on ehdottoman iso plussa! Onhan siellä aika usein paljon sellaisiakin tuotteita, jotka ei yhtään jaksa kiinnostaa, mutta yleensä kaikkien joukossa on ainakin yksi tuote, jonka oikeasti haluaa. Ipsyn ja Boxyn väliltä mä valitsisin tällä hetkellä ehdottomasti Boxyn.

   Poista
 3. Tuo putsari on kiinnostava! Erikoisessa purnukassa puhdistusaineeksi. :D Käsivoiteet on minulle aina tärkeitä, kun niitä kuluu paljon. Olen vain hieman vaativa nykyään käsivoiteen suhteen. Jos luvataan kevyttä ja nopeasti imeytyvää niin harvoin se on sitte kuitenkaan oikeasti kosteuttavaa ja oikeasti nopeasti imeytyvää. :D Ihan pari loistotuotetta olen itse löytänyt käsille. Tuoksullakin on hieman merkitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi balmimaiset on monesti tollasissa rasioissa ja totakin on tarkoitus ottaa spaattelin kanssa tuolta pois! :) Toi on kyllä ihan totta mitä sanoit noista käsivoiteista. Mullakin on tällä hetkellä käytössä aika paljon just sellasia kevyitä voiteita, jotka ei sitten kosteuta mitenkään turhan paljon. Toisaalta kesällä sellaset riittää mulle, mutta talveksi tarviin kyllä kosteuttavampia voiteita!

   Poista
 4. Onpa harmi, että sulta puuttuu yksi tuote! Eikä siinä sit toki mitään, jos saat sen myöhemmin eivätkä laita erillisenä lähetyksenä. Noiden kanssa saa aina jännitellä kyllä mitä tapahtuu! Itse en ole vielä noutanut omaa boksiani, joten en tiedä onko siinä kaikki tuotteet. Mäkin olin valinnut sen kulmageelin. Mulla luultavasti yksi Boxycharmin tuote tulee erillisenä lähetyksenä kun oli ollut jotain häikkää valintatuotteiden kanssa. Joten toivon että kerrallaan ei kulje erillään kahden boksin tuotteita. Mutta aina näiden kanssa on omat riskinsä:( Noista neljästä tuotteesta mielestäni kivoimmat on ehkä putsari ja kasvonaamio:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä elättelen toiveita, että se olisi tajuttu laittaa tohon elokuun boksiin, kun muutenkin ostin sinne add-oneista muutaman tuotteen! Toivottavasti sulla on kaikki mitä pitääkin<3 Mä käänsin sen pinkin kuplamuovipakkauksenkin sata kertaa ympäri, kun ajattelin että se kulmageeli on valahtanut sinne jonnekin, mutta eipä ollut :D Ääh toi on kyllä tosi kurjaa, jos ei kaikki tuotteet ole samassa paketissa :( Sen takia en Boxyyn yleensä mitään lisätuotteita osta, kun en jaksa sitä toimituskulujen maksua taas uudemman kerran. Ipsyssä on se hyvä puoli, että add-onit lisätään samaan pussukkaan niin sieltä raaskii sentään joskus jotain ostaa!

   Poista

Kiitos kommentista!