torstai 25. elokuuta 2022

Boxycharm | Elokuu 2022

Tänään kurkistetaan elokuun Boxycharmiin! Tällä kertaa boksi tuli perille melko nopeasti, vaikka sitä useamman päivän pantattiinkin Planet Expressin varastolla ennen kuin se rekisteröitiin itselleni ja sain uudesta paketista ilmoituksen. Tätä oli itse asiassa aika jännä seurata, sillä sain mm. Ipsyn lähettämästä puuttuneesta tuotteesta ilmoituksen PE:n varastolta aiemmin kuin Boxysta, vaikka Boxycharm oli ollut PE:llä seurantatietojen mukaan jo useamman päivän. No, samapa tuo, kun paketti on nyt vihdoin Suomessa ja mulla itselläni! Elokuun boksiin sai valita joko OPV Beautyn kasvopaletin tai Glow Recipen silmänympärysvoiteen. Kumman valitsin ja mitä muuta boksista löytyi?

Valitsin pitkän harkinnan jälkeen OPV Beautyn paletin. Glow Recipe kiinnosti hurjan paljon, sillä rakastan brändin tuotteita. Kyseessä oli kuitenkin retinolia sisältävä sy-voide, joten haikein mielin jätin sen sitten valitsematta. Retinolituotteita ei suositella käytettäväksi imetyksen aikana, ja vaikken toki loppuikääni ajatellut vauvaani imettää, en jotenkin muutenkaan ole retinolituotteita niin uskaltanut kokeilla. OPV Beautyn paletin lisäksi boksistani löytyi sivellinsetti, nestemäinen luomiväri, huuliöljy sekä irtopuuteri. Ei mikään maatamullistavan hyvä kokonaisuus, mutta ihan käyttökelpoisia tuotteita kuitenkin suurin osa.

OPV Beautyn Glow Perfect Face Palette oli tosiaan oma valitani boksiin. Tämä paletti oli valittavana viidessä eri sävyssä, joista valitsin lopulta itselleni sävyn 2. Harkitsin myös sävyjä 3 ja 4, mutta lopulta tämä persikkaisen poskipunan sisältämä paletti vei voiton. Tästä löytyy tosiaan kolme eri sävyä - kevyen shimmerinen aurinkopuuteri, kaunis helmiäinen highlighter sekä mattainen persikkaposkipuna. Paletti on kaunis ja erittäin käytännöllinen otettavaksi esimerkiksi matkoille mukaan. Totta puhuen mua ehkä hieman harmittaa, etten kuitenkin valinnut Glow Recipeä, sillä ilmeisesti monet sen valinneet ovat saaneet Natasha Denonan luomiväripaletin. Toki ei ole sanottua, että itse olisin sen saanut ja mikäli olen ymmärtänyt oikein, on kyseistä palettia jaettu bokseissa jo aiemmin. Harvemmin Boxycharmilta kuitenkaan laitetaan samaan boksiin kahta palettia, joten mahdollisuuteni sen ND:n saamiseksi olisivat olleet ehkä paremmat, jos olisin valinnut ennemmin sen sy-voiteen. Ja sen luomiväripaletinhan mä olisin ottanut itse paljon mieluummin kuin tämän kasvopaletin, vaikkei tässäkään mitään vikaa toki ole!
Hinta: noin $34,00.

Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Laruce Beautyn Christine Set. Setti sisältää viisi meikkisivellintä - kaksi eri muotoista sivellintä poskille, yhden peiteaineelle sekä kaksi luomiväreille. Lisäksi mukana tuli kuvassa näkyvä suojakotelo, jota voi käyttää niin siveltimien säilyttämiseen kuin kuljettamiseenkin. Siveltimien karva on pehmeää ja ne vaikuttavat olevan jämäkkää tekoa. Mähän olen aiemmin saanut joskus muistaakseni Ipsyn mukana Larucen sivellinsetin, ja ainakin sen setin siveltimet koin myös hyvin laadukkaiksi. Aika harvoin jätän enää näitä kauneusbokseista tulevia siveltimiä itselleni, mutta nämä jätän! Pidän myös siitä, että mukana tuli tuo säilytyskotelo, josta sekä ala- että yläosa soveltuu hyvin myös meikkipöydälle purkeiksi, joissa siveltimiä tai vaikkapa erilaisia rajauskyniä voi säilyttää.
Hinta: noin $50,00.

Girlactikilta tuli tämä Metallic Eye Sparkle sävyssä Glam. Tämä on upea ruskea/pronssinen metallinhohtoinen nestemäinen luomiväri. Voi kun vain jaksaisin käyttää näitä nestemäisiä luomivärejä useammin, sillä tämä on aivan älyttömän kaunis ja tällä saisi varmasti mitä upeampia juhlameikkejä. Girlactikilta olen omistanut yhden highlighterduon aiemmin, mutta sen olen jo karsinut pois. En voi sanoa brändin olevan varsinaisesti kovinkaan kiinnostava omissa silmissäni, mutta tämä vaikuttaa ihan kivalta tuotteelta. En tosiaan näiden nestemäisten luomivärien suurin kuluttaja ole, mutta katsotaan josko tätä saisin vaikka käytettyä!
Hinta: noin $20,00.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee omissa silmissäni boksin tylsin tuote - Tanaïs Sunset To The Stars Lip Oil, jonka sain sävyssä Plumeria Petals. Tuotekuvauksen mukaan tämä granaattiomenan siemenöljyä sekä kookosöljyä sisältävä huuliöljy lupaa kosteuttaa ja pullistaa huulia sekä jättää niille hennon vaaleanpunaisen sävyn ja kiillon. En pidä huulia pullistavista tuotteista, sillä yleensä ne tuntuvat huulilla epämiellyttäviltä ja mieluummin käytän huuliöljyt ilman mitään shimmereitä. Lisäksi taas voi vain naurahtaa tuolle, että tuotetta markkinoidaan kookosöljyllä sun muulla, mutta ne ainesosat löytyvät kuitenkin ihan Incin häntäpäästä. Katsotaan mitä tälle teen, toistaiseksi en ole kuin avannut tuubin kuvaa varten, eli tämän voisin antaa vielä eteenpäinkin. Todennäköisesti teenkin niin, sillä tiedän etten tule tätä itse käyttämään.
Hinta: noin $27,00.

Viimeisenä esittelyyn pääsee KAB Cosmeticsin Loose Setting Powder. Tämä on irtopuuteri, joka lupaa pitää kasvojen kiillon kurissa vähintään kuuden tunnin ajan, kiinnittää meikin paikoilleen sekä jättää kasvoille mattapinnan. Puuteri tuli translucent sävyssä, ja itsehän suosin irtopuutereissa juurikin niitä. Kiva perustuote, joka ei kuitenkaan saanut mussa mitään varsinaista innostusta aikaan. Mulla odottelee jo nyt kolme irtopuuteria käyttöönottoa ja tämä menee todennäköisesti jonon hännille. Käytän irtopuuteria aina meikatessani, eli kyllä tämä ihan tarpeeseen aikanaan tulee.
Hinta: noin $30,00.

Boksin kokonaisarvoksi tuli noin $161,00. Ihan reilusti eikä sisältökään ollut hassumpi, vaikka paljon parempiakin bokseja olen saanut. Tässä oli tällaisia perusvarmoja tuotteita, jotka varmasti kelpaavat useimmille. Kokonaisuus oli kivan monipuolinen, vaikka huuliöljyn tosiaan annankin varmasti eteenpäin. Natasha Denonan paletti olisi kyllä kelvannut, harmi ettei sitä omast boksistani löytynyt!

Mitä mieltä olette tästä sisällöstä? :)

14 kommenttia:

 1. Tuo paletti vaikuttaa ihan pätevältä; kauniit sävyt. Kerrankin on muuten siveltimet pakattu käyttökelpoiseen pakkaukseen! Inhoan niitä kiinnikiedottavia juttuja, joissa usein näkee siveltimiä säilytettävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei myöskään ole mitään käyttöä niille kiinni sidottaville säilytysratkaisuille. Toi purkki oli tosi kiva, varsinkin kun tossa saa sekä ala- että yläosan pöydälle seisomaan purkiksi!

   Poista
 2. Mielestäni paletti on upea! Tosi kiva, myös irtopuuteri on aina käyttöön tuleva tuote (jos jono ei oo noi pitkä :D) Mutta muuten huulituote kiva ja siveltimet + nuo purkit kivat, koska voi tosiaan molemmat käyttää pystysäilytykseen. Nestemäinen luomiväri menis mulla suoraan roskiin/arvontaan. En edes yritä enää käyttää, kun pitäs mennä ekana yläluomileikkaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtopuuteri on kyllä tosi käyttökelpoinen tuote, niitä kuluu varmasti monella :) Nestemäiset luomivärit on mullakin välillä haasteellisia, kun omaan itsekin raskaahkot luomet. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että mulla ongelma on eniten siinä levitysvaiheessa, kun en tiedä tungenko sitä liikaa vai liian vähän, kun hetken päästä lopputulos saattaa olla halkeileva :D Oon monesti laittanut puuterista luomiväriä vielä noiden päälle pienen määrän, jotta ei tapahtuisi mitään värin karkailua suuntaan tai toiseen, mutta helpommalla pääsee, kun jättää noi nestemäiset kokonaan välistä.

   Poista
 3. Jes, Boxycharm postaus! Kuukauden kohokohta aina ;) oma seisoo Vantaalla, jospa saisin alkuviikosta...
  Mulla olis ollut viime kuussa mahis saada Natasha Denona joidenkin variaatioiden mukaan mutta eipä se omalle kohdalle osunut ;) että ei kannata harmitella kun jotenkin itse huomannut että nämä sisällöt on ihan randomeita. Otin kans tuon saman sävyisen OPV paletin. Ajattelin että persikkaisia punia mulla on vähemmän, tosin nyt harmittaa että otin sen, joku muu olis ollut kivempi, mutta ehkä jätän itselle tai sitten en.
  Toivon että saisin nuo siveltimet, nestemäisestä luomiväristä en välitä kun niin usein niitä tulee, huuliöljy ehkä menis ja irtopuuteri oi kyllä. Saapi nähdä mikä setti omasta löytyy, kunpa se äkkiä matkaisi tänne susirajalle ;) tänne tuntuu aina olevan pitkä ja hidas matka :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat boksisi pian! Näitä muiden sisältöjä odottelen aina itsekin näkeväni :) Joo eihän se kiveenhakattua milloinkaan ole, vaikka ne esimerkkikuvat bokseista näyttäisi mitä. Ei Boxylla taida pahemmin olla mitään logiikkaa siinä, millä tavalla tuotteita bokseihin laitetaan, kun eipä sitä kauneusprofiiliakaan turhan paljon siellä tuijotella :D

   Poista
 4. Ihan kiva boxi, mut mä tietenkin olisin kaivannut jonkun yhden tosi huipun ihonhoitotuotteen. 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sen uskon :D Kieltämättä tähän olisi kyllä sopinut joku ihana ihonhoitotuote jonkun meikin tilalle! :)

   Poista
 5. Ihan kiva sisältö mielestäni. Ei erinomainen ja ihmeellinen, mutta ei myöskään huono missään tapauksessa:) Noista sivellinsetti olisi itselleni mieluisin tuote. Puuterikin näyttää ihan kivalta. Mun boksi ei ole vielä saapunut, mutta valitsin sy-voiteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä - huono tämä ei ole, muttei myöskään mitenkään kovin ihmeellinen. Toivottavasti se sy-voide on yhtä hyvä kuin muutkin Glow Recipen tuotteet<3 Harmittaa koko ajan enemmän, etten valinnut sittenkin sitä!

   Poista
 6. Kiva boxi, siveltimet ja puuteri mielestäni kiinnostavimmat tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivellinsetti oli tällä kertaa mullekin tosi mieluisa, vaikken yleensä enää pahemmin noista boksien siveltimistä innostu. Puuterille on myös aina käyttöä!

   Poista
 7. Mie aattelin, että sie olit saanut jonkun putkirullan, mutta se olikin sivellinkotelo :D
  Meillä oli kyllä ihan erilaiset sisällöt tällä kertaa, useimmiten edes jokin sama tuote, nyt ei mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, kotelohan toi :D Jep, tää on aika harvinaista että tulee täysin erilaisia sisältöjä. Yleensä on ainakin se yksi tai pari samaa tuotetta!

   Poista

Kiitos kommentista!