torstai 7. heinäkuuta 2022

Paluu vuoden 2019 kauneusbokseihin | Kesäkuu

Taas palataan ajassa hieman taaksepäin ja käydään läpi vuoden 2019 kesäkuussa tilaamani kauneusboksien sisällöt! Kesäkuussa 2019 tilasin itselleni kolmea kauneusboksia - Glossyboxia, Bette Boxia sekä Boxycharmia, joista vain Boxycharm on mulla enää tänä päivänä tilattuna. Betteä toki ei ole vähään aikaan enää edes ollut, mutta Glossybox on yhä edelleen tilattavissa. Heinäkuussa 2019 mukaan astui vielä neljäskin boksi, Ihana Sinä, mutta ensin käydään läpi nämä kolme kesäkuun kauneusboksia. Tarkoituksena on siis katsoa mitkä boksien tuotteet ovat mulla lopulta päätyneet käyttöön ja mitkä olen antanut eteenpäin/heittänyt menemään.

Bette Box Kesäkuu 2019

Tässä kesäkuun Bettessä muistan olleeni erittäin innoissani tuosta irtoglitteristä, jonka lisäksi boksista löytyi vaseliinia, huulikiilto, meikinpoistoliina, jalkavoide sekä tuttuun tapaan näytteitä. Tästä oli muistaakseni liikkeellä kahta eri versiota eivätkä kaikki tilaajat saaneet tuota irtoglitteriä itselleen.

 • Lumene Luminous Shine Lip Gloss 1 Pale Honey
  • Tämän huulikiillon annoin suoraan eteenpäin, sillä en pitänyt tämän sävystä enkä muutenakan ole koskaan ollut huulikiiltojen suurin ystävä. Tuotteena tämä on kuitenkin oikein kiva Betteen, sävy vaan ei ollut mun juttuni.
 • AfterSpa Mini Makeup Remover
  • Meikinpoistoliinat oliva tällöin aika kovassa huudossa, ja näillä tulisi siis saada kasvoilta meikki pois ilman puhdistusaineita. Itse käytin ja käytän näitä ihan satunnaisesti nykyään, putsarin kanssa tosin, mutta tämän yksilön heitin juuri pari viikkoa sitten pois. Käyttöä tällä tosiaan oli aikoinaan, mutta nykyään olen tarttunut mieluummin vähän suurempikokoisiin liinoihin silloin harvoin, kun nämä mulla pääsevät käyttöön.
 • Glitternisti Fiji XL Kosmeettinen Glitter
  • Irtoglitterit olivat niin ikään tuohon aikaan kovassa huudossa ja itsekin tein kesällä 2019 useita glittermeikkejä irtoglitterejä käyttäen. Glitterit eivät vanhene ja tämä löytyy multa edelleen.
 • Vaseline Lip Therapy Original
  • En ole koskaan ollut vaseliinin ystävä, vaikka se onkin hyvin monikäyttöinen tuote. Boksissa se oli ennen kaikkea siitä syystä, että sitä voi käyttää myös irtoglitterien kiinnitykseen. Tämä lähti mulla kuitenkin eteenpäin.
 • Ziaja Nourishing Foot Cream
  • Ziajan tuotteita oli aina hauska saada bokseista ja tämä jalkavoide oli oikein hyvä. Olen käyttänyt tämän loppuun jo aikapäiviä sitten, joten tämä oli senkin puoleen itselleni mieluis tuote boksiin!
Kaksi tuotetta lähti eteenpäin ja loput kolme pääsivät omaan käyttöön. Ihan hyvä saldo, kun miettii että monesti näistä bokseista mulla jäi lopulta suurin osa tuotteista täysin käyttämättä. Tämän boksin arvoksi ei tullut tosin edes 30 euroa, mikä tuntuu tällä hetkellä ihan todella alhaiselta summalta. En toki täyttä hintaa Bettestä koskaan maksanut, mutta onhan toi silti ihan älyttömän vähän boksin arvoksi!

Glossybox Kesäkuu 2019

Glossyboxista löytyi kesäkuussa monipuolisesti erilaisia tuotteita: highlighterpaletti, intiimialueen puhdistusliinoja, huulipuna, after sun voide sekä hiusnaamio. Tämä ei ollut suosikkiboksini, mutta muistan aluksi kuitenkin ihan ilahtuneeni tästä sisällöstä. Myöhemmin vain tuli huomattua, ettei tämä ehkä sittenkään ollut mun boksini.

 • Sleek MakeUP Disorted Dreams Highlighting Palette
  • Tämän viiden sävyn highlighterpaletin jätin itselleni, mutta olen karsinut tämän jo ajat sitten pois. Tavallaan pidän tämän värikkäästä sävymaailmasta, mutta viidestä sävystä kolme on voidemaisia enkä tuolloin käyttänyt voidemaisia highlightereita käytännössä ikinä. Ei mulla tätä tosin ikäväkään ole ja mikäli nyt saisin paletin itselleni, antaisin sen suosiolla eteenpäin.
 • Valquer Ice Hair Mask Total Repair
  • Viilentävä hiusnaamio, jonka sain kuin sainkin jossain vaiheessa käytettyä kokonaan loppuun. Inhoan viilentävää tunnetta, oli kyse sitten hiustenhoidosta, vartalonhoidosta tai vaikka huulivoiteesta. Tämä oli naamiona muistaakseni ihan ok, mutta ei kuitenkaan mun tuotteeni, kiitos sen viilentävän tunteen, joka on itselleni aika epämiellyttävä.
 • Fremfresh 25 Freshening & Soothing Wipes
  • Näitä Femfreshin intiimialueelle tarkoitettuja tuotteita tuli näihin aikoihin vähän joka boksista, enkä yhtäkään tuotetta jättänyt omaan käyttööni. Tämä paketti lähti siis suoraan eteenpäin.
 • MONUSpa First Defence Soothing After Sun
  • After sun voide, josta löytyy mm. aloe veraa, sheavoita ja E-vitamiinia. Mä olin tästä aluksi oikeinkin innoissani, mutten jostain syystä koskaan tätä ottanut sitten käyttöön. Syy voi toki löytyä ihan siitä, etten pahemmin auringossa oleskele tai varsinkaan aurinkoa ota. Tällaisille ei siis ole niin käyttöä ja toisaalta tykkään ihan perus aloegeeleistä ehkä sitten hieman enemmän.
 • The Beauty Crop GRLPWR Liquid Lipstick Peach Please
  • Tämä on ehkä yksi surkeimmista nestemäisistä huulipunista ikinä. Tämä ei yksinkertaisesti levittynyt huulille mitenkäänpäin kauniisti ja pakkaus oli sysihuono. Harmi, sillä sävy on tässä tosi kiva! Kokeilin muutaman kerran ja heitin roskiin, ei ollut mun juttuni tämä.
Tästähän ei sitten loppupeleissä jäänyt käteen juuri mitään, vaikka ensivaikutelmat boksista olivatkin oikein positiiviset. Boksin arvo oli noin 43 euroa, mutta mähän jäin tämän kanssa ehdottomasti tappiolle, kun suurin osa tuotteista jäi käyttämättä. No, aina ei voi onnistua!

Boxycharm Kesäkuu 2019

Kesäkuun Boxycharmista löytyi kolme kangasnaamiota, kasvoputsari, kasvopaletti, primer sekä huulikiilto. Tässä oli mukavassa suhteessa niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin ja tällainen boksi ilahduttaisi ehdottomasti mua vielä tänäkin päivänä. Nykyään esimerkiksi tartea näkee bokseissa aika harvoin, mutta tästä löytyi myös heidän tuote!

 • Tarte Tarteist Pro Glow Cheek Palette Vol 3 
  • Upea kuuden sävyn kasvopaletti, joka oli pitkään oma suosikkini. Nyt tajusin kuitenkin juuri, ettei tämä ollut mulla mukana kasvopalettien karsinnassa enkä todellakaan tiedä missä tämä on! Sen verran kuitenkin tiedän, etten tätä poiskaan ole laittanut eikä mun meikkipöytäni nyt niin iso ole, että paletin sinne luulisi hukkuvan. Edelleen tämän siis omistan ja nyt täytyy käydä paletti etsimässä, jotta saan sen taas käyttöönkin.
 • Haruharu Wonder Maqui Berry Anti-Oxidant Mask
  • Kolmen sheet maskin setti ja mikäli en muista aivan väärin, nämä olivat ihan loistavia ja kosteuttivat mun ihoani erinomaisesti. Kaikki tuli siis käytettyä pois ja sheet maskeja on muutenkin ihan kiva saada bokseista aina silloin tällöin.
 • Touch In Sol No Poreblem Prime Essence
  • Nestemäinen primer, jonka olen jo ajat sitten käyttänyt pois. Touch In Solilta on tullut Boxyn mukana useampikin primer, eikä tämä ole niistä suosikkini, mutta kiva tuote ja kertoohan sekin jotain, että käytin tämän loppuun asti.
 • Skin & Co Truffle Therapy Whipped Cleansing Cream
  • Kasvojenpuhdistusaine, joka makasi mulla ties miten pitkään laatikon pohjalla odottelemassa käyttöönpääsyä. Nyt olen vihdoin reilu kuukausi sitten ottanut tämän käyttöön, joten voisi kai sanoa, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Omaan käyttöön siis jäi, vaikkei mulla tämän kanssa mikään kiire ollutkaan.
 • Dominique Cosmetics Lemonade Lip Gloss Peach Tea
  • Ihana persikkainen huulikiilto, joka jättää huulille myös mukavasti väriä. Tämä löytyy multa edelleen ja nyt kun maskeista ollaan päästy eroon, olen tätä taas myös käyttänyt muutamia kertoja. Ikäähän tällä alkaa toki olla jo sen verran paljon, että olisi pikkuhiljaa parempi luopua tästä kokonaan.
Kesäkuussa Boxycharmin arvoksi tuli noin $119,00. Kaikki tuotteet jäivät mulle itselleni, joten tämä boksi oli itselleni erinomainen! Paletit ovat aina boksien helmiä, mutta tässä oli muutenkin oikein kiva ja monipuolinen sisältö.

Näyttävätkö boksit tutuilta, tuliko näitä tilattua? :)

13 kommenttia:

 1. Ihana tuo Boxycharm! Miksei nykyään tule noin kivoja sisältöjä :D tuota Ihana sinä boxia en oikein muista, Bettebox on vähän njääh, samaten Glossybox, minusta intiimialueen tuotteet ei vaan kuulu kauneusboxiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxyt oli kyllä munkin mielestä ennen sisällöltään kivempia, vaikka niiden arvot oli lähes poikkeuksetta matalampia kuin nykyään :D Noita Fremfreshejä ja rfsu:ta tuli tuolloin vähän joka boksista enkä mäkään niistä tosiaan välittänyt.

   Poista
 2. Onpas hauska idea postaukselle muistella menneitä kauneusbokseja! Tuo Bette boxin arvo on kyllä luokattoman matala siihen nähden, mitä itse boksi maksaa. Sama homma oli aikoinaan joskus LivBoxin kanssa. Mä ymmärrän kyllä, että ei Suomessa ole mahdollista tarjota yhtä laadukkaita bokseja kuin ulkomaiset suuret jälleenmyyjät tarjoavat, jenkkiboxeista puhumattakaan. Mutta se on kyllä aika onneton suoritus, että jokainen boksi on täytetty halvalla markettikamalla ja Lumenella, eikä tuotteiden arvo ole kuin nippa nappa puolet siitä maksetusta hinnasta, jos sitäkään. Ja juuri tuollainen muistikuva mulla on ainakin LivBoxista, sen seuraaja Bette taisi mennä samaan kastiin? :D

  Tuo Boxycharm ilahduttaisi kyllä muakin! Mä itseasiassa mietin tuollaisen Tarten kasvopaletin hankkimista, mutta päädyin sitten Charlotte Tilburyn palettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en edes tiedä miksi sitä piti tuolloin ihan normaalina, että boksien arvo on siinä 30 euron kieppeillä ja hyvällä tuurilla joskus ehkä jopa 40-50 euroa. Toisaalta eihän se boksin arvo aina kerro kaikkea, mutta lähtökohtaisesti nykyään kyllä oletan saavani rahoilleni reilummin vastinetta näitä bokseja tilatessa :D Ja ehkä juuri sen takia en tilaakaan muita kuin jenkkibokseja, kun ne harvemmin tuottavat pettymystä! Bette oli mun mielestä hetken aikaa oikeesti hyvä, kun selkeesti siihen panostettiin ihan eri tavalla kuin LivBoxin loppuaikoina. Mutta kyllähän senkin taso laski lopulta ihan älyttömästi ja noi Lumenet alkoi jossain vaiheessa tuntua ihan luksustuotteilta, kun vertasi muuhun boksin sisältöön :'D

   Se Charlotte Tilburyn paletti on upea, ei ihme että valitsit lopulta sen<3

   Poista
 3. Muistelen, että Boxycharm oli meillä aikalailla sisällöltään sama ja se oli kyllä hyvä. Itse taisin käyttää kaikki muut paitsi Tarten ja huulikiillon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxyissä ei tainnut tohon aikaan olla vielä ihan niin paljon vaihtelua kuin nykyään, vai tuntuuko musta vaan siltä? Nykyään kun on ihan tavallista, ettei välttämättä ole muiden bloggaajien kanssa yhtään samaa tuotetta boksissa :D

   Poista
 4. Min täytyy varmaan tutustua näihin boxi -juttuihin, oon ihan haltioissani et mitä nää oikeen on :D Kivoja tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneusboksit on ihania kivoja yllätyksiä kerran kuussa! Kannattaa ehdottomasti harkita tilaamista, jos nää yhtään kiinnostaa<3

   Poista
 5. Olipa hyvä Boxycharm boksi! Itse en sitä vielä tuohon aikaan tilannut. Glossyboksia olen tilannut pisimpään, mutta en sitten ilmeisesti kuitenkaan vielä tuolloin koska en tuollaista boksia muista. Ei kyllä ollut tuo Glossyboksia parhaimmillaan:) Livboksia/Betteboksia tilailin jonkin aikaa, mutta harmitti kyllä aina ne kaikenmaailman hammastahnat, ravintolisäjutut ja intiimituotteet joita noissa bokseissa usein näki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxyt oli tuolloin ihan älyttömän hyviä käytännössä aina<3 Hammastahnat, dödöt sun muut ärsytti muakin ihan suunnattomasti Bettessä/LivBoxissa.. En tajua miten niitä jossain vaiheessa tungettiinkin niin usein bokseihin, kun varsinkaan mitkään hammastahnat ei mun mielestäni kuulu kauneusboksiin. Noista bokseista kun kuitenkin toivoo ja odottaa saavansa kaikkia ihania kosmetiikkatuotteita eikä mitään tavallisia hygieniatuotteita :D

   Poista
 6. Toi bette ihana sisällöltä, vaikka arvot oli matalat, sai usein käyttöön uusia kivoja tuotteita testattua :) Tuotteista varmasti kaikki tuli käyttöön mulla.

  Tuo glossy on semmonen joka mulle ei ole tullut eikä se innostaisi. Boxy sen sijaan aivan ihana sisällöltään :) Tuntuu että jotkut noista vanhoista on ollut super hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bettellä oli oma kulta-aikansa, mutta jossain vaiheessa sisällöissä alkoi selkeesti taas alamäki ja näkyi, että boksi on tulossa tiensä päähän kuten sitten lopulta kävikin :) Vanhat Boxycharmit on mun mielestä olleet monesti huomattavasti parempia kuin nää nykyiset! Toki nykyään ne on sisällöltään yleensä selkeesti arvokkaampia, mutta tuotteet näissä vanhoissa on usein paljon parempia omaan silmään.

   Poista
 7. Tilasin aikanaan Liv-/Bette boxia useita vuosia, mutta käytännön syistä lopetin tilauksen. Sen jälkeen en olisikaan enää uudella hinnalla tilannut, kun sisällöt eivät olleet minua houkuttavia.
  Tykkään lukea boksiesittelyjä ja ymmärrän jännitysmomentin, siltikin olen tyytyväinen ostaessani vain itseäni kiinnostavia tuotteita. Silloin täytyy harvemmin pohtia kenelle voisi antaa pois itseä kiinnostamattomat tuotteet.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!