sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Kiitos että luette ja kommentoitte ♥

Otsikko sen jo kertookin - haluan kiittää lukijoitani siitä, että viikosta ja kuukaudesta toiseen jaksatte blogiani yhä seurailla! Charming Nails -blogin Taina jokin aika sitten kirjoittelikin omia fiiliksiään siitä, kuinka blogimaailmasta lähtee yksitellen blogeja pois ja niin monet ovat siirtyneet vain Instagramin ja/tai TikTokin puolelle. Oon myös itse sivunnut aihetta sekä omassa blogissani että muiden bloggaajien kommenttibokseissa useammankin kerran. Ilmiö on mielestäni surullinen, mutta onneksi blogeillekin löytyy vielä lukijoita eivätkä kaikki ole innostuneet pelkästään siitä Instagramista!

Etsiskelin omasta blogistani hiljattain jotain vanhojen postausten joukosta ja kiinnitin huomiota silloisten postausten kommenttien määrään. Niitä oli useassa postauksessa reilusti yli 20 kappaletta, toki omat vastauskommenttini mukaan luettuna, mutta kommenttimäärä oli silloin selkeästi suurempi ja lukijat monesti aktiivisempia kommentoimaan. Toki itse olen aina saanut valtaosan kommenteistani toisilta bloggaajilta, ja monien blogien loputtua samalla on sitten vähentynyt niiden kommenttien määrä yhtä lailla. Nyt kuitenkin viime viikkoina kommenttien määrä on selkeästi itselläni lisääntynyt ja olenkin siitä erittäin kiitollinen teille jokaiselle, jotka niitä kommentteja kirjoituksiini jätätte ♥ Vastavuoroisuus lukijoiden kanssa on ehdottomasti parasta, mitä bloggaamisella voi saavuttaa, joten totta kai se ilahduttaa ihan älyttömän paljon aina, kun niitä kommentteja tulee edes se yksi tai kaksi. Puhumattakaan, että nyt viime aikoina useampikin on innostunut kommentoimaan! 

Pidemmän aikaa blogillani on ollut muutamia vakikommentoijia, joista iso osa on ollut toisia bloggaajia. Tiedätte varmasti itsekin, keitä olette, ja suuren suuri kiitos totta kai teillekin, kun kuukaudesta ja vuodesta toiseen jätätte kommentteja ja jaatte ajatuksianne ja omia kokemuksianne ♥ On kuitenkin ollut myös todella piristävää saada viime aikoina useammalta henkilöltä kommentteja, myös aika paljon vanhempiinkin postauksiin - joku siis niitäkin edelleen lueskelee! En todellakaan pidä yhtäkään saatua kommenttia itsestäänselvänä. En enää nykyään. Tiedän blogini kävijämääriä katsomalla, että kyllä näitä postauksia joku aina lukee, mutta siitä ei koskaan voi olla varma tuleeko niitä kommentteja vai ei. Eikä toki aina tarvitsekaan tulla, sillä eihän teillä lukijoillakaan aina voi olla jotain sanottavaa. En mä itsekään jätä kommenttia ihan jokaiseen lukemaani postaukseen, vaikka suurimpaan osaan kyllä yritänkin aina kommentoida. Tiedän myös sen, että monilla blogien selaaminen tapahtuu nykyään puhelimella, jonka kanssa kommentointi on monelle varmasti hankalampaa. Tai en tiedä monelle, mutta itse en ainakaan tykkää yhtään kirjoittaa kommentteja puhelimen kanssa. Löytyykö sieltä kohtalotovereita?

Ajattelin lähiaikoina järjestää arvonnan, jonka suunnittelin toteuttavani Instagramin puolella, sillä koen arvontojen järjestämisen siellä helpommaksi. Nyt olen kuitenkin tullut toisiin ajatuksiin ja järjestän sen todennäköisesti täällä blogissa. Ensinnäkin haluan sillä tavalla kiittää teitä seuraajiani, jotka edelleen jaksatte blogiani lukea. Toiseksi Instagramissa lähemmäs 1000 seuraajastani nykyään ehkä 20-30 henkeä tykkäilee kuvistani ja yleensä vielä aika pitkälti samat henkilöt. Mua ei tykkäysten määrä sinänsä kiinnosta, kun en yritä yhteistöitä saada tai ole muutenkaan sen kummemmin valmis panostamaan näkyvyyteen IG:n puolella. Mutta miksi järjestäisin siellä arvontaa seuraajille, joita sisältäni ei normaalistikaan juuri kiinnosta? Mähän poistin pari päivää sitten yli 100 seuraajaani, kun joukossa oli paljon feikkiprofiileja (arvontoja varten tehtyjä) ja bottitilejä. Tiedän toki, että kuvat eivät IG:ssä tavoita edes seuraajia samalla tavalla kuin esimerkiksi reelsit, joita itse en ole tehnyt, mutta jos kuvan kuitenkin näkee useampi sata seuraajaani, joista 30 tykkää kuvasta niin ei sisältöni ihan hirveästi sitten seuraajiani siellä kiinnosta. Eikä tarvitsekaan toki, mutta mieluummin järjestän arvonnankin sitten täällä blogissa, jossa selkeästi koen tällä hetkellä saavani enemmän vastinetta "työlleni" kuin Instagramissa! Totta kai arvontoihin osallistuu aina myös niitä henkilöitä, jotka eivät sisältöä muuten seuraa, riippumatta siitä missä alustassa se järjestetään, mutta en tällä hetkellä jaksa yhtään sitä Instagramista tuttua "seuraan vain arvonnan takia" -ilmiötä, jota monet siellä harrastavat. Nyt seuraavan arvonnan kanssa haluan mieluummin osoittaa kiitokseni blogini lukijoille.

Olen monet kerrat muutenkin miettinyt IG-tilini kohtaloa. Katsotaan josko vauvan vähän kasvettua ja unirytmien toivottavasti vielä parannuttua saisin enemmän energiaa panostaa myös siihen. Tällä hetkellä mulla ei riitä aika eikä varsinkaan energia panostaa IG:n puolella niin paljon kuin ehkä haluaisin. Blogi on kuitenkin aina ollut mulle se ykkönen ja näihin postauksiin haluan edelleen panostaa täysillä! Itse koen bloggaamisen ehdottomasti enemmän omana juttunani, vaikka nykyään esimerkiksi yhteistöitä saadakseen tulisi olla aktiivinen nimenomaan siellä Instagramissa (tai TikTokissa, jossa mulla ei edes ole tiliä). Toki poikkeuksiakin löytyy enkä tällä hetkellä tosiaan itse edes pahemmin kaipaa yhteistöitä, saati että yrittäisin niitä itse saada. Toki pr-näytteet ovat kullanarvoisia siinä suhteessa, että niiden kautta saa blogiin kiinnostavaa sisältöä, sillä ei mulla ainakaan ole varaa olla koko ajan ostamassa uutta kosmetiikkaa blogia varten. Tilanne kuitenkin on mikä se on ja tähän on nyt tyydyttävä!

Kirjotus lähti vähän sivuraiteille, mutta siis tosiaan on ollut ihana huomata, että blogejakin yhä edelleen seurataan ja niitä kommenttejakin on tullut aiempaa enemmän. Kiitos siis kaikille, jotka seuraatte ja luette blogiani yhä edelleen ettekä ole kokoaan siirtyneet esimerkiksi sinne IG:n ihmeelliseen maailmaan. Mulle saa aina laittaa myös postausehdotuksia, palautetta tai ideoita muutenkin, jos vain tulee jotain mieleen :) 

Ihanaa sunnuntaita kaikille ❤️

28 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta hiljattain ja on ollut ihan mielenkiintoista lukea erilaisista tuotteista. Olen jotenkin ihan puulla päähän lyöty, kun olen aivan pihalla mitä kaikkea muuta maailmassa onkaan kuin Oriflamen tuotteet. xD Vertailen tuotteitamme keskenään ihan vain kirjoitustesi perusteella.
  Oma blogini on kovin tuore ja hakee vielä muotoaan. Tykkään kuitenkin kovasti kirjoittamisesta ja yritän arjessani kaivaa sille aikaa. Luen blogeja aina vain koneella ja yleensä iltaisin kun on hetki omaa aikaa, en tykkää puhelimella näpertää. :D
  IG:ssä en itse ole ollenkaan, joten se on aivan tuntematonta aluetta. Tuo Facebookin maailma on taas itselleni tutumpi ja päivittäisessä seurannassa. :D Blogimaailmaan tutustun koko ajan enemmän ja enemmän.
  Kivaa uutta viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Oriflamellakin on niin valtavan laaja valikoima oikeastaan kaikkea kosmetiikkaa, että eipä sitä paljon muuta tarvitse, jos kyseisen brändin tuotteita käyttää :D Mä käytin joskus nuorempana jonkin verran Oriflamea!

   Ihanaa, että tulee vielä uusiakin kosmetiikkabloggaajia<3 Se ottaa jokaiselle oman aikansa, että löytää blogin suhteen sen oman jutun ja tavan kirjoitella yms. jotta blogi muotoutuu omanlaisekseen. Ehdottomasti jään myös seuraamaan sun blogia, ihana saada uutta luettavaa ♥ Mulla on Facen suhteen jäänyt blogijutut täysin, vaikka blogillani oma Facebook-sivu onkin. En edes muista koska olisin sinne jotain päivittänyt. Facea tulee kuitenkin selailtua, lähinnä erinäisten ryhmien osalta.

   Kivaa viikkoa sullekin Minna ja kiitos kommenteistasi! ♥

   Poista
 2. En ole facessa enkä instassa,mistään tiktokeista puhumattamaan. Rakastan tekstiä ja haluan lukea ja katsoa kuvat rauhassa,ja palata postauksiin myöhemminkin. Luulenpa että meitä on paljon joille vanha kunnon blogi on se mieluisin vaihtoehto. :) täytyisi vaan muistaa pitää enemmän ääntä ja kommentoida aktiivisemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TikTok ei ole munkaan juttu, en ihan äkkiä näkisi itseäni liittymässä sinne :D Mä olen ihan samanlainen, että arvostan paljon enemmän (pitkiä) blogitekstejä kuin esimerkiksi videoita tai vuorokauden jälkeen katoavia storeja IG:n puolella. Blogeista saa vielä vuosienkin päästä tietoa tuotteista, kun eipä sinne IG:n ihmeelliseen maailmaan Google esimerkiksi paljon ohjaa.. Kiitos kun tulit kommentoimaan ja kerroit omia ajatuksiasi ♥

   Poista
 3. Blogeja seurataan yhä ja niin harmittelen, kun blogittajat siirtyvät lyhyttekstisempään Instaan. Esimerkiksi tuotearvostelut tai -esittelyt eivät Instassa pääse oikeuksiinsa ja jos instatiliä ei ole, niin yritäpä katsoa storyja. Blogien avulla sisältöä pääsee seuraamaan nekin, jotka eivät halua tehdä ylimääräisiä tilejä. Kuten tuossa aiemmin kommentoitiinkin, täytyisi muistaa kommentoida aktiivisemmin pelkän lukemisen sijaan :) Ihanaa, että ylläpidät blogiasi <3 -Sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IG:n puolella tekstit on tosiaan lyhyitä ja kuvat/videot pääasiassa. Joskus jos itse innostun kirjoittamaan sinne jotain pitempää kuvatekstiä, tulee aina pohdittua mahtaako kukaan niitä lukea. Itsekin turhan herkästi vain skrollaan feediä ja tykkäilen kuvista, vaikka olenkin koittanut taas panostaa enemmän myös niiden tekstien lukemiseen. Ja hei toi on ihan totta! Blogeja pääsee lukemaan kuka vaan, jolla on internetyhteys. Se ei vaadi mitään rekisteröitymisiä tai kirjautumisia, omia sovelluksia tai muuta vastaavaa. Nykyään ollaan ehkä vähän turhankin paljon menty siihen, että kaikella pitäisi olla se oma sovellus ja kaikkiin kirjaudutaan, jotta sisältö on kokonaisuudessaan/kunnolla käytettävissä. Ja ymmärrän hyvin, ettei se kiinnosta kaikkia. Kiitos ihanasta kommentista<3

   Poista
 4. Kiva lukea blogeja, Instassahan menee 50% päivityksistä nykyään ohi, jokainen tili jota seuraan, ei nouse enää ollenkaan feediin. Onneksi nykyään sieläkin voi valita suosikkeja. FB:stä taas toisen kerran eronnut, aiemminhan liityin vain koiran hankkimis mielessä että pääsin roturyhmään :) Itsekin varmaan mietin että joku arvonta loppuvuodelle tulee järjestettyä blogin suhteen, ja varmaan tällä kertaa just blogissa eikä Instassa. On ollut myös itse ilo huomata, että blogiin on tullut ihan uusia vierailijoita myös minullakin, vaikka noita "blogger seuraajia" ei ole ihan niin suurta määrää kuin pitkäaikaisilla blogeilla joilla on varmasti jo niitä lopettaneita bloggaajia myös listoilla. Ehkä nyt kun blogini ulkoasu on simppelimpi ihmiset uskaltaa mennä kommenttikenttään asti kun aistii, että se on se tuttu blogger pohja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nykyään kommentoin viiveellä koska mun ip:ssä ei jostain syystä selaimella safari tai chrome toimi blogger kirjautuminen enkä saa kommentoitua kuin anonyymisti!

   Poista
  2. Joo oli jossain vaiheessa jo parisen vuotta sitten "hauska" katsoa sitä listaa, missä näkyy ketä kaikkia itse seuraan. Siitä tuli tajuttua, etten ole kuukausiin nähnyt joidenkin henkilöiden julkaisuja, vaikka julkaisuja on heiltä kuitenkin aktiivisesti tullut. Edelleen olen sitä mieltä, että kaikkein paras oli se, kun julkaisut tulivat feediin ihan aikajärjestyksessä eikä IG "blokannut" pois puolta seuraajista/näyttänyt vain niitä, jotka ovat saaneet runsaasti näkyvyyttä. Nyt tuntuu, että feedi koostuu lähinnä "sinulle ehdotettua/koska tykkäsit henkilön x julkaisusta" ja sponsoroidusta sisällöstä. Aina välissä sitten tulee jonkun sellaisen julkaisu, ketä oikeasti seuraan, mutta suurin osahan on noita, joita itse en edes seuraa.

   Mun blogin rekisteröityneistä seuraajista varmasti valtaosa on just noita, jotka on lopettaneet bloggaamisen/blogien lukemisen. Ei siis kannata sille luvulle antaa turhan paljon arvoa, mulla se ei ainakaan kerro mitään :D Tosi tylsää, ettei sun puhelimella toimi Blogger, mikähän siinä mahtaa olla :/

   Poista
 5. Minäkin olen joskus huolissani tästä trendistä, siis ettei jakseta enää lukea mitään, vaan kaiken pitäisi olla kuvaa ja mielellään liikkuvaa sellaista. Tässä mennään kyllä ihan kivikaudella ja lukutaito rapistuu (vrt. myös äänikirjabuumi) ennen pitkää, jos ei monilla (lapsilla/nuorilla) ole jo sitä tehnytkin.

  Digilehdissä/uutissivustoillakin on monasti ensin liikkuvaa kuvaa (jonka alussa monta mainosta) ja sitten vasta päästään itse asiaan. Laitan nämä klipit nopeasti pois ja luen mieluummin sen uutisen, jos sellaista tekstiä edes on olemassa (liikkuvan) kuvan alla. Ellei, en ole kiinnostunut.

  Ymmärrän kyllä kuvituskuvat, mutta liika on liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videot on esimerkiksi tutoriaalien suhteen helpompia kuin kuva ja teksti, mutta muuten luen ehdottomasti mieluummin tekstejä kuin katson videoita. En mä IG:n puolellakaan ikinä jaksa katsoa mitään meikkitutoja kokonaan, saati kuunnella paljon mitään muutakaan videon muodossa tehtyä, jos aihe ei oikeasti ole ihan superkiinnostava. Äänikirjoja tykkään lukea lenkkeillessä, muuten valitsen mieluummin ihan perinteisen kirjan!

   Sama täällä, mäkään en yleensä jaksa katsoa noita videoklippejä ja ärsyttää suunnattomasti, jos tekstissä ei ole selostettu mitä videolla tapahtuu. Noista mainoksista videoiden alussa nyt puhumattakaan..

   Poista
  2. Toisaalta sitten esim. Youtuben joissain videoklipeissä on ihan turhan paljon löpinää. Ei mennä asiaan vaan hölötetään jotakin ihan muuta tyhjänpäiväistä. Esim. Wayne Gossin videoista tykkään, sillä niissä mennään asiaan ja turhat pölötykset jää pois. Hän on muutenkin hyvä selostamaan asiat noissa videoklipeissä/tutoriaaleissa.

   Katsoin juuri yhden yli puolen tunnin meikkivideon (joku amerikkalaisnainen tekijänä). Siinä piti esitellä puserot ja korut ennenkuin päästiin itse asiaan. Todella tylsä.

   Poista
  3. Toi on kyllä totta, ehkä just sen takia en YouTuben puolella juuri mitään videoita edes katso, Katariina's Vanityn kanavaa lukuun ottamatta :) En muutenkaan niin välitä siitä ylipirteästä tyylistä, jolla moni jenkkivaikuttaja videoitaan kuvaa. Koen sen monesti vähän turhan teennäisenä.

   Poista
 6. En itse tykkää liikkuvista kuvista enkä nopealla temmolla tehdyistä meikkivideoista. Ei niistä saa mitään irti. Skippaan kaikki, muutamalle kenestä enemmän "tykkään" niin annan kommenttia ja palautetta. IG feedi menee miten sattuu eikä oikein näytä niitä mitä haluan. En tykkää Instasta enää niin nykyään.
  Blogeja on edelleen ihana lukea. Saa hengähtää ja lukea ihan ajan kanssa! Luen usein blogien vanhoja postauksia ja nytkin on kaksi blogia luettavana alusta loppuun! Itse ajattelin myös pitää arvontaa vaan blogin puolella koska haluaisin että se palkinto menee oikeasti sellaiselle joka seuraa minun blogiani eikä halua vaan ilmaista tavaraa. Ihana kun sä jaksat blogata, minua kiinnostaa nuo kaikki kauneusboxi postaukset ja luen kyllä kaiken mitä kirjoitat, ja kommentoin varmaan ( häiritsevän ) usein :DD no vitsi vitsi, oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne! Mä katson storeissakin videoita monesti vain, jos ne on tekstitettyjä niin pystyy menemään nopeammin sitä videota eteenpäin. Poikkeuksia toki löytyy, jos joku puhuu jostain aiheesta, mikä tosissaan mua kiinnostaa. Edelleen kosmetiikan suhteen luen mieluummin arvioita tuotteista kuin kuuntelen muiden kertovan niistä. IG:stä kirjoitinkin muuten Katrille enemmän tohon ylös. Mua ärsyttää miten nykyään feedissä on kaikkien muiden julkaisuja kuin niiden, joita oikeasti seuraan.

   Jep just näin! IG:ssä valtaosa arvontoihin osallistujista on sellaisia, jotka ei todellakaan ole muuten sisällöstä kiinnostuneita ja jotka eivät koskaan ole reagoineet mihinkään muuhun julkaisuuni. Puhumattakaan näistä, jotka alkavat seurata vain sen arvonnan takia. Osahan tekee tota ihan säännönmukaisesti ja joka kerta näkyy muutama käyttäjä, jotka aina uuden arvonnan koittaessa alkavat mua seurata, kun ovat edellisen loputtua poistaneet itsensä seuraajistani. Toki blogissakin arvontavoitto voi mennä ihan samalla tavalla henkilölle, joka ei muuten postauksia lue, mutta todennäköisyyttä tälle pidän kuitenkin vähän pienempänä.

   Varmaan arvasitkin, että oot yksi noista mainitsemistani pitemmän aikaa aktiivisesti kommentoineista<3 Kiitos siis sulle Taina, ihana olet itsekin! ♥

   Poista
 7. Kiitos sinulle! Nykyisin aamulla tsekkaan heti sinun ja Tainan blogit ja voi riemua, jos on uusi postaus luottavana. Ja oon koittanut aktivoitua kommentoinnissa, jotta jaksatte kirjoittaa😍. Liian moni blogi on hiljentynyt viime vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Paljon löytyy blogeja joissa viimeinen päivitys on julkaistu jo vuosia sitten.

   Toki kaikella maailmassa on alkunsa ja loppunsa, mutta varmaan paljon porukkaa on myös siirtynyt nopetempoisemman median puolelle, surullista kyllä.

   Poista
  2. Kiitos että kommentoit Mari, ne kommentit merkitsee ihan älyttömästi ja ilahduttaa joka kerta! ♥ Oon samaa mieltä siitä, että on tosi surullista kun niin moni blogi on hiljentynyt, monet omatkin suosikit ovat lopettaneet :(

   Poista
 8. Kiitos sinulle, kun jaksat kirjoittaa blogiasi. Olen lukenut jo kauan, mutta valitettavan harvoin tulee kommentoitua. Pidän etenkin kauneusboksipostauksista, uusien tuotteiden esittelystä sekä loppuneiden tuotteiden arvioinnista.
  En ole instassa tai TikTokissa tms, vaan tykkään lukea perinteisiä blogeja rauhassa ja ajan kanssa. On niin surullista, kun monet seuraamistani blogeista vähitellen hiljenevät ja lakkaavat lopulta kokonaan. Kiitos sinulle, että jaksat edelleen blogata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla mitkä postaukset kiinnostaa<3 Noi itse asiassa on kaikki niitä munkin suosikkeja! Ihana kuulla, että niin moni on kuitenkin yhä edelleen enemmän perinteisten blogien kuin IG:n sun muiden ystävä. Instaa on mun mielestä kiva selailla, mutta jos oikeasti haluan lukea muiden ajatuksia kosmetiikkatuotteista, luen sen paljon mieluummin blogeista kuin katselen videoita/lyhyitä kuvatekstejä kuvien alla. Iso kiitos kommentista sinullekin<3

   Poista
 9. Joo blogit on kyllä hiljentynyt, itsekin aikanaan kirjoitin kynsiblogia ja sain aika hyvin seuraajia ja kommentteja, mut jotenkin into loppui. Oon myös tehnyt toisen blogin, missä on sit vähän kaikenlaista sisältöä. Aikani sitäkin jaksoin kirjoittaa ja välillä tekisi mieli mennä kirjottelemaan, mutta aina se jotenkin jää. Ehkä mää vielä joskus yritän aloittaa sen uudelleen, koska blogiyhteisö on ihana.

  Itse luen aktiivisesti sun blogia ja aikalailla kaikkia samoja mitä sinäkin, ei vaan tuu kommentoitua jostain syystä. Harmittaa kun ei oo enää niin paljon kirimistä lukemisessa kuin joskus ennen. Mutta no kiva, että on kuitenkin edes te muutamat aktiiviset bloggaajat vielä. :)

  Kiitos siis sinulle, kun jaksat kirjoittaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsiblogeille on varmasti ollut tosi paljon kysyntää samanhenkisten joukossa! Blogiyhteisön voima on kyllä ihmeellinen ja se tsemppaava kulttuuri ihana<3 IG:n puolella taas viime aikoina näkynyt enemmän tai vähemmän epäsuoraa kritiikkiä muita vaikuttajia kohtaan, enkä sellaista oo samalla tavalla huomannut blogeissa - onneksi.

   Kiitos kun kommentoit ja kerroit omia ajatuksiasi, näitä teidän kommentteja on ollut todella kiva lukea ♥

   Poista
 10. Sinun blogia on ilo lukea ja kommentoida. Sisältö on kiinnostavan monipuolista ja huolella tehty:) En tykkää Instagramista siinä mielessä, että tuntuu ettei sieltä jää oikein mitään mieleen. Tykkään rauhassa katsoa ja lueskella asioita, ja palata samoihin juttuihin yhä uudelleen. Tämän vuoksi blogit ja youtube soveltuvat itselleni parhaiten. Vaikka kieltämättä itsellänikin on käynyt mielessä Instagramiin panostaminen, mutta vain jos on aikaa eikä se ole muulta pois:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti<3 Toi just on se Instan yksi suurin ongelma munkin mielestä - siellä kaikki menee pikakelauksella oli eikä mieleen jää mitään. Blogitekstejä voi aina lukea uudelleen ja monesti ihan vaan googlaamallakin päätyy lukemaan nimenomaan blogitekstejä eri aiheisiin liittyen. Musta tuntuu että IG vaatii älyttömästi just sitä aikaa ja panostusta, jos siellä oikeasti haluaa sitä näkyvyyttä saada. Tällä hetkellä se on itselleni ihan liikaa, mutta ehkä vielä jonain päivänä. Mulla on sama ajatus, että kunhan se ei ole tältä kaikelta muulta pois :)

   Poista
 11. Löytyy. Luen blogit usein puhelimella ja kommentoin isommalta päätteeltä. Tykkään lukea tekstiä. Olen vähitellen aktivoitunut kommentoimaan blogissasi, vaikka jo pitkään lukenut postauksiasi. Mukava, kun jaksat yhä kirjoittaa tätä blogia. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin siirryn aina kommentoimaan tietokoneelle, vaikka monesti puhelimen kanssa blogipostauksia luenkin. Tietokoneella on niin paljon helpompi kirjoittaa kuin puhelimella! Kiitos kun olet jättänyt kommentteja ♥ Muiden ajatukset ja mielipiteet on kultaakin kalliimpia bloggaajille :)

   Poista
 12. Mun on pakko myöntää, että sun blogi on ainoa, jota vielä seuraan! Tykkään sun blogin sisällöstä ja ulkonäöstä, mutta ennen kaikkea seuraan sun blogia siksi, että sun blogista on aina välittynyt susta ihmisenä ihana kuva <3 Pidän tosi paljon myös siitä, että kirjoitat pohdiskelevia postauksia, etkä pelkästään tuotearvosteluja tai neuvoja tms. Itseasiassa mua ei kauheasti kiinnosta sellaiset blogit, joiden tarkoitus on pääosin neuvoa muita meikkiasioissa :D Niistä tulee välillä sellainen olo, että kiitos vaan mutta osaan kyllä itsekin meikata, vaikken kosmetologi olekaan :'D Ehkä sen takia Instagram reelsit yms ei oo mun juttu. Ei mua kiinnosta käyttää aikaa siihen, että katson kun joku meikkaa itsensä. Silloin kuin "opettelin" meikkaamaan, katsoin ihan riittävästi tutorialeja. Eri asia nykyisin on sitten Youtubessa joku GRWM, missä joku kertoo kuulumisistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista<3 Ja hei, mäkään en oikeastaan muiden YouTube-videoita katso kuin sun! Satunnaisesti jotain muita, mutta sun videoista oon aina tykännyt :) Ja hei samat sanat, sustakin on välittynyt jo sun blogiajoilta asti ihana kuva, ja se on ehdottomasti yksi syy, miksi sun videot jaksaa mua kiinnostaa, vaikka muita en juuri katso! Enpä mäkään mitään tutoriaalivideoita kovin mielellään katso, just sen takia IG:n puolellakin skippailen aika nopeesti yleensä sellaset storyt, jos niissä ei sitten puhuta jostain kiinnostavasta aiheesta taustalla just noiden GRWM videoiden tyyliin. Sun sisältö kiinnostaa paljon myös kaikkien sun pannuprojektien takia ja niistä oonkin saanut aina itse inspiraation nimenomaan sulta ♥

   Poista

Kiitos kommentista!