torstai 28. heinäkuuta 2022

♥ Arvonta ♥

Tänään vihdoin vuorossa blogiarvonta, jonka mahdollisuutta väläyttelinkin jo aiemmin kirjoittamassani postauksessa, jossa kiittelin teitä lukijoita siitä että vuodesta toiseen jaksatte yhä lukea ja kommentoida postauksiani. Ihanaa kun niinkin moni teistä tuli heittämään kommenttia kyseiseen postaukseen, kiitos vielä kaikille teille ♥ Lupailin tosiaan järjestää seuraavan arvonnan taas pitkästä aikaa täällä blogissa, kun nykyään ne tulee järjestettyä lähes poikkeuksetta Instagramin puolella. Tämä johtuu pitkälti sen helppoudesta, mutta nyt haluan kiittää nimenomaan teitä blogini lukijoita, joten seuraava kuvassakin näkyvä paketti lähtee yhdelle teistä:

  • Phase Zero The Necessities Eyeshadow Palette
  • Eloise Beauty Prism Luxury Eye Shadow Brush Set
  • Araceli Beauty Las Flores Blush

Kaikki tuotteet ovat totta kai käyttämättömiä, mutta ne on avattu kuvia varten sivellinsettiä lukuun ottamatta. Palkinnon tuotteet ovat tulleet itselleni Boxycharmin ja Ipsy Glam Bag Plussan mukana ja niiden yhteisarvo on noin $86,00. Luethan säännöt huolellisesti, sillä puutteellisia osallistumia ei oteta arvonnassa huomioon!

Arvonnan säännöt:

  • Osallistut arvontaan jättämällä kommentin, jossa esität minulle kysymyksen tai useampia kysymyksiä. Kysymykset voivat liittyä kosmetiikkaan, blogiin, minuun itseeni tai mihin tahansa, mihin haluaisit kuulla minulta vastauksen. Vastaan kysymyksiin myöhemmin omassa postauksessa ja niitä saa tosiaan laittaa niin monta kuin haluaa!
  • Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen jättämistä ja suostumusta siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitetta arvonnan voitosta ilmoittamiseen. Kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä. Mikäli et halua jättää tähän sähköpostiosoitettasi, voit lähettää minulle myös sähköpostia (lipstickklove@outlook.com), jossa kerrot osallistumisestasi arvontaan.
  • Postitan palkinnon vain Suomeen.
  • Arvonta päättyy torstaina 11.8.2022 kello 12.00. Voittaja ilmoitetaan tässä postauksessa ja olen häneen yhteydessä sähköpostitse.
Arvonta on päättynyt! Voittaja on Veera A. Kiitos kaikille osallistumisesta ja kysymyksistä ♥

Onnea kaikille arvontaan ♥