sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Pan That Palette 2022

Moikka! Ja kyllä, nyt startataan sitten kuitenkin kaikista puheistani huolimatta pannuprojekti tälle vuodelle. Mähän olen jo useamman vuoden pyöritellyt erilaisia pannuprojekteja, joista olen kertonut myös teille täällä blogin puolella. Edellinen Pan That Paletteni loppui viime vuoden joulukuussa, jolloin myös totesin, etten aio ainakaan heti aloittaa uutta pannuprojektia vuodelle 2022. Nyt kesäkuun 15. päivä eli muutama päivä sitten starttasin kuitenkn uuden pannuprojektin, jonka kohteeksi päätyi BH Cosmetics Opalescent Palette.

Miksi juuri tämä paletti ja miksi juuri nyt? Valitsin Opalescentin siitä syystä, että paletin vaaleahko ja raikas sävymaailma on viehättänyt nyt viime viikkojen aikana selkeästi aiempaa enemmän. Kesä tuo tullessaan yleensä myös värikkäät meikit itselleni, mutta nyt tänä kesänä olen mennyt huomattavasti neutraalimmilla sävyillä kuin yleensä. Tästä paletista löytyy todella kauniit sävyt arkisiin, vaaleisiin meikkeihin. Toki joukosta löytyy myös tummempia sävyjä, mutta mitään tummanpuhuvaa juhlameikkiä en näkisi tekeväni tämän paletin kanssa. Tässä on kaunis kattaus vaaleanpunertavaa, lilaa ja erityisen suuri joukko eri sävyisiä ja lämpöisiä ruskeita luomivärejä. Lisäksi luomivärit ovat pienen kokoisia, joten näistä on ehkä oikeasti mahdollista saada edes joitain pannuja näkyviin, vaikka toki sävyjä sitten toisaalta taas on paletissa hyvin monta - jopa 24.

Kesäkuun 15. päivä tuntuu ehkä hassulta ajankohdalta aloittaa uusi pannuprojekti, mutta päivähän ei ollut mitenkään etukäteen suunniteltu tai varta vasten valittu. Se vain sattui olemaan se päivä, jolloin projektin päätin aloittaa innostukseni herättyä. Ehdin tässä kuitenkin pitää jo lähestulkoon puoli vuotta taukoa pannutelusta, joten nyt tuntui hyvältä aloittaa taas uusi projeki. Toki aion suorittaa tätä pannuprojektia aiempaa selkeästi rennommalla otteella! En siis aio stressata siitä kuinka monta pannua saan näkyviin tai saanko yhtä ainutta. En myöskään missään tapauksessa aio pitää tätä ainoana palettinani seuraavia kuukausia, vaan käytän totta kai myös muita kokoelmani paletteja. Stressittömyys saa olla tämän projektin avainsana!

Tässä vielä tarkempi kuva paletin sävyistä, joita on tosiaan 24 kappaletta. Yhdestäkään ei ole pannua näkyvissä ja joukkoon mahtuu muutama sellainenkin sävy, joita en ole vielä koskaan kokeillut. Parissa sävyssä (mm. keskellä oleva vaalea Star ja sen yläpuolella oleva vaaleanpunainen Opaline) on jo entuudestaan pieni kuoppa, mutta muuten paletin sävyissä ei turhan paljon ole kulumaa. Aion ylläpitää projektia juuri sen aikaa, kun se itsestäni tuntuu hyvältä, mutta viimeistään vuoden loputtua aion todennäköisesti lopettaa myös tämän projektin. En ajatellut tehdä tämän kanssa välttämättä mitään kuukausittaisia katsauksia, mikäli ette niitä erikseen toivo, mutta merkkaan ylös käyttökerrat jokaiselle sävylle. Mua itseäni kiinnostaa tietää kuinka monta käyttökertaa näillä vaaditaan, jotta saan niitä pannuja näkyviin. 

Sanomattakin on selvää, etten tule ikimaailmassa saamaan reilussa puolessa vuodessa pannua näihin kaikkiin, enkä aseta muutenkaan mitään tavoitteita sen suhteen, kuinka monesta sävystä haluaisin tai toivoisin saavani sen pannun esille. Toivon toki edes muutamaa pannua, mutten tosiaan aio ottaa projektista mitään stressiä. Vaikken välttämättä kuukausittaisia katsauksia teekään, aion varmasti jossain vaiheessa päivitellä palettikuulumisia myös tänne blogiin. Katsotaan siis miten tämän paletin pannuttamisen kanssa käy, itse olen ainakin tällä hetkellä projektista ihan superinnoissani!

Onko teillä käynnissä pannuprojekteja? Entä kiinnostavatko päivitykset tästä mun Pan That Palettesta? :)

10 kommenttia:

 1. Hei! Pannuprojekteista ja niiden päivityksistä on ihan kiva lukea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, kiva että näistä halutaan lukea<3 :)

   Poista
 2. Ainahan sitä jotain projektia on meneillään :D Luomiväreistä pannutan Kat Von D:n Alchemist -palettia, jossa on neljä sävyä, joita voi käyttää highlighterina, luomivärinä ja huulille. Olen myös käyttökerrat pistänyt ylös, mutta ei vielä pannua näy!

  Tuo paletti vaikuttaa sävyiltään hyvin neutraalilta ja helpolta käyttää! Ja toimii varmasti myös esim. shimmer glittersävyjen alla, jos haluaa käyttää toppereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun projekteja on kyllä ilo seurata! Tää paletti on tosi käytännöllinen, just sellanen jokapäivänpaletti, kun saa kivasti erilaisia (vaaleita) arkimeikkejä tehtyä tän kanssa :)

   Poista
 3. Ei ehkä kuukausittain mutta 2-3 kk välein olisi kiva nähdä projektin tuloksia. Tavallaan näyttää helpolta paletilta pannuttaa? Voisi kuvitella että pieniin nappeihin saisi oikeasti hyvin kulumaa ja pannut näkyviin. Varmaan aloittaisin sävyistä Star ja Opaline niin ei ainakaan usko mene projektiin :D tosin onnistut aina näissä hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukaudessa en varmasti edes saa niin paljon tulosta aikaan, että senkään puoleen viitsisin niin usein päivitellä :) 2-3 kk kuulostaa munkin mielestä hyvältä! Nää napit on tosiaan aika pieniä, eli varmasti kuluvat sen puoleen nopesti eikä noi oo alunperinkään ylöspäin koholla, kuten jotkut luomivärit, eli toivottavasti tulosta syntyy! Noi kaksi onkin mun suosikkisävyjä paletissa ja Staria nyt voi käyttää melkein missä vaan meikissä vähintään silmän sisänurkassa :)

   Poista
 4. Tosi mielelläni seuraan muiden pannuprojekteja! Olisikin kiva jossain kohdin kuulla miten projekti edennyt:) Kiva lähteä projektiin noin, ettei ota siitä kuitenkaan mitään paineita vaan seuraa omaksi iloksi miten käy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että projekti kiinnostaa! Tällä kertaa en tosiaan halua ottaa mitään paineita projektista, kun aiemmin on tullut pannuteltua paletteja ns. verenmaku suussa :D Nyt rennommin ja koitan muistaa myös muut paletit :)

   Poista
 5. Onnea pannuprojektiin! Tämä paletti näyttää ihanan vaalealta ja heleältä, sopivalta kesään :) Katsotaan jännitykseltä, miten pannut alkavat kulumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on tosi kesäinen paletti kyllä<3

   Poista

Kiitos kommentista!