torstai 2. kesäkuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Toukokuu 2022

Toukokuun Ipsy Glam Bag Plus on täällä! Huhtikuussa boksini sisälsi poikkeuksellisesti pelkästään meikkejä, joten jäin mielenkiinnolla odottamaan mitä Ipsyn toimesta tultaisiin valitsemaan mulle tähän toukokuun pussukkaan. Ihonhoitotuotteet kun yleensä ovat aika hyvinkin edustettuina näissä bokseissa ja ne monesti myös nostavat boksin arvoa selkeästi suuremmaksi kuin mitä pelkillä meikeillä saa. Boksin hinta on tosiaan $28,00 ja siihen tulee päälle vielä toimitusmaksut sekä Suomessa maksettavat verot ja Postin käsittelymaksu, joten yhdelle boksille tulee hintaa vähintään 60 euroa. Sille summalle siis toki odottaakin jo saavansa reilusti vastinetta! Miten kävi tämän toukokuun boksin kanssa?

Sisältö on omasta mielestäni ihan hyvä, muttei tämä mitään riemunkiljahduksia kuitenkaan saanut aikaan. Niitä tulee nykyään enää melko harvoin näiden boksien kanssa, vaikka sisällöt pääasiassa ovatkin mulle aina mieluisia. Ipsyltä valittiin mulle kasvonaamio sekä heleyttävä seerumi. Itse valitsin boksiin niiden lisäksi vielä silmämeikinpohjustusvoiteen, nestemäisen huulipunan sekä toisen seerumin. Tällä kertaa tuntui, että valittavana olleet tuotteet olivat kaikki vähän omituisia tai eivät ainakaan kovin kiinnostavia, mutta onneksi jokaisessa kolmessa kategoriassa oli kuitenkin yksi itseäni oikeasti kiinnostava tuote, jonka sitten itselleni myös valitsin. 

Esittelyyn pääsee tuttuun tapaan ensin Ipsyn valitsemat tuotteet ja aloitetaan tämän Rodialin Soft Focus Glow Dropsin kanssa. Kyseessä on heleyttävä seerumi, jota tulisi lisätä parin tipan verran kasvoille joko ennen tai jälkeen kasvovoiteen. Tarvittaessa tämä toimii siis myös ihan primerina. Itse tykkään käyttää tällaisia suoraan päivävoiteeseen sekoitettuna, jolloin saan heleyttävät tipat kasvoille tasaisesti joka puolelle. Mulla on vastaavanlainen tuote 111Skiniltä juuri nyt käytössä, joten ihan heti tämä Rodial ei tule mulla pääsemään käyttöön. Nykyään kun en enää halua meikkipohjastani täysin mattaista, tällaiset heleyttävät tipat ovat itselleni todella mieluisia tuotteita, joten ilahduin kovasti tästä. Inci-lista ei kuitenkaan omasta mielestäni ihan anna perusteita tämän hinnalle, sillä ennen säilöntäainetta tästä löytyy lähinnä vettä, glyseriiniä ja propaanidiolia. Tuotekuvauksessa mainittu skvalaani esimerkiksi löytyy todella alhaalta listassa ja itse näen aina hieman punaista, kun tuotteita markkinoidaan raaka-aineilla, joita ne todellisuudessa sisältävät vain minimaalisen määrän. Olettaen toki, ettei ainesosaa ole tarkotuksenmukaistakin löytyä tuotteesta vain pienenä määränä. Kiva tuote silti, vaikkei ehkä ihan hintansa arvoinen.
Hinta: noin $60,00/30 ml.

Eclat Skin Londonin Purifying Black Peel-Off Mask oli toinen boksiini valittu tuote. Kyseessä on kasvoille jämähtävä ja poisrevittävä peel-off naamio, joka sisältää aktiiviaineena hiiltä. Hiili imee itseensä iholta ylimääräisen öljyn ja epäpuhtaudet puhdistaen ihon ja huokoset tehokkaasti. Naamion vaikutusajaksi sanotaan jopa 30 minuuttia tai kunnes se on täysin kuivahtanut, mutta toisaalta tuotekuvauksessa myös kehoitetaan levittämään naamiota kasvoille paksu kerros. Itse en jaksa noin kauaa odottaa kasvonaamion vaikutusta, joten tulen todennäköisesti suosimaan ohuempaa kerrosta, jotta naamio kuivuu kasvoille nopeammin. Tajusin juuri toukokuun alussa, että omistan käytännössä lähinnä juuri puhdistavia kasvonaamioita, joten tälle ei varsinaisesti olisi ollut tarvetta ja olisin mieluummin ottanut jonkin kosteuttavan naamion. Mutta eiköhän tämäkin aikanaan käyttöön pääse!
Hinta: noin $48,00/50 ml.

Ihonhoidolla jatketaan, sillä valitsin itse boksiini tämän First Aid Beautyn Facial Radiance Niacinamide Dark Spot Serumin. Tämä on nimesä mukaisestikin niasiiniamidia sisältävä ihoa kirkastava seerumi, joka on tarkoitettu ennen kaikkea häivyttämään ihon erilaisia pigmenttimuutoksia. Niasiiniamidin lisäksi seerumi sisältää myös esimerkiksi lakritsi- ja kiiviuutteita sekä pantenolia. En välttämättä tiedä onko mulla itselläni niinkään käyttöä tälle ajatellen noita pigmenttimuutoksia, mutta niasiiniamidi ja First Aid Beauty yhdessä saivat mut kiinnostumaan tästä tuotteesta. Voisin ainakin uskoa, että tämä olisi itsellenikin ihan kelpo tuote nyt kesän tehdessä tuloaan ja ainahan tämän voi antaa eteenpäin jos tuntuu siltä, ettei tuote olekaan itselleni hyvä.
Hinta: noin $42,00/30 ml.

Dragun Beautyn DragunGlass Matte Liquid Lip tuli valittua boksiin sävyssä Dragun Blood. Kyseessä on mattaisen lopputuloksen antava nestemäinen huulipuna kirkkaanpunaisessa sävyssä. Mä rakastan kirkkaanpunaisia huulipunia, joten tämä oli ehdottomasti sen puoleen hyvinkin mieluisa valinta boksiin! Viimeiset pari vuotta on väkisinkin joutunut vähentämään huulipunien käyttöä, kiitos koronan ja kasvomaskien, mutta nyt kun maskien aika on ohi, pääsen taas käyttämään huulipunia entiseen tapaan. Nestemäiset huulipunat eivät nykyään enää ole suosikkejani, mutta uskoisin tälle löytyvän kuitenkin käyttöä, sillä sävy on itselleni hurjan mieluisa. Pysyvyyshän näillä on yleensä ihan loistava, mutta toivottavasti tämä ei ole kovin pahasti huulia kuivattava. Innolla odotan mitä tästä pidän!
Hinta: noin $18,00.

Viimeisenä boksin toinen meikkituote - Love+Craft+Beautyn Eyeshadow Primer, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan siis silmämeikinpohjustusvoide. Tuote lupaa pitää luomivärit paikoillaan ja estää niiden kasautumisen luomivakoon samalla, kun se tuo luomivärien pigmentin paremmin esille. Mä käytän primeria luomilla aina, kun teen silmämeikin, mutta olen jo pitkään käyttänyt pelkästään Urban Decayn primeria. Se on loistava, mutta ei tee ollenkaan pahaa testata välillä jotain toistakin tuotetta, joten tästä primerista olin myös hurjan innoissani. Mulla harvemmin kasautuu luomivärit sinne luomivakoon, sillä luomeni eivät rasvoitu herkästi, mutta primer auttaa kuitenkin silmämeikin pysyyvyteen ja tuo tosiaan heikompipigmenttisetkin luomivärit paremmin esille. Katsotaan toimiiko tämä yhtään niin hyvin kuin UDPP.
Hinta: noin $18,00.

Sellainen boksi toukokuussa! Ipsy Plussan arvo nousi $186,00, mikä on jonkin verran enemmän kuin viime kuussa. Eniten olen innoissani tuosta kolmikosta, jonka valitsin itse boksiin, mutta kokonaisuudessaan boksi on mielestäni ihan hyvä. Kesäkuun boksiin pääsee tekemään valinnat vielä tämän päivän aikana ja toivottavasti boksista tulee itselleni mieluisa.

Mitä mieltä olette sisällöstä? Ilahdutteko te enemmän meikeistä vai ihonhoitotuotteista kauneusbokseissa? :)

6 kommenttia:

 1. Ei ehkä Ipsyn parhaimmistoa mutta ei huonokaan. Huulipuna on nätti mutta en käytä ihan kirkasta, ja nyt kun miettii, niin käytän punaista kyllä niin harvoin etten koe syytä sellaista omistaakaan. Kaikki meni enemmän tai vähemmän pilalle korona-aikaan, mulla oli Jeffreeltä ihania punaisia mattapunia <3 silmämeikinpohjustaja ja seerumi tulis käyttöön, naamiokin varmasti mutta vaikutusaika kuulostaa aiiiika pitkältä. Glow Dropsit kuulstavat epäilyttäviltä kun en halua korostaa suuria ihohuokosia ja rasvaista ihoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas rakastan kirkkaanpunaisia huulia, joten just tollaset sävyt on itselle aina varmoja valintoja :D Ton naamion vaikutusaika on ihan älytön. Tai no, ei toki jos oikeesti on aikaa kunnolla tehdä kaikki ihonhoitorutiinit pitkän kaavan mukaan, mutta tällä hetkellä mulla ei sellaista todellakaan ole. Katsotaan miten toi toimii vähän lyhyemmällä vaikutusajalla ja ohuemmalla kerroksella! Joo tollaset glow dropsit ei varmasti oo kaikkien makuun, mä oon onneksi oppinut noista pitämään niin pääsee käyttöön :)

   Poista
 2. Tuo pussi on kerrankin tosi kaunis ja semmonen nätin värinen :) Mun mielestä tässä oli ihan ok tuotteet, ehkä se millaisia tuotteita saa on merkittävämpää, kuin mitä ne maksaa. Tosi kiva mielestäni kyllä tuo item beautyn seerumi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mun piti kirjoittaakin tähän, että kerrankin tuli tosi kaunis pussukka! Ton voisin jopa säästää kun lähes kaikki oon heittänyt menemään, kun ei ole moisille tarvetta. Toi on totta, tärkeämpää on ehdottomasti se mitä tuotteita tulee ja onko ne itselle mieluisia kuin se, paljonko niiden arvo on. Toki se arvo sinänsä on myös merkittävä, kun tän tilaaminen maksaa sen noin 65 euroa, ettei jää sentään tappiolle, mutta sisältö muuten ratkaisee kyllä :)

   Poista
 3. Rodial tuli miulle joskus Boxycharmista, en tykännyt sen todella voimakkaasta ruusun tuoksusta. Käytin sitä nihkeästi yhdessä projektissa ja pistin sitten eteenpäin. En huomannut kovinkaan voimakasta hohtoa tuotteessa, jätti muistaakseni ihon hieman tahmeaksi.

  Boksien ihonhoito on yleensä mielenkiintoista, ehkä saa enemmän sellaisia tuotteita mitä itse ei ostaisi (tai koe tarvetta). Meikkien osalta jos merkki on uusi, niin se kiehtoo ehkä enemmän (etenkin jos ei saa meille edes tilattua), mutta yleensä sävyt ei sitten miellytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh no tietysti tossa on voimakas tuoksu ja vielä ruusu, joka ei oo mun suosikkini :/ Josko tää koronan heikentämä hajuaisti auttaisi mua sietämään sen tuoksun, toivotaan :D Toi tahmea tunne ei välttämättä oo mulle myöskään kaikkein mieluisin, joten nyt alkoi epäilyttää koko tuote.. Katsotaan miten käy!

   Meikit on sävyjen puolesta monesti vähän haastavia, mutta itsellä onneksi on pääasiassa osunut Boxysta ja Ipsystä kivoja sävyjä. Tuntuu että ns. suomibokseihin laitetaan tosi usein hyvinkin outoja sävyjä huulipunista yms. mutta näistä jenkkibokseista sentään tulee myös ihan "normaaleja" sävyjä :)

   Poista

Kiitos kommentista!