tiistai 17. toukokuuta 2022

OFRA Cosmetics On The Glow Professional Palette

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee tämä upeaakin upeampi OFRA Cosmeticsin On The Glow Professional Palette, jonka ostin huhtikuussa Ipsy Plussan add-oneista. Add-oneissa on siis myynnissä lukuisia eri kosmetiikkatuotteita huomattavasti normaalihintaa edullisemmin. Mä selaan yleensä aina valikoimat läpi, mutta tätä ennen olen vain kerran aiemmin ostanut lisätuotteita Ipsy Plussaani. Silloin nappasin mukaan Anastasia Beverly Hillsin Jackie Aina luomiväripaletin, ja nyt sain tosiaan $18,00 hinnalla tämän ihan mielettömän kasvopaletin Ofralta. Paletin ovh on huimat $149,00, joten tämä tuli mulle todella, todella edulliseksi enkä usko, että olisin edes harkinnut paletin ostoa täyteen hintaan.

OFRA Cosmetics On The Glow Professional Palette on suurikokoinen kasvomeikkipaletti, josta löytyy ihan älyttömän kaunis kattaus aurinkopuutereita ja highlightereita. Paletti on tehty vankasta pahvista, siitä löytyy peili ja mukana tuli myös pannujen suojana toiminut muovikuori, jossa luki jokaisen sävyn nimi. Ofran tuotteet ovat laadukkaita ja heidän highlighterinsa ehdottomasti yhtiä parhaimpia, mitä olen koskaan käyttänyt. Tästä paletista löytyy kaksi yksittäistä higlighteria, yksi monisävyinen highlighter, kaksi aurinkopuuteria sekä nappi, joka sisältää sekä mattaisen että shimmerisena aurinkopuuterin ja vaaleanpunaisen poskipunan. Kokonaisuus on ihan mieletön enkä meinannut aluksi "uskaltaa" edes koskea näihin sävyihin, sillä niin kaunis paletti mielestäi on. Ofran meikkejä myy mm. Oletkaunis, mutta tätä kyseistä palettia heidän valikoimistaan ei löydy.

Olin itse eniten innoissani paletin highlightereista, jotka ovat kaikki todella kauniita ja hyvin omalle vaalealle iholleni sopivia. Alarivin keskeltä löytyvä Beverly Hills Highlighter sisältää viittä eri highlighteräsvyä, joita voi halutessaan käyttää joko kaikkia samaan aikaan pyörittämällä sivellintä pannussa kauttaaltaan tai halutessaan siveltimeen voi napata vain yhtä sävyä. Näiden kaikkien sävyjen pannut ovat todella kookkaat, joten paletista riittää iloa todella pitkäksi aikaa. Ne on kiinnitetty palettiin magneeteilla, joten halutessaan sävyt saa irti, niiden paikkaa voi vaihtaa tai loppuneen tilalle ostaa uuden. Mä en ole itse mikään aurinkopuuterien suurin kuluttaja, vaikka varjostuksiin toki mattaista, sopivan sävyistä aurinkopuuteria käytänkin aina meikatessani. Tässä on kuitenkin niin upeita shimmerisiä bronzereita, että olen niitäkin koittanut opetella käyttämään enemmän ja kesällähän sellaiset näyttävät kasvoilla todella kauniilta! Paletin poskipuna mulla on vielä testaamatta, mutta muuten kaikki sävyt on kokeiltu ja kaikista olen pitänyt.

Mainitsin jo heti postauksen alussa, että paletin ovh on jopa lähes 150 dollaria, mikä on omalle kukkarolleni totta puhuen ihan liikaa yhdestä paletista. Toisaalta nämä kaikki sävyt ovat myynnissä myös yksittäin ja ne maksavat 30-40 dollaria/kappale, joten ehdottomasti tulee kuitenkin edullisemmaksi ostaa koko paletti, mikäli tässä kaikki sävyt vain ovat itselleen mieluisia. Mä en ole ostanut itse koskaan yhtäkään Ofran tuotetta itse vaan olen kaikki saanut aiemmin kauneusboksien mukana, mutta laadullisesti nämä ovat kyllä aivan loistavia ja voisin kuvitella joskus ostavani jotain myös itse. Kappalehinta yksittäisellä tuotteella on melko suuri, mutta samahan se on monien muidenkin brändien kohdalla.

Suosittelen palettia kaikille, jotka haluavat itselleen kasan erilaisia aurinkopuutereita sekä loistavia highlightereita, joilla saa halutessaan supernäyttävät korostukset. Ofran highlightereilla saa aika herkästikin vedettyä ns. överit, joten maltillisemman kuullon ja hehkun ystäville nämä saattavat olla vähän turhan voimakkaita, mutta toki varovaisella käytöllä korostuksista saa pehmeämmät ja vähemmän näyttävät. Paletin saatavuus Suomeen ei valitettavasti ole paras mahdollinen, sillä en itse ole onnistunut löytämään tätä verkkokaupoista, jotka myyvät Ofraa ja toimittavat Suomeen "helposti" ilman järkyttäviä toimitusmaksuja/tulleja. Jos tämä paletti kuitenkin jossain tulee vastaan niin multa tälle iso suositus! En tosiaan tästä sitä 150 dollaria itse maksaisi, mutta mikäli rahakaan ei ole kynnyskysymys niin tosiaan, suosittelen tätä lämpimästi.

Miltä paletti teidän silmäänne näyttää? Entä käytättekö te bronzereita? :)

6 kommenttia:

 1. Niin kaunis paletti! Ja tosi kiva kun on noita mosaiikki-paletteja joista saa useampaa eri sävyä ja hehkua meikkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nää on kaikki niin upeita ja just noi monisävyiset tuotteet tekee tästä vielä kauniimman<3

   Poista
 2. Ihan älyttömän upea paletti! Mulla on ne 2 ihanaa Ofran palettia, en ole vielä raaskinut niihin koskea koska ne on niin tajuttoman hienoja :) ai niin ja se poskipunapaletti on kans. Yritän ensin kuluttaa vanhempia pois ennenkuin ottaa uusia käyttöön.Ei ole kauheasti tarvinnut ostella erikseen highlightereita kun Boxycharmissa on tullut paljon kaikkia kasvopaletteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofra kyllä osaa tehdä ulkonäöllisesti superkauniita tuotteita! Toi highlighterienkin kuvio on tavallaan tosi yksinkertainen, mutta se näyttää mun silmään tosi nätiltä :D Boxycharmin mukana tulee kyllä tosi kivasti kaikkia puuterisia kasvomeikkejä!

   Poista
 3. Tämä paletti on kyllä niin upea, piti oikein pitkään ihastella:) Ylipäänsä tykkään kovasti Ofran paleteista, mutta tämä on ihan omaa luokkaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin ihanan iso ja sisältää useita sävyjä, mikä tekee tästä omaan silmääni vielä ihanamman kuin muut Ofran paletit<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!