tiistai 31. toukokuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Huhtikuu & Toukokuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Tänään esittelyyn päätyvät sekä huhtikuun että toukokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Päätin lopulta jättää huhtikuun loppuneista oman postauksen kirjoittamatta, sillä mulla loppui vain muutama hassu tuote ja tuntui typerältä julkaista niitä varten oma postaus. Mulla oli kuun vaihtuessa kuitenkin lukuisia "loppuu-ihan-kohta" tuotteita, joten sain kuin sainkin ihan mukavan saldon näille kahdelle kuukaudelle! Kesäkuusta eteenpäin kirjoittelen toki sitten tuttuun tapaan taas joka kuukausi loppuneista, jos ei mitään ihmeellistä tapahdu.

Meikit:

Hourglass Veil Translucent Setting Powder*. Väritön irtopuuteri, josta pidin kovasti. Tätä kului kerralla hyvin vähän ja pieni purnukka riitti itselläni yllättävän kauan, vaikka mähän olen melkoinen puuterien suurkuluttaja. Puuteri kiinnitti meikin, muttei tehnyt kasvoista lainkaan kakkuisen näköisiä. Korkeahko hinta on ainut syy, miksen usko tätä enää ostavani, mutta tuotteena menisi ehdottomasti jatkoon.

essence camouflage+ healthy glow concealer. Essencen camouflage+ peiteaineet ovat loistavia ja tämän lisäksi myynnissä on siis mattainenkin versio (oma suosikkini). Tällä sai pientä heleyttä iholle ja käytinkin tätä yhdessä heleyttävän meikkivoiteen kanssa. Peittokyky ei ole ihan paras mahdollinen, mutta muutaman euron hinta ei päätä huimaa, eli rahoilleen tämän kanssa saa kyllä vastinetta. Kiva tuote arkimeikkeihin! Jatkoon menee.

Tarte Tarteist Double Take Eyeliner. Kaksipäinen eyeliner, josta itse käytin ainoastaan suippoa tussikärkeä. Sen kanssa sai helposti ja nopeasti tehtyä rajaukset silmiin ja tämä kesti käytössä yllättävänkin pitkään, sillä monesti tussilinerit kuivahtavat melko nopeasti. Jonkin verran tämä suttaantui päivän aikana silmän sisänurkasta, mutta pääasiassa olen ollut tähän tyytyväinen. Ei suosikkini, mutta jatkoon menee.

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner*. Tämä musta tussiliner oli kuivahko jo siinä vaiheessa, kun tätä ensimmäisen kerran testasin, eikä tuote siitä mihinkään parantunut - päinvastoin. Tällä sai hyvin nihkeästi väriä luomille ja lopulta muutaman tunnin kuluessa rajausjälki oli myös suttaantunut silmän sisänurkasta. Ei jatkoon.

Mellow Cosmetics Tinted Brow Gel. Tämä tummanruskea kulmageeli oli mulla reilu pari vuotta sitten kunnolla käytössä, kun hiukseni olivat hetken aikaa selkeästi "normaalia" tummemmat. Nyt kun oma tumma tyvi on kasvanut melkein vuoden, otin tämän uudemman kerran käyttöön, mutta geeli oli jo aika pahasti kuivahtanut eikä tästä siis enää juuri ollut iloa. Ei voi tosin odottaakaan, että tällainen tuote säilyisi hyvänä vuodesta toiseen, varsinkin kun käytin tätä todella aktiivisesti silloin aikoinaan. Erinomainen tuote, mutta turhan tumma sävy itselleni silloin, kun hiukseni ovat olleet kauttaaltaan vaaleat. En usko että tulen tähän enää jatkossa törmäämään, eli ei jatkoon sen takia.

Hiukset:

Redken All Soft Mega Shampoo. Yksi parhaimpia shampoita, joita olen elämässäni käyttänyt. Tämä sopii täydellisesti omille vaalennetuille ja kuivahkoille hiuksilleni, sillä shampoo pesee hiukset puhtaiksi hyvin tehokkaasti, muttei vedä niitä takkuun tai kuivata lainkaan. Tästä maksan mieluusti vähän enemmänkin, ehdottomasti menee jatkoon!

Four Reasons Color Shampoo. Ostin tämän minikokoisen shampoon ja saman sarjan hoitoaineen sillä ajatuksella, että saan nämä näppärästi synnärille mukaan. Tämä on yksi mun suosikkishampooni, joten mitään huonoa sanottavaa mulla ei tästä itse shampoosta ole, mutta onhan tämä ihan ylihintainen, kun 60 ml tuubi maksaa yli puolet siitä, mitä täysikokoinen 300 ml. Ei siis jatkoon tässä koossa, isommassa kyllä.

Four Reasons Color Conditioner. Tämä loppui mulla sekä täysikokoisena että matkakokoisena versiona! Pieni tuubi oli shampoon tavoin mulla synnärillä mukana ja huomasin heti, että tuosta minipullosta on todella vaikea saada hoitoainetta puristettua ulos. Kyllä se onnistui, kun pulloa tarpeeksi kauan ravisti alaspäin, mutta helppoa se ei ollut. Hoitoaine on todella hyvää ja toimii omissa hiuksissani loistavasti, mutta tämäkin 60 ml maksaa sen kuusi euroa ja reilulla kympillä saa 300 ml, eli eihän tämä missään nimessä sen puoleen ollut kannattava ostos. Jatkoon, mutta vain isommassa pullokoossa.

Batiste Dry Shampoo Fresh. Mun luottokuivashampooni, josta en hevillä luovu. Tällä saa freshattua hiukset ja hiuspohjan jo pienellä määrällä, eikä tämä tee hiuksista lähmäisiä kuten niin monet muut kuivashampoot. Jatkoon!

Kasvot:

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence*. Tämä tuote ei paljon esittelyjä kaipaa! Loistava kasvoille tarkoitettu essence/seerumi, jonka sisällöstä iso osa on etanaseerumia. Tämä on varmasti yksi COSRX:n myydyimpiä tuotteita enkä ihmettele, sillä tämä on aivan loistava tuote. Käytin tätä itse aamuisin seerumina ja iltaisin monesti hoitonesteen tavoin toisen seerumin alla. Tuote uudistaa ja kosteuttaa ihoa, tälle todella iso suositus. Jatkoon!

SERUMKIND Purple Cabbage Drop. Rauhoittava ja ravitseva seerumi, jonka koostumus oli miellyttävän paksua ja tuhtia. Tämä oli mulla iltakäytössä ja käytinkin tämän omalla mittapuullani loppuun ennätysnopeasti, mikä ehkä kertoo jotain siitä kuinka paljon seerumista pidin. Tämä toimi loistavasti omalla kuivalla ihollani talviaikaan ja pipettipullo oli itselleni mieluisa - jatkoon.

Glow Recipe Banana Soufflé Moisture Cream. Miedosti banaanilta tuoksuva kasvovoide, joka toimi joko kevyempänä yövoiteena tai hieman tuhdimpana päivävoiteena. Meikinalusvoiteeksi tämä oli itselleni turhan paksu työaamuisin, kun mulla ei ollut aikaa odotella voiteen imeytymistä, mutta näin äitiyslomalla sitäkään ongelmaa ei enää ole ollut ja sain tätä käytettyä fiiliksen mukaan joko aamuisin tai iltaisin. Kosteutustehot olivat tällä voiteella hyvät ja tuotetta muutenkin miellyttävä käyttää eikä mulla pahemmin mitään huonoa sanottavaa tästä olekaan. Jatkoon menee tämäkin!

the SAEM Natural Condition Cleansing Oil. Superedullinen k-kosmetiikan puhdistusöljy, jolla saa meikin kuin meikin kasvoilta irtoamaan (en käytä öljyjä silmille). Tästä mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa, tuote on hyvin riittoisa ja miellyttävä käyttää. Öljy emulgoituu pois pelkällä vedellä eli tämän kanssa ei ole välttämätöntä käyttää enää mitään toista putsaria, mikäli ei halua. Jatkoon menee.

Caudalie Vinopure Purifying Gel Cleanser*. Rasvoittuvalle iholle tarkoitettu geeliputsari, jonka otin itse mukaan synnärille, jotta mulla olisi edes jokin kasvojenpuhdistusaine käytettävissä siellä. Tämä on omalle iholleni jatkuvassa käytössä turhan kuivattava tuote, mutta satunnaisessa käytössä ihoni tämän kyllä kestää. Tuoksu tässä on todella voimakas eikä lainkaan itselleni mieluinen. Käytin tämän kotioloissa loppuun ja tuoksu toi mulle hyvin vahvasti mieleen sairaala-aikani eivätkä ne muistot ole turhan positiivisia, joten lopulta mua jopa inhotti käyttää tätä. Ei jatkoon.

Omorovicza Facial Polish*. Kasvojenkuorinta-aine, jonka kuorivat partikkelit olivat todella hienoja, mutta niitä oli kuorinnassa todella paljon. Kuorintateho oli hyvä, mutta mielestäni kuitenkin mukavan hellävarainen. Tuoksusta en pitänyt ollenkaan eikä tämä yltänyt suosikkini Dermalogican Daily Microfoliantin tasolle. Ei jatkoon.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Shea Butter. Mun kaikkien aikojen suosikkikangasnaamioni! Tämä sheavoita sisältävä naamio on todella kosteuttava ja pidän siitä, että naamion kangas on todella ohut. Se asettuu kasvoille hyvin tiiviisti ja käytän näitä aina, kun ihoni on kuivimmillaan. Jatkoon menee siis ihan ehdottomasti!

7th Heaven White Chocolate Fondue*. Valkosuklaalta tuoksuva ihoa kosteuttava ja ravitseva naamio, jota oli aivan ihana käyttää! Tässä nimenomaan tuoksu ja suklainen koostumus hellivät aisteja ja ihokin sai mukavasti kosteutta tästä. 7th Heavenin naamiot ovat itselleni mieluisia eikä parin euron hinta päätä huimaa. Ehdottomasti jatkoon!

7th Heaven Bubble Tea Oxygen Mask*. Vihreää teetä sisältävä kuplanaamio, jonka tulisi rauhoittaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa. Kyseessä on siis sheet mask, joka iholle asettuessaan alkaa muodostaa vaahtomaisia kuplia. Kupliminen kutittaa kasvoilla eikä tunne ole itselleni mitenkään turhan mieluisa. Istuvuus tällä naamiolla oli kuitenkin erinomaisen hyvä. Suosin kuitenkin jatkossakin mieluummin ihan tavallisia kangasnaamioita ilman kuplia, joten ei jatkoon, vaikka hauska tällaisiakin on toki testata.

Mizon Joyful Time Essence Mask Acerola*. Ihoa kirkastava ja vahvistava sheet mask, joka sisältää vitamiinipitoista acerolakirsikkauutetta. Tämä on erityisesti ikääntyvälle iholle sopiva kangasnaamio, joka kuitenkin oli omasta mielestäni aivan yhtä hyvä itselleni kuin muutkin Mizonin naamiot. En rehellisesti sanottuna ihan hirveästi näe näissä Mizonin Joyful Time -sarjan naamioissa eroa, mutta mieluisia nämä mulle ovat ja tämäkin kosteutti ihoa hyvin. Reilun parin euron hinta saa myös ostamaan näitä aina uudestaan ja uudestaan, jatkoon menee tämäkin.

7th Heaven Tiger Face Mask*. Mansikkaa ja omenaa sisältä eläinaiheinen sheet mask, joka on kooltaan hieman normaalia pienempi. Nämä on siis suunniteltu sopimaan myös lapsille, mutta yllätyin kuinka hyvin naamio istui myös aikuisten kasvoille. Tämä kosteutti todella kivasti ihoa ja oli hauska kokeilla tällaista tiikerinaamiota. Jatkoon!

Nature Republic Real Nature Hydrogel Mask Kakadu Plum*. Hydrogeelinaamio, joka sisältää mm. rohtosammakonputkea ja kakadumarjaa. Tämän tulisi kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, mutta missään tapauksessa tämä ei ollut kosteuttavin mahdollinen. Hydrogeelinaamiot eivät ole muutenkaan suosikkejani ja tästä tuntui imeytyvän kaikki seerumi ihoon todella nopeasti, mutta toisaalta naamion käytön aikana mun ihoni oli todella kuiva, joten en sinänsä ihmettele. Ihan hyvä kirkastava naamio, mutta hydrogeelinaamioita en lähtökohtaisesti osta itse. Ei siis jatkoon.

Nature Republic Real Nature Mask Sheet Cucumber*. Kurkku-uutetta ja rohtosammakonputkea sisältävä perinteinen sheet mask, joka kosteutti ihoani todella hyvin. Tämän naamion kohdalla istuvuus ei ollut omille kasvoilleni paras mahdollinen, mutta pienellä fiksailulla sain naamion kyllä hyvin asettumaan. Jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:

Rituals... The Ritual Of Mehr Loving Body Cream*. Raikas appelsiini ja mukava mausteisuus yhdistävät tuoksunsa tässä vartalovoiteessa, joka on todella kosteuttavaa. Tämä ei imeytynyt ihoon ihan sekunneissa, joten voide oli täydellinen juuri talviaikaan käytettäväksi. Ritualsin tuotteilla on todella voimakkaat tuoksut, niin tälläkin voiteella, mutta tuoksu itsessään oli mulle erittäin mieluisa. Jatkoon menee.

Lavera Pampering Body Lotion Organic Wild Rose*. Suosikkeihinikin päätynyt vartalovoide, jossa on miellyttävä ruusuinen tuoksu. Tämä voide ansaitsee kehuja monestakin syystä. Ensinnäkin ruusun tuoksu ei aina ole mulle mieluisa, mutta tässä se on onnistuttu tekemään jopa mua miellyttäväksi. Toiseksi tämä on sopinut mun atooppiselle iholleni loistavasti eikä aiheuta jaloissani ihottumaa, jota lähes kaikki muut vartalovoiteet saavat aikaan. Kolmanneksi tästä jää todella miellyttävän pehmeä ja kosteutettu tunne iholle. Jatkoon!

Holika Holika Aloe 92% Shower Gel*. Runsaasti aloe veraa sisältävä suihkugeeli, jonka sain viime kesänä. Kesäkäytössä tämä oli loistava, mutta päätin kuitenkin käyttää tämän loppuun nyt jo keväällä. Raikas tuoksu tuo ihanan kesäfiiliksen ja tässä on siis ihan selkeä aloe veran tuoksu. Holika Holikan aloetuotteet ovat ihania, ehdottomasti menee tämäkin suihkugeeli jatkoon.

Yves Rocher Coconut Sensual Bath & Shower Gel. Vuosia varastoissani majaillut kookokselta tuoksuva suihkugeeli. Tämän kermaisan paksu koostumus on mulle hurjan mieluisa, kuten myös kookoksen tuoksukin. En oikein edes tiedä miksen ole tätä aiemmin käyttänyt pois, mutta onneksi nyt vihdoin ja viimein sain tämänkin loppumaan. Ei huonoa sanottavaa tästä. En tosin tiedä vieläkö tuote on Yvesin valikoimissa, mutta jatkoon menee jos on.

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub. Mun suosikkivartalonkuorintani! Tämä sokeripohjainen vartalonkuorinta-aine on todella tehokas ja kuorivia sokerikiteitä on tässä hyvin runsaasti. Lisäksi kuorinta sisältää mm. sheavoita ja erilaisia öljyjä, jotka jättävät iholle miellyttävän pehmeän ja kosteutetun tunteen. Inhoan nahkean pinnan iholle jättäviä kuorintoja, joten tämä on kaikinpuolin täydellinen omaan makuuni. Makeasta toffeekarkin tuoksusta iso plussa! Jatkoon menee totta kai.

Löytyykö tällä kertaa loppuneistani tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

 1. Redkenin all soft sarjan tuotteet on vaan niin parhaita! Ei oo ollu niitä hetkeen. Kiinnostavan kuuloinen myös tuo the saemin puhdistusöljy! Selkeästi sulla on myös mennyt maskeja enemmän :) Mulla myös aika paljon ehti noita mennä tässä toukokuussa. Pitäisi ehdottomasti joskus ostaa tuota laveraa testiin! Oon niin huono ihminen kun en saa aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja nää All Soft Megat on mun mielestä vieläkin parempia! Mulla huusi iho kuivuuttaan synnytyksen jälkeen, joten sheet maskejakin kului sitten jonkin verran ihan senkin takia :D Nyt iho alkaa onneksi pikkuhiljaa olla jo ennallaan, kun hormonitoimintakin alkaa tasaantua :) Heh, eiköhän toi joskus osu kohdalle silleen, että päätät napata sen mukaankin ;D

   Poista
 2. On tuttuja ja monia samantyylisiä tuotteita kuin itselläkin :) voi kun tuo Redkenin All Soft on ihana tuote! Koko sarja siis! Täydellinen mun tukalle :) odotan että jossain olisi jotkut hyvät alet ja saisin nuita tilattua mutta kun jatkuvasti on niitä vanhoja ensin pois käytettävänä tai sitten ei vaan ole rahaa ostaa. Se on muuten just se harmi asua pikkukylällä kun kaikki on tilattava ja sitten ei viitsi tilata vaan yhtä shampoota postikulujen takia, ja isompi tilaus tietysti aina maksaa. Jos tuota saisi kaupasta noin vaan niin tulisi ostettua :) tukka on taas niin hamppua että tarttis tehdä jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Redkenin hiustenhoitotuotteet ylipäätään on ihan mielettömän hyviä<3 Hinta vaan tosiaan kirpaisee, kun en raaskinut sitten ostaa noita edes Sokokselta silloin kun kaikki oli sen -40% :'D Toi on kyllä kurjaa, jos on asuinpaikan takia vähän "pakotettu" tilaamaan netistä niin monet tuotteet :/ Täytyy taas muistaa kuinka helpolla itse pääsee, kun viiden minuutin automatkan päästä löytyy ensimmäinen iso kauppakeskus.. Toivottavasti saat hiukset parempaan kuntoon jollain konstilla! ♥

   Poista
 3. Tosi kivoja tuotteita sulla loppuneissa:) Tuossa oli useampikin, joita olisi kiva testata, mm. Serumkindin seerumia, Glow recipen kasvovoidetta, the Saemin puhdistusöljyä ja Ziajan vartalokuorintaa. Ostin tässä hiljattain tuon Hourglassin puuterin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita voin kaikkia suositella lämpimästi<3 Ziajan vartalonkuorinta varsinkin on niiiin hyvä! Hourglassin puuteri oli tosi miellyttävä käyttää, harmi kun noi brändin tuotteet on aika hintavia niin ei pysty ihan kaikkia ostamaan mitä ehkä haluaisi :D

   Poista
 4. Ritualsin kosmetiikka on todella ihanan tuoksuista! Varaan aina Amsterdamin lentokentällä aikaa tuotteiden hypistelyyn heidän liikkeessään, ja aina ostankin sieltä, en kyllä tosin nyt muista paljonko näistä on tullut turistua omassa blogissani.

  Kangasnaamioita yritän sitkeästi käyttää, mutta aina ne tuntuvat ikäviltä märiltä ja kylmiltä räteiltä naamalla :( . Foreo UFO:n toimintaperiaate on sama, mutta naamio lämpiää laitteessa, joten se on miellyttävämpää käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella kuinka hyvät valikoimat siellä on Ritualsia! Noiden tuoksut on kyllä tosi ihania, harvemmin on tullut vastaan tuoksuja, jotka ei olisi Ritualsilta mua miellyttänyt :) Itsellä "ongelma" noiden kanssa onkin ehkä se, että välillä noi tuntuu olevan vähän liiankin voimakkaantuoksuisia, mutta ihania ne joka tapauksessa on.

   Mulla oli muutama vuosi sitten ihan samat fiilikset kangasnaamioista ja muistan hyvin kuinka paljon inhosin sitä märän rätin tunnetta kasvoilla. Nyt oon onneksi oppinut siitä pitämään, mutta ymmärrän siis hyvin, ettei se kaikille varmasti ole mieluinen!

   Poista

Kiitos kommentista!