sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Kasvonaamioita 7th Heaveniltä

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Sain jokin aika sitten maahantuojalta testiin muutaman 7th Heavenin ihanan kasvonaamion, joista päätin kirjoitella tarkemmin myös tänne blogin puolelle. 7th Heaven tunnetaan edullisista, mutta toimivista kasvonaamioista, joita löytyy todella monipuolisesti erityylisiä aina perinteisistä savinaamioista hauskoihin eläinaiheisiin sheet maskeihin ja kuplanaamioihin. Valikoima on laaja ja jokaiselle ihotyypille löytyy kattavasti erilaisia naamioita. Naamioita myydään niin marketeissa, Sokoksella kuin myös monissa kosmetiikan verkkokaupassa. Itse olen käyttänyt näitä naamioita jo teinivuosina, joten näissä on aina pientä nostalgian tuntua, ja lähdinkin innoissani testaamaan kuvan naamikolmikkoa, jotka olivat mulle kaikki uusia tuttavuuksia. Osaa 7th Heavenin naamioista myydään myös suuremmissa tuubeissa, mutta laajempi valikoima löytyy tosiaan näistä yksittäispakatuista naamioista.

Sain testiin 7th Heavenin uutuuksista Bubble Tea Oxygen Maskin*, joka on ihoa kosteuttava ja rauhoittava kuplanaamio, White Chocolate Fonduen*, joka on valkosuklainen ihoa ravitseva naamio sekä hauskan Tiger Face Maskin*, joka on tiikeriteemainen kangasnaamio. Näistä eniten innoissani olin tuosta valkosuklaanaamiosta, sillä rakastan 7th Heavenin Chocolate Mud Maskia, joka tuoksuu aivan ihanalle suklaalle. Valkosuklaankaan kanssa siis tuskin voidaan mennä pahemmin pieleen! Seuraavaksi esittelen teille kaikki naamiot vielä vähän tarkemmin ja kerron käyttökokemukseni niistä:

7th Heaven White Chocolate Fondue Moisture Mask* on kaikille ihotyypeille soveltuva kermainen naamio, jonka tulisi kosteuttaa ja ravita ihoa tehokkaasti. Naamio sisältää mm. manteliöljyä ja kaakaovoita. Se tuoksuu nimensä mukaisesti herkulliselle valkosuklaalle ja oli näistä kolmesta itselleni kaikkein mieluisin. Naamio oli helppo levittää kasvoille ja pidin siitä, ettei se jämähtänyt kovaksi korpuksi kasvoille vaikutusajan aikana. Poishuuhtelun jälkeen iho tuntui selkeästi pehmeämmältä ja sai kyllä aimo annoksen kosteutusta tästä naamiosta. Ei tämä mikään superkosteuttaja ollut, mutta oikein hyvä tähän vuodenaikaan ja ehdottomasti voisin kuvitella ostavani tätä naamiota myös jatkossa! Tämä on heittämällä tuoksunsa puolesta yksi parhaimpia kasvonaamioita, joita olen käyttänyt.
Hinta: noin 2,00 €.

7th Heaven Tiger Face Mask* on mansikkaa ja omenaa sisältävä ihoa kirkastava, elvyttävä, raikastava ja kosteuttava kangasnaamio. Naamio kuuluu osaksi 7th Heavenin suloisia eläinaiheisia naamioita, joiden joukkoon mahtuu tämän tiikerinaamion lisäksi myös mm. kissa, yksisarvinen ja laiskiainen. Naamiot on suunniteltu sopimaan myös lapsille, joten nämä ovat kooltaan selkeästi hieman pienempiä kuin kangasnaamiot yleensä. Siitä huolimatta näitä voi aikuinenkin käyttää, ja yllätyinkin positiivisesti siitä kuinka kivasti tämä kuitenkin omille kasvoilleni istui! Ei istuvuus missään nimessä täydellinen ollut ja varsinkin otsa jäi osittain paljaaksi, mutta esimerkiksi silmien aukot olivat sen verran isot, että naamion sai silmät-nenä-suu akselilta aseteltua kasvoille mukavan tiiviisti. En tosiaan aiemmin ollut 7th Heavenin kangasnaamioita testannut, mutta tästä jäi oikein positiiviset fiilikset. Kosteuttavaa seerumia oli naamiossa runsaasti ja iho tuntui naamion käytön jälkeen pehmeältä ja sai tästä selkeästi myös sitä kosteutta. Hintakaan ei ole ollenkaan paha ja aion ehdottomasti pitää jatkossa mielessä nämä, kun lähden uusia sheet maskeja hankkimaan.
Hinta: noin 3,00 €.

7th Heaven Bubble Tea Oxygen Mask* on kaikille ihotyypeille soveltuva hauska kuplanaamio. Näitä kuplanaamioita löytyy 7th Heavenin valikoimista kolme erilaista ja tämä on niistä uusin tulokas. Vihreää teetä ja rohtosammakonputkea sisältävä kangasnaamio lupaa sekä puhdistaa, kosteuttaa että rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Naamion vaikutus perustuu nimenomaan kupliin, jotka aktivoituvat joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa. Iholla kupliminen tuntuu kutittavalta ja mun olikin sen takia vaikea saada pidettyä tätä kasvoilla suositeltua 5-10 minuuttia. En siis itse koe sitä kuplien aiheuttamaa tunnetta mitenkään kovin miellyttävänä, mutta eivät kuplat siis pahalta tunnu vaan nimenomaan kutittavalta. En itse huomannut ihossani mitään kovin erikoista tämän käytön jälkeen paitsi ehkä sen, että se tuntui sileämmältä eli varmasti jonkin verran tämä sekä puhdisti että kosteutti ihoani. Kangasnaamio asettui kasvoilleni kuitenkin lähes täydellisesti ja iso plussa siitä, että esimerkiksi suuaukko oli riittävän suuri eikä tämän kanssa tarvinnut pelätä kuplien ja vaahdon joutuvan suuhun tai silmiin. Suosin itse enemmän "perinteisiä" kangasnaamioita, mutta onhan tällaiset kuplivat naamiot hauskoja ja mukavan erilaisia!
Hinta: noin 4,00 €.

Ovatko 7th Heavenin naamiot teille tuttuja? :)

4 kommenttia:

 1. Tuo valkosuklaanaamio kuulostaa niin hyvältä :D Miulla on ollut niitä isoja tuubeja joskus, olikohan joku mansikka-suklaa tai muu vastaava, en kyllä tainnut koskaan käyttää loppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuubit kestää älyttömän kauan, kun ne on niin suuria. Mäkään en oo niitä koskaan tyhjäksi asti saanut ennen kuin naamio on päässyt vanhaksi, mutta kiva silti että myydään myös isompia tuubeja :)

   Poista
 2. Ostin just viikonloppuna yhden 7th heavenin hiusmaskin (en oo kai koskaan käyttänyt??) Tuo kuplanaamuo varmasti sika kiva, niistä oon tykännyt :) Tykkään enemmän sheet maskeista joten perinteiset tuubimaskit ei enää lähde kotiin mukaan. Niitä tuli joskus ostettua kun oli teini-iässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusmaskeja mäkään en oo kokeillut! Sheet maskit on munkin suosikkeja, mutta puhdistavissa naamioissa ehdottomasti savinaamiot on niitä, joita suosin :) Sheet maskeja tulee toki lähestulkoon aina käytettyä sitten sellaisen jälkeen :D

   Poista

Kiitos kommentista!