torstai 12. toukokuuta 2022

Esittelyssä Luomiväripalettini | Osa 12

Siitä alkaa olla jo tovi, kun olen edellisen kerran käynyt täällä blogissa läpi luomiväripalettejani, mutta nyt vihdoin tämäkin postaussarja saa jatkoa! Olen siis pikkuhiljaa viimeisen vuoden aikana esitellyt luomiväripalettejani aina viiden sarjoissa, ja nyt ollaan jo osassa 12. Postaussarja saa jatkoa aina sitä mukaan kun saan itselleni uusia paletteja ja saattaa tuolta vanhemmistakin vielä löytyä jokunen paletti, jota en ole vielä teille esitellyt. Nämä tämän postauksen paletit ovat kaikki sellaisia, jotka olen saanut nimenomaan kauneusbokseista. Ipsy Plussan ja Boxycharmin mukana tulee hyvin usein luomiväripaletteja, joten vaikka niitä ei itse pahemmin tulekaan ostettua, kasvattavat ne mukavasti kokoelmaani. Kerron taas seuraavaksi tuttuun tapaan lyhyet esittelyt ja arviot kustakin paletista sekä totta kai myös hintatiedot ja arvosanan asteikolla 1-5.

Violet Voss Essentials 2 PRO Series Eye Shadow and Pressed Pigment Palette

Kymmenen sävyn paletti, joka oli mun ensimmäinen itselleni jättämä Violet Vossin luomiväripaletti! Tästä löytyy ylärivistä kaunis kattaus erilaisia ruskeita sävyjä niin mattaisina kuin shimmerisinäkin. Alarivi taas on pyhitetty värikkäille sävyille ja sieltä löytyy violettia, sinistä ja kuparia. Tämä on omaan makuuni aivan loistava arkipaletti, sillä tällä saa helposti tehtyä neutraaleja meikkejä, joihin saa halutessaan pientä twistiä noilla alarivin väripilkuilla. Rehellisesti sanottuna tartun tässä paletissa itse kyllä eniten vain noihin ruskeisiin sävyihin, mutta olen monet kerrat yhdistänyt varsinkin noita violetteja sävyjä muiden palettien vastaaviin sävyihin. Violet Vossin luomivärien laatu on mielestäni hyvä, joskaan ei ihan täydellinen tai mitään huippuluokkaa. Hintaansa nähden nämä ovat kuitenkin varsin hyviä ja pigmenttisyys sävyissä on oikein riittävä omaan makuuni. Tämä ei ole suosikkipalettini brändiltä, mutta olen iloinen siitä, että paletin kuitenkin omistan. Tästä paletista löytyy peili.
Hinta: $36,00
Arvosana: 3-/5

OPV Beauty Spotlight Eyeshadow Palette

Tämä 18 sävyn tummanpuhuva paletti tuli aikoinaan Boxycharmista ja ihastuin tähän ensinäkemällä. Jätin tämän lopulta odottamaan syksyn tuloa, sillä paletin sävymaailma sopii mielestäni parhaiten nimenomaan syksyyn ja talveen, mutta lopulta pannuprojektini sai mut unohtamaan koko paletin olemassaolon. Olen siis tarttunut tähän ensimmäisen kerran vasta tämän vuoden alussa, vaikka olen paletin omistanut kesästä saakka. Paletista löytyy kattavasti ruskeaa eri sävyissä, punaista sekä useampi erilainen sininen sävy. Iso osa sävyistä on shimmerisiä ja olisin varsinkin noiden sinisten ja vihertävien sävyjen kaveriksi kaivannut samaa sävymaailmaa olevia mattasävyjä. Paletin suurin puute on kuitenkin mielestäni vaaleiden ja keskiruskeiden mattasävyjen puute, sillä nyt paletti on kokonaisuudessaan hyvin tumma ja tämän kanssa on sen takia hitusen hankala saada vaaleampia, arkeen hyvin sopivia meikkejä. Olen napannut tämän kaveriksi lähes aina jonkin toisen paletin, mutta olisi toki miellyttävämpää, mikäli tästä löytyisi myös niitä vaaleampia mattasävyjä. Pigmenttisyys on oikein hyvä ja shimmersävyt näyttävät luomilla upeilta, joten laadullisesti paletti on erittäin hyvä. Paletista löytyy peili ja se on vankkaa tekoa, mikä myös kielii laadukkuudesta.
Hinta: $40,00
Arvosana: 3½/5

Formula Z Cosmetics So Pretty Palette

Ipsy Plussan mukana tullut pienikokoinen kuuden sävyn luomiväripaletti. Paletin sävymaailma on neutraali ja tästä löytyy kaksi mattasävyä ja neljä shimmersävyä, joista osa on todella vahvasti jopa glitterisiä. Tämän paletin ehdottomasti paras asia on ylärivin vaaleanruskea mattasävy sekä toiselta laidalta löytyvä vaaleanruskea shimmersävy, jotka ovatkin ehdottomasti mulla tämän paletin kaksi käytetyintä sävyä. Alarivin mattaruskealla saa mukavasti syvyyttä silmämeikkiin, mutta melko yksipuolisia meikkejähän tällä loppujen lopuksi syntyy, kun sävymaailma on vain ja ainoastaan ruskea. En missään nimessä koe tätä paletiksi, jonka tarvitsen kokoelmiini, mutta satunnaisesti tähän tulee silti tartuttua. Ehkä se on vielä uutuudenviehätystä, sillä paletti ei ole kovin vanha, mutta tällä saa nopeasti ja helposti tehtyä arkisen silmämeikin. Luomivärien laatu on mielestäni hyvä eikä mulla sen suhteen ole moittimista. Pakkaus on hyvin halvan oloinen eikä brändi ehkä muutenkaan niin kiinnosta, mutta tästä löytyy kuitenkin peili, mikä saa multa aina plussaa! Periaatteessa tämä on ihan kiva peruspaletti parilla glittersävyllä höystettynä, mutta kokonaisuus jää silti vähän vaisuksi ja tylsäksi.
Hinta: $25,00
Arvosana: 2½/5

Violet Voss Pinky Promise Eyeshadow Palette

Tässä Violet Vossin paletissa on 12 upeaakin upeampaa sävyä ja paletti on tällä hetkellä yksi mun eniten käytetyistä. Sävymaailma on kuin tehty mulle, sillä rakastan erilaisia vaaleanpunaisia sävyjä ja tästä löytyy mukavasti myös sitä perusruskeaa, jolla saa kivoja arkimeikkejä. Paletti tuli mulle valitettavasti yksi sävy hieman rikkinäisenä, mutta se ei onneksi ole estänyt paletin tai edes kyseisen sävyn käyttöä millään tavalla. Olisin kaivannut palettiin myös punertavia mattasävyjä, sillä nyt ne ovat kaikki shimmerisiä ja esimerkiksi vaaleanpunaista silmämeikkiä tehdessäni joudun aina turvautumaan johonkin toiseen palettiin. Toisaalta käytän mieluusti poskipunia myös luomilla, joten aika monesti nappaan luomille häivyttelysävyksi samaa vaaleanpunaista poskipunaa, jota olen jo laittanut poskiini. Mattamusta on itselleni tässä melko turha, mutta monet varmasti pitävät siitä. Violet Vossin luomivärien laatu on hyvä eikä mulla ole sen suhteen pahemmin mitään moitittavaa. Parempiakin luomivärejä on, mutta näitä käyttää ilomielin. Paletti sisältää peilin, mistä jälleen kerran plussaa.
Hinta: $35,00
Arvosana: 4/5

Beauty Bakerie Sour Ya Doin'? Eyeshadow Palette

Tämä on kokoelmani uusin luomiväripaletti ja sain tämän itselleni vasta muutama viikko sitten! Kyseessä on yhdeksän sävyn värikäs ja ihanan kesäinen paletti, josta löytyy keltaista, punertavaa, ruskeaa, kultaa ja valkoisia sävyjä. Mattaa ja shimmeriä on tässä paletissa mielestäni kivassa suhteessa ja muutamia meikkejä olen tämän kanssa jo ehtinyt tekemään ja sitä kautta muodostamaan myös mielipiteeni luomiväreistä. Ne ovat helposti työstettävissä ja mukavan pigmenttisiä. Ylärivin keskimmäinen shimmersävy näyttää pannussa valkoiselta, mutta todellisuudessa se hohtaa luomilla kauniin vaaleanpunaisena valon osuessa siihen. Sävymaailma on tässä varmasti mielipiteitä jakava, mutta mä pidän tästä ja tämä tulee varmasti olemaan yksi mun kesän käytetyimpiä paletteja. Tästäkin löytyy peili ja pidän paletin ulkoasusta, joka on mukavan raikas ja värikäs, kuten Beauty Bakeriella yleensäkin.
Hinta: $38,00
Arvosana: 4-/5

Tuttuja paletteja tässä viisikossa? :)

6 kommenttia:

 1. Teen kohta itse "kaikki saippuani" postauksen tänne :'D Niitä mulla on jo ihan liikaa. Todella erilaisia ja kauniita paletteja tässä. Violet Vossin paletit näyttää kyllä tosi kivoilta. Mutta olihan tuo sun uusin paletti myös tosi kiva. Nuo lämpimät kesäiset ja myös syksyiset sävyt varmasti tulevat mukavasti käyttöön ja on just lähellä ihon omaa sävyä eivätkä hyökkää sieltä "kenenkään kimppuun" vaan saa aika kivasti yhdistettyä noista myös neutraali mutta värikäs meikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan sun postausta! Violet Vossin luomivärit on tosi hyviä ja paletit kauniita, harmi ettei niitä myydä Suomessa - noille olisi varmasti kysyntää kun hintakin on paleteilla ihan kohtuullinen. Oon samaa mieltä tosta paletista, sillä saa tosi kivoja meikkejä ja kivasti sekä väriä että sitten sellasta neutraalimpaa :)

   Poista
 2. Tää on niin kiva sarja, kiitos kun oot viitsinyt tehdä👌. Mikään näistä paleteista ei ollut tuttuja😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tästä on pidetty, kiitos paljon palautteesta<3 :)

   Poista
 3. Mielenkiintoista lukea näistä paleteista, arvostelet hyvin ja syvällisesti pohtien. Ja nyt voi todeta että pari näistä löytyykin, OPV odottaa kyllä syksyä, jotenkaan en ole osannut siihen vielä tarttua vaikka taisi se olla mulla jo viime syksynä :D samaten tuo Beauty Bakeria, otin se kuitenkin itselle käyttöön koska se on kivempi kuin odotin. Ja laatu oli hyvä, siitä on tulossa oma postauksensa. En välttämättä olisi sitä hankkinut mutta kun kerran tuli niin olkoot kokoelmissani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Joo siis munhan piti toi OPV ottaa kunnolla käyttöön jo viime syksynä, mutta kertaakaan en lopulta tohon silloin koskenut :'D Mahtavaa, että pidit tosta Beauty Bakeriesta, odotan mielenkiinnolla sun postausta ja ehkä mahdollisia meikkilookejakin(?) paletista<3 Ei toi munkaan ostoskoriini olisi varmasti päätynyt, mutta oon tosi iloinen, että Boxysta ton sain :)

   Poista

Kiitos kommentista!