tiistai 10. toukokuuta 2022

Edulliset kosmetiikkasuosikit | Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Postaussarja edullisista kosmetiikkasuosikeista saa jatkoa ja tänään esittelyyn pääsee sarjan ensimmäinen meikkituote. Olen kirjoitellut tämän vuoden aikana muutaman postauksen edullisista kosmetiikkatuotteista, jotka ovat syystä tai toisesta päätyneet suosiooni, ja tänään esittelyyn pääsee Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Kyseinen meikkivoide on mulle tuttu vuosien takaa ja nyt tämän vuoden puolella olen taas ostanut tämän pitkästä aikaa testiin. Oli mielenkiintoista nähdä vieläkö meikkivoide on itselleni mieluisa ja olihan se, sillä nyt se päätyi osaksi tätä edullisten kosmetiikkasuosikkien postaussarjaa!

Aiemmin esittelyssä ovat olleet:

Catrice HD Liquid Coverage Foundation on mattapinnan jättävä peittävä meikkivoide. Meikkivoide on tuotekuvauksen mukaan veden- ja hienkestävä ja sen tulisi pysyä paikoillaan koko päivän ajan. Niasiiniamidia sisältävän meikkivoiteen tulisi tuntua iholla miellyttävän kevyeltä ja siltä se myös tuntuu. Catricen tuotteita myydään suuremmissa marketeissa, kuten Citymarketeissa, Tokmanneilla sekä lukuisissa verkkokaupoissa, kuten Notinossa. Tämän meikkivoiteen hinta on noin 8,00 €/30 ml ostopaikasta hieman riippuen.

Meikkivoide on koostumukseltaan kevyttä ja juoksevaa. Annostelu tapahtuu pipetin kanssa ja mähän olen varsinainen pipettipullojen fani kosmetiikassa, joten nämä pullot ovat sen suhteen itselleni hurjan mieluisat. Pipettien ongelmana on toki se, ettei viimeisiä rippeitä meikkivoiteesta oikein saa sen kanssa imettyä pullon pohjalta, mutta siinä vaiheessa pullosta voi toki suoraan ihan kaataa meikkivoidetta kämmenselälle. Meikkivoide on riittävän juoksevaa, jotta pipetin käyttö onnistuu hyvin ja sen kanssa on helppo annostella meikkivoidetta juuri haluttu määrä. Käytän meikkivoiteen levityksessä mieluiten meikkisivellintä, mutta osa meikkivoiteista ei sen kanssa levity kauniisti vaan vaatii kostean meikkisienen käyttöä. Tämä meikkivoide levittyy hyvin kauniisti erilaisten siveltimien sekä sienen kanssa. Sienellä lopputuloksesta saa vieläkin kevyemmän, mutta itse suosin tämän meikkivoiteen kanssa pääasiassa siis sivellintä.

Olen testannut muutamaa eri meikkivoidetta Catricelta ja kaikista olen pitänyt. Tämä on kuitenkin ehdottomasti ominaisuuksiltaan yksi parhaimpia, sillä kevyt koostumus tuntuu iholla hurjan miellyttävältä eikä lopputulos näytä koskaan kakkuiselta. Kevyydestään huolimatta tämän meikkivoiteen kanssa saa kuitenkin oikein hyvän peiton kasvoille. Ei tämä peittävin mahdollinen ole, mutta arkeen oikeinkin riittävä itselleni ja omiin tarpeisiini. Juhlameikkiä en ehkä lähtisi tämän kanssa tekemään, mutta se johtuu ennen kaikkea siitä, että suosin silloin Estée Lauderin Double Wearia. Pysyvyydeltään tämä meikkivoide on hyvä ja vaikka meikkivoide jättääkin iholle mattapinnan, ei se kuitenkaan liiemmin korosta esimerkiksi kasvojen mahdollisia kuivia kohtia.

Catrice on onnistunut vakuuttamaan mut meikkivoiteidensa kanssa ihan täysin. Tämä HD Liquid Coverage Foundation on alle 10 euron hintaansa nähden suorastaan loistava ja vastaa hyvin omia tarpeitani. Omistan itse meikkivoiteen kahdessa eri sävyssä ja niistä vaaleampi 002 on tällä hetkellä omalle iholleni sopiva. Sen tilasin itselleni Notinosta, sillä en onnistunut löytämään kyseistä sävyä niistä parista marketista, joista meikkivoidetta olen käynyt katsomassa. Netistä ostettaessa sävyvalikoima on muutenkin laajempi, mutta toki silloin sävyä ei pääse testaamaan ja hutioston mahdollisuus kasvaa. 002 on kuitenkin täydellinen sävy omalle vaalealle, jopa kalpealle iholleni!

Ovatko Catricen meikkivoiteet teille tuttuja? :)

8 kommenttia:

 1. Catricelta ostamani eri meikkivoide on ollut mieluinen, mutta on varmasti paljon kakkumaisempi kuin tämä nestemäisempään menevä meikkivoide. Mieluusti testaisin tätäkin, mutta se voi jäädä kesän jälkeen. Kaveri myös suositteli tätä. Näissä meikkivoiteissa olisi plussaa jos olisi spf luokituksia, tottakai tämäkin jotain peittää mutta ei ole ihan samalla lailla tutkittu auringon osalta että merkintää olisi purkissa tai aineissa ei ole mitään aurinkosuojaan viittaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon sitä True Skiniä testannut nyt kerran ja tää on selkeästi kyllä sitä ohuempi! Ehdottomasti kannattaa kokeilla tää HD meikkivoide myös, eikä tää onneksi oo pahan hintainen jos et sitten pidäkään tästä :) Varmaan hinta tekee osaltaan sen, ettei näistä löydy aurinkosuojaa, kun luulisi niiden ainesosien sitten tuovan taas lisäkustannuksia ja nää on kuitenkin tosi edullisia ja varmasti halutaan pitääkin ne sellaisina. Onneksi meikkivoiteen alle voi aina laittaa aurinkovoidetta :)

   Poista
 2. En ole tainnut ikinä kokeilla Catricen meikkivoiteita :) Catricea ei myydä täällä, ehkä jos myytäisiin niin tulisi hankittua jotain testiin. Pidän enemmän essencen tuotteista mutta yritän olla nyt ostelematta liikaa halpatuotteita kun helposti riistäytyy käsistä ja sokaistuu halvalle hinnalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä harmi, kun kaikkia brändejä ei myydä "tasaisesti" joka puolella Suomea :/ Välillä se jopa itseltä unohtuu, kun Turussa nyt aika hyvin on myynnissä ihan kaikkea, mitä Suomesta vaan saa.. Toi on kyllä totta mitä sanoit tosta halvalle hinnalle sokaistumisesta! Mäkin klikkailin tätä tilausta tehdessä ostoskoriin kaikkea kivaa ja halpaa, mutta maksoihan noi yhteensä useita kymmeniä euroja sitten kuitenkin. Että helposti niillä edullisillakin tuotteilla saa rahaa palamaan.

   Poista
  2. Kävin just Tokmannilla ja yllättäen siellä oli pieni erä Catricea! Ostinpa sitten tämän meikkivoiteen ihan sinun influensoimana, juuri kun tästä puhuttiin. Mielenkiinnolla testaan! T: Taina :)

   Poista
  3. Toivottavasti tykkäät tästä! ♥

   Poista
 3. En ole tainnut koskaan käyttää Catricen meikkivoiteita. En ole itseasiassa tainnut käyttää meikkivoidetta kohta kahteen vuoteen. Käytössä vain bb-voide tai JI:n puristepohja. En tiedä miten tähän pisteeseen on tultu, sillä ennen rakastin testailla erilaisia meikkivoiteita, mulla on niitä kaappi täynnä. 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Toisaalta toi on varmasti aika ideaali tilanne, että on löytänyt ne pari tuotetta, joiden kanssa saa itselleen mieluisan meikkipohjan :) Tietysti jos aiemmin on nimenomaan pitänyt uusien meikkivoiteiden testaamisesta, mutta pääseepähän helpommalla kun tietää mitkä itsellä toimii :D

   Poista

Kiitos kommentista!