torstai 19. toukokuuta 2022

Catrice True Skin Concealer & Foundation

Moikka! Tämänpäiväisen postauksen aiheena on kuvassa näkyvä kaksikko - Catricen True Skin Concealer & Foundation, jotka tilasin itselleni vähän aikaa sitten Notinosta. Edullista kosmetiikkaa on aina hauska testata ja Catrice lukeutuukin ehdottomasti edullisten markettimeikkisarjojen joukkoon. Catricelta olen aiemminkin testannut useampia meikkipohjan tuotteita, niin meikkivoiteita kuin peiteainetakin, ja ne ovat oikeastaan kaikki onnistuneet vakuuttamaan mut. Meikkivoide ja peiteaine ovat tuotteita, joista maksan kyllä mieluusti useitakin kymmeniä euroja saadakseni hyviä tuotteita, mutta onhan se aina hauska kokeilla edullisempiakin vaihtoehtoja, sillä niidenkin joukosta saattaa löytyä varsinaisia helmiä! Miten kävi, ylittikö tämä kaksikko odotukseni?

Catrice True Skin Hydrating Foundation on hyaluronihappoa sekä vesimeloninsiemenöljyä sisältävä ihoa kosteuttava meikkivoide. Meikkivoide lupaa luonnollisen mattaisan, puolipeittävästä täysin peittävään olevan lopputuloksen. Sen tulisi tasoittaa ihon sävyä ja peittää mahdollisia epäpuhtauksia sekä antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Meikkivoide on pakattu lasiseen pumppupulloon ja se on omaan silmääni varsin kaunis. Tuote maksaa noin 8,00 € ja hintaansa nähden lasinen pullo on mielestäni hyvinkin laadukas. Monestihan edullisilla meikkituotteilla pakkauksetkin ovat todella halvan oloisia, mutta tämä ei! Tuote on vegaaninen ja itselläni on tästä vaalein sävy 002 Neutral Ivory.

Meikkivoide itsessään on koostumukseltaan keskipaksua ja se levittyy kasvoille helposti sekä meikkisiveltimen että -sienen kanssa. Siveltimen kanssa lopputulos on selkeästi paksumpi ja toisinaan hieman kakkuinen, joten olen itse suosinut tämän kanssa ennemmin meikkisientä, jolloin lopputulos on kuulaampi ja luonnollisempi. Toki se vähentää samalla meikkivoiteen peittokykyä, mutta ei siinä määrin, että se olisi itselleni ongelma. Meikkivoiteen tulisi kosteuttaa ihoa, mutta mitään varsinaista kosteutusta en ole kokenut tästä saavani, enkä sellaista toki odottanutkaan, sillä ihonhoitotuotteet ovat sitä varten. Meikkivoide toimii kuitenkin kivasti omalla kuivalla ihollani eikä se meikkisienellä levitettynä varsinkaan korosta kasvojen kuivia kohtia. Siveltimellä tosiaan lopputulos on monesti hieman turhan paksu omaan makuuni ja siinä vaiheessa ne kuivatkin kohdat korostuvat lähes kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Kokonaisuudessaan hyvä meikkivoide, jolla saa kauniin meikkipohjan helposti ja nopeasti eikä pysyvyydessäkään ole valittamista. En juhlameikkiä tämän kanssa lähtisi tekemään, mutta arkeen tämä on varsin hyvä, kuten muutkin testaamani Catricen meikkivoiteet.
Hinta: noin 8,00 €/30 ml.

Catrice True Skin High Coverage Concealer on erityisesti kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettu vedenkestävä peiteaine. Peiteaine lupaa täyttä peittoa, mattaista ja pitkäkestoista lopputulosta eikä sen tulisi kasautua esimerkiksi silmänympärysalueen pieniin juonteisiin. Lisäksi tämänkin tulisi tuoda iholle kosteutta, mikä omalta osaltaan puhuu sen puolesta, ettei tämä tosiaan välttämättä niin herkästi kasaudu niihin juonteisiin. Tästä peiteaineesta mulla on niin ikään käytössä sävy 002 Neutral Ivory, joka on vaalein myynnissä oleva sävy. Mä käytän peiteaineita pääasiassa peittämään silmänalusihon tummuutta sekä kirkastamaan kasvojen korkeimpia kohtia, joten toivon peiteaineeni olevan asteen tai pari omaa ihonsävyäni vaaleampi. Tämä ei sitä ole, vaan sävy on kutakuinkin juuri sama kuin oma ihonsävyni, joten tällä ei valitettavasti saa niitä kasvojen korkeimpia kohtia kirkastettua.

Peiteaine on kuitenkin ennen kaikkea tarkoitettu ihon virheiden, tummuuden ja epäpuhtauksien peittämiseen ja siinä tämä toimii todella hyvin! Mulla ei kovin usein mitään varsinaisia finnejä tai vastaavia epäpuhtauksia kasvoilla ole, mutta nyt synnytyksen jälkeen hormonitoiminta on ollut sen verran sekaisin, että niitä epäpuhtauksiakin on ilmaantunut tavallista usemmin. Tällä saa kivasti peitettyä sekä ne että silmänalusten tummuuden, vaikkei tämä täydellisesti kykene sitä tummuutta poistamaan. Siihen harva peiteaine omalla kohdallani pystyy enkä mä arkena sellaista edes kaipaa, joten tämä toimii meikkivoiteen tavoin erinomaisesti arkikäytössä. Itselläni tämä on joitain kertoja hitusen kasautunut sy-alueen juonteisiin, mutta ei mitenkään pahasti ja pääasiassa lopputulos näyttää hyvältä tätä käyttäessä. Erinomainen peiteaine hintaansa nähden ja oikeastaan ainut kunnon miinus tälle tulee siitä, ettei vaaleinkaan sävy oikeasti ole mitenkään supervaalea. Mulla toki on hyvin vaalea iho, mutta nykyään löytyy kivasti myös sellaisia peiteaineita, jotka ovat selkeästi vielä omaa ihonsävyänikin vaaleampia.
Hinta: noin 4,50 €/4,5 ml.

Oletteko testanneet näitä? Entä suositteko te edullisia markettimeikkejä? :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kerroit niin tarkasti tästä meikkivoiteesta, joka minullakin just on loppumassa. Mä etenkin suosin märkää meikkimunaa tällä meikkivoiteen levittämiseen. Ostin nyt itselleni Lumenen CC voiteen, koska siinä on SPF20 kesäksi, mutta kesän jälkeen ostan ehdottoman mieluusti uusiksi tämän meikkivoiteen itselleni edullisesti käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pidit postauksesta<3 Joo sienen kanssa saa paljon kauniimman pohjan kuin meikkisiveltimellä, kun sen kanssa lopputulos näyttää omaan makuun turhan paksulta :) Lumenen CC-voide pitäisi munkin tas jossain vaiheessa ostaa! Siitä on vuosia kun oon sitä viimeksi käyttänyt.

   Poista
 2. Vaikka olen ihonhoidossa siirtynyt isoksi osaksi hyvinkin edullisiin tuotteisiin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, niin meikit on kyllä sitten lähes kaikki siellä arvokkaammalla puolella. Tosin markettien meikkien hinnatkin on nousseet paljon. Just ennen suositut Lorkun brändit ja Lumene on nykyään mun mielestä varsin korkeissa hinnoissa. Catrice ja Essence taitaa pitää edullisten brändien puolia hyllyssä nykyään. 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo monet markettimeikit hipoo hinnoillaan jo sellaisia lukemia, ettei niitä hinnan puolesta enää välttämättä edes laskisi markettituotteiksi. Lumenella varsinkin on myös ihonhoitotuotteet hyvissä hinnoissa, vähän turhankin korkealla omaan makuuni, kun sisällöt tuotteissa ei aina ihan vakuuta tai vastaa mielestäni hintoja :)

   Poista

Kiitos kommentista!