tiistai 22. maaliskuuta 2022

Testissä Aussie SOS Deep Repair -sarjan hiustenhoitotuotteet

Tänään puhutaan hiustenhoidosta, sillä halusin tulla esittelemään ja arvostelemaan teille uusimmat hiustenhoitotuotteeni. Ostin jokin aika sitten Cittarista testiin Aussie SOS Deep Repair -tuotesarjan shampoon ja hoitoaineen oikeastaan ihan vaan sen takia, että pakkaukset näyttivät niin houkuttelevilta. Mulla on tietyt luottotuotteet, joita shampoiden ja hoitoaineiden suhteen käytän, mutta välillä on hauska testata myös muita tuotteita ja Aussien tuotteista olen aiemmin pitänyt hurjasti. Näitä myydään tosiaan ihan suurimmissa marketeissa sekä esimerkiksi Sokoksella. Itse maksoin molemmista 7,99 €/kpl.

Aussie SOS Deep Repair -tuotesarja on kehitetty ennen kaikkea vaurioituneille hiuksille ja myynnissä on samasta sarjasta myös tehohoito. Tällä hetkellä omat hiukseni kaipaisivat jo kampaajakäyntiä, sillä edellisestä hiustenleikkuusta on jo seitsemän kuukautta aikaa. Tosin tuolloin edellisellä kampaajareissulla hiuksistani leikattiinkin pituudesta pois jopa 15 cm, mikä edesauttoi ehdottomasti sitä, että latvat ovat viimeisiin viikkoihin asti pysyneet varsin hyvässä kunnossa. Nyt kuitenkin alkaa jo huomata, että saksille olisi taas tarvetta. Hiuksiani on vaalennettu säännöllisesti useita vuosia, joten kaikki korjaavat tuotteet ovat sen puoleen itselleni yleensä enemmän kuin tervetulleita. Miten kävi, kuinka nämä Aussien korjaavat tuotteet toimivat omissa hiuksissani?

Aussie SOS Deep Repair Shampoo on vaurioituneille, kuiville ja elottomille hiuksille suunnattu shampoo, joka sisältää australialaisia superhedelmiä. Shampoon tuoksu on miellyttävän hedelmäinen, muttei kuitenkaan mitenkään ällönmakea. Tämä on teholtaan itse asiassa yllättäväkin hyvä, sillä monesti tällaiset korjaavat tuotteet eivät ole pesuteholtaan parhaita mahdollisia. Tämän shampoon kanssa saan kuitenkin helposti hiukset puhtaiksi jo yhdellä vaahdotuskerralla, mikä on siis itselläni tärkein kriteeri shampoon tehoa arvioidessa. Hiukset jäävät hieman kuivan tuntuisiksi shampoon käytön jälkeen, mikä taas oli hieman yllättävää, mutta toisaalta myös linjassa hyvän pesutehon kanssa. Olisin kuitenkin odottanut tämän olevan hiuksille hieman hellävaraisempi, kun kyseessä tosiaan on vaurioituneille ja kuiville hiuksille tarkoitettu tuote. Pidän tästä, vaikka alkuperäiset odotukseni olivatkin shampoon suhteen hieman toisenlaiset enkä sanoisi tämän olevan ehkä kuiville hiuksille se kaikkein paras vaihtoehto. Hyvän hoitoaineen tai naamion kanssa käytettynä tämä kuitenkin toimii loistavasti!

Aussie SOS Deep Repair Conditioner on niin ikään australialaisia superhedelmiä sisältävä hoitoaine, jonka tulisi jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Hoitoaineen koostumus on kermaisen paksua, joka on itselleni ehdottomasti mieluisampi vaihtoehto kuin ohuet, juoksevat hoitoaineet. Tämä tuntuu hiuksiin levitettäessä täyteläiseltä, mutta levitysvaiheessa jo huomaa, ettei tämä kovin kummoisesti saa shampoon jättämiä takkuja hiuksista selvitettyä. Muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen tulos on ollut vähän parempi ja suurimmat takut ovat joka kerta saaneet kyytiä, mutta hiukset eivät ole niin pehmeän tai sileän tuntuiset kuin voisi tällaiselta tuotteelta odottaa. Hoitoaine tuntuu myös hieman latistavan omia ennestäänkin ohuita hiuksiani, mikä ei sinänsä mua häiritse, mutta on kuitenkin kokonaisuutta ajatellen ihan huomionarvoinen seikka. Näinkin paksulta ja hoitavan tuntuiselta hoitoaineelta olisi ehkä odottanut vähän parempaa lopputulosta, mutta toisaalta kyllä tämä ihan perushoitsikasta menee ja olen käyttänyt myös huomattavasti heikompiakin hoitoaineita. Käytän tämän varmasti loppuun, mutten usko ostavani enää toista tuubia.

Tämä kaksikko ei siis tosiaan vakuuttanut mua ihan täysin, vaikka sekä shampoo että hoitoaine tulee taatusti käytettyä loppuun. Hoitoaine tuotti ehdottomasti hieman suuremman pettymyksen, vaikken sitäkään huonoksi voi sanoa. Aussien tuotteet ovat aiemmin olleet itselleni hyvinkin mieluisia, joten harmi ettei tämä SOS Deep Repair -sarja onnistunut täysin vakuuttamaan mua. Täytyy jatkossakin keskittyä siis ostamaan Aussielta nimenomaan niitä tuttuja ja hyviksi todettuja tuotteita!

Ovatko Aussien hiustenhoitotuotteet teille tuttuja? Entä oletteko testanneet näitä SOS Deep Repair -sarjaan kuuluvia tuotteita? :)

4 kommenttia:

 1. Aussie on ihana sarja ja tykkään kovasti. Nämä tuotteet täytyy ehdottomasti testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nämä on sulle mieluisia, jos lähdet näitä testaamaan! :)

   Poista
 2. Mun mielestä Miracle Moist sarja on paras ja se 3 minutes wonder-hoitoaine ihana ja niin helppokäyttöinen! Tuotteet on myös Miracle Moist sarjassa ihanan tuoksuiset. Ostin kerran tätä SOS sarjaa pikku testerin, luulin että se oli joku tehonaamio :'D Koska nuo on aika samassa hintaluokassa Aussien normi sarjan tuotteiden kanssa, en usko että noi on niin paljon niitä erikoisempia, koska jos ainesosissa oisi niin suurta eroa ja ne ois paremmat, niin pitäshän niiden olla arvokkaammat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän tää ole vain yksi sarja lisää Aussien vanhojen tuotesarjojen rinnalle, pakkaukset toki on vähän erilaiset näissä! Ja incit ei tosiaan näissä kahdessa olleet mun silmääni ainakaan mitenkään kovin erikoiset :D Mä en yhtään muista mitä Aussien sarjaa oon käyttänyt viimeksi, ehkä just tota Miracle Moistia, mutta jatkossakin ostan mieluummin niitä vanhoja tuttuja tuotteita kuin tätä uutta, nyt testaamaani :)

   Poista

Kiitos kommentista!