tiistai 29. maaliskuuta 2022

Kosmetiikkasuosikit | Maaliskuu 2022

Maaliskuu on ollut itselleni hyvinkin poikkeuksellinen kuukausi, sillä olen ollut ison osan kuukautta kotona äitiyslomalla. Tämä on totta kai vaikuttanut jonkin verran siihen miten, milloin ja kuinka paljon käyttänyt myös kosmetiikkaa. Arkisin ei ole tullut meikattua ihan yhtä ahkerasti, mutta toisaalta taas olen ehtinyt hoitaa ihoani aiempaa tehokkaammin ja käyttää esimerkiksi kasvonaamioita paljon useammin. Vauvan pitäisi syntyä huhtikuussa, joten katsotaan mitä suosikkeja kosmetiikan suhteen mulle ensi kuussa sitten ehtii kertyä - vai kertyykö mitään! En näe turhan vakavana, vaikka jäisikin yhdeltä kuukaudelta suosikit pois, mutta tosiaan katsotaan päivä kerrallaan miten asiat etenevät. Nyt kuitenkin maaliskuun suosikkien pariin!

Frudia My Orchard Mochi Cleansing Foam Peach tuli ostettua viime syksynä ja nyt tämä on aika nostaa myös suosikkeihin. Olen muutaman kuukauden ajan käyttänyt tätä putsaria kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa sekä toisinaan meikittömän ihon puhdistamisessa (samaan aikaan parin muun putsarin kanssa) ja todennut tämän erinomaiseksi tuotteeksi. Kyseessä on puhdistusvaahto, joka tosin koostumukseltaan on tuubista puristettaessa enemmän geelivoidemaista, mutta kasvoille hierottaessa ja veden kanssa kosketuksiin päästessä putsari alkaa vaahdota. Tämä putsari toimii todella hyvin kakkosvaiheen putsarina ja varmasti tämän kanssa saisi kyllä ainakin kevyemmän meikinkin puhdistettua. Vaahtoputsarit saattavat monesti kuivattaa, mutta itse en ole kokenut tätä liiemmin kuivattavana, vaikken toki päivittäin olekaan juuri tätä putsaria käyttänyt. Tuoksuna tässä on ihanan herkullinen persikka, ja täytyy taas kerran todeta, että Frudialta löytyy ehdottomasti parhaalta tuoksuvat k-kosmetiikan tuotteet!

Meikkien osalta suosiooni on päässyt Boxycharmista vastikään tullut Ace Beauten Glow Essentials Highlighter Palette. Tämä kuuden sävyn highlighterpaletti on ihan täydellinen kokonaisuus, sillä tästä löytyy kuusi vaaleaa, loistavasti omalle kalpealle iholleni sopivaa highlightersävyä. Pitäisin paletista vielä enemmän, mikäli sävyt eivät sisältäisi melko suuriakin glitterhippuja, mutta toisaalta eivätpä ne ole kertaakaan estäneet mua käyttämästä palettia eivätkä ne esimerkiksi varise poskilta alas. Ace Beauten tuotteita ei ilmeisesti saa tilattua Suomeen oikein muualta kuin brändin omilta sivuilta, mutta ehdottomasti kannattaa pitää brändi mielessä, jos joskus jossain näihin tuotteisiin törmäätte. Multa löytyy myös muutama Ace Beauten luomiväripaletti, jotka ovat aivan loistavia ja todella laadukkaita.

The Body Shop Kindness & Pears Body Yogurt vei mun sydämeni heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämä ihanan hedelmäisen raikas päärynäsarja oli yksi TBS:n tämän talven kausituoksuista, ja vaikka nyt myydäänkin jo kesän kausisarjoja, on mulla nimenomaan tämä päärynäinen vartalojogurtti tehokäytössä. Kosteutustehoiltaanhan nämä vartalojogurtit eivät ole missään tapauksessa parhaimmasta päästä, mutta rakastan näiden kevyen geelimäistä ja supernopeasti imeytyvää koostumusta. Nämä ovat loistavia nimenomaan kesän hellekeleillä, mutta käytän näitä itse ihan ympäri vuoden. Päärynän tuoksu on huumaavan herkullinen ja tämä tuotesarja nousi yhdeksi suosikikseni, mitä TBS:n jouluisiin kausisarjoihin tulee. Toivottavasti saadaan tämä vielä tulevaisuudessakin myyntiin!

Violet Vossin Pinky Promise Eyeshadow Palette ansaitsee niin ikään paikkansa suosikeissani. Tämä tuli helmikuun Ipsy Plussan mukana ja paletti on sävymaailmaltaan kuin mulle tehty. Rakastan vaaleanpunaisia sävyjä luomilla ja tästä löytyy todella kauniita punertavia shimmersävyjä. Lisäksi paletista löytyy mukavasti myös ruskeita sävyjä, jotka toimivat aina arkisemmissa meikeissä itselläni. Olen käyttänyt tätä nyt koko kuukauden lähes joka kerta meikatessani, toki monesti myös yhdistäen tämän jonkin toisen paletin kanssa. Mua harmittaa, ettei tässä ole punertavia mattasävyjä, mutta ne saan onneksi sitten muista paleteista. Violet Vossin luomivärit ihastuttavat koko ajan enemmä ja enemmän eikä siitä ole kauaakaan, kun edellisen kerran nappasin brändin paletin suosikkeihini. Nämä ovat ihania ja vaikka tästäkin oli paletin saatuani yksi sävy rikki, ei se ole menoa juuri haitannut.

Viimeisenä vielä Eyekon Black Magic Cocoa Edit Liquid Eyeliner, joka on nestemäinen ruskeansävyinen eyeliner. Mähän olen vuosia jo vannonut nimenomaan mustien kissarajausten nimeen, kunnes menin ja valitsin Kosmetiikkakatrin innoittamana yhteen Ipsy Plussaan tämän ruskean eyelinerin. Niinhän siinä sitten kävi, että ihastuin tähän ihan täysin! Edelleenkin suurimmalti osin käytän toki mustaa eyelineria, mutta varsinkin ruskeat luomivärit ovat monesti saaneet kaverikseen tämän ruskean eyelinerin. Lopputulos on pehmeämpi kuin mustalla eyelinerilla, mutta kauempaa katsottuna eroa ei oikeastaan edes huomaa. Tästä eyelinerista irtoaa väriä hyvin ja tällä saa helposti tehtyä kauniit rajaukset, mistä iso plussa. Mulla ei ole ihan yhtä hyviä kokemuksia kaikista muista Eyekon eyelinereista, joten ihanaa että tämä toimi kuitenkin näin hyvin! En olisi vielä puoli vuotta sitten voinut edes kuvitella käyttäväni, saati sitten ihastuvani ruskeaan eyelineriin, mutta tämä on ehdottomasti ansainnut kehunsa ja paikkansa maaliskuun suosikeissa. Tästä sen taas näkee, että välillä on hyvä astua pois sieltä omalta mukavuusalueelta ja kokeilla uutta!

Onko suosikeissani tuttuja tuotteita? :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo Violet Vossin paletti :) en ole omaa Ace Beautya ottanut vielä käyttöön kun pitäisi kuluttaa entisiä pois...en ole nyt aikoihin käyttänyt nestemäistä rajausta mutta on mulla ollut joskus ruskea eyeliner, ja käytän ruskeita geelilinereita arkena. Tykkään kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi taas pitkästä aikaa hankkia geeliliner itselle! Joskus vannoin nimenomaan niiden nimeen, mutta kyllästyin pesemään niitä siveltimiä jatkuvasti :D Toivottavasti tykkäät tosta Ace Beauten paletista<3

   Poista
 2. Todella kauniit nuo molemmat paletit! Mun mielestä siis ruskea eyeliner on tosi kiva, ihan pelkän ripsarin kanssa jos tekee rajauksen silmäluomen reunaan eikä tee ns kissaviivoja, saa silläkin jo syvyyttä silmiin tai tehtyä varjostuksen, kun ei ole täysin musta. Mun mielestä ruskeat linerit on todella nätit siis myös pelkän ripsarin kanssa ja isot kissarajaukset mustalla esim. kesäsellä voi olla paljon pehmeämmät ja yhtä kauniit kuin mustat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon just tolleen tehnyt noi rajaukset monet kerrat ja joskus sitten myös ne kissarajaukset, tosin yleensä selkeesti lyhyemmiksi mitä teen mustan eyelinerin kanssa :D Lopputulos on tosiaan pehmeämpi, mutta kauempaa katsottuna sitä eroa ei juurikaan huomaa vaan se ruskea rajaus korostaa tosi kivasti silmiä<3

   Poista

Kiitos kommentista!