sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Ipsy Glam Bag Plus | Maaliskuu 2022

Moi! Tänään availlaan maaliskuun Ipsy Glam Bag Plus, josta mulla oli vielä helmikuun puolella hieman epäilevät fiilikset. Tiesin nimittäin boksin spoilereita katsoessa, että bokseihin tultaisiin laittamaan viime kuun Boxycharmissa ollut Alleyoopin monitoimisivellinhässäkkä, jota en onneksi itse Boxysta saanut. Pelkäsin siis saavani kyseisen tuotteen nyt kuukautta myöhemmin Ipsystä, mutta onneksi näin ei käynyt! Ipsyltä siis valitaan aina automaattisesti kaksi tuotetta boksiin ja loput kolme saa sitten itse halutessaan valita muutamien tuotteiden joukossa. Nyt jo toista kuukautta peräkkäin mun boksiini oltiin valittu tuote, jonka olen aiemmin saanut Boxycharmista, joten ihan ehdottomasti bokseissa näkyy nykyään se, että ne kuuluvat saman yrityksen alle. Aiemmin en nimittäin muista koskaan saaneeni samaa tuotetta molemmista bokseista.

Tämä aiemmin Boxycharmin mukana tullut tuote on siis Yensan kasvonaamio, mutta mähän olen oman ensimmäisen tuubini käyttänyt jo pois ja rakastin naamiota, joten en osaa olla lainkaan pahoillani siitä, että sain nyt uuden kappaleen Ipsyn mukana. Ipsyltä valittiin mulle myös kasvoseerumi, jonka lisäksi valitsin boksiin itse kulmakynän, highlighterin sekä toisen kasvonaamion. Tällä kertaa boksi painottui siis ihonhoitotuotteisiin, eikä ole ehkä kokonaisuutena mikään suosikkiboksini, mutta varsin tyytyväinen tähän kuitenkin olen! Seuraavaksi tuttuun tapaan tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:

Aloitetaan Yensa Beautyn Pumpkin Turmeric 2-in-1 Polishing Maskilla, jonka olen tosiaan joskus saanut Boxycharmista ja käyttänyt myös loppuun. Kyseessä on heleyttävä, pehmentävä, kosteuttava ja ihoa mekaanisesti kuoriva naamio, jossa on ihanan mausteinen tuoksu. Tämä on koostumukseltaan hyvin paksua ja vähän tahmeaakin, mutta itse levitän kasvonaamiot aina siveltimen kanssa, joten se tahmaisuus ei mua haittaa. Poishuuhdellessa kasvot saavat mekaanisen kuorinnan, sillä naamio sisältää todella runsaasti kuorivia partikkeleja. Tämä oli pitkään mun suosikkikasvonaamioni, joten en osaa tosiaan olla lainkaan pahoillani, vaikka tämä nyt tuli mulle jo toiseen kertaan (eri boksista tosin). Toivon kuitenkin, ettei näitä samoja tuotteita ala tulla sentään ihan joka boksissa, kun aiemminkaan niin ei ole ollut. Kiva tuote, ehdottomasti jää tämä omaan käyttöön!
Hinta: noin $45,00/70 ml.

Toisena tuotteena Ipsyltä oltiin valittu mun boksiini Vitabrid C12 Wrinkle Serum. Tämä on mm. niasiiniamidia ja peptidejä sisältävä seerumi, jonka tulisi nimensä mukaisestikin ehkäistä pienten juoteiden ja ryppyjen syntymistä ja esiintyvyyttä samalla vähentäen ihon värimuutoksia. Tuote on hajusteeton eikä sisällä esimerkiksi silikoneja, mutta itse en toisaalta silikoneja ihonhoidossa mitenkään sen erityisemmin välttele. Tämä seerumi periaatteessa kiinnostaa, mutta toisaalta en ehkä vielä koe olevani tuotteen kohderyhmää ja mulla on paljon kiinnostavampiakin seerumeita odottamassa käyttöönpääsyä. Saa siis nähdä nappaanko tämän jossain vaiheessa omaan käyttöön vai annanko suosiolla eteenpäin. Itse tuskin olisin siis tätä omaan boksiini valinnut.
Hinta: noin $72,00/30 ml.

Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz oli oma valintani boksiin. Näin jo spoilereista, että Brow Wizejä tullaan tässä boksissa jakamaan ja salaa toivoin, että sellainen löytyisi sitten omastakin boksista! Tarjolla ollut sävy on selkeästi määritelty kauneusprofiilin mukaan ja itselläni tämä kulmakynä oli valittavissa vaaleimmassa sävyssä Taupe. Mähän olen jo vuosia vannonut tämän kulmakynän nimeen, mutta käytän tästä itse normaalisti sävyä Medium Brown, jonka olisin toki nytkin valinnut, jos se olisi ollut mahdollista. Uskon kuitenkin pärjääväni myös Taupen kanssa, sillä mähän käytän kulmakynän lisäksi aina myös puuterista kulmaväriä meikatessani, eli en koskaan tee kulmameikkiä pelkän kynän kanssa. Tämä tuote on siis itselleni hyvinkin tuttu ja mieluinen - eikä tarvitse ihan äkkiä olla ostamassa itse uutta kulmakynää.
Hinta: noin $23,00.

Boksin toinen meikkituote oli MOTD Cosmeticsin Highlighting Powder sävyssä Lucid Moon. Mähän sain juuri käytyä highlighterkokoelmani läpi ja karsittua sieltä pois muutaman yksilön, joten tokihan sitä nyt oli jo tilaa uudelle! Tämä on mitä upein shampanjan sävyinen highlighter, jolla saa ihan mielettömän kauniin hehkun kasvoille. Tästä ei irtoa turhan suuria glitterhippuja eli tämä on kaikin puolin sekä sävyn että ominaisuuksiensa puolesta täydellinen omaan makuuni. Korostuksista saa maltilliset tai halutessaan todella voimakkaat. En itse asiassa uskonut, että ihastuisin tähän näinkin palavasti, mutta veikkaanpa, että tästä saattaa tulla uusi luottotuotteeni theBalmin Mary-Loun rinnalle!
Hinta: noin $24,00.

Somme Instituten BOOST Warming Anti-Aging Mask päätyi boksiini pitkän harkinnan jälkeen, sillä valittavana ei oikein tuntunut olevan tässä kohtaa tämän naamion lisäksi mitään superkiinnostavaa, mutten välttämättä olisi halunnut yhteen boksiin kahta kasvonaamiota. No, näillä nyt mennään ja tämä on siis iholla lämpimältä tuntuva kasvonaamio, joka sisältää mm. ihoa puhdistavaa savea sekä kuorivia entsyymejä. Naamion tulisi sekä puhdistaa että ravita ihoa, ja sen sanotaan sopivan täydellisesti väsyneelle iholle, joka kaipaa pientä luksushetkeä. Muistan kuinka 7th Heavenillä oli joskus niitä iholla lämpeneviä saunanaamioita, joten ihan hauska kokeilla vuosien jälkeen kasvonaamiota, joka myös lämpenee iholla! Nyt riittää taas kasvonaamioita hetkeksi, tämä jää siis toki omaan käyttöön ja koitan testata tuotteen pikimmiten.
Hinta: noin $45,00/89 ml.

Maaliskuun Ipsy oli siis kovin ihonhoitopainotteinen, mutta ainoastaan seerumi saattaa lähteä mulla eteenpäin. Kokonaisuus oli siis ihan hyvä, vaikka tässä olikin kahden kasvonaamion takia vähän toistoa. Boksin arvo nousi noin $209,00 eli taas kerran hyvin korkeaksi. Ipsyjen arvot toki ovat lähes joka kuukausi hivunneet tuonne parin sadan dollarin paremmalle puolelle, joten koen kyllä edelleen saavani rahoilleni vastinetta, vaikka nykyään boksien toimitukset ovatkin kallistuneet muutaman vuoden takaiseen ja alvit täytyy maksaa jokaisesta lähetyksestä.

Mitä mieltä te olette tästä boksista? Olisiko sisältö miellyttänyt? :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä mä olisin tykännyt. Etenkin ABH Taupe kynästä. Tosi kiva että bokseissa tulee nykyään esim Anastasiaa, mielelläni näkisin enemmän tämän tyylisiä merkkejä kuten Too Facedia, Tartea yms. Ipsyssä on tosi kiva että saa valita useamman tuotteen mutta ei kyllä ole vara tilata tätäkin vaikka ihana ois :D pahin painajainen ois saada molemmista boxeista se Alleyoopin kamaluus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mua niin ärsytti esim. Boxyn kohdalla joskus, kun sitä markkinoitiin just esim. noilla sun mainitsemilla brändeillä, mutta tuliko niitä koskaan oikeesti ainakaan Base Boxeisa? No ei tullut :D Nyt onneksi toi hinnannousu on selkeesti vaikuttanut myös tohon asiaan :) Ipsystä oon ABH:ta saanut kyllä aiemminkin, toivottavasti tulee myös jatkossa! Heh joo, mä menin äkkiä ton Alleyoopin tuotteen spoilereissa nähtyäni muokkaamaan mun kauneusprofiilia siten, etten toivo saavani mitään siveltimiä kuin harvoin :D Ipsyllä aika hyvin kuitenkin sen mukaan on laitettu tuotteita tulemaan, toisin kuin Boxycharmin kohdalla.

   Poista
 2. Mun mielestä tosi kiva boksi :) Olen aina ostanut tummempaa ruskeaa kulmakynää nuorena ja nykyisin ostan sitten taupea tai just näitä "blondeille" sopivampia sävyjä. Ja ne on kyllä ihan yhtä hyviä. Kumpa vaan raaskisi vielä tilata tätä mutta toistaiseksi jää tilaamatta tuon verouudistuksen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli pakko toi kulmakynä testata ja sävy oli tosi hyvä! En tiedä tarviiko mun oikeestaan välttämättä edes ostaa tota Medium Brownia enää, kun aiemmin kuvittelin ton Taupen olevan ihan liian vaalea :D Tää juontaa varmaan juurensa siitä, kun käytin joskus NYX:n vastaavaa kulmakynää ja siitä Taupe-versiosta ei meinannut edes väriä irrota.. Joo tuohan toi verouudistus sen noin 10 euroa aina lisäkustannuksia boksille ja nyt kun sekä Boxy että Ipsy on muutenkin kallistuneet niin ei enää oo ihan halpaa näiden tilaaminen.. Kaiholla muistelen sitä aikaa, kun meni about 40 euroa yhteen boksiin :D Nyt saa lisätä 20 euroa tohon päälle eikä välttämättä riitäkään.

   Poista

Kiitos kommentista!