perjantai 4. maaliskuuta 2022

Ensivaikutelmat the SAEM Jeju Fresh Aloe -tuotteista

*Saatu ilmaistuote

Postista kilahti yllättäen vähän aikaa sitten pr-lähetys Bearelilta, joka on ehdottomasti yksi suosikkiverkkokauppani, mitä kosmetiikkaan tulee. Bearelin valikoimiin kuuluu lukuisia korealaisen kosmetiikan brändejä, ja sainkin itse viime vuonna kunnian toimia muutaman kuukauden ajan heidän brändilähettiläänään! Bearel on se verkkokauppa, josta itse tilaan käytännössä kaiken k-kosmetiikkani, joten oli senkin puoleen ihana saada heiltä paketti itselleni uusia k-kosmetiikan tuotteita. Sain testiin the SAEM Jeju Fresh Aloe* -tuotesarjan kasvovoiteen sekä hoitonesteen, ja näiden lisäksi myös muutaman Nature Republicin tuotteen, joista kerron teille hieman myöhemmin enemmän. Nyt kuitenkin the SAEM:n pariin!

the SAEM tuli itselleni tutuksi viime vuoden puolella, kun tilasin Bearelilta testiin kaksi brändin ihonpuhdistustuotetta. the SAEM:lta löytyy monenlaisia tuotteita aina kangasnaamioista peiteaineisiin ja kasvovoiteista jalkanaamioihin. Tuotteet ovat myös hyvin kohtuuhintaisia, kuten iso osa k-kosmetiikan tuotteista. Jeju Fresh Aloe on ihana keväinen tuulahdus, sillä aloe vera tuotteet tuovat itselleni aina mieleen kevään ja kesän. Ehkä näin maaliskuussa voikin jo kääntää katseen kohti alkavaa kevättä ja tulevaa kesää! Jeju Fresh Aloe -sarjan tuotteet on pakattu todella kauniisiin pakkauksiin, joissa yhdistyy kauniisti vaalea puu sekä tummanvihreä, jotka sopivat mielestäni yhteen todella kauniisti. Sain itselleni testiin sarjan hoitonesteen ja kasvovoiteen. Lisäksi Bearelilla on myynnissä Jeju Fresh Aloe Soothing Gel sekä Aloe Toner.

the SAEM Jeju Fresh Aloe Essence* on sarjan hoitoneste, jonka sisällöstä jopa 80% on aloe veraa. Aloe veran lisäksi hoitonesteestä löytyy myös mm. glyseriiniä, ruusuvettä ja skvalaania. Aloe vera tunnetaan ennen kaikkea sen ihoa rauhoittavasta vaikutuksesta, joten tämänkin tuotteen tulisi nimenomaan auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Monille aloe vera tuotteet tulevat tutuiksi nimenomaan kesällä tai lomamatkoilla, kun iho punoittaa tai on ärtynyt auringossa oleskelun jälkeen, mutta aloe vera tuotteita voi totta kai käyttää huoletta ihan minä vuodenaikana tahansa. Tätä hoitonestettä on tarkoitus levittää iholle kasvoveden jälkeen ennen seerumia ja kasvovoidetta, jolloin iho saa extraboostin kosteutusta.

Hoitoneste on koostumukseltaan kevyttä, geelimäistä ja todella nopeasti imeytyvää. Tuote on pakattu näppärään pumppupulloon, josta on helppo annostella hoitonestettä juuri sopiva määrä. Hoitoneste jättää iholle mattaisen pinnan, joka on hyvinkin tyypillinen runsaasti aloe veraa sisältäville tuotteille. Olen testannut tätä sekä päivä- että yökäytössä ja todennut tämän tuotteeksi, joka sopii itselleni hyvin kumpaan tahansa tarkoitukseen. Tämä on riittävän kevyt ja nopeasti imeytyvä, jotta saan käytettyä tätä aamuisin ennen meikkaamista, mutta iltakäytössäkin tämä kuitenkin boostaa ihoon mukavasti kosteutta ja päälle voi laittaa sitten niitä tuhdimpia seerumeita ja voiteita, mikäli kokee ne tarpeelliseksi. Ehdottomasti miellän tämän kuitenkin enemmän kesätuotteeksi ihan siitä syystä, että aloe vera rauhoittaa ihoa niin mukavasti kesähelteillä. Kiva tuote joka tapauksessa ja kiinnostus heräsi myös sarjan toneria kohtaan!
Hinta: noin 15,00 €/35 ml.

the SAEM Jeju Fresh Aloe Cream* on sisällöltään jopa 89% aloe veraa oleva kevyt kasvovoide. Aloe veran lisäksi kasvovoiteeseen on pakattu mm. glyseriiniä sekä pieniä määriä erilaisia kasviuutteita, mutta aloe vera tässä tosiaan on ehdottomasti pääroolissa. Voide lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa suojaamaan ja raikastamaan sitä. Iholle tulisi jäädä tästä raikas ja kosteutettu tunne. Voiteella on aloe vera tuotteille tyypillisen raikas ja miedon miellyttävä tuoksu, josta pidän itse todella kovasti, ja joka niin ikään tuo itselleni aina mieleen kesän ja lämmön.

Tämä kasvovoide on oletettavastikin todella kevyttä ja koostumus on ohuen geelimäistä. Ihotuntuma on raikkaan viilentävä, ja tämä on juuri sellainen voide mitä ehdottomasti suosisin nimenomaan kesällä! Tästä jää hoitonesteen tavoin iholle mattapinta, jonka päälle meikki asettuu todella kauniisti, mutta näin viileämmillä keleillä suosin hitusen paksumpia voiteita, joita taas en kesällä pysty käyttämään. Tämä voide toimii kyllä ehdottomasti myös nyt talvella ja nimenomaan päivävoidekäytössä, mutta aion siitä huolimatta säästää tämän kesään. Tällaiset geelivoiteet ovat kuitenkin itselleni paljon mieluisampia juurikin kesällä niiden viilentävän vaikutuksen takia, joten tämä jää odottelemaan lämpimämpiä kelejä. En muutenkaan kokenut tätä mitenkään superkosteuttavaksi, vaikka tämä aamukäytössä itselleni ihan riittävän kosteuttava olikin. Iltaisin suosin paksumpia ja kosteuttavampia voiteita, mutta toisaalta rasvoittuvammalle iholle tämä saattaisi hyvin toimia myös yövoiteena.
Hinta: noin 15,00 €/50 ml.

Sarjasta löytyy tosiaan näiden kahden tuotteen lisäksi myös kasvovesi sekä aloegeeli, joka on tarkoitettu sekä kasvojen että vartalon iholle. Tuotteet tuovat itselleni mieleen Holika Holikan supersuositut aloe tuotteet, joten oli erittäin mielenkiintoista päästä kokeilemaan myös the SAEM:n aloe -sarjaa. Hinta-laatusuhde on näissä enemmän kuin kohdillaan ja tämä kaksikko tulee varmasti käytettyä loppuun viimeistään kesällä.

Suositteko te aloe vera tuotteita ihonhoidossa? Entä onko the SAEM tuttu brändi? :)

4 kommenttia:

 1. Aloe on kyllä yksi lemppari ainesosista, joita näissä tuotteissa on. K-beautyssä eritoten aloeta on isoina pitoisuuksina tuotteissa ja pitää ehkä pari vastaavaa tuotetta hankkia kesäksi käyttöön :) Ainakin after sun-tuotteeksi aloe on aivan ihana vartalolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. After suneissa aloe on kyllä lyömätön<3 Ja mäkin tykkään siitä, että nääkin tuotteet on ihan selkeästi nimensä veroisia ja sisältävät runsaasti sitä aloe veraa :) Vaikka onhan se toki hyvä aineosa myös pienempinä pitoisuuksina!

   Poista
 2. En varsinaisesti suosi Aloe Veraa, mutta as on positiivinen raaka-aine Incissä omalle iholle. Bearelilta oon pariin otteeseen tuotteita tilannut ja oon ollut tyytyväinen. Yleensä nopea toimitus. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bearel saa multakin kehuja nopeasta toimituksesta :) Mä tilaan nykyään enää tosi vähän verkosta tuotteita ja jotenkin sitä jaksaa aina yllättyä, kuinka nopeasti kotimaiset verkkokaupat saa tuotteet toimitettua :D Oon niin tottunut odottelemaan noita jenkkipaketteja, joissa totta kai luonnollisesti sitten kestää toimitukset paljon kauemmin.

   Poista

Kiitos kommentista!