tiistai 8. maaliskuuta 2022

Edulliset kosmetiikkasuosikit | Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub

Edullisten kosmetiikkasuosikkien esittely saa taas jatkoa! Edellisessä postauksessa esittelin ihanan Laveran vartalovoiteen ja sitä ennen esittelyyn pääsi ikisuosikkini Garnierin silmämeikinpoistoaine. Tänään jatketaan vartalonhoidolla, sillä esittelyyn pääsee Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub, joka on yksi kaikkien aikojen suosikkini, mitä vartalonkuorinta-aineisiin tulee. Mä kuorin vartaloni ihon yleensä noin kerran viikossa, joskus harvemmin ja joskus hieman useammin vähän fiiliksen mukaan. En koe olevani mitenkään kovin nirso käyttämieni kuorintojen suhteen, mutta pidän ehdottomasti enemmän kuorinnoista, jotka jättävät iholle kosteutetun kuin nihkeän/nahkean tunteen. Sokerikuorinnat ovat tehokkuutensa takia mun suosikkejani, ja tässä Ziajan kuorinnassa yhdistyy sekä sokerikuorinnan teho että kosteutettu lopputulos iholla!

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub on pyöreään purnukkaan pakattu 200 ml kokoinen vartalonkuorinta, jota voi ostaa esimerkiksi Sokokselta tai SKÖN Beautyn verkkokaupasta. Ulkomaalaisista kaupoista myös esimerkiksi Notino myy Ziajaa, ja siellä tuotteet ovat vielä edullisemmat. Kuorinta-aine maksaa noin 7,90 €/200 ml, mikä on omasta mielestäni varsin kohtuullinen hinta näinkin riittoisasta tuotteesta. Ei tämä edullisin mahdollinen vartalonkuorinta ole, ja tokihan monet tekevät kuorintoja ihan itse kotona vaikkapa kahvinpuruista, sokerista tms. mutta itse suosin ihan kaupasta valmiiksi ostettavia kuorintoja. Miellän Ziajan tuotteet kuitenkin kaikki varsin edullisiksi ihan jo Suomesta ostaessa, ja edullisemmin tosiaan pääsee vielä tilaamalla tuotteet vaikkapa juuri sieltä Notinosta.

Tämän ihanan tuotteen kuorintateho perustuu kristalloituun sokeriin sekä saksanpähkinän kuoriuutteeseen. Kuorinta on iholla mukavan rouheaa, muttei kuitenkaan liian raapivaa, joten pystyn huoletta käyttämään tätä myös omalla herkällä ihollani. Mähän toisaalta pidän enemmän nimenomaan vähän karkeammista kuorinnoista, mutta ihoni ei tosiaan ihan niitä kaikkein rouheimpia kuorintoja kuitenkaan siedä. Sokerikuorinnat ovatkin suosikkejani yleensä juuri siitä syystä, että ne ovat tehokkaita, mutta samalla myös riittävän ihoystävällisiä omaan käyttööni. Tuotteeseen on pakattu myös monia öljyjä, kuten makadamiaöljyä, sekä sheavoita, jotka puolestaan huolehtivat ihon kosteuttamisesta. Tästä jääkin iholle miellyttävän kosteutettu, jopa hieman öljyinen tunne. Tunne säilyy iholla vielä suihkun jälkeenkin, joten vartalovoiteen skippaaminen saattaa houkutella, mutta suurimmalla osalla iho varmasti hyötyy silti siitä, että tämänkin kuorinnan jälkeen iholle levittää vielä kosteusvoiteen.

Cupuacu-sarjan tuotteet tuoksuvat herkulliselta toffeekarkilta, eikä tämä kuorinta ole poikkeus! Olen omaa kuorintaani käyttänyt hyvinkin säästeliäästi, mutta nyt purnukka alkaa vihdoin vedellä viimeisiään. Tämä on itselläni toinen tai kolmas purnukka tätä kuorintaa ja aion aivan varmasti hankkia tätä lisää, kunhan saan tämän purkin tyhjäksi. Cupuacu-sarjaan kuuluu myös mm. suihkugeeli, jonka tuoksu ei kuitenkaan päässyt mielestäni ihan samalle tasolle tämän kuorinnan kanssa, vaikka se muuten ihana tuote olikin. Tässä tuotteessa yhdistyy täydellisen makea toffeen tuoksu ja sokerikuorintojen tehokkuus. En voisi toivoa parempaa yhdistelmää vartalonkuorinta-aineelta!

Onko Ziajan Cupuacu-sarja teille tuttu? Käytättekö ylipäätään vartalonkuorinta-aineita? :)

2 kommenttia:

  1. Olen korkannut mun IR-kauden jo tätä kevättä/kesää ajatellen, joten tuli just ostettua tätä purkki, kun tilasin Sokoksen kutsu kauneuteen päiviltä vähän kotiin jotain. Tilasin muuten ensi kerran Cupuacu sarjan itseruskettavan, toivottavasti se on hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sitä itseruskettavaa käyttänyt joskus vuosia sitten, mutten yhtään muista millaista se oli :D Tuoksu oli hyvä! Mutta mä toisaalta en yleensä ikinä käytä itseruskettavia, joten sen puoleen oon kyllä huonoin mahdollinen henkilö edes arvioimaan jonkun ir-tuotteen tehoa :'D

      Poista

Kiitos kommentista!