sunnuntai 13. helmikuuta 2022

The "Perfect Makeup" Tag

Moikka! Tänään vastaillaan taas pienimuotoiseen meikkihaasteeseen, jonka bongasin YouTubesta. Haasteen/tagin aiheena on tällä kertaa valita täydelliset meikkituotteet eri kategorioista, ja tämän tagin takana ovat Morgan Turner sekä Patty Alonso. Otin itse taas vapauden suomentaa kysymykset blogiini, kuten aina näissä englanninkielisissä haasteissa. Rakastan erilaisia meikki-/kosmetiikkahaasteita ja pitkästä aikaa oli mukava vastata tällaiseen. Kertokaa ihmeessä löytyykö teiltä samoja mielipiteitä tai muutenkin omia vastauksianne näihin kysymyksin!

1. Millä primerilla saa täydellisen pohjan meikille?
Jane Iredalen Smooth Affair Facial Primer & Brightener for Oily Skin on sellainen, jonka valitsen kun tieädn tarvitsevani todella pysyvän meikkipohjan. Tosin tällä hetkellä suosin melko heleää meikkipohjaa, eikä tuo Jane Iredalen primer ole sitten taas siihen tarkoitukseen sopiva, mutta jos pitää valita yksi primer ylitse muiden, se on juuri tuo! Ja Smoot Affairistakin on toki myynnissä myös heleyttävä versio, jota en kuitenkaan itse ole vielä toistaiseksi ostanut.

2. Mikä meikkivoide antaa täydellisen lopputuloksen?
Estée Lauderin Double Wear on meikkivoide, jolla saan itselleni ihan täydellisen pohjan. Peittävyys on loistava, mutta ohuella kerroksella lopputulos ei kuitenkaan ole liian pakkelinen vaan omaan makuui juuri täydellinen. Tätä käytän aina juhlameikeissä, mutta arkena melko harvoin, sillä meikkivoide ei myöskään ole se kaikkein edullisin mahdollinen. Joidenkin mielestä kyseinen meikkivoide ei toimi kuivalla iholla, mutta itselläni ei onneksi ole koskaan ollut mitään ongelmia sen suhteen.

3. Millä peiteaineella saa täydellisen peiton?
Urban Decayn All Nighter Concealer on kaikista kokeilemistani peiteaineista ehdottomasti parhaimman peittokyvyn omaava. Peiteaine on tosin aika paksua jankkia ja jää herkästi kiinni kaikkiin mahdollisiin juonteisiin sy-alueella, mutta peittokyky on loistava, joten sanon sen.

4. Mikä puuteri blurraa kasvot täydellisesti?
Mä en varsinaisesti käytä puuteria blurraamaan kasvoja, joten tähän en osaa vastata. RCMA:n puuterit ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä, mutta sitä ei tässä nyt taidettu hakea.

5. Millä bronzerilla on täydellisin pohjasävy?
Varmaan theBalmin Bahama Mamalla, sillä aurinkopuuteri on mattainen, juuri sopivalla tummuuasteella ja sen pohjasävy on täydellinen. Sävy ei ole liian lämmin eikä myöskään liian harmahtava, joten saan sen kanssa todella hyvin varjostettua kasvoni.

6. Mikä poskipuna on sävyltään täydellinen?
Laura Gellerin Baked Blush-N-Brighten poskipunan sävy Tropic Hues on mun vakiovastaukseni aina, kun puhutaan täydellisen sävyisestä poskipunasta. Toki tähänkin olisi hauska eritellä täydellinen persikkaposkipuna, pinkki, ruskea jne. mutta Tropic Hues on kauniin monisävyinen ja toimii todella monenlaisten meikkien kanssa.

7. Millä highlighterilla saa täydellisen lopputuloksen?
Iki-ihana theBalmin Mary-Lou Manizer on vastaukseni lähes aina, jos kysytään täydellistä highlighteria! Vaalea sävy toimii loistavasti ihan kaikenlaisten meikkien kanssa sävyistä riippumatta ja Mary-Loulla saa todella upeat korostukset kasvoille. Mä rakastan highlightereita ja niitä löytyy multa melkoinen määrä, mutta pärjäisin totta puhuen pelkästään tämän kanssa.

8. Minkä huulipunan koostumus on täydellinen?
Näitä on aika montakin, mutta sanotaan Jane Iredalen Tripleluxe Lipstickit. Punat ovat mattaisia, mutta silti supermukavan tuntuisia huulilla. Pysyvyys on hyvä, ei nestemäisten punien tasoa toki, mutta kermaisimpia punia parempi. Nämä yllättivät mut todella positiivisesti!

9. Missä luomiväripaletissa on täydelliset shimmerit?
En sano yhtä palettia vaan brändin - Jeffree Starin. JSC:n paleteissa on mun makuuni loistavat shimmersävyt, sillä ne ovat sopivan pehmeitä, jotta eivät varise välittömästi alas luomelta ja pigmenttisyys on kuitenkin loistava. Kuvan Pink Religion ei tosin ole paras mahdollinen esimerkki, sillä koko paletistahan löytyy vain kolme shimmersävyä ja loput ovat mattaisia.

10. Missä paletissa on täydellinen sävymaailma?
Tää riippuu ihan siitä haluanko perinteistä arkimeikkiä vai jotain muuta. Mutta vastataan Too Facedin Chocolate Bar, joka on juurikin näihin arkisempiin meikkeihin aivan loistava. Ja siis saahan tällä tehtyä juhlameikkejäkin, esimerkiksi mun häämeikkini tehtiin lähes täysin tämän kanssa, mutta neutraali sävymaailma sopii hyvin juuri sellaisiin jokapäiväisiin lookeihin. Tämä on myös yksi mun käytetyimpiä palettejani, joten sekin ehkä jo kertoo jotain!

Löytyykö teiltä samansuuntaisia ajatuksia? Kuulen mieluusti myös teidän vastauksianne näihin kysymyksiin!

4 kommenttia:

 1. Nyt oon kyllä varma että samalla otsikolla olen tagiin vastannut mutta kysymykset on eri! Kopsaan siis tämän ja vastailen itsekin ;) Bahama Mama, EL DW ja Iredalen primer on ainakin tutut ja ihan samaa mieltä olen niistä. Tähän haasteeseen saakin vähän pohdiskella noita vastauksia kun on niin mistä valita :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan sun vastauksia, vaikka joo kieltämättä osaan oli pikkuisen vaikea valita vain yhtä tuotetta :D Kivasti oli myös sulle tuttuja tuotteita tässä! ♥

   Poista
 2. Kiva postaus :) Pitää katsoa tekeekö tätä joskus itsekin. Haluaisin just tuota Estee Laudrellin Double wearia ja sitten Lancome Tent Idolea testata, ja katsoa kumpi niistä olisi mun iholle parempi. Molempia on kehuttu, mutta ihon kuivuus aiheuttaa haasteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri :) Teint Idole on mullakin testauslistalla, itse asiassa sitä on pitänyt kokeilla jo pitemmän aikaa :D Hauska nähdä kummasta pidän enemmän, DW kun on käytännössä kaikkea sitä, mitä hyvältä meikkivoiteelta toivon niin voi olla aika vaikea löytää enää siitä parempaa!

   Poista

Kiitos kommentista!