torstai 17. helmikuuta 2022

Mitä kauneusblogeja seuraan?

Tänään ajattelin kirjoitella vähän erityylisen postauksen ja kertoa mitä kaikkia kauneusblogeja seuraan itse säännöllisesti! Toki näiden lisäksi tulee satunnaisesti luettua myös muita ja otan ehdottomasti mielelläni vastaan blogisuosituksia, jos teillä sellaisia on antaa. Uskon nimittäin vahvasti siihen, että kauneusmaailmasta löytyy paljon enemmänkin blogeja, jotka itseäni varmasti kiinnostaisivat, mutta joita en ole jostain syystä "tavoittanut" ja alkanut sitten aktiivisemmin seurata. Tähän postaukseen eivät myöskään päässeet sellaiset blogit, jotka eivät ole tällä hetkellä aktiivisia, vaikka niitä aiemmin olisinkin mielelläni seurannut. Heittäkää siis ihmeessä linkkejä joko omiin kauneusaiheisiin blogeihinne tai blogeihin, joita itse seuraatte!

Mulla itselläni yksi tärkeä kriteeri kauneusblogien suhteen on totta kai sisällön lisäksi se, että bloggaaja vastaa kommentteihin. Mä en missään nimessä sano jättäväni itse kommenttia jokaiseen lukemaani postaukseen, mutta mikäli niitä kommentteja tulee jätettyä eikä vastausta ikinä tule, jätän nopeasti kommentoinnin ja lopulta monesti myös blogin lukemisen täysin. Toki valitettavasti joskus saattaa itseltäkin jäädä uupumaan vastaus johonkin kommenttiin, mutta pääsääntöisesti kyllä vastailen kaikkiin. Itse arvostan jokaista saamaani kommenttia ja pidän vuorovaikutusta lukijoiden kanssa ensiarvoisen tärkeänä, joten koen sen jokseenkin tylyksi, jos joku bloggaaja ei koskaan vastaa saamiinsa kommentteihin. Tämä on toki vain mun näkemykseni asiasta ja monet kokevat tämän varmasti ihan eri tavalla. Nyt kuitenkin niihin kauneusblogeihin, joita itse seuraan enemmän tai vähemmän säännöllisesti! Blogit ovat täysin satunnaisessa järjestyksessä, eivät siis missään "paremmuusjärjestyksessä" tms.

Charming Nails

Tainan blogi on täynnä kiinnostavia kosmetiikkauutuuksia, niiden esittelyjä ja tuotearvosteluja. Tainan mieletön meikkikokoelma saa aina hieraisemaan silmiä ja hänen ostospostauksiaan on ihana lukea. Rehellisiä arvosteluja, myös niitä negatiivisia mielipiteitä tarvittaessa.

Kosmetiikkakatri

Monentyylisiä postauksia kosmetiikasta ja välillä muustakin. Katri kirjoittaa tuote-esittelyjä, ostospostauksia, loppuneiden arvosteluja ja kakkea muutakin mahdollista kosmetiikkaan liittyvää. Rehelliset mielipiteet ovat taattuja myös Katrin blogissa!

Keyword: Love

Jonnan blogista löytyy takuuvarmoja vinkkejä erityisesti laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin ja teksteistä huomaa, että tuotteista oikeasti osataan kertoa ja suositukset ovat aina totuudenmukaisia. Jonnan hajuvesistä kertovat postaukset ovat myös aina todella informatiivisia, samoin erilaisista kosmetiikan raaka-aineista kertovat postaukset.

Rabbit Glow

Vegaanisia meikkejä, ihonhoitoa ja muuta kosmetiikkaa pullollaan oleva blogi. Eevalta saa takuuvarmat vinkit luonnonkosmetiikkaan ja vegaanisiin tuotteisiin ja blogissa on hurjaasti kattavia tuotearvosteluja sekä uutuuksien esittelyjä.

Better Nail Day

Blogista löytyy loppuneiden purkkien esittelyä, tuotearviointeja sekä mm. kauneusboksien avaamista ja sisällön esittelyä. Kuvat ovat Sissin blogissa aina ihan todella upeita ja niitä on aina ilo katsella.

Mansikoita ja vaahtokarkkeja

Maikun blogi täyttyy kosmetiikan lisäksi myös mm. ihanilla reseptivinkeillä. Kosmetiikan suhteen blogista löytyy postauksia todella monipuolisesti ja Maikulta saa aina hyviä tuotevinkkejä kiinnostavista uutuuksista!

Nena Sofia's

Ihanan Nenan blogista löytyy tuotevinkkejä, ihan mielettömän upeita meikkilookeja ja myös esimerkiksi loppuneiden arviointeja. Meikkivinkkien ja -lookien suhteen Nenan blogi on yksi ehdoton suosikkini, luovuus ja monipuolinen värien käyttö meikeissä ovat yksi hänen ehdottomista vahvuuksistaan.

TalkandBake

Mimosan blogista löytyy hurjasti erilaisia toinen toistaan kiinnostavampia projekteja, jotka liittyvät kosmetiikkaan. Blogissa availlaan ja esitellään myös kauneusbokseja ja lisäksi kynsilakkapostauksia löytyy yllinkyllin.

Kultainen Kynsilakka

Nannan blogissa vallitsee ihana tsemppaava ja positiviinen asenne! Blogi on pullollaan tuote-esittelyjä ja -arvosteluja kaikenlaisesta kosmetiikasta, lukuisia meikkivinkkejä ja ihanan inspiroivia meikkikuvia.

Paletilla

Blogista löytyy uutuustuotteiden esittelyjä, meikkivinkkejä, tuotearvioita ja ennen kaikkea mielettömän upeita kuvia. Visuaalisuuteen ja kuvien ulkonäköön selkeästi panostetaan ja Viivin kuvia on aina ilo katsella!

Glitteriaddikti

Anskulta löytyy blogista paljon erilaisia tuote-esittelyjä, kauneusboksien availua ja rehellisiä mielipiteitä tuotteista. Anskun Palettihaaste-postaussarjaa on ollut todella mielenkiintoista seurata ja toisinaan blogista löytyy myös muuhun kuin kosmetiikkaan liittyviä postauksia.

Kertokaa ihmeessä mitä blogeja te seuraatte! Otan enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä erilaisista kauneusblogeista ja myös sen oman blogin saa ehdottomasti mainita, mikäli se ei listallani jo ollut :)

14 kommenttia:

 1. No tietysti Lipstick Love jossa avataan kauneusboxeja, arvostellaan monipuolisesti erilaisia kauneus- ja meikkituotteita <3 postaukset ovat aina erilaisia ja jaksavat pitää kiinnostusta yllä. Mainitsit monta minunkin suosikkia, harmi kun blogeissa on nykyään hiljaisempaa :/ mutta mainitsen mukaan Gingerbisquit blogin ja Vadelmamurusia joiden postauksia ikävöin :)

  Kiitos maininnasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana<3 :) Joo toi on kyllä harmi, että blogeja tuntuu "kuolevan" pikkuhiljaa koko ajan enemmän ja enemmän :/ Sama kaksikko on ollut myös mun seurattavissa! Ja erityisesti Janitan postauksia ikävöin kovasti ja toivon, että hän vielä jossain kohtaa palaisi takaisin postailemaan :)

   Poista
 2. Tämäpä mukava maininta, k-i-i-t-o-s! On myös mukava saada tässä aina vähän vinkkejä, no, varmasti näistä muutama blogi on jo ollut erittäin tuttu ja TalkandBake useammin selailen postaukset mutten ehkä sitten ole innostunut kommentoimaan. On kiva nähdä millaisia vastauksia saa ja vaikka en jatkaisi kesksutelua, käyn usein katsomaan "mitä mieltä" toinen on mun kokemuksesta tai mielipiteestä, jonka viestikenttään olen jättänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista! <3 Joo sama homma, mä käyn yleensä aina katsomassa mitä mun kommentteihin on vastattu, vaikka harvemmin sitä tulee siitä enää sitten jatkettua :D Ne vastaukset on varmasti isolle osalle tärkeitä ja mun mielestä osoittaa tiettyä arvostusta kommentoijaa kohtaan, että niihin kommentteihin oikeasti myös vastataan :)

   Poista
 3. Ihanaa tulla mainituksi, kiitos <3 Kaikki listalla olevat blogit löytyvät omistakin seurattavista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että siellä seuraillaan samoja blogeja! ♥

   Poista
 4. Moi! Et luultavasti ole ostamassa mitään, mutta olisi hienoa jos voisit tukea kauppaani ja vierailla verkkosivullani https://www.mtinx.com. Myyn tyylikkäitä joukosta erottuvia mustia kangaskasseja timanttikuvioilla. Kiitos käynnistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kauniita kangaskasseja! Ihania just tällaiselle, joka pitää kaikesta kimaltavasta<3 Toivottavasti kommenttisi tavoittaa täältä munkin blogistani potentiaalisia ostajia :)

   Poista
 5. Kiitos Linda. ❤️ Pitää varmaan itsekin tehdä tämä, koska tuntuu, että meitä bloggaajia on koko ajan vaan vähemmän. 😭

  Itsekin himmailin tahtia, mut tarkoitus on silti tuottaa sisältöä blogiin säännöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista<3 Joo blogien määrä selkeästi vähenee koko ajan, vaikka toki uusiakin sitten putkahtelee joukkoon :( Mulla saattaa myös tahti hidastua tässä kevään mittaa, mutta missään nimessä en halua bloggaamisesta luopua!

   Poista
 6. Kiitos maininnasta Linda <3
  Sun blogi on aina mun seurantalistalla myös ja luen ahkerasti aina uusimmat postaukset, vaikka viimeisillään elämä on ollut niin hektinen, etten ole juurikaan ehtinyt kommentoimaan postauksia. Tykkään kovasti sun kuvista ja rehellisista arvioista!

  Toivottavasti ehdit päivitellä blogia myös vauvan syntymän jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos itsellesi<3 Joo sulla on kyllä melkoinen elämänmuutos nyt menossa niin ihme, että siinä jää blogien kommentointi toissijaiseksi :D Nautihan siellä Espanjassa<3

   Samaa toivon mäkin, vaikka tahti varmasti tulee muuttumaan ainakin ensialkuun, missään nimessä en kuitenkaan halua lopettaa kirjoittamista!

   Poista
 7. Kiitos kivasta blogista, taisin alun perin löytää tänne Nonnulan linkkauksen ansiosta :) Ihanaa kun joku vielä kirjoittaa eikä kaikki siirry vaan Instaan. Muita suosikkejani ovat Karkkipäivä, Keyword: Love, Glitz&Glam sekä Nude. Ikävä on mm. näitä: Lazy Dynamite, Mustaa kajalia, Nutturapää.

  -Helkky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla mistä tänne on löydetty<3 :) Sepä se, kun tuntuu että nykyään trendi on nimenomaan tuottaa sisältöä sinne Instagramiin ja ihmiset monesti myös mieluummin seuraavat sisältöä sieltä kuin blogeista :/ Ja onhan se toki nopeampaa/helpompaa monesti puhelimella selata IG:n feediä ja storeja kuin lukea kokonaisia blogipostauksia. Mutta ihanaa, että siellä on vielä lukijoita, jotka pitävät nimenomaan näistä blogipostauksista! ♥

   Poista

Kiitos kommentista!