tiistai 22. helmikuuta 2022

Boxycharm | Helmikuu 2022

Helmikuun Boxycharm saapui Suomeen jo 17. päivä eli todella, todella nopeasti! Toki jouduin nyt viikonlopun yli sitten odottelemaan, että paketti tuli perille asti Postiin noudettavaksi, mutta ilahduttavan nopeasti nämä taas nykyään tuntuvat liikkuvan Jenkeistä Suomeen. Tästä paketista sai taas maksaa melkoiset toimituskulut, sillä paketin paino oli lähes kilon verran. Toki painava sisältö monesti tarkoittaa myös runsasta sisältöä, mutta aina se ei kuitenkaan kulje käsi kädessä laadun kanssa ja Boxyissa on aina kuitenkin juuri se viisi tuotetta, eli paino ei sinänsä vielä kerro paljoakaan. Mitä helmikuun Boxycharmista sitten paljastui ja oliko sisältö hieman arvokkaampien toimituskuljen arvoinen?

Näyttää erittäin hyvältä! Omana valintanani tässä boksissa oli Ace Beauten highlighterpaletti, jota odotin kuin kuuta nousevaa. Mähän olen varsinainen highlighterfriikki, joten tämä paletti oli itselleni ihan selkeä valinta boksiin. Highlighterpaletin lisäksi boksista löytyi luomiväripaletti, jonka monet muut saivat viime kuussa, huultenkuorinta, meikinkiinnityssuihke sekä kasvonaamio. Kaikki tuotteet olivat sinänsä oikeinkin kiinnostavia, vaikka tuon Wander Beautyn luomiväripaletin jätinkin ihan tarkoituksella valitsematta viime kuun boksiin. Yllätyin kuitenkin positiivisesti siitä, että boksiin oli mahdutettu kaksi palettia, kun harvemmin paletteja tulee bokseista enemmän kuin se yksi kappale. Sitten vielä tarkempi katsaus sisältöön:

Ace Beautén Glow Essentials Highlighter Palette oli tosiaan oma valintani boksiin ja ai että miten kaunis tämä on! Paletista löytyy kuusi vaaleaa highlighteria eri pohjasävyillä ja tästähän löytyy käytännössä kaikki ne sävyt, joita vaan voin itse highlighterien osalta toivoa. Icy ja Poppin näyttävät noopeasti katsottuna täysin samanlaisilta, mutta Poppinista löytyy joukosta vaaleanpunaista ja Icy taas on ennemminkin puhdas valkoinen. Nämä sävyt ovat pikaisten swatchailujen perusteella melko glitterisiä, mitä en välttämättä itse niin arvosta highlightereissa, mutta näiden kanssa saa kyllä hyvin helposti todella, todella näyttävät korostukset ja uskoisin sävyjen toimivan tarvittaessa hyvin myös luomiväreinä. Sain boksin itselleni tosiaan tänään, joten en ole näitä ehtinyt vielä testaamaan osana meikkiä, mutta innolla odotan huomisaamua, kun pääsen sävyjä kokeilemaan myös kasvoilla.
Hinta: noin $40,00.

Boksin toinen paletti oli tämä Wander Beautyn Wanderess Escape Eyeshadow Palette, joka oli tosiaan valittavana tammikuun boksiin enkä itse palettia silloin valinnut. Tämä on todella kaunis matta- ja shimmersävyjä sisältävä kymmenen sävyn paletti, joka toimisi taatusti täydellisesti itselläni arkimeikeissä. Olen kuitenkin nyt kahden vaiheilla laitanko tämän kuitenkin arvottavaksi IG:n puolelle, sillä en tiedä onko mulla loppupeleissä tälle oikeasti käyttöä. Paletti on yllättävänkin houkutteleva, vaikka olen aiemmin karsinut yhden samaisen brändin luomiväripaletin pois kokoelmistani ja siitäkin löytyi vähän samankaltainen sävymaailma. Sen takia en tätä alunperin tammikuun boksiin valinnutkaan, mutta nyt voi olla, että mieleni muuttuu täysin ja jätänkin paletin kokonaan itselleni. Katsotaan, tässä on nimittäin todella kauniit sävyt, mutta rehellisesti sanottuna mä en tätä palettia tarvitsisi, sillä niin uniikki tämä ei kokonaisuudessaan kuitenkaan ole, etteikö suurinta osaa sävyistä multa jo löytyisi.
Hinta: noin $42,00.

Ehdin jo pelästyä, että boksista paljastuu taas jokin huulinaamio, mutta ehei! Tämä pikkuinen purnukka on Bali Balmin Pineapple Lip Scrub, eli ananakselta tuoksuva huultenkuorinta-aine. Sokeripohjainen kuorinta saa tuoksunsa tosiaan raikkaasta ananaksesta ja rakastuin tämän makean kirpsakkaan tuoksuun heti ensi nuuhkaisulla. Kuorinta sisältää myös erilaisia öljyjä, jotka auttavat kosteuttamaan huulia, ja tästä jäikin kaiken kaikkiaan todella miellyttävä tunne huulille. Jotkut huultenkuorinnat ovat omaan makuuni turhankin öljyisiä, sillä niitä ei meinaa saada huuhdeltua huulilta pois, mutta testasin tätä juuri hetki sitten ja tämä lähti suhteellisen helposti ja nopeasti huulilta myös pois. Kiva tuote!
Hinta: noin $23,00.

Toisena ihonhoitotuotteena boksiin oli pakattu Teami Blends Green Tea Detox Mask, joka selittää omalta osaltaan boksin painoa, sillä naamiopurnukka on yllättävänkin painava. Savea, sitruunaruohoa ja vihreää teetä sisältävä kasvonaamio lupaa puhdistaa ja ravita ihoa tehokkaasti. Vihreä naamio ei ole ehkä ulkonäöllisesti se kaikkein houkuttelevin, mutta tuotteen tehoonhan se ulkonäkö ei millään tavalla vaikuta ja odotankin mielenkiinnolla mitä tästä pidän. En halua pitää turhan montaa puhdistavaa naamiota avattuna samalla kertaa, joten käyttelen vanhoja pois ennen tämän korkkaamista. Ensiajatukset tästä naamiosta eivät totta puhuen olleet mitenkään turhan positiiviset, mutta nyt olen alkanut lämmetä tälle ja olen ihan tyytyväinen, että tällainenkin boksiini oltiin laitettu.
Hinta: noin $30,00/192 ml.

Viimeisenä esittelyyn pääsee boksin kolmas meikkituote - Illamasquan Hydra Setting Spray. Kyseessä on ihoa kosteuttava meikinkiinnityssuihke, joka lupaa jättää ihon hehkuvaksi ja kiinnittää meikin täydellisesti. Kuinkas sattuikaan, että tämä on jo toinen tuote, jonka olen saanut matkakokoisena LF:n joulukalenterista ja nyt täysikokoisena Boxycharmista! Nappasin juuri viikko-pari sitten käyttöön LF:n kalenterista tulleen 30 ml kokoisen pullon ja olen tuotteesta pitänyt. Ainut suurempi miinus on se, että ainakin tuosta pienempikokoisesta pullosta suihke tulee todella isoina pisaroina ja se myös levittyy kasvoille siten aika epätasaisesti. Saa nähdä onko sama ominaisuus myös tässä nyt tulleessa 100 ml kokoisessa pullossa. Illamasquan tuotteet kelpaavat aina ja mun mielestä on ihana nähdä tällaisia brändejä Boxycharmissa!
Hinta: noin $26,00/100 ml.

Helmikuun Boxycharmin arvo oli noin $161,00. Ainakin neljä tuotetta jää omaan käyttöön ja olen kokonaisuudessaan boksin sisältöön hyvin tyytyväinen, joten eipä onneksi tarvitse harmitella hintavampia toimituskuluja. Katsotaan mihin päädyn tuon Wander Beautyn luomiväripaletin kanssa, mutta mikäli siitä päätän luopua, järjestän paletille todennäköisesti taas arvonnan Instagramtililläni. Maaliskuun boksia odotan myös todella innolla, sillä valitsin siihenkin ihan superkivan meikkituotteen!

Mitä mieltä olette tämän boksin sisällöstä? :)

6 kommenttia:

 1. Tuo Ace Beauten paletti on aivan mielettömän ihana! Ja ihanaa, että löytyy myös vaaleanpunaista highlitteriä! Ja on nyt kyllä onnistuttu, sillä sait vielä extra-paletin, mitä et valinnut aiemmin. Itse tykkään kovasti savimaskeista, mutta olihan tuo ehkä vähän plääh-sillä sen painosta maksoi vielä enemmän toimituksen suhteen. Tosi ihana sisältö kuitenkin kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paletti on upea<3 Joo siis yllätyin niin positiivisesti, että boksissa oli kaksi palettia, kun sellaista harvemmin tapahtuu :D Toki toi selittyy varmasti sillä, että heille jäi ylijäämää tammikuun bokseista, kun ei tota palettia silloin kaikki valinneet. Savinaamiot on kivoja, mutten ehkä itsekään olisi välttämättä tota boksiin ottanut, kun se tosiaan kasvatti ihan selkeästi boksin painoa. Onneksi nyt ei puhuta kuin muutamista euroista, mutta nää boksit alkaa tulla kuitenkin sen verran hintaviksi, että se muutamakin euro saattaa välillä harmittaa :D

   Poista
 2. Apua miten hyvä sisältö sulla oli! Oikea unelmien Boxycharm <3 Mä kirjoittelin just omasta boxista blogiin. Mulla oli se haista pska -sivellinjutska mutta ihan hyvä sisältö muutoin. Mullakin oli normaalisia isompi laatikko. Toivottavasti mulle sattuisi joskus noita huulinaamioita tai -kuorintoja kun en yhtäkään ole boxista vielä saanut ;)) jos nyt ajatellaan noussutta hintaa niin eikö vaan ole boxit parantuneet hurjasti siitä vuoden takaisesta! Mulle tulee kohta vuosi täyteen Boxycharmin parissa ja nyt on ollut monta kuukautta tosi hyviä boxeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sivellinhässäkkä oli kyllä taas jotain ihan uskomatonta.. Toki varmasti sillekin löytyy oma käyttäjäkuntansa, mutta itse en olisi sitä arvostanut. Mutta katsotaan vaan, eiköhän se mullekin vielä joskus tule :D Boksien taso on ihan ehdottomasti noussut! Just mitä sullekin kommentoin niin on oikeesti ihanaa, että näistä nykyään tulee myös niitä brändejä, joilla bokseja markkinoidaan. Aiemmin niistä sai vain haaveilla, jos ei tilannut Luxea tai edes Premiumia..

   Poista
 3. Nyt oli kyllä hyvä boksi! Olen tykännyt tosta luomiväripaletista ja ennen kaikkea sulla ei ollut sitä typerää sivellinhässäkkää, joka oli melkein kaikissa bokseissa. Huulikuorinnassa on todella huumaava tuoksu, mä sain sen myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ollut sitä sivellinjuttua, vaikka oon vakuuttunut kyllä siitä, että se mullekin vielä johonkin boksiin tungetaan :D Toi kuorinta oli aivan ihana, voisin vaan nuuhkia sitä tuoksua<3

   Poista

Kiitos kommentista!